Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλημέρα,

Μια επιλογή με τις ίδιες ακριβώς χρεώσεις είναι το elpedison bright for business 6M που έχει και τη δωροκάρτα Σκλαβενίτη 50€. Για χωρίς δέσμευση προσφέρεται το κίτρινο volton yellow protect for business στα 0,089 και πάγιο 8,90 έως τέλος Φλεβάρη και μετά βλέπεις ξανά την αγορά γιατί από Μάρτιο θα γίνει κυμαινόμενο. Εναλλακτικα, μπορείς να το ανανεώσεις στον πάροχο που είσαι για ακόμη 6 μήνες και να ξεκινήσεις να συστήνεις αν έχεις φίλους για να κερδίζεις εσύ 50€ εφάπαξ στον επόμενο λογαριασμό και 5x10€ η νέα παροχή.

• Like 1
Δημοσ.
On 18/12/2024 at 20:26, definitio said:

- συμπλήρωσα τα στοιχεία μου με σύσταση στις 2 Δεκ...
- στις 4 Δεκεμβρίου ζήτησαν τα δικαιολογητικά, τα οποία έστειλα άμεσα
- στις 9 Δεκεμβρίου έστειλαν το συμβόλαιο, το οποίο υπέγραψα εντός της ώρας
- στις 12 Δεκεμβρίου ξαναέστειλαν το συμβόλαιο, επειδή είχαν ξεχάσει να αναγράψουν το ποσό της εγγύησης...είχε ήδη εκδοθεί νέος λογαριασμός της ΔΕΗ και ζήτησα να αλλάξουν τα στοιχεία των μετρήσεων στο συμβόλαιο
- στις 16 Δεκεμβρίου έστειλαν το τελικό συμβόλαιο προς υπογραφή που ολοκληρώθηκε εντός της ημέρας...

...να δω πότε θα γίνει η ενεργοποίηση...ή ζητηθεί κάτι άλλο...

To σήριαλ συνεχίζεται...αφού υπέγραψα ψηφιακά στις 16 Δεκ με τις ενημερωμένες ενδείξεις Μετρητή, με κάλεσαν από Protergia σήμερα να τους δώσω ξανά τις ενδείξεις και λένε ενδεχομένως θα ενεργοποιηθεί στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας...(αλλιώς καλή πρωτοχρονιά)

Αν αυτές είναι οι γελοιότητες στις οποίες υπόκεινται οι "ενεργειακοί τουρίστες", δεν ξέρω πώς τη παλεύουν...

...αν ήταν δημόσιος οργανισμός/υπηρεσία, τί θα λέγαμε τώρα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Protergia έχει ούτως η άλλως τη φήμη wannabe ΔΕΗ ΑΕ :) αλλά περιμέναμε λίγο με την απορρόφηση της watt να γίνει λίγο πιο πελατοκεντρική, τουλάχιστον εμπορικά βγαίνει πια λίγο πιο επιθετικά.

Λόγω των πολλών συστάσεων πήζουν στο τηλεφωνικό κέντρο και πάνε με ρυθμούς χελώνας. Από την άλλη δεν αφήνουν τους συνεργάτες να περνάνε συστάσεις για να αποσυμφορηθεί η κατάσταση. 

Από 17 Ιανουαρίου θα γίνουν οι εξής αλλαγές λέγεται σύμφωνα με επιστολή της ΡΑΑΕΥ προς προμηθευτές:

- Θα μπουν χρωματιστά τιμολόγια και στο φυσικό αέριο ;) Μέχρι τώρα ούτως η άλλως οι περισσότεροι πάροχοι λειτουργούν σαν «κίτρινα exante» και κάποιοι δειλά έχουν διαθέσει και «μπλε».

- Θα παύσουν να διατίθενται 6μηνα μπλε. Θα μπορούν να προσφέρουν βέβαια προγράμματα με τους ίδιους όρους αλλά θα είναι κίτρινα και δεν θα έχουν και καμία ρήτρα αποχώρησης.

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως γίνεται στην volton να υπολογίζονται διαφορετικά οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις και στον ΗΡΩΝ διαφορετικά; Μπορεί να το ελέγξει κάποιος παρακαλώ ; 
Πρόκειται για επαγγελματικό Γ21

Spoiler

IMG_8286.jpeg.e56fd9e415e0e83e047bc33aeec06d58.jpegIMG_8287.jpeg.e2a9b5d603de28d16359912369025f90.jpeg

Επεξ/σία από Greg29M
Δημοσ.
14 ώρες πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Να ρωτήσω ποιόν; Την Βολτον;! Με τρολλαρεις προφανως

Τόσο καιρο έχω ένα λογαριασμό για διαφορετικές παροχές, δεν ειχα θεμα, ειχα ανοιξει καμμια δεκαρια αιτηματα. Το ίδιο εχουν κανει κι αλλοι. Εξοικονομεις χρονο αποφευγοντας δημιουργια περαιτερω λογαριασμων αλλα και εχεις καλυτερη-γρηγοροτερη διαχειριση.

Η αναρτηση μου αποσκοπουσε σε ενημερωτικό κατα κυριο λόγο.

δεν τρολλάρω, έλεγα να ρωτήσεις άλλους συμφορουμίτες που το έχουν πάρει ή την Βολτον γραπτά.

Ναι είναι ΟΚ συνηθως να τα κάνεςι απο έναν λογαριασμό, αλλα τώρα θα βρουν οτιδήποτε να σε καθυστερήσουν. Πάντως θα πρότεινα να μην το παίρνεις τόσο σοβαρά δεν είναι τίποτα ένας λογαριασμός να ανοίξεις ,ένα mail θέλει.. ό,τι είναι να γίνει θα γίνει αργά ή γρήγορα

• Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά λίγο τα φώτα σας.

Είμαι σε 12μηνο σταθερό πρόγραμμα φυσικού αερίου στην nrg, στο nrg fixed gas. Το συμβόλαιο λήγει τον Μάρτιο του 2025 και στην εξυπηρέτηση μου είπαν ότι υπάρχει πέναλτυ 50€ αν φύγω πριν τη λήξη.

Θυμάμαι ότι κάποιο μέλος είχε ποστάρει ότι η ΡΑΕ αποφάσισε ότι στα σταθερά δεν ύπαρχει ρήτρα αποχώρησης.

Τελικά τι ισχύει;

Δημοσ.
15 ώρες πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Και αυτο το θυμήθηκαν αφου έχουν απαντησει 2-3 φορές σε προηγουμενα μηνυματα στα ιδια στοιχεία; Απλουστατα, όταν είδαν ότι δεν έχουν δυνατοτητες αντιδρασης γιατι τους εστησα στον τοιχο, πεταξαν το νομικιστικο θεμα του απαραδέκτου, λες και ειχα καταθεσει αγωγη, σε πιο απλα λογια πεταξαν την μπάλλα στην εξέδρα. Σου λεει μεχρι να το αλλαξει θα περάσουν αλλες 30 μέρες καθως μεσολαβουν και τοσες αργιες (ούτως ή άλλως παντα απαντουσαν μετά την νομιμη προθεσμια των 10 εργασιμων). Ποιος ζει ποιος πεθαίνει μέχρι τότε! Με τις ευλογίες της ανυπαρκτης ΡΑΕ...

Υ1:Κατα διαστηματα και άλλα μελη εχουν αναφερει ότι χρησιμοποιουν τον ιδιο λογαριασμο Ραε για περισσοτερες παροχες. Κανεις δεν ανεφερε οτι ειχε τετοιο θεμα. 

Υ2;:Με άλλους παροχους εχω κανει ακριβως το ίδιο, κανεις δεν τολμησε να μου θεσει θέμα νομιμοποιησεως, απαντουσαν στην ουσια ασχετως της πειστικότητος και της τεκμηριώσεως των απαντήσεων τους

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Να ρωτήσω ποιόν; Την Βολτον;! Με τρολλαρεις προφανως

Τόσο καιρο έχω ένα λογαριασμό για διαφορετικές παροχές, δεν ειχα θεμα, ειχα ανοιξει καμμια δεκαρια αιτηματα. Το ίδιο εχουν κανει κι αλλοι. Εξοικονομεις χρονο αποφευγοντας δημιουργια περαιτερω λογαριασμων αλλα και εχεις καλυτερη-γρηγοροτερη διαχειριση.

Η αναρτηση μου αποσκοπουσε σε ενημερωτικό κατα κυριο λόγο.

Προφανώς και ψάχνουν κάθε ευκαιρία να αργοπορήσουν την διαδικασία!

Εγώ τους είχα ανεβάσει πληρεξούσιο και μου έγραφαν απάντηση copy-paste ότι θέλουν εξουσιοδότηση 😄

• Haha 1
Δημοσ.

Έφυγα (παροχή πατρικού) από ελπε προς ζενίθ, με πήραν τηλ από Ελπε με προσφορά 50σκλαβενίτη + 50 δώρο ρεύμα. Διπλό το καλό.

• Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, al13nas είπε

Καλημέρα παιδιά , μια πρόταση για επαγγελματικό είμαι Protergia 6M 0.115 σταθερο.. τρέχει κάποια προσφορά ?

Ανανέωσε στο ίδιο. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Και δεν έχει συνέπεια....

1 ώρα πριν, Greg29M είπε

Πως γίνεται στην volton να υπολογίζονται διαφορετικά οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις και στον ΗΡΩΝ διαφορετικά; Μπορεί να το ελέγξει κάποιος παρακαλώ ; 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

IMG_8286.jpeg.e56fd9e415e0e83e047bc33aeec06d58.jpegIMG_8287.jpeg.e2a9b5d603de28d16359912369025f90.jpeg

Σε ποιες ρυθμιζόμενες είδες διαφορά στον τρόπο υπολογισμού;

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Greg29M είπε

Απόκρυψη περιεχομένων

Δε διακρίνω κάποια διαφορά στις χρεώσεις. Έχεις εντοπίσει εσύ κάτι;

Το μόνο που εντοπίζω είναι ότι η volton χρεώνει τη χρέωση λοιπες χρεώσεις kwh x 0,0007 που δεν το έχει ο ΗΡΩΝ.

• Like 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

τι είναι αυτό ρε παίδες;
image.png.f4f1f12c3c9a455f47224e11d2304df8.png

10 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Έχει λήξει η ΥΔΕ 

Θα χρειαστεί να βρεις ηλεκτρολόγο για να σου φτιάξει νεο πιστοποιητικό (ΥΔΕ)

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, couliswd είπε

Θα χρειαστεί να βρεις ηλεκτρολόγο για να σου φτιάξει νεο πιστοποιητικό (ΥΔΕ)

ευχαριστώ πολύ παιδιά, έχει λεφτά αυτό; είναι παράνομο να μην έχω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...