Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.3

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, Greg29M είπε

Αποσύρθηκε η προσφορά με το skroutz? Γιατί βγάζει σφάλμα και στο site τους δεν το βλέπω…

Φαίνεται να ισχύει κανονικά έως 30/09: https://volton.gr/skroutz/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

10 ώρες πριν, gapart είπε

Που επηρεαζει η συνεπεια? Σε περιπτωση που εισαι εκπροθεσμος πχ? Το 6μηνο λες της protergeia? 

Η συνέπεια επηρεάζει στο ότι μπορεί να ξεχαστεί κάποια ημερομηνία πληρωμής και να σου έρθει μεγαλύτερος λογαριασμός.

Αλλά ακόμα και αν κάνεις πάγια εντολή είναι μία διαδικασία κατά την οποία τον πρώτο λογαριασμό θα τον πληρώσεις κανονικά χωρίς την έκπτωση και θα περιμένεις τον επόμενο να φανεί. Όπως επίσης οι περισσότερες εταιρείες δεν αποδίδουν την έκπτωση στον τελευταίο λογαριασμό όταν φύγεις... Εν ολίγοις αν μπορεί να το αποφύγει κάποιος είναι καλύτερα 😉

• Like 2

ληγει το συμβολαιο μου σε 2 ημερες, πως μπορω να παρω το 50αρικο που λετε?

Καλημέρα σε όλη την ομάδα... Επειδή τέθηκε, να σας ενημερώσω ότι η μεταφορά από elpedison στο σταθερό της Zeniθ ολοκληρώθηκε σε μια μέρα, άσχετα ότι στην εφαρμογή της Elpe δείχνω ακόμα ενεργός 😭... Για να δούμε λοιπόν πως θα εξελιχθεί και αυτή η περιπέτεια αφού για τουλάχιστον 6 μηνες (που θα έχουμε τα δωρεάν πάγια) δεν νομίζω να μετακινηθώ, να φύγει ανώδυνα ο χειμώνας και βλέπουμε στην συνέχεια... Θα είμαστε σε επαφή φυσικά, για όλες τις εξελίξεις 🤣🤣🤣

• Like 2

13 λεπτά πριν, akisdg είπε

Καλημέρα σε όλη την ομάδα... Επειδή τέθηκε, να σας ενημερώσω ότι η μεταφορά από elpedison στο σταθερό της Zeniθ ολοκληρώθηκε σε μια μέρα, άσχετα ότι στην εφαρμογή της Elpe δείχνω ακόμα ενεργός 😭... Για να δούμε λοιπόν πως θα εξελιχθεί και αυτή η περιπέτεια αφού για τουλάχιστον 6 μηνες (που θα έχουμε τα δωρεάν πάγια) δεν νομίζω να μετακινηθώ, να φύγει ανώδυνα ο χειμώνας και βλέπουμε στην συνέχεια... Θα είμαστε σε επαφή φυσικά, για όλες τις εξελίξεις 🤣🤣🤣

Εχε υπόψη σου ότι ενεργός στο app elpedison θα φαίνεσαι καιρό ενεργός.. μέχρι να βγει τελικός λογαριασμός

• Like 2

To e-mail [email protected] ειναι σωστο; Στο google δε μου βγαζει πληροφοριες. Εκει μου ειπαν να στειλω τα δικαιολογητικα. Υπογραφη λεει μπηκε με την συνομιλια η οποια εχει ηχογραφηθει. Καινουρια κολπα;

• Like 1

16 minutes ago, Witcher1st said:

To e-mail [email protected] ειναι σωστο; Στο google δε μου βγαζει πληροφοριες. Εκει μου ειπαν να στειλω τα δικαιολογητικα. Υπογραφη λεει μπηκε με την συνομιλια η οποια εχει ηχογραφηθει. Καινουρια κολπα;

Από εκει ήρθε και σε εμενα το συμβόλαιο.

Δεν προτίμησα την κλήση αλλά την αποστολή δικαιολογητικών και έπειτα υπογραφή απο εμενα και ξανά αποστολή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΗΡΩΝ, ΔΕΔΔΗΕ και η λάθος αρχική μέτρηση:

Μετά απο αλλεπάλληλα τηλεφωνα (3 και 3) σε ήρων και δεδδηε που έβαλα μεσω viber τη μάνα μου να κάνει αποδοχές 2-3 φορές, δεν βγήκε άκρη με την λάθος αρχική ένδειξη που έβαλαν και με χρέωσαν για 8 μέρες (24 ημέρες καθυστερημένη αρχική χρέωση, 500 kwh σε 8 μέρες).

Ο δεδδηέ σωστά έλεγε ότι ο ήρων την έστειλε, ο ήρων έλεγε αν δεν την αλλαξει ο δεδδηε (πως να την αλλάξει αφου δεν την έβαλε αυτόςwink.gif και δεν έχεις φώτο της ημέρας (αφού βάλατε αυθαίρετα μία ένδειξη που δεν υπάρχει, λίγο παραπάνω απο αυτήν που έστειλα πριν 20 μέρες απο τον λογαριασμο :P ) δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Κατέφυγα myrae μπας και.. αρχίζει και δεν αξίζει το 30ευρω αλλα για το γαμ*το..

Τουριστικοί προορισμοί:

σκέφτομαι να πάω ελπέντισον θα έχω 50 σε προπληρωμένη κάρτα και με κάτι συστάσεις 20+20 public, αλλα θέλει να κάτσεις 1 μήνα για να πάρεις τις public... δεν ξέρω αν θα τις πάρω αν φύγω πριν έρθουν.

αυτό θα ισχύει μέχρι αύρίο.. το σκέφτομαι να μπω... ελπε πιο αξιόπιστη

Επεξ/σία από Cmg__

Καλησπερα καλησπερα... εγινε αλλαγη σε παροχη που ηταν Protergia προς Ζενιθ. Της στειλανε μηνυμα στο κινητο το κατωθι. Να φανταστω οτι ειναι απο το τμημα κρατησης πελατων και οχι καποια διαδικασια που βαζει επιπλεον τους πελατε της η Protergia για να ακυρωθει η προηγουμενη συμβαση?! Σωστα?! Παντως πλεον αν δεν μπαινουν καν στον κοπο να σε πρηζουν στα τηλεφωνα ειναι κ αυτο κατι 😛 αλλα αυτο το καλεστε μας για να σας πεισουμε να μεινετε σε εμας εχει μια δοση τρολιας...

Screenshot_20240912_161741_Messenger.jpg

• Like 2

4 minutes ago, mdkamael said:

Καλησπερα καλησπερα... εγινε αλλαγη σε παροχη που ηταν Protergia προς Ζενιθ. Της στειλανε μηνυμα στο κινητο το κατωθι. Να φανταστω οτι ειναι απο το τμημα κρατησης πελατων και οχι καποια διαδικασια που βαζει επιπλεον τους πελατε της η Protergia για να ακυρωθει η προηγουμενη συμβαση?! Σωστα?! Παντως πλεον αν δεν μπαινουν καν στον κοπο να σε πρηζουν στα τηλεφωνα ειναι κ αυτο κατι 😛 αλλα αυτο το καλεστε μας για να σας πεισουμε να μεινετε σε εμας εχει μια δοση τρολιας...

Πες τους οτι στην επομενη καλη προσφορα, θα ξαναπας σε αυτους. Κανουμε τουρισμο!

• Haha 4

5 λεπτά πριν, mdkamael είπε

Απλά έλαβαν το αίτημα αλλαγής εκπροσώπησης της παροχής....μην ασχολείσαι καν...Ηρων στέλνει διαρκώς τέτοια. 

• Like 1

8 ώρες πριν, bilham είπε

Η συνέπεια επηρεάζει στο ότι μπορεί να ξεχαστεί κάποια ημερομηνία πληρωμής και να σου έρθει μεγαλύτερος λογαριασμός.

Αλλά ακόμα και αν κάνεις πάγια εντολή είναι μία διαδικασία κατά την οποία τον πρώτο λογαριασμό θα τον πληρώσεις κανονικά χωρίς την έκπτωση και θα περιμένεις τον επόμενο να φανεί. Όπως επίσης οι περισσότερες εταιρείες δεν αποδίδουν την έκπτωση στον τελευταίο λογαριασμό όταν φύγεις... Εν ολίγοις αν μπορεί να το αποφύγει κάποιος είναι καλύτερα 😉

Nαι κατάλαβα. Εννοείται πάντα μιλάμε για εμπρόθεσμη πληρωμή. Δε γνώριζα όμως σχετικά με την έκπτωση στον τελευταίο λογαριασμό. Βλέπω και protergia αλλά είναι 6μηνο. Θέλω σταθερό και αυτό που με συμφέρει περισσότερο. Κοιτούσα βέβαια και της Ζενιθ το κίτρινο με -40%. Δεν ξέρω όσον αφορά και την αξιοπιστία των παρόχων. Μέχρι και ΔΕΗ σκέφτηκα να πάω my home online δε νομίζω να έχει τρελή διαφορά. Όχι οτι ειναι η απόλυτη αξιοπιστία αλλά οκ... Το μόνο σίγουρο είναι οτι αύριο θα κάνω ενα συμβόλαιο ...

• Like 1

2 λεπτά πριν, gapart είπε

Nαι κατάλαβα. Εννοείται πάντα μιλάμε για εμπρόθεσμη πληρωμή. Δε γνώριζα όμως σχετικά με την έκπτωση στον τελευταίο λογαριασμό. Βλέπω και protergia αλλά είναι 6μηνο. Θέλω σταθερό και αυτό που με συμφέρει περισσότερο. Κοιτούσα βέβαια και της Ζενιθ το κίτρινο με -40%. Δεν ξέρω όσον αφορά και την αξιοπιστία των παρόχων. Μέχρι και ΔΕΗ σκέφτηκα να πάω my home online δε νομίζω να έχει τρελή διαφορά. Όχι οτι ειναι η απόλυτη αξιοπιστία αλλά οκ... Το μόνο σίγουρο είναι οτι αύριο θα κάνω ενα συμβόλαιο ...

Αν θέλετε Σταθερό για έναν χρονο δεν υπάρχει λόγος να κάνετε στην δεη που είναι 14,5 λεπτά. Το μπλε της Ζενίθ το Power Home direct plus είναι με αρχική τιμή 12,3 λεπτά και τιμή με έκπτωση συνέπειας Σταθερή για έναν χρονο στα 9,5 λεπτά και τα πρώτα 6 πάγια δηλαδή τους πρώτους 6 μήνες το πάγιο δώρο. Μετά το πάγιο είναι στα 9,90. Δηλαδή σαν να πληρώνετε από τον 1ο μήνα πάγιο 5 ευρώ τον μηνα.

• Like 5

Εν τω μεταξύ ΦΕΚ για την κρατική επιδότηση του Σεπτεμβρίου δεν έχει πάρει κάπου το μάτι μου να δουμε οτι δεν εχει αλλαξει κατι.Αν καποιος το πάρει γραμμή ας το ποστάρει.

• Confused 1

1 ώρα πριν, konstantinost24 είπε

Αν θέλετε Σταθερό για έναν χρονο δεν υπάρχει λόγος να κάνετε στην δεη που είναι 14,5 λεπτά. Το μπλε της Ζενίθ το Power Home direct plus είναι με αρχική τιμή 12,3 λεπτά και τιμή με έκπτωση συνέπειας Σταθερή για έναν χρονο στα 9,5 λεπτά και τα πρώτα 6 πάγια δηλαδή τους πρώτους 6 μήνες το πάγιο δώρο. Μετά το πάγιο είναι στα 9,90. Δηλαδή σαν να πληρώνετε από τον 1ο μήνα πάγιο 5 ευρώ τον μηνα.

Αν ημουν σιγουρος για την εκπτωση συνεπειας και πως λειτουργει μπορει και να το χα κανει :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...