Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 12/12/2024 στις 12:17 ΜΜ, juanjk είπε

Kλείδωσαν οι ώρες νυχτερινού τιμολογίου από 01/01/2025 στις: 12:00-15:00 και 02:00-5:00 από ό,τι αναγράφεται.

Βλέπω αλλού να αναφέρουν πως θα είναι 11:00-15:00 και 01:00-5:00 που θέλω να ελπίζω πως είναι πιο πιθανό για να διατηρήσουν τις 8 ώρες του "νυχτερινού"

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, S90 είπε

Την βοηθεια σας....επειδη εχω το Ζενιθ με -40%.....αξιζει η μεταφορα σε dual στην Ελπεντισον με 0,10 σταθερο 7,90 παγιο (που εκμηδενιζονται γιατι δινουν 50 ευρω τους πρωτους 5 μηνες ως πρωην πελατης) για ενα χρονο συμβαση + αεριο ....με τα γνωστα δώρα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ και 50 ευρω στο λογαριασμο αεριου ?

Ουσιαστικα δε θα πληρωνεις για 6μιση μηνες παγιο... κ με το υπολοιπο παγιο χρηματοδοτεις τη δωροεπιταγη στον Σκλαβενιτη. Οποτε εισαι με 0.10/kwh συν αεριο μειον 50...  απο καταναλωσεις υπαρχει εικονα?! 

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις μίλησα με ελπεντισον για το πρόγραμμα που θα μας πετάξει από 1/1/2025 έχοντας το bright up (σταθερό) και μου είπαν ότι δεν ανανεώνεται σε σταθερό αλλά μας βάζει σε κυμαινόμενο που βγαίνει με τον τύπο μάλλον smart, οπότε με το καινούργιο έτος με βλέπω για αλλαγή... 

• Like 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, dimi1982 είπε

Μόλις μίλησα με ελπεντισον για το πρόγραμμα που θα μας πετάξει από 1/1/2025 έχοντας το bright up (σταθερό) και μου είπαν ότι δεν ανανεώνεται σε σταθερό αλλά μας βάζει σε κυμαινόμενο που βγαίνει με τον τύπο μάλλον smart, οπότε με το καινούργιο έτος με βλέπω για αλλαγή... 

Αυτό ακριβώς θα γίνει.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιλάμε τα συστήματα στη Volton πρέπει να είναι χειρότερα από ελληνική δημοσίου.

Είχα δύο παροχές με το ίδιο μέιλ, μια δική μου και του πατέρα μου. Μάλιστα τους είχα ρωτήσει τότε αν μπορώ να φέρω και την παροχή του πατέρα μου με το δικό μου μέιλ επειδή είδα skroutz plus.

Την δική μου παροχή την πήγα elpedison, μου έρχεται σήμερα μήνυμα στο Viber με τον κωδικό Σκρουτζ της παροχής τους πατέρα μου. Δοκιμάζω να συνδεθώ στο myvolton, και οι τύποι μου έχουν σβήσει το account 

Edit: ναι μεν μπορώ να ξανά κάνω register αλλά ήμαρτον αυτή η εταιρία . Σήμερα που έστειλαν το κουπόνι στο viber μου έστειλαν μήνυμα 3 φορές. Τις πρώτες 2 αντί για κωδικό κουπονιού, έγραφαν απλά το μειλ μου 😂

Επεξ/σία από tzagaritos
  • Haha 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tzagaritos είπε

Είχα δύο παροχές με το ίδιο μέιλ, μια δική μου και του πατέρα μου. Μάλιστα τους είχα ρωτήσει τότε αν μπορώ να φέρω και την παροχή του πατέρα μου με το δικό μου μέιλ επειδή είδα skroutz plus.

Την δική μου παροχή την πήγα elpedison, μου έρχεται σήμερα μήνυμα στο Viber με τον κωδικό Σκρουτζ της παροχής τους πατέρα μου. Δοκιμάζω να συνδεθώ στο myvolton, και οι τύποι μου έχουν σβήσει το account 

Edit: ναι μεν μπορώ να ξανά κάνω register αλλά ήμαρτον αυτή η εταιρία . Σήμερα που έστειλαν το κουπόνι στο viber μου έστειλαν μήνυμα 3 φορές. Τις πρώτες 2 αντί για κωδικό κουπονιού, έγραφαν απλά το μειλ μου 😂

ΔΕΗ να βρεις την υγεία σου...

• Haha 6
Δημοσ.
2 hours ago, tzagaritos said:

Εγώ στη 1η εκπροσώπηση είχα κάνει register με το παλιό μου email. Μετά στο myvolton το άλλαξα, έβαλα το καινούργιο. Και στις επόμενες 5-6 εκπροσωπήσεις είχα το καινούργιο mail στην αίτηση. Εεε οι λογαριασμοί πάντα πήγαιναν στο παλιό, και το login εξακολουθεί να είναι το παλιό mail... έχει κολλήσει.

Επίσης σε κατάστημα αν φτιάξουν καρτέλα πελάτη με τα Χ στοιχεία και μετά θες να αλλάξεις κάτι πχ κινητό... φέξε μου και γλύστρησα, δε μπορούν να επέμβουν οι υπάλληλοι. Τυπώνουν την αίτηση με τα λάθος στοιχεία, τραβάνε μουτζούρα, γράφουν τα σωστά στοιχεία χειρόγραφα, σκανάρουν και στέλνουν την αίτηση στα κεντρικά. Μιλάμε για οργάνωση.

Όσο για θέματα GDPR, σκίζουν! Πατούσε η κοπέλα στο laptop το κινητό μου ή τον αριθμό παροχής... και η εφαρμογή έβγαζε άλλα 10 αποτελέσματα άλλων πελατών με auto-suggestion. Ίσως να'ναι αυτός ο λόγος που αναφέρονται συνέχεια περιστατικά ότι ξεκάρφωτα άτομα πήρανε στο όνομα τους παροχές άλλων. Ένα λάθος κλίκ... ή ένα πάτημα κουμπιού (πάνω ή κάτω) όταν το κουτάκι είναι ενεργό, επιλέγεται άλλη παροχή.

• Haha 1
Δημοσ.

Έχει παραλάβει κάποιος τις επιταγές Σκλαβενίτη από Ελπεδισον;

6/12 του μήνα έγινε η τηλεφωνική ενημέρωση. Η μία επιταγή από τις 09/12 είναι προς αποστολή στην περιοχή μου και η άλλη επιταγή ακόμα δεν έχουν παραλαβει από τα κεντρικά για να την στείλουν.

Δημοσ.
4 minutes ago, messinia3 said:

Εγώ παρέλαβα πολύ σύντομα με ενεργοποίηση 28/11 και τηλεφωνική ενημέρωση μερικές ημέρες αργότερα. 

Η τηλεφωνική ενημέρωση ήταν αρκετά γρήγορη.

Στην παράδοση προέκυψε πρόβλημα.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, dimi1982 είπε

Αφου βρε μπρο το λέει η σύμβαση, τι κάθεσαι και παιδεύεσαι. 

image.png.62e1ccefab56863c6e5969f68bd0902b.png

Αυτό μεταφράζεται σε 17,6€c/Kwh & 5€ πάγιο. Ευκαιρία!!! Τρεχάτε συντρόφιααα

Εγώ πάντως θα το σπάσω νωρίτερα μερικές μέρες για να πάω zenith μιας και τα τέλη αποχώρησης είναι 0,33€/μέρα έτσι κ αλλιώς.

• Thanks 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, dimi1982 είπε

17 ώρες πριν, doomnx είπε

Αυτό ακριβώς θα γίνει.

47 λεπτά πριν, lokirulerofhell είπε

Αφου βρε μπρο το λέει η σύμβαση, τι κάθεσαι και παιδεύεσαι. 

image.png.62e1ccefab56863c6e5969f68bd0902b.png

Αυτό μεταφράζεται σε 17,6€c/Kwh & 5€ πάγιο. Ευκαιρία!!! Τρεχάτε συντρόφιααα

Εγώ πάντως θα το σπάσω νωρίτερα μερικές μέρες για να πάω zenith μιας και τα τέλη αποχώρησης είναι 0,33€/μέρα έτσι κ αλλιώς.

Καλησπέρα κι από εμένα. Κι εγώ από αυτούς που πήγαμε elpedison μέχρι 31/12 με τα ωραία δώρα του καλοκαιριού (public, σλαβενίτη, go4more - thanks @doomnx )

Μίλησα κι εγώ μαζί τους, αλλά υπάρχει και η λύση να το γυρίσουμε άμεσα σε win more 2 (πχ λίγες μέρες πριν τη λήξη) για να μην επιβαρυνθούμε με τέλη αποχώρησης) με 0,0949/kwh και 9,9 μέχρι τέλος Ιανουαρίου και από 01/01 είμαστε ελέυθεροι να κάνουμε ότι θέλουμε

@lokirulerofhell λές για τέλη αποχώρησης 0,33€/ημέρα, είσαι σίγουρος ? το συμβόλαιο αναφέρει 10€ ανα μήνα νομίζω

Τα 50€ σκλαβενίτη εννοείται δεν μας τα δίνουν για να μείνουμε, άρα οι λύσεις είναι πιστεύω :

1. protergia για σταθερό 6μηνο με σύσταση για το 5Χ10  (safe ή secure, ανάλογα τη συνέπεια)

2. Ζενιθ power home direct plus με 6 πάγια δώρο ή Φυσικό αέριο για σταθερό 12μηνο με συνέπεια

3. Ζενιθ power home select μέχρι 28/02 από κυμαινόμενα

Σκέφτεστε κάτι άλλο?

• Thanks 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, vaggy είπε

@lokirulerofhell λές για τέλη αποχώρησης 0,33€/ημέρα, είσαι σίγουρος ? το συμβόλαιο αναφέρει 10€ ανα μήνα νομίζω

@vaggy Εμένα γράφει το παρακάτω η σύμβαση. Μπορεί να το διαβάζω λάθος αλλά καταλαβαίνω ότι 80€/240d=0.33€/d.

image.png.ffe4ced6e3f3a75058b54aa29d29f40a.png

Μιας κ με πήραν από Ζενιθ, λέω να παω στο κίντρινό τους, παρόλο που πήγαν να μου πλασάρουν το μπλέ τους.

Δημοσ.

Μίλησα με ελπε( μην πάει το 50€ χαμένο) και για παλιά παροχή ισχύει ακόμα το 10€/μήνα*5 μήνες + τα 50€ Σκλαβενίτη. Δεν πίεσα/ρώτησα για άλλη προσφορά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vaggy είπε

3. Ζενιθ power home select μέχρι 28/02 από κυμαινόμενα

Να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις, αυτό δλδ έχει σταθερή τιμή (χωρίς ρήτρα δλδ) μέχρι τέλος Φεβρουαρίου? Ή είναι "σταθερό" το 0.077€, αλλά έχει και ρήτρα πάνω σε αυτό;

Γιατί φαίνεται καλό το 0.077€ μέχρι τέλος Φεβρουαρίου αν είναι σταθερή η τιμή και δεν δεσμεύεσαι από συμβόλαιο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...