Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 ώρες πριν, juanjk είπε

Χρειάζεται μια φορά κάθε 10 έτη. Αν δεν στο ζητήσει με επιστολή ο δεδδηε δεν είναι υποχρεωτικό. Ο δεδδηε στέλνει επιστολή αν αλλάξει το ΑΦΜ. Καλό είναι κάποια στιγμή να γίνει για λόγους ασφαλείας βέβαια. Έχει κόστος. Το προσφέρει η ελπε δωρεάν για Αθήνα και Θεσσαλονίκη αλλά μονάχα αν το ζητήσει ο ΔΕΔΔΗΕ , μπορείς να κάνεις μια αλλαγή αφμ για να στο ζητήσει 😋

Η NRG ξεκινάει από 23/12 να παρέχει το NRG simple έκδοση 2.0 στα 0.089 μέχρι τέλος Μαρτίου με πάγιο 5 ευρώ και εκπτώσεις ebill-παγιας καθώς και για Γ23 Γ21 τα simple 4business1 και 3 στα 0.099 μέχρι τέλος Μαρτίου και πάγιο 9.90 με εκπτώσεις ebill-παγιας έως και 30% στο πάγιο. 

Επίσης το Nrg simple Buisness αν ο πελάτης έχει Και οικιακή παροχή με το Nrg simple ή το Nrg simple 1.0 ή το nrg simple 2.0 τότε μηδενίζεται το πάγιο στην επαγγελματική παροχη και το επαγγελματικό simple είναι στα 9,9 λεπτά μέχρι 31 Μαρτίου 2025

• Like 1
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

ΝΑΙ, αλλά θα πας 2-3 ημέρες ΖΕΝΙΘ. Δεν υπάρχει δυνατότητα υπαναχώρησης η ΟΧΙ?

Σίγουρα ναι 

Δηλαδή?

απο την ελπε το κανουν τζαμπα αν σου το ζητησει ο δεδδηε ομως. μπορει να στο ζητησει με αλλαγη αφμ

Επεξ/σία από Cmg__
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, bilham είπε

Είχες δηλώσει στην αίτηση ότι θα πληρώνεις με πάγια;

ΟΧΙ.

Απλά, συνήθως την εγγύηση την βάζουν στο 2' λογαριασμό 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, skylouros είπε

Έφυγα (παροχή πατρικού) από ελπε προς ζενίθ, με πήραν τηλ από Ελπε με προσφορά 50σκλαβενίτη + 50 δώρο ρεύμα. Διπλό το καλό.

12 ώρες πριν, barimagas είπε

Και γω το ιδιο σήμερα, 2 παροχές, άρα αναμένω τηλ από ΕΛΠΕ...

Παιδιά καλημέρα και στους 2. Ήσασταν στο γνωστό σταθερό με τα 0,089 και 9,9 πάγιο μέχρι 31/12? 

Και κάνατε αίτηση σε ζενιθ ηλεκτρονικα?  Πόσο γρήγορα σας κάλεσαν? Φαντάζομαι πριν προλάβετε να μεταφερθείτε ζενιθ (η ερωτηση αφορά μάλλον τον @skylouros γιατί ο @barimagas αναμένει)

Γιατί όπως έγω γράψει σε παλιότερη ανάρτησή μου, σκέφτομαι να αλλάξω στο win more 2 μέχρι τέλος του χρόνου για να μη φάω το πέναλτυ και από Ιανουάριο να την κάνω σε protergia.

Αν όμως παίζει το 50+50 ίσως αλλάζουν τα πράγματα (ασε που μου έχει ζητήσει ΥΔΕ ο ΔΕΔΔΗΕ από την προηγούμενη αλλαγή και με το πηγαινε έλα μπορεί να μου το κάνουν αφού από 1/10 το καλύπτει η elpedison)

Δημοσ.

Μία βοήθεια οποίος το έχει αντιμετωπίσει, έχω δύο παροχές ελπεντισον στην μία είχα λογαριασμό από προηγούμενο πέρασμα η άλλη είναι νέα που έκανα και σε αυτή λογαριασμό με διαφορετικό mail και διαφορετικά ΑΦΜ η 2 παροχές.
Στην παλιά δεν μπορώ νά συνδεθώ, στην νέα κάνω σύνδεση κανονικά, όταν ανοίγω νέο παράθυρο από κινητό μου εμφανίζει σε αυτή που είμαι συνδεμένος, εκεί δεν βρίσκω νά κάνω αποσύνδεση.
Κάνω κάτι λάθος και δεν το έχω δει

Πήρα τηλέφωνο εξυπηρέτηση μου έκαναν διαγραφή λογαριασμού, από το λάπτοπ έκανα την εγγραφή κανονικά συνδέεται και αποσυνδέεται κανονικά, από κινητό όμως δεν μπορώ μου βγάζει λάθος κωδικός η user name .

Τι φάση? καμία ιδέα?

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, koriosg4 είπε

Μία βοήθεια οποίος το έχει αντιμετωπίσει, έχω δύο παροχές ελπεντισον στην μία είχα λογαριασμό από προηγούμενο πέρασμα η άλλη είναι νέα που έκανα και σε αυτή λογαριασμό με διαφορετικό mail και διαφορετικά ΑΦΜ η 2 παροχές.
Στην παλιά δεν μπορώ νά συνδεθώ, στην νέα κάνω σύνδεση κανονικά, όταν ανοίγω νέο παράθυρο από κινητό μου εμφανίζει σε αυτή που είμαι συνδεμένος, εκεί δεν βρίσκω νά κάνω αποσύνδεση.
Κάνω κάτι λάθος και δεν το έχω δει

Πήρα τηλέφωνο εξυπηρέτηση μου έκαναν διαγραφή λογαριασμού, από το λάπτοπ έκανα την εγγραφή κανονικά συνδέεται και αποσυνδέεται κανονικά, από κινητό όμως δεν μπορώ μου βγάζει λάθος κωδικός η user name .

Τι φάση? καμία ιδέα?

Αν είσαι σίγουρος ότι έχεις βάλει σωστό email και password και έχεις δοκιμάσει και το Ξεχασα τον Κωδικο, 

μπορείς να καθαρίσεις την cache και να ξαναπροσπαθήσεις (ή απλά να επανεγκαταστήσεις την εφαρμογή που είναι πιο εύκολο) 

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

Αν είσαι σίγουρος ότι έχεις βάλει σωστό email και password και έχεις δοκιμάσει και το Ξεχασα τον Κωδικο, 

μπορείς να καθαρίσεις την cache και να ξαναπροσπαθήσεις (ή απλά να επανεγκαταστήσεις την εφαρμογή που είναι πιο εύκολο) 

Ευχαριστώ, κάνω είσοδο μέσα από το my elpedison στο σάιτ όχι από την εφαρμογή τούς, δεν έχω κάνει ''ξαχασα τον κωδικό '' αλλά από το λάπτοπ κάνω κανονικά είσοδο, password mail είναι σωστά.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Απλά, συνήθως την εγγύηση την βάζουν στο 2' λογαριασμό 

Νομίζω ότι αν δεν δηλώσεις ότι θα πληρώνεις με πάγια την βάζουν από τον πρώτο λογαριασμό

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Αρχικά μπράβο για το φόρουμ. Έχω ένα παλιό πιστωτικό από την βολτον λόγω τουρισμού. Και επειδή δεν πρόκειται να ξαναπάω... Είχα απορία αν σου κρατάει προμήθεια η τράπεζα όταν στα επιστρέφουν. Αυτοί δεν ήξεραν στο τηλεφωνικό κέντρο αλλά μου έχει τύχει παλαιότερα ..

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, visualmaster είπε

Καλησπέρα παιδιά.

Αρχικά μπράβο για το φόρουμ. Έχω ένα παλιό πιστωτικό από την βολτον λόγω τουρισμού. Και επειδή δεν πρόκειται να ξαναπάω... Είχα απορία αν σου κρατάει προμήθεια η τράπεζα όταν στα επιστρέφουν. Αυτοί δεν ήξεραν στο τηλεφωνικό κέντρο αλλά μου έχει τύχει παλαιότερα ..

Αν ξέρουν να σου πουν από ποια/ποιες τράπεζες στέλνουν τα λεφτά 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, koriosg4 είπε

Ευχαριστώ, κάνω είσοδο μέσα από το my elpedison στο σάιτ όχι από την εφαρμογή τούς, δεν έχω κάνει ''ξαχασα τον κωδικό '' αλλά από το λάπτοπ κάνω κανονικά είσοδο, password mail είναι σωστά.

μπρο μου βάλε κανα κόμμα καμια τελεία :P

Καταλαβαίνω ότι προσπαθείς να μπεις απο τον browser του κινητού σου, αλλα σου βγάζει ότι έχεις λάθος username ή/και κωδικό. Αν είναι έτσι παίζει να βάζεις κάτι λάθος.

1.  Δες τι user και pass έχεις στο λαπτοπ που μπαινει, και βάλε τα ίδια.
  2.  Κάνε "Ξεχασα τον κωδικό" και ξανα δοκίμασε. 
  3.  Μπορείς να δοκιμάσεις και την εφαρμογή τους.
  4.  Επικοινώνησε μαζί τους τηλεφωνικά να κάνετε troubleshooting

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Αν ξέρουν να σου πουν από ποια/ποιες τράπεζες στέλνουν τα λεφτά 

Πρέπει να ρωτήσει το λογιστήριο της εταιρείας.

Βέβαια, μπορεί να συνεργάζονται με 3 τράπεζες.

Δημοσ.

Για γρήγορο πέρασμα σε άλλο παροχο για να ξαναπάρω τα 50 +Σκλαβενίτη τι λέτε?

Να πάω μέσω econtract Ηρωνα να μου βγουν και τσάμπα οι 7-10 max μέρες που θα κάτσω,ΔΕΗ για fast track διαδικασίες η σκέφτεστε καμία καλύτερη επιλογή?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, messinia3 είπε

Για γρήγορο πέρασμα σε άλλο παροχο για να ξαναπάρω τα 50 +Σκλαβενίτη τι λέτε?

Να πάω μέσω econtract Ηρωνα να μου βγουν και τσάμπα οι 7-10 max μέρες που θα κάτσω,ΔΕΗ για fast track διαδικασίες η σκέφτεστε καμία καλύτερη επιλογή?

ελπεντισον αξιοπιστη και πάντα εκεί για εμάς ρε συ... αυτή και η ζενίτ είναι οι συμπ΄'αθιές μου. Με μικρό ρίσκο αφού είναι οκ και η κιλοβατώρα. Μπορείς απο κατάστημα να πάρεις και καμια εξτρα συστατική για δεύτερες παροχές ίσως

δεη φαστ τρακ, δηλαδή εννοεις ότι θα κάτσεις ελάχιστα, σωστα; Λες να πεταχτώ και εγώ για ένα φοιτητικό; γιατί πανάκριβο είναι κατα τα άλλα... το φοβάμαι λίγο

ήρων ακόμα τραβιέμαι με τις @@ριες τους αλλα εγώ ξαναπήγα μια στα γρήγορα, για να γυρίσω πίσω στην ελπε (50+50 ή 50+20 τεσπα)...

@juanjk εγώ είμαι πάλι :P γιατί ο ήρων το student έχει 74,20 και το benefit 58,83 στην καρτέλα τουρισμό; Τι είναι αυτά τα 4,2άρια και τα 8,83άρια; Πάγια πρώτου μήνα;

Επεξ/σία από Cmg__
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

ελπεντισον αξιοπιστη και πάντα εκεί για εμάς ρε συ... αυτή και η ζενίτ είναι οι συμπ΄'αθιές μου. Με μικρό ρίσκο αφού είναι οκ και η κιλοβατώρα. Μπορείς απο κατάστημα να πάρεις και καμια εξτρα συστατική για δεύτερες παροχές ίσως

δεη φαστ τρακ, δηλαδή εννοεις ότι θα κάτσεις ελάχιστα, σωστα; Λες να πεταχτώ και εγώ για ένα φοιτητικό; γιατί πανάκριβο είναι κατα τα άλλα... το φοβάμαι λίγο

ήρων ακόμα τραβιέμαι με τις @@ριες τους αλλα εγώ ξαναπήγα μια στα γρήγορα, για να γυρίσω πίσω στην ελπε (50+50 ή 50+20 τεσπα)...

@juanjk εγώ είμαι πάλι :P γιατί ο ήρων το student έχει 74,20 και το benefit 58,83 στην καρτέλα τουρισμό; Τι είναι αυτά τα 4,2άρια και τα 8,83άρια; Πάγια πρώτου μήνα;

:) :) :) :)

Είναι 50+ΦΠΑ 6% ή/και μηνιαίο πάγιο+ΦΠΑ 6%, δηλαδή τελική εξοικονόμηση από τα εκάστοτε δώρα.

3 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Πρέπει να ρωτήσει το λογιστήριο της εταιρείας.

Βέβαια, μπορεί να συνεργάζονται με 3 τράπεζες.

Συνήθως έχουν λογαριασμούς με όλες τις τράπεζες, βέβαια δεν είναι σίγουρο ότι το κάνουν όλοι οι πάροχοι.

9 ώρες πριν, vaggy είπε

Παιδιά καλημέρα και στους 2. Ήσασταν στο γνωστό σταθερό με τα 0,089 και 9,9 πάγιο μέχρι 31/12? 

Και κάνατε αίτηση σε ζενιθ ηλεκτρονικα?  Πόσο γρήγορα σας κάλεσαν? Φαντάζομαι πριν προλάβετε να μεταφερθείτε ζενιθ (η ερωτηση αφορά μάλλον τον @skylouros γιατί ο @barimagas αναμένει)

Γιατί όπως έγω γράψει σε παλιότερη ανάρτησή μου, σκέφτομαι να αλλάξω στο win more 2 μέχρι τέλος του χρόνου για να μη φάω το πέναλτυ και από Ιανουάριο να την κάνω σε protergia.

Αν όμως παίζει το 50+50 ίσως αλλάζουν τα πράγματα (ασε που μου έχει ζητήσει ΥΔΕ ο ΔΕΔΔΗΕ από την προηγούμενη αλλαγή και με το πηγαινε έλα μπορεί να μου το κάνουν αφού από 1/10 το καλύπτει η elpedison)

Δίνουν περιθώριο για το promo ΥΔΕ δώρο να το κάνεις 90 ημέρες από την εκπροσώπηση της παροχής. Τώρα με το πήγαινε έλα των δώρων ίσως βγάλεις έτσι το κόστος του πιστοποιητικού :)

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...