Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, johnkzr1999 είπε

Εννοώ ότι έχω δεχθεί πρόσκληση. Κάναμε την διαδικασία έγινα και πελάτης . Και δεν έχει γίνει η έκπτωση -50 στον φίλο μου που με κάλεσε ούτε σε εμένα τα -10χ5€. 

- Αφού έγινες πελάτης ο φίλος σου πηγαίνει στο myprotergia του, επιλέγει εκεί στην πρώτη σελίδα που λέει «στείλε πρόσκληση» από το app ή «Μάθε περισσότερα» από pc και του λέει ότι υπάρχουν 50€ για εξαργύρωση προκειμένου να επιλέξει σε ποια παροχή θέλει να τα λάβει, μόλις το κάνει θα πέσει η πίστωση στον επόμενο λογαριασμό. Μάλιστα λαμβάνει 50+ΦΠΑ 6%=53€ συνολικά

- Εσύ ως νέος πελάτης εφόσον έχεις υπογράψει σύμβαση που στις παρατηρήσεις αναγράφει το bring a friend δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο θα δεις στον πρώτο λογαριασμό το πρώτο 10€ πίστωσης κ.ο.κ στους επόμενους μέχρι τον 5ο μήνα. Όταν λες ότι δεν τα έχεις λάβει, σου έχει έρθει ο 1ος λογαριασμός; Μπορείς φυσικά να αρχίσεις να συστήνεις κι εσύ για έξτρα εφάπαξ 50ρικα/παροχή που ενεργοποιείται. 

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 1
  • Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όχι δεν έχει έρθει ο πρώτος λογαριασμός. 12/12 έγινα πελάτης και από την προτεργια μας είπαν ότι θέλει λίγες μέρες και μετά θα είναι διαθέσιμη η εξαργύρωση στον φίλο μου. Δεν νομίζω να αργήσει πολύ. Ναι στην 3η σελίδα στις παρατηρήσεις γράφει Baf referral έκπτωση -50€

Δημοσ.

Λογικά σήμερα θα μπορεί από το myprotergia να τα περάσει στο λογαριασμό ή θα περιμένει λίγο ακόμη. Εσύ είσαι οκ ;)

Δημοσ.

Μου ήρθε μήνυμα ότι η παροχή μου εκπροσωπείται από την elpedison. Μου είχαν πει πως μπορώ να ενεργοποιήσω πάγια εντολή όταν ενεργοποιηθεί η παροχή για να μη χρεωθώ εγγύηση.

Μπαίνω εδώ για να βάλω την κάρτα μου. Πρέπει να κάνω μία συναλλαγή για να ενεργοποιηθεί η πάγια εντολή και δεν με αφήνει να επιλέξω κάποιο ποσό γιατί το οφειλόμενο ποσό είναι μηδενικό. Τι πρέπει να κάνω;

Δημοσ.
4 minutes ago, ioanniskar said:

Μου ήρθε μήνυμα ότι η παροχή μου εκπροσωπείται από την elpedison. Μου είχαν πει πως μπορώ να ενεργοποιήσω πάγια εντολή όταν ενεργοποιηθεί η παροχή για να μη χρεωθώ εγγύηση.

Μπαίνω εδώ για να βάλω την κάρτα μου. Πρέπει να κάνω μία συναλλαγή για να ενεργοποιηθεί η πάγια εντολή και δεν με αφήνει να επιλέξω κάποιο ποσό γιατί το οφειλόμενο ποσό είναι μηδενικό. Τι πρέπει να κάνω;

Υπομονη. 😀

• Haha 1
Δημοσ.

Να περιμένω να βγει λογαριασμός; Δεν θα έχει και εγγύηση; Το θέμα είναι να μη χρεωθώ την εγγύηση. Όταν με είχαν πάρει για επιβεβαίωση στοιχείων μου είχαν πει χωρίς να ρωτήσω πως μόλις ενεργοποιηθεί η παροχή να μπω να βάλω την κάρτα για να μη χρεωθώ εγγύηση. Δεν ισχύει;

Δημοσ.
40 minutes ago, ioanniskar said:

Να περιμένω να βγει λογαριασμός; Δεν θα έχει και εγγύηση; Το θέμα είναι να μη χρεωθώ την εγγύηση. Όταν με είχαν πάρει για επιβεβαίωση στοιχείων μου είχαν πει χωρίς να ρωτήσω πως μόλις ενεργοποιηθεί η παροχή να μπω να βάλω την κάρτα για να μη χρεωθώ εγγύηση. Δεν ισχύει;

Πριν κατι μήνες μπορούσες να βάλεις κάρτα για ενεργοποιηση πάγιας εντολης αλλά ήταν λίγο ξέφραγο αμπέλι η διαδικασία. 

Για λόγους ασφάλειας άλλαξαν τον τρόπο καταχώρησης και απο τότε αναγκαστικά πρέπει να εκδοθεί πρώτα λογαριασμός και μετα να κάνεις πληρωμή και ενεργοποιήση πάγιας εντολής. 

Μόλις κάνεις αυτό, τότε βγαίνει διορθωτικός λογαριασμός που σου αφαιρούν το ποσό της εγγύησης.

• Thanks 1
Δημοσ.
On 17/12/2024 at 17:32, juanjk said:

[...] Τέλος, σε αυτό το πρόγραμμα πρέπει κάθε τέλος του μήνα να βλέπεις αν το διατηρήσει στην ίδια τιμή γιατί κάποια στιγμή το κάνει κυμαινόμενο και βάζει μια παραλλαγή του στην θέση του για νέους πελάτες. 

Δηλαδή στο Protergia Secure 6M υπάρχει πιθανότητα εντός του 6μήνου να αλλάξουν οι όροι του προγράμματος;

18 hours ago, argimeg said:

Protergia παιζεί αυτό που λένε τα παιδιά με την σύσταση. Εγώ έκανα από εμένα σε πεθερά και τώρα από πεθερά σε φίλο, οπότε όλοι είναι κερδισμένοι. Επίσης από την εμπειρία μου σε διάφορούς παρόχους, η Protergia έχει πολύ εύκολο τρόπο για να υπογράφεις ψηφιακά την σύμβαση. Απλά είναι λίγο δυσκίνητοι. Καλό είναι αν αποφασίσεις να πας εκεί, να τους πιέσεις στο τηλέφωνο για να σου στείλουν γρήγορα το email για να στείλεις τα δικαιολογητικά ώστε να σου στείλουν και πιο γρήγορα την σύμβαση.

Αρκετά δυσκίνητοι...

- συμπλήρωσα τα στοιχεία μου με σύσταση στις 2 Δεκ...
- στις 4 Δεκεμβρίου ζήτησαν τα δικαιολογητικά, τα οποία έστειλα άμεσα
- στις 9 Δεκεμβρίου έστειλαν το συμβόλαιο, το οποίο υπέγραψα εντός της ώρας
- στις 12 Δεκεμβρίου ξαναέστειλαν το συμβόλαιο, επειδή είχαν ξεχάσει να αναγράψουν το ποσό της εγγύησης...είχε ήδη εκδοθεί νέος λογαριασμός της ΔΕΗ και ζήτησα να αλλάξουν τα στοιχεία των μετρήσεων στο συμβόλαιο
- στις 16 Δεκεμβρίου έστειλαν το τελικό συμβόλαιο προς υπογραφή που ολοκληρώθηκε εντός της ημέρας...

...να δω πότε θα γίνει η ενεργοποίηση...ή ζητηθεί κάτι άλλο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα μαλλον η ΡΑΕ εκανε τη δουλεια της,σημερα εκδοθηκαν 2 λογαριασμοι,
απο 16/08/2024 - 17/10/2024 κ απο 17/10/2024 - 31/10/2024

Με το ΚΟΤ που εχω  70 ευρω το συνολο το smart night 40%.
Παντως κρατικη επιδοτηση για το σεπτεμβριο δεν πηρα.
image.png.a85b390b78d87bf2d6dde3eb197ddb35.pngimage.png.03fa8aa37869f3f21ca4d1f60e35c821.png

image.png.c346d7ace4fc248b8c342b36cb9346a3.png

Επεξ/σία από akiskar123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι προτείνετε για τουρισμό αυτούς τους μήνες; Έχει κάποια καλή προσφορά;

δεν με ενδιαφέρει η απόλυτα χαμηλότερη τιμή kWh, όσο το να εχει δώρο για τα πάγια και τις έξτρα χρεώσεις, γιατί έχει πολύ μικρές καταναλώσεις το συγκεκριμένο ακίνητο.

Είναι στην Ήρων στο yellow άρα δεν γίνεται να ξαναπάρω 50€.

Το εξάμηνο για το 50€ το μετράνε από τότε που φεύγεις ή από τότε που πηγές στην Ήρων; Το λογικό είναι από την στιγμή που φεύγεις, αλλά λίγα πράγματα έχουν λογική με όλα αυτά, γι'αυτό και ρωτάω.

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, prefuse είπε

Τι προτείνετε για τουρισμό αυτούς τους μήνες; Έχει κάποια καλή προσφορά;

δεν με ενδιαφέρει η απόλυτα χαμηλότερη τιμή kWh, όσο το να εχει δώρο για τα πάγια και τις έξτρα χρεώσεις, γιατί έχει πολύ μικρές καταναλώσεις το συγκεκριμένο ακίνητο.

Ευχαριστώ

Ρίξε μια ματιά στο smart zero της elpedison με τα 50 ευρώ δώρο Σκλαβενίτη ή το yellow free του Ηρωνα με τα 50 ευρώ στο λογαριασμό μέσω econtract.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, messinia3 said:

Ρίξε μια ματιά στο smart zero της elpedison με τα 50 ευρώ δώρο Σκλαβενίτη ή το yellow free του Ηρωνα με τα 50 ευρώ στο λογαριασμό μέσω econtract.

Κλασικά δηλ elpe Ήρων.. Ήρων είμαι άρα θα πάω ελπε για 50 Σκλαβενίτη..ποτέ τα δίνει όμως μετά από μήνες ή είναι οκ;

Παλια τέτοια εποχή δεν έδιναν 100€ και γενικά αρκετά δώρα; Πάνε και αυτά..

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/12/2024 στις 8:26 ΜΜ, definitio είπε

Δηλαδή στο Protergia Secure 6M υπάρχει πιθανότητα εντός του 6μήνου να αλλάξουν οι όροι του προγράμματος;

Δεν αναφέρεται σε σταθερό ο φίλος αλλά στο κυμαινόμενο Value Swift. Το Value Secure είναι σταθερό

Στα σταθερά συνήθως δεν αλλάζουν

Επεξ/σία από bilham
  • Like 1
Δημοσ.

Σε άλλα νέα από το συνονθύλευμα που λέγεται Βολτον. Σε αιτημα στο myrae από όνομα διαφορετικό από εκείνο της επιμαχης παροχής (σιγά μην ανοιγουμε διαφορετικους λογαριασμούς για κάθε παροχή) αντί να ασχοληθούν με την ουσία της καταγγελίας (35 μέρες καθυστερηση αλλαγης παροχου και καμμια 50αρια για αποστολή δωροκαρτας+ εν γένει εξυπηρέτηση) απάντησαν για έλλειψη νομιμοποίησης (θέλανε δηλ εξουσιοδοτηση από τον κάτοχο της παροχής για να μπουν στην διαδικασία απαντήσεως). Και αυτό έγινε σε ανταπάντηση, δηλ ειχαν απαντήσει αορίστως και χωρις καμμια ουσία στην αρχική καταγγελία (χωρις αρχικώς δηλ να θεσουν θεμα νομιμοποιησης) και πάτησα απορριψη και έστειλα ανταπάντηση η οποία βεβαια δεν τους αφηνει περιθωρια. Να το έχετε υπ`όψιν ότι , εκτός όλων των άλλων, καταφευγουν και σε τετοια νομικίστικα ξεφτιλίκια. Βρισκουν και τα κάνουν βέβαια!

Ερώτημα: Έκανε καποιιος εξαργυρωση σκρουτζοκάρτας ενώ ήδη είχε φυγει από αυτο το τσίρκο της βολτον; Είχε κάποιο θέμα; Ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...