Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Μίλησα με ελπε( μην πάει το 50€ χαμένο) και για παλιά παροχή ισχύει ακόμα το 10€/μήνα*5 μήνες + τα 50€ Σκλαβενίτη. Δεν πίεσα/ρώτησα για άλλη προσφορά.

Εγώ που μόλις πήρα το 2181818128 μου είπαν ότι ούτε το 10€/μήνα*5 μήνες ίσχύει, ούτε τα 50€ Σκλαβενίτη που είναι για νέους πελάτες ισχύει. Σε ποιο τηλέφωνο τους πήρες;

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lokirulerofhell είπε

Εγώ που μόλις πήρα το 2181818128 μου είπαν ότι ούτε το 10€/μήνα*5 μήνες ίσχύει, ούτε τα 50€ Σκλαβενίτη που είναι για νέους πελάτες ισχύει. Σε ποιο τηλέφωνο τους πήρες;

Εσύ είπες ότι έχεις το bright up άρα είσαι πελάτης elpedison.. Τα δώρα είναι για νέους πελάτες μόνο και όχι για εσωτερικές αλλαγές.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, vaggy είπε

Καλησπέρα κι από εμένα. Κι εγώ από αυτούς που πήγαμε elpedison μέχρι 31/12 με τα ωραία δώρα του καλοκαιριού (public, σλαβενίτη, go4more - thanks @doomnx )

Μίλησα κι εγώ μαζί τους, αλλά υπάρχει και η λύση να το γυρίσουμε άμεσα σε win more 2 (πχ λίγες μέρες πριν τη λήξη) για να μην επιβαρυνθούμε με τέλη αποχώρησης) με 0,0949/kwh και 9,9 μέχρι τέλος Ιανουαρίου και από 01/01 είμαστε ελέυθεροι να κάνουμε ότι θέλουμε

@lokirulerofhell λές για τέλη αποχώρησης 0,33€/ημέρα, είσαι σίγουρος ? το συμβόλαιο αναφέρει 10€ ανα μήνα νομίζω

Τα 50€ σκλαβενίτη εννοείται δεν μας τα δίνουν για να μείνουμε, άρα οι λύσεις είναι πιστεύω :

1. protergia για σταθερό 6μηνο με σύσταση για το 5Χ10  (safe ή secure, ανάλογα τη συνέπεια)

2. Ζενιθ power home direct plus με 6 πάγια δώρο ή Φυσικό αέριο για σταθερό 12μηνο με συνέπεια

3. Ζενιθ power home select μέχρι 28/02 από κυμαινόμενα

Σκέφτεστε κάτι άλλο?

Επίσης bright εδώ. Είμαι ανάμεσα σε protergia secure 6M και φυσικό αέριο blue friday 12Μ. Τείνω προς το 2ο. Θα περιμένω και περί τα χριστούγεννα θα πάω σε ένα από τα 2.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα. Αυτές τις μέρες έφυγα από την Eunice power . Πήγα προτεργια value swift. 0,09093 η κιλοβατώρα αυτόν τον μήνα και γενικά βλέπω τους τελευταίους 9 μήνες την δίνουν σε αυτή την τιμή είναι αρκετά καλά νομίζω έχω μικρή κατανάλωση κιόλας 150Kwh οπότε νμζ με συνέφερε καλύτερα το κίτρινο. Τι λέτε εσείς ;

Αυτό το bring a friend γνωρίζουμε πόσες μέρες κάνει να ενεργοποιηθεί; Έχω πάει με πρόσκληση φίλου . Μίλησα τηλ μαζί τους και μου είπαν θέλει κάποιες μέρες . Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, sotis1978 είπε

Να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις, αυτό δλδ έχει σταθερή τιμή (χωρίς ρήτρα δλδ) μέχρι τέλος Φεβρουαρίου? Ή είναι "σταθερό" το 0.077€, αλλά έχει και ρήτρα πάνω σε αυτό;

Γιατί φαίνεται καλό το 0.077€ μέχρι τέλος Φεβρουαρίου αν είναι σταθερή η τιμή και δεν δεσμεύεσαι από συμβόλαιο..

0.077 είναι αν το κάνεις dual με αέριο αλλιώς 0.085. Φεν έχει καμία διακύμανση μέχρι 28/02.

20 λεπτά πριν, johnkzr1999 είπε

Καλησπέρα. Αυτές τις μέρες έφυγα από την Eunice power . Πήγα προτεργια value swift. 0,09093 η κιλοβατώρα αυτόν τον μήνα και γενικά βλέπω τους τελευταίους 9 μήνες την δίνουν σε αυτή την τιμή είναι αρκετά καλά νομίζω έχω μικρή κατανάλωση κιόλας 150Kwh οπότε νμζ με συνέφερε καλύτερα το κίτρινο. Τι λέτε εσείς ;

Αυτό το bring a friend γνωρίζουμε πόσες μέρες κάνει να ενεργοποιηθεί; Έχω πάει με πρόσκληση φίλου . Μίλησα τηλ μαζί τους και μου είπαν θέλει κάποιες μέρες . Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία?

Το έξτρα προμο bring a friend το υπογράφεις στη σύμβαση φαίνεται στις παρατηρήσεις της τρίτης σελίδας. Αν είσαι αυτός που τον συστήσανε θα το δεις σε κάθε έναν από τους 5 πρώτους λογαριασμούς ως πίστωση -10€. Τέλος, σε αυτό το πρόγραμμα πρέπει κάθε τέλος του μήνα να βλέπεις αν το διατηρήσει στην ίδια τιμή γιατί κάποια στιγμή το κάνει κυμαινόμενο και βάζει μια παραλλαγή του στην θέση του για νέους πελάτες. 

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, juanjk είπε

0.077 είναι αν το κάνεις dual με αέριο αλλιώς 0.085. Φεν έχει καμία διακύμανση μέχρι 28/02.

Το έξτρα προμο bring a friend το υπογράφεις στη σύμβαση φαίνεται στις παρατηρήσεις της τρίτης σελίδας. Αν είσαι αυτός που τον συστήσανε θα το δεις σε κάθε έναν από τους 5 πρώτους λογαριασμούς ως πίστωση -10€. Τέλος, σε αυτό το πρόγραμμα πρέπει κάθε τέλος του μήνα να βλέπεις αν το διατηρήσει στην ίδια τιμή γιατί κάποια στιγμή το κάνει κυμαινόμενο και βάζει μια παραλλαγή του στην θέση του για νέους πελάτες. 

Γράφει Be referral έκπτωση 50€ 

Αυτό είναι ;

Τι εννοείς ; Στο value swift πχ ανακοινώθηκε τιμή 0,09093€ για τον Δεκέμβριο. Αυτή η τιμή είναι για όλο τον μήνα . 1 Ιανουρίου ανακοινώνεται η τιμή για τον Γενάρη. Αν έχει αυξηθεί αρκετά αποχωρείς . Σωστά ;

Baf referral Έκπτωση 50€

Και το bring a friend είναι και για το value swift σωστά ;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, vaggy είπε

Καλησπέρα κι από εμένα. Κι εγώ από αυτούς που πήγαμε elpedison μέχρι 31/12 με τα ωραία δώρα του καλοκαιριού (public, σλαβενίτη, go4more - thanks @doomnx )

Μίλησα κι εγώ μαζί τους, αλλά υπάρχει και η λύση να το γυρίσουμε άμεσα σε win more 2 (πχ λίγες μέρες πριν τη λήξη) για να μην επιβαρυνθούμε με τέλη αποχώρησης) με 0,0949/kwh και 9,9 μέχρι τέλος Ιανουαρίου και από 01/01 είμαστε ελέυθεροι να κάνουμε ότι θέλουμε

@lokirulerofhell λές για τέλη αποχώρησης 0,33€/ημέρα, είσαι σίγουρος ? το συμβόλαιο αναφέρει 10€ ανα μήνα νομίζω

Τα 50€ σκλαβενίτη εννοείται δεν μας τα δίνουν για να μείνουμε, άρα οι λύσεις είναι πιστεύω :

1. protergia για σταθερό 6μηνο με σύσταση για το 5Χ10  (safe ή secure, ανάλογα τη συνέπεια)

2. Ζενιθ power home direct plus με 6 πάγια δώρο ή Φυσικό αέριο για σταθερό 12μηνο με συνέπεια

3. Ζενιθ power home select μέχρι 28/02 από κυμαινόμενα

Σκέφτεστε κάτι άλλο?

Έτσι ακριβώς! Για εμένα η protergia είναι μονόδρομος. Μέχρι τέλος της εβδομάδας κάνω αίτηση μέσο σύστασης κ μέχρι να ολοκληρωθεί θα έχουμε Χριστούγεννα, μπορεί κ μετά.Οπότε αποκλείω να με χρεώσουν και τα 10€για μία εβδομάδα (max) πριν τελειώσει το συμβόλαιο.

Καλές γιορτές σε όλους!!!🎄🎁☺️

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, sotis1978 είπε

Να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις, αυτό δλδ έχει σταθερή τιμή (χωρίς ρήτρα δλδ) μέχρι τέλος Φεβρουαρίου? Ή είναι "σταθερό" το 0.077€, αλλά έχει και ρήτρα πάνω σε αυτό;

Γιατί φαίνεται καλό το 0.077€ μέχρι τέλος Φεβρουαρίου αν είναι σταθερή η τιμή και δεν δεσμεύεσαι από συμβόλαιο..

Καλησπέρα, όπως σου απάντησε ήδη κι ο @juanjk 0,085 μέχρι τέλος Φεβρουαρίου χωρίς δέσμευση (και  δώρο τα πάγιο για τον 1ο,2ο, 4ο, 5ο, 11ο και 12ο μήνα της σύμβασης, άρα τα 2 πρώτα σίγουρα αν μείνεις)

3 ώρες πριν, liakjim είπε

Επίσης bright εδώ. Είμαι ανάμεσα σε protergia secure 6M και φυσικό αέριο blue friday 12Μ. Τείνω προς το 2ο. Θα περιμένω και περί τα χριστούγεννα θα πάω σε ένα από τα 2.

Εγώ στο 6μηνο της protergia κλίνω. To θέμα είναι ότι ίσως τα σταθερα λήγουν σε ασχημες περιοδους (ιστορικά πάντα) δηλαδή τέλος Ιουνίου το 6μηνο, τέλος Δεκεμβρίου το 12μηνο που οι τιμές είναι υψηλά). Δεν ξέρω αν πρέπει να πάω σε Zenith μέχρι τελος Φεβρουαρίου και να κλείσω σταθερο Μάρτιο-Μάιο (βέβαια μαντης κανεις δεν μπορεί να γίνει) 

• Like 1
Δημοσ.
24 minutes ago, vaggy said:

Καλησπέρα, όπως σου απάντησε ήδη κι ο @juanjk 0,085 μέχρι τέλος Φεβρουαρίου χωρίς δέσμευση (και  δώρο τα πάγιο για τον 1ο,2ο, 4ο, 5ο, 11ο και 12ο μήνα της σύμβασης, άρα τα 2 πρώτα σίγουρα αν μείνεις)

Εγώ στο 6μηνο της protergia κλίνω. To θέμα είναι ότι ίσως τα σταθερα λήγουν σε ασχημες περιοδους (ιστορικά πάντα) δηλαδή τέλος Ιουνίου το 6μηνο, τέλος Δεκεμβρίου το 12μηνο που οι τιμές είναι υψηλά). Δεν ξέρω αν πρέπει να πάω σε Zenith μέχρι τελος Φεβρουαρίου και να κλείσω σταθερο Μάρτιο-Μάιο (βέβαια μαντης κανεις δεν μπορεί να γίνει) 

Στα 6μηνα μπλε της προτέργια, η δέσμευση είναι 5μηνη

Spoiler

3.jpg.f4c89d2ed81240524ad61df85489480b.jpg

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, lokirulerofhell είπε

@vaggy Εμένα γράφει το παρακάτω η σύμβαση. Μπορεί να το διαβάζω λάθος αλλά καταλαβαίνω ότι 80€/240d=0.33€/d.

image.png.ffe4ced6e3f3a75058b54aa29d29f40a.png

Μιας κ με πήραν από Ζενιθ, λέω να παω στο κίντρινό τους, παρόλο που πήγαν να μου πλασάρουν το μπλέ τους.

@lokirulerofhell Σε ποιά παράγραφο το έχει αυτό? Εμένα στους ειδικους όρους (ήταν συμβολαιο μέσω Befon) έχει αυτό το οποίο βέβαια γράφει όπως βλέπω τώρα κατ' αναλογία ημερών, αλλά λέει για 8μήνες, ενώ εγώ έκανα τον 6ο τη συμβαση και ληγει 31/12. Άντε να βγάλεις άκρη

image_2024-12-17_190739108.png.d666d231a993f3d8a2e9c553b1ef2c1b.png 

Επίσης, ισχύει ότι η Elpedison σου κάνει νεα ΥΔΕ δωρεάν? (πάλι μόνο για νέους πελάτες?) 

22 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Στα 6μηνα μπλε της προτέργια, η δέσμευση είναι 5μηνη

Απόκρυψη περιεχομένων

3.jpg.f4c89d2ed81240524ad61df85489480b.jpg

Καλό αυτό!

• Like 1
Δημοσ.
25 minutes ago, vaggy said:

@lokirulerofhell

image_2024-12-17_190739108.png.d666d231a993f3d8a2e9c553b1ef2c1b.png 

Επίσης, ισχύει ότι η Elpedison σου κάνει νεα ΥΔΕ δωρεάν? (πάλι μόνο για νέους πελάτες?) 

Καλό αυτό!

Ισχύει. Εντός 90 ημερών από την αλλαγή. 

Δημοσ.

Στην Elpedison υπάρχουν πλέον τα 20€ των συστάσεων (επιπλέον των 50€ Σκλαβενίτη Xmas promo) για μεταφορά 4 παροχών;

Δημοσ.

Με πολύ πρόχειρα μαθηματικά βλέπω τα παρακάτω :

1- ΔΕΗ 14.5 kwh 3.5 πάγιο 12 μηνών δώρο 30 ευρώ.

2- Ζενίθ 0.95 kwh 10 πάγιο 12 μηνών δώρο 60 ευρώ σε πάγια. 

3 Ελπε 0.99 kwh πάγιο 10 ευρώ 6 μηνών δώρο 50 ευρώ + Σκλαβενίτη?? 

Με τα παραπάνω καταλαβαίνω ότι συμφέρει ελπε. Σωστά; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...