Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Strategos είπε

Με πολύ πρόχειρα μαθηματικά βλέπω τα παρακάτω :

1- ΔΕΗ 14.5 kwh 3.5 πάγιο 12 μηνών δώρο 30 ευρώ.

2- Ζενίθ 0.95 kwh 10 πάγιο 12 μηνών δώρο 60 ευρώ σε πάγια. 

3 Ελπε 0.99 kwh πάγιο 10 ευρώ 6 μηνών δώρο 50 ευρώ + Σκλαβενίτη?? 

Με τα παραπάνω καταλαβαίνω ότι συμφέρει ελπε. Σωστά; 

Η τιμή στην elpedison είναι μέχρι 31/1/2025

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, johnkzr1999 είπε

Γράφει Be referral έκπτωση 50€ 

Αυτό είναι ;

Τι εννοείς ; Στο value swift πχ ανακοινώθηκε τιμή 0,09093€ για τον Δεκέμβριο. Αυτή η τιμή είναι για όλο τον μήνα . 1 Ιανουρίου ανακοινώνεται η τιμή για τον Γενάρη. Αν έχει αυξηθεί αρκετά αποχωρείς . Σωστά ;

Baf referral Έκπτωση 50€

Και το bring a friend είναι και για το value swift σωστά ;

Σωστά σε όλα. Ναι εννοώ ότι πρέπει απλώς να το παρακολουθείς κάθε μήνα τι τιμή ανακοινώνει.

36 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Η τιμή στην elpedison είναι μέχρι 31/1/2025

Εννοεί λογικά το bright 6M μπλε. Είναι και το Protergia value secure και heron blue generous περίπου στα ίδια επίπεδα τιμών 

1 ώρα πριν, NEXOT είπε

Στην Elpedison υπάρχουν πλέον τα 20€ των συστάσεων (επιπλέον των 50€ Σκλαβενίτη Xmas promo) για μεταφορά 4 παροχών;

Αναλογα το κανάλι πώλησης, τα 50 ευρώ σκλαβενιτη είναι το standard promo έως 10/01.

Δημοσ.

Καλησπέρα..κατά ώρας σε ΔΕΗ πρασινακι Γ1Ν.

Υπάρχει κάποια καλύτερη επιλογή με τα τρέχων δεδομένα ανάλυση λογαριασμου κάτωθι τρέχων μήνα.

Μέσος όρος kwh ανά μήνα 500.

Ευχαριστώ 

Screenshot_2024-12-17-22-42-44-348_cn.wps.xiaomi.abroad.lite-edit.jpg

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Strategos είπε

Με πολύ πρόχειρα μαθηματικά βλέπω τα παρακάτω :

1- ΔΕΗ 14.5 kwh 3.5 πάγιο 12 μηνών δώρο 30 ευρώ.

2- Ζενίθ 0.95 kwh 10 πάγιο 12 μηνών δώρο 60 ευρώ σε πάγια. 

3 Ελπε 0.99 kwh πάγιο 10 ευρώ 6 μηνών δώρο 50 ευρώ + Σκλαβενίτη?? 

Με τα παραπάνω καταλαβαίνω ότι συμφέρει ελπε. Σωστά; 

Ξέχασες την protergia. 

6 μήνες 0.95 χωρίς συνέπεια πάγιο 9.90

αλλά με σύσταση παίρνεις 5 x 10€ 

και τον 6ο χαιρετάς χωρίς επιβάρυνση.

Ψάξε το. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, THANOSJ3 είπε

Υπάρχει κάποια καλύτερη επιλογή με τα τρέχων δεδομένα ανάλυση λογαριασμου κάτωθι τρέχων μήνα.

Ευχαριστώ 

τραβά ελπεδισον με τη σύσταση να πάρεις δωρεάν τα πάγια ... 0,095/kwh και είναι 6μηνο, όποτε αλλάζεις στον 6ο μήνα και βλέπεις τι παίζει τότε ... βασικά οτιδήποτε εκτός από πράσινο και ΔΕΗ, όφελος θα έχεις ... 

Επεξ/σία από mdkamael
  • Thanks 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, THANOSJ3 είπε

Ευχαριστώ 

Ο,τι ειπώθηκε παραπανω θα ταίριαζε στην παροχή σου, δηλ 6μηνο ή 12μηνο μπλε. Διαφορετικά, μπορείς να επιλέξεις το κίτρινο. Ζenith home select με σταθερή τιμή έως τέλος Φλεβάρη και να δεις ξανά την αγορά τότε.

Δημοσ.

Πρόταση για σπίτι σε χωριό που ανοίγει 3-4 ημέρες τον χρόνο;

Τώρα είναι σε ΔΕΗ και έρχεται 15αρι κάθε μήνα με μηδενικές κιλοβατόρες.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, johnkzr1999 είπε

Καλησπέρα. Αυτές τις μέρες έφυγα από την Eunice power . Πήγα προτεργια value swift. 0,09093 η κιλοβατώρα αυτόν τον μήνα και γενικά βλέπω τους τελευταίους 9 μήνες την δίνουν σε αυτή την τιμή είναι αρκετά καλά νομίζω έχω μικρή κατανάλωση κιόλας 150Kwh οπότε νμζ με συνέφερε καλύτερα το κίτρινο. Τι λέτε εσείς ;

Καλό είναι, αλλά τους τελευταίους 9 μήνες δίνουν αυτή την τιμή σε 3 διαφορετικά προγράμματα. Πρόσεξε να μην γίνει η αλλαγή και μείνεις σε ακριβό πρόγραμμα

2 λεπτά πριν, Fan είπε

Πρόταση για σπίτι σε χωριό που ανοίγει 3-4 ημέρες τον χρόνο;

Τώρα είναι σε ΔΕΗ και έρχεται 15αρι κάθε μήνα με μηδενικές κιλοβατόρες.

Πρόγραμμα χωρίς πάγιο να κοιτάξεις. Αυτό τον καιρό συμφέρει το Elpedison smart zero. Παρόμοιο πρόγραμμα έχει και η ΗΡΩΝ το Yellow Free αλλά η elpe δίνει 50€ δωροεπιταγή Σκλαβενίτη

Δημοσ.

Protergia παιζεί αυτό που λένε τα παιδιά με την σύσταση. Εγώ έκανα από εμένα σε πεθερά και τώρα από πεθερά σε φίλο, οπότε όλοι είναι κερδισμένοι. Επίσης από την εμπειρία μου σε διάφορούς παρόχους, η Protergia έχει πολύ εύκολο τρόπο για να υπογράφεις ψηφιακά την σύμβαση. Απλά είναι λίγο δυσκίνητοι. Καλό είναι αν αποφασίσεις να πας εκεί, να τους πιέσεις στο τηλέφωνο για να σου στείλουν γρήγορα το email για να στείλεις τα δικαιολογητικά ώστε να σου στείλουν και πιο γρήγορα την σύμβαση.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, bilham είπε

Καλό είναι, αλλά τους τελευταίους 9 μήνες δίνουν αυτή την τιμή σε 3 διαφορετικά προγράμματα. Πρόσεξε να μην γίνει η αλλαγή και μείνεις σε ακριβό πρόγραμμα

Πρόγραμμα χωρίς πάγιο να κοιτάξεις. Αυτό τον καιρό συμφέρει το Elpedison smart zero. Παρόμοιο πρόγραμμα έχει και η ΗΡΩΝ το Yellow Free αλλά η elpe δίνει 50€ δωροεπιταγή Σκλαβενίτη

Εννοείται ναι το κυμαινόμενο θέλει παρακολούθηση. Από τα κυμαινόμενο είναι καλά αυτά που ανακοινώνουν την τιμή στις 1 του μήνα πχ το value swift της Protergia για να αποφασίσεις αν κάτσεις η όχι και δεν έχει αναδρομικές χρεώσεις κλπ. 

Πόσο καιρό κάνει να ενεργοποιηθεί το bring a friend; Έχεις κάνεις ανάλογη εμπειρία ; Στην Protergia μου είπαν θα αργήσει κάποιο διάστημα μέχρι να ελέγξει το οικονομικό επιτελείο κάτι τέτοιο κλπ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, johnkzr1999 είπε

Ήμουν στην Eunice power στο πράσινο πριν.. 25 λεπτά για αυτό τον μήνα ήταν ακραίο πόσο για αυτό έφυγα. 

Είναι τώρα κρίμα για ένα σπίτι με 150-170 KwH κατανάλωση μαξ έως 200 να δίνει κανείς πάνω από 50€.

Εντωμεταξύ έχουν κ μια προσφορά 30% επιστροφή της εγγύησης με συνέπεια στην πληρωμή του πρώτου λογαριασμού. Οπότε ουσιαστικά αφού είναι 50€ η εγγύηση επιστρέφονται τα 15€ . Αυτό λογικά θα γίνει στον 2ο λογαριασμό κ θα θέλει τηλεφωνική επικοινωνία " για να μην το ξεχάσουν" σωστά ;

Εννοείται ναι το κυμαινόμενο θέλει παρακολούθηση. Από τα κυμαινόμενο είναι καλά αυτά που ανακοινώνουν την τιμή στις 1 του μήνα πχ το value swift της Protergia για να αποφασίσεις αν κάτσεις η όχι και δεν έχει αναδρομικές χρεώσεις κλπ. 

Πόσο καιρό κάνει να ενεργοποιηθεί το bring a friend; Έχεις κάνεις ανάλογη εμπειρία ; Στην Protergia μου είπαν θα αργήσει κάποιο διάστημα μέχρι να ελέγξει το οικονομικό επιτελείο κάτι τέτοιο κλπ

Το elpedison smart zero γιατί συμφέρει; Αφού είναι από τα κυμαινόμενα που ανακοινώνουν τις τιμές εκ των υστέρων. Την τιμή Νοεμβρίου την ανεβάζουν τον Δεκέμβριο πχ και είναι υψηλή . Υπάρχει κ ρίσκο να ανέβει πολύ. Ενώ με το value swift της προτεργια πχ την γνωρίζεις από την 1η του μήνα για ολο τον μήνα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, johnkzr1999 είπε

Ήμουν στην Eunice power στο πράσινο πριν.. 25 λεπτά για αυτό τον μήνα ήταν ακραίο πόσο για αυτό έφυγα. 

Είναι τώρα κρίμα για ένα σπίτι με 150-170 KwH κατανάλωση μαξ έως 200 να δίνει κανείς πάνω από 50€.

Εντωμεταξύ έχουν κ μια προσφορά 30% επιστροφή της εγγύησης με συνέπεια στην πληρωμή του πρώτου λογαριασμού. Οπότε ουσιαστικά αφού είναι 50€ η εγγύηση επιστρέφονται τα 15€ . Αυτό λογικά θα γίνει στον 2ο λογαριασμό κ θα θέλει τηλεφωνική επικοινωνία " για να μην το ξεχάσουν" σωστά ;

Δε χρειάζεται επικοινωνία, απλώς πληρώνεις εμπροθεσμα τον πρώτο λογαριασμό για να μείνει μειωμένη η εγγύηση. Η προϋπόθεση είναι στην αίτηση να μην έχει σημειωθεί ότι θα κάνεις πάγια εντολή. 

2 ώρες πριν, johnkzr1999 είπε

Εννοείς ότι θέλεις πλέον να στέλνεις εσύ συστάσεις; Μπαίνεις απλώς στο myprotergia αφού κάνεις εγγραφή και στην κεντρική σελίδα θα δεις λίγο χαμηλά και θα πατήσεις το Στείλε πρόσκληση.

Επεξ/σία από juanjk
Δημοσ.

Στην Elpedison θέλω να βάλω πάγια εντολή, αλλά μου ζητάει να βάλω και ένα ποσό.

Τι πρέπει να κάνω; να περιμένω να βγει ο 1ος λογαριασμός;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, juanjk είπε

Δε χρειάζεται επικοινωνία, απλώς πληρώνεις εμπροθεσμα τον πρώτο λογαριασμό για να μείνει μειωμένη η εγγύηση. Η προϋπόθεση είναι στην αίτηση να μην έχει σημειωθεί ότι θα κάνεις πάγια εντολή. 

Εννοείς ότι θέλεις πλέον να στέλνεις εσύ συστάσεις; Μπαίνεις απλώς στο myprotergia αφού κάνεις εγγραφή και στην κεντρική σελίδα θα δεις λίγο χαμηλά και θα πατήσεις το Στείλε πρόσκληση.

Εννοώ ότι έχω δεχθεί πρόσκληση. Κάναμε την διαδικασία έγινα και πελάτης . Και δεν έχει γίνει η έκπτωση -50 στον φίλο μου που με κάλεσε ούτε σε εμένα τα -10χ5€. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...