Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Προλαβαίνεις να ξαναπάς Ηρωνα με econtract δτο solar και να ξαναγυρίσεις για αλλά 50 Σκλαβενίτη από elpe (είναι μέχρι 10/01)

Λες να το ξεφτιλίσω τόσο πολύ... 😁😁😁

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για κάποιον που θέλει απλά μια  καλή τιμή και να μην ασχολήθει για αρκετό καιρό ποιες εταιρίες ρεύματος και αερίου προτείνεται?

Δημοσ.

Μαγκες... παμε για αυγατισμο επιδοτησης απο Γεναρη?! Να το πιστεψουμε?! Με τις 800-900kwh στο τσεπακι μικτες τον μηνα, και σε smart night -40% δεν το λες κακο... :-D

Screenshot_20241219_132604_Chrome.jpg

12 λεπτά πριν, neksid89 είπε

Για κάποιον που θέλει απλά μια  καλή τιμή και να μην ασχολήθει για αρκετό καιρό ποιες εταιρίες ρεύματος και αερίου προτείνεται?

Οτιδηποτε εχει double energy bonus... βλεπε λιγο zenith.... 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, juanjk είπε

Αυτά που αναφέρει ο ekrepeli ή και επιπλέον το elpedison bright for business ίδια τιμή με δώρο σκλαβενίτη.

AAA κατάλαβα τώρα το ερώτημα. Ναι στο solar επειδή είναι παλαιότερο πρόγραμμα δεν υπάρχει στους ειδικούς όρους ότι θα λάβεις το δώρο econtract αν δεν ήσουν εκεί το τελευταίο 6μηνο. Οκ μια χαρά τότε αν μπορείς καλύτερα επίλεξε το benefit θα έλεγα σαν πρόγραμμα λόγω μηδενικού παγίου.

τέλεια ευχαριστώ juanjk!

για 2 παροχές σκέφτομαι να πάρω ένα student που δικαιούμαι και έχει +20ρικο και ένα benefit που προτείνεις

Δημοσ.
2 hours ago, juanjk said:

από το άρθρο 28 Κώδικας προμήθειας ΚΠΗΕ, παράγραφο 1.β που αναγράφει αυτό και δεν έχει τροποποιηθεί έως σήμερα:

β. την ελάχιστη διάρκεια ισχύος των προσφερομένων Τιμολογίων Προμήθειας. Η ελάχιστη αυτή διάρκεια δεν μπορεί να είναι μικρότερη των έξι (6) μηνών.

To ίδιο λέμε. Είχε βγάλει μια ανακοίνωση ή δελτίο τύπου (δε θυμάμαι) η ΡΑΕ ότι δε μπορούν οι πάροχοι να πατάνε πάνω σ'αυτό τον όρο για να κάνουν τροποποιήσεις σε σταθερά 12μηνο, μετά το αρχικό 6μηνο. Γιατί η συγκεκριμένη παράγραφος είχε μπει στον ΚΠΗΕ απ'τον νομοθέτη για άλλους λόγους και έδιναν κάποια παραδείγματα. Αυτή η ανακοίνωση είχε βγει κάπου αρχές του 2022 κατόπιν εορτής, αφού οι πάροχοι είχανε σπάσει μπλε τιμολόγια από το 2021 (ΗΡΩΝ, NRG, Watt & Volt κλπ)

Εγώ είχα σταθερό 12 μηνο στον ΗΡΩΝ με 0.064 (Only Business) και μου έκαναν τροποποίηση στο 8μηνο.

Και τώρα αν πήγαινε η χονδρική 600E/MWH... εννοείται πως οι πάροχοι πάλι θα τροποποιήσουν τις συμβάσεις μετά το 6μηνο. Αφού δεν άλλαξε κάτι στον ΚΠΗΕ επισήμως, ποιος τους σταματά...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@juanjk το yellow free student στο site του ηρων λέει ότι η χρέωση είναι 0,084 και 0,0798 αν κάτσεις  9 μήνες, όχι 0,22 σωστά; 

επίσης το 20ρικο για φοιτητές μπαίνει στον πρώτο λογαριασμό όχι /12 λένε:
https://heron.gr/energy/electricity/gia-to-spiti/yellow-free-student/

Επεξ/σία από Cmg__
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

@juanjk το yellow free student στο site του ηρων λέει ότι η χρέωση είναι 0,084 και 0,0798 αν κάτσεις  9 μήνες, όχι 0,22 σωστά; 

επίσης το 20ρικο για φοιτητές μπαίνει στον πρώτο λογαριασμό όχι /12 λένε:
https://heron.gr/energy/electricity/gia-to-spiti/yellow-free-student/

Tα 0,084 και αν καθίσεις 9μηνο 0,0798 είναι οι βασικές τιμές προ διακύμανσης που πάντα θα εφαρμόζεται. Για Νοέμβρη η τελική τιμή προ ΦΠΑ πάει στα 0,22+ δηλαδή.

Το 20ρικο μπαίνει στον 1ο λογαριασμό ναι, νομίζω δεν αναιρεί και το econtract bonus στην καρτέλα τουρισμού στο excel τα εφαρμόζω και τα δύο.

• Thanks 1
Δημοσ.

παίδες ... η elpedison στο tool της εβαλε και ωριαια αναφορα τιμη kwh .... τα πορτοκαλι τιμολογια μαλλον θα ερθουν πολυ πιο γρηγορα απ οτι περιμεναμε. 

• Like 1
Δημοσ.

Θα αρχίσουν σιγά σιγά να διατίθενται για μετρητές με τηλεμέτρηση. Τώρα θα φανεί κατά πόσο αυτό θα ωφελήσει τους τελικούς χρήστες.

Άντε και στο δευτερόλεπτο να αλλάζει η τιμή δεν μπορώ τις δεσμεύσεις να περιμένω μια ώρα ακόμη να δω αλλαγή 🤪

• Haha 1
Δημοσ.
Spoiler
5 ώρες πριν, juanjk είπε

Tα 0,084 και αν καθίσεις 9μηνο 0,0798 είναι οι βασικές τιμές προ διακύμανσης που πάντα θα εφαρμόζεται. Για Νοέμβρη η τελική τιμή προ ΦΠΑ πάει στα 0,22+ δηλαδή.

Το 20ρικο μπαίνει στον 1ο λογαριασμό ναι, νομίζω δεν αναιρεί και το econtract bonus στην καρτέλα τουρισμού στο excel τα εφαρμόζω και τα δύο.

offtopic: σε πρήζω γιατί μου αρέσει το εξέλ να ξες :P

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, The_Judas είπε

Δεν είναι θέμα προσωπικών δεδομένων.

Πρέπει να αποδείξει κάποιος ότι έχει έννομο συμφέρον ή νομιμοποίηση σε οποιαδήποτε καταγγελία που αφορά προσωπική σύμβαση. Μπορεί ο κάτοχος της γραμμής να διαφωνεί με το αίτημα.

Την σημερινή εποχή με το gov δεν υπάρχει δικαιολογία να μην έχουμε πρόχειρη μια εξουσιοδότηση.

Και αυτο το θυμήθηκαν αφου έχουν απαντησει 2-3 φορές σε προηγουμενα μηνυματα στα ιδια στοιχεία; Απλουστατα, όταν είδαν ότι δεν έχουν δυνατοτητες αντιδρασης γιατι τους εστησα στον τοιχο, πεταξαν το νομικιστικο θεμα του απαραδέκτου, λες και ειχα καταθεσει αγωγη, σε πιο απλα λογια πεταξαν την μπάλλα στην εξέδρα. Σου λεει μεχρι να το αλλαξει θα περάσουν αλλες 30 μέρες καθως μεσολαβουν και τοσες αργιες (ούτως ή άλλως παντα απαντουσαν μετά την νομιμη προθεσμια των 10 εργασιμων). Ποιος ζει ποιος πεθαίνει μέχρι τότε! Με τις ευλογίες της ανυπαρκτης ΡΑΕ...

Υ1:Κατα διαστηματα και άλλα μελη εχουν αναφερει ότι χρησιμοποιουν τον ιδιο λογαριασμο Ραε για περισσοτερες παροχες. Κανεις δεν ανεφερε οτι ειχε τετοιο θεμα. 

Υ2;:Με άλλους παροχους εχω κανει ακριβως το ίδιο, κανεις δεν τολμησε να μου θεσει θέμα νομιμοποιησεως, απαντουσαν στην ουσια ασχετως της πειστικότητος και της τεκμηριώσεως των απαντήσεων τους

14 ώρες πριν, Cmg__ είπε

Νομίζω δεν θα έχεις θέμα με σκρουτζ αλλα να το ρωτήσεις για σίγουρια.

Εσύ γιατί κάνεις απο άλλο account καταγγελία αν επιτρέπεται; Δεν μπορούν να σε εξυπηρετήσουν αν δεν έχεις εξουσιοδότηση, θα βρει τον μπελά του ο υπάλληλος. Εντάξει η εξουσιοδότηση δεν είναι τίποτα είναι 3 λεπτά υπόθεση. Άρα δεν θα το αποφύγουν το πολύ πολύ να σε καθυστερήσουν λίγο. Αν δεν βγάλεις άκτη και με ενεργειακο διαμεσολαβητή πας και συνήγορο του πολίτη.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Να ρωτήσω ποιόν; Την Βολτον;! Με τρολλαρεις προφανως

Τόσο καιρο έχω ένα λογαριασμό για διαφορετικές παροχές, δεν ειχα θεμα, ειχα ανοιξει καμμια δεκαρια αιτηματα. Το ίδιο εχουν κανει κι αλλοι. Εξοικονομεις χρονο αποφευγοντας δημιουργια περαιτερω λογαριασμων αλλα και εχεις καλυτερη-γρηγοροτερη διαχειριση.

Η αναρτηση μου αποσκοπουσε σε ενημερωτικό κατα κυριο λόγο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...