Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Σε άλλα νέα από το συνονθύλευμα που λέγεται Βολτον. Σε αιτημα στο myrae από όνομα διαφορετικό από εκείνο της επιμαχης παροχής (σιγά μην ανοιγουμε διαφορετικους λογαριασμούς για κάθε παροχή) αντί να ασχοληθούν με την ουσία της καταγγελίας (35 μέρες καθυστερηση αλλαγης παροχου και καμμια 50αρια για αποστολή δωροκαρτας+ εν γένει εξυπηρέτηση) απάντησαν για έλλειψη νομιμοποίησης (θέλανε δηλ εξουσιοδοτηση από τον κάτοχο της παροχής για να μπουν στην διαδικασία απαντήσεως). Και αυτό έγινε σε ανταπάντηση, δηλ ειχαν απαντήσει αορίστως και χωρις καμμια ουσία στην αρχική καταγγελία (χωρις αρχικώς δηλ να θεσουν θεμα νομιμοποιησης) και πάτησα απορριψη και έστειλα ανταπάντηση η οποία βεβαια δεν τους αφηνει περιθωρια. Να το έχετε υπ`όψιν ότι , εκτός όλων των άλλων, καταφευγουν και σε τετοια νομικίστικα ξεφτιλίκια. Βρισκουν και τα κάνουν βέβαια!

Ερώτημα: Έκανε καποιιος εξαργυρωση σκρουτζοκάρτας ενώ ήδη είχε φυγει από αυτο το τσίρκο της βολτον; Είχε κάποιο θέμα; Ευχαριστώ!

Τα προσωπικά δεδομένα είναι ψηλά στην ατζέντα 

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 17/12/2024 στις 10:55 ΜΜ, madwalker είπε

Ξέχασες την protergia. 

6 μήνες 0.95 χωρίς συνέπεια πάγιο 9.90

αλλά με σύσταση παίρνεις 5 x 10€ 

και τον 6ο χαιρετάς χωρίς επιβάρυνση.

Ψάξε το. 

Εγω Elpedison ειμαι με το Bright Up 6μηνο που ληγει αυτο το μηνα..
Αυτο με την συσταση, πως δουλευει ακριβως, για να παω στην Protergia για αλλο ενα 6μηνο ( και μετα βλεπουμε )

Δημοσ.
8 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Τα προσωπικά δεδομένα είναι ψηλά στην ατζέντα 

Δεν είναι θέμα προσωπικών δεδομένων.

Πρέπει να αποδείξει κάποιος ότι έχει έννομο συμφέρον ή νομιμοποίηση σε οποιαδήποτε καταγγελία που αφορά προσωπική σύμβαση. Μπορεί ο κάτοχος της γραμμής να διαφωνεί με το αίτημα.

Την σημερινή εποχή με το gov δεν υπάρχει δικαιολογία να μην έχουμε πρόχειρη μια εξουσιοδότηση.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, ri3per είπε

Εγω Elpedison ειμαι με το Bright Up 6μηνο που ληγει αυτο το μηνα..
Αυτο με την συσταση, πως δουλευει ακριβως, για να παω στην Protergia για αλλο ενα 6μηνο ( και μετα βλεπουμε )

καλημέρα

σου στελνει καποιος που εινα ηδη πελατης προσκληση μεσω app και αφου κανεις ηλεκτρονικα το συμβολαιο παιρνεις εκπτωση 10 ευρω σε καθε λογαριασμο εσυ κ 50 εφαπαξ αυτος που στελνει.

Μετα μπορεις να στελνεις κ εσυ προσκλησεις εφοσον ενεργοποιηθει η παροχη σου.

Επεξ/σία από BOOKER_
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Δεν είναι θέμα προσωπικών δεδομένων.

Πρέπει να αποδείξει κάποιος ότι έχει έννομο συμφέρον ή νομιμοποίηση σε οποιαδήποτε καταγγελία που αφορά προσωπική σύμβαση. Μπορεί ο κάτοχος της γραμμής να διαφωνεί με το αίτημα.

Την σημερινή εποχή με το gov δεν υπάρχει δικαιολογία να μην έχουμε πρόχειρη μια εξουσιοδότηση.

Σωστός!

Δημοσ.

Το 0.199 το είχαν μόνιμα ως πρόγραμμα, από ό,τι φαίνεται απέσυραν το blue friday. Ευχόμαστε να επιστρέψει με άλλο όνομα γιατί ήταν συμπαθητικό πρόγραμμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά,

Νοίκιασα καινούριο σπίτι και θα ήθελα παρακαλώ πολύ τη γνώμη σας τη πάροχο να βάλω. Ποιος συμφέρει πιο πολύ οικονομικά αυτή τη στιγμή από απόψη προσφορών/δώρων κτλ.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Επεξ/σία από poipop7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aπάντησέ μας στα ακόλουθα:

- Θέλεις προσφορά χωρίς δέσμευση, με 6μηνη διάρκεια ή 12μηνη; Έχει να κάνει με το πότε θα κοιτάς την αγορά, γιατί όσο μικρότερη η διάρκεια, χρειάζεται να ελέγχεις τις προσφορές για να μην ανέβουν οι χρεώσεις σου αλλά από την άλλη μπορείς να κερδίζεις τα promo δώρα των εταιρειών και να κάνεις τουρισμό.

- Τι κατανάλωση περίπου έχεις ανά μήνα, αν έχεις υπόψη από προηγούμενη παροχή σου.

Στο excel μου μπορείς να λάβεις απαντήσεις αν το κατεβάσεις και βάλεις την κατανάλωσή σου και μετά δεις είτε την ετήσια σύγκριση είτε την καρτέλα τουρισμού.

Επεξ/σία από juanjk
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, juanjk είπε

Aπάντησέ μας στα ακόλουθα:

- Θέλεις προσφορά χωρίς δέσμευση, με 6μηνη διάρκεια ή 12μηνη; Έχει να κάνει με το πότε θα κοιτάς την αγορά, γιατί όσο μικρότερη η διάρκεια, χρειάζεται να ελέγχεις τις προσφορές για να μην ανέβουν οι χρεώσεις σου αλλά από την άλλη μπορείς να κερδίζεις τα promo δώρα των εταιρειών και να κάνεις τουρισμό.

- Τι κατανάλωση περίπου έχεις ανά μήνα, αν έχεις υπόψη από προηγούμενη παροχή σου.

Θα ήθελα προσφορά χωρίς δέσμευση με 6μηνη διάρκεια.

Τώρα για την κατανάλωση δεν έχω εικόνα γιατί πήγαινε στον ιδιοκτήτη (συγγενής) και απλά πλήρωνα τον λογαριασμό.

Επεξ/σία από poipop7
Δημοσ.

Ισχύει ακόμα το δικαίωμα του παρόχου να τροποποιεί τη σύμβαση μετά το 6μηνο, ή τους έβαλε φρένο η ραε και είναι αναγκασμένοι να διατηρούν το 12 μηνο;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, poipop7 είπε

Θα ήθελα προσφορά χωρίς δέσμευση με 6μηνη διάρκεια.

Τώρα για την κατανάλωση δεν έχω εικόνα γιατί πήγαινε στον ιδιοκτήτη (συγγενής) και απλά πλήρωνα τον λογαριασμό.

Χωρίς δέσμευση υπάρχει το zenith home select με σταθερή τιμή έως τέλος φλεβάρη και μηδενικό πάγιο τους 2 πρώτους μήνες. Διαφορετικά elpedison win more 2 με σταθερή τιμή έως τέλος Γενάρη και δώρο 50€ δωροκάρτα Σκλαβενίτη.

Σε 6μηνα μπλε με 6μηνη δέσμευση προτείνω είτε το elpedison bright 6M με δωροκάρτα σκλαβενίτη είτε protergia value secure με σύσταση από ήδη πελάτη για να λάβεις 5x10€ δώρο.

Δημοσ.

@juanjk Το ΗΡΩΝ Solar Generous στο εξελ δεν λέει ότι χει προυπόθεση να έχεις φύγει απο ήρων περισσότερους απο 6 μήνες πριν. Ισχύει επειδή είναι πανάκριβο; 

Η elpedison θα μου δώσει τις 35αρες Public αν έχω φύγει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...