Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να και κάτι που δεν μου έχει ξανατύχει:

Εδώ και περίπου 5 ημέρες έχει αλλάξει το τελευταίο ψηφίο της παροχής μου, αλλά η παροχή δεν φαίνεται ενεργοποιημένη στο νέο πάροχο (Ζενίθ), ούτε έχω ενημερωθεί σχετικά.

Στο μεταξύ κοντεύουν 10 εργάσιμες από τότε που πήρα τη σύμβαση με το νέο πάροχο και ακόμη δεν έχω ενεργοποιηθεί εκεί.

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιθανώς καθυστέρηση στο σύστημα του παρόχου να δει την ενεργοποίηση και να σου στείλει το μήνυμα. Λιγότερο πιθανο, είναι να είναι κάποιο συστημικό ζήτημα στο δεδδηε. 

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 2
Δημοσ.
2 hours ago, Geoponer said:

Να και κάτι που δεν μου έχει ξανατύχει:

Εδώ και περίπου 5 ημέρες έχει αλλάξει το τελευταίο ψηφίο της παροχής μου, αλλά η παροχή δεν φαίνεται ενεργοποιημένη στο νέο πάροχο (Ζενίθ), ούτε έχω ενημερωθεί σχετικά.

Στο μεταξύ κοντεύουν 10 εργάσιμες από τότε που πήρα τη σύμβαση με το νέο πάροχο και ακόμη δεν έχω ενεργοποιηθεί εκεί.

Μην σου πω οτι σε όλους τους παρόχους το ίδιο ακριβώς συμβαίνει. Μέχρι να ενημερωθουν τα συστήματα τους θελει κάποιο διάστημα. Υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να κάνει 15 μέρες και παραπάνω. Η Volton νομίζω τον Γενάρη παίζει και να εφτανε τον μήνα για να σου στείλει το μηνυμα καλωσορίσματος. Σε εμένα και σε ενα άλλο συνφορουμίτη είχε συμβεί.

• Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, madboy said:

Η Volton νομίζω τον Γενάρη παίζει και να εφτανε τον μήνα για να σου στείλει το μηνυμα καλωσορίσματος.

Μου'χε τύχει να κλείσω μήνα volton, φεύγω για elpedison, με παίρνουν volton απ'τη διακράτηση για νέο μήνα δώρο... και μετά μου ήρθε sms ότι ενεργοποιήθηκε η παλιά παροχή. Εν τω μεταξύ έπαιρναν και τηλέφωνο για καλωσόρισμα και διάβαζαν όλους τους όρους. 😆

Επεξ/σία από ekrepali
  • Haha 2
Δημοσ.
Στις 11/12/2024 στις 8:39 ΜΜ, madwalker είπε

Είμαι ακριβώς στο ίδιο πρόγραμμα όπου λογικά ΑΝ φύγουμε έχει 10€ ρήτρα ο τελευταίος μήνας.

Στην θέση σου όμως θα γύριζα ζενίθ 💯 για την πίστωση των 100€. 

Εύκολα. 😎 

Προς τα εκεί πορευόμαι.  Γιατί να τους χαρίσω το 10ρικο όμως? 3 Ιανουαρίου κάνω χαρτιά κατευθείαν ζενιθ. 

Στις 11/12/2024 στις 9:19 ΜΜ, Nnoutas είπε

Παιδιά το πρόγραμμα αυτό έχει όρο ότι ανανεώνεται αυτόματα 15 μέρες πριν την λήξη. 

Έχει όρο ναι εκτός αν κάποιος από τους 2 δεν συμφωνεί στην ανανέωση.  Επίσης αν ανανεωθεί είναι το ίδιο πρόγραμμα με την ίδια τιμολόγηση? Βλέπω ότι λέει ένα χρόνο ανανέωση αλλά δεν ξερω αν αλλάζει κάτι παλι

Δημοσ.

Εκανα αίτηση αλλαγής από δεη σε elpedison win more και έχουν περάσει 16 μέρες... τόσο πολύ αργεί η διαδικασία;

Δημοσ.

Καλημέρα. Δες στο εργαλείο ΥΔΕ αν έχει αλλάξει το 11ο ψηφίο της παροχής κατά +1. Αν ναι τότε έχει γίνει η αλλαγή και απλώς αναμένεται να ενημερωθεί το σύστημα του παρόχου για να σου στείλει και το επιβεβαιωτικό SMS καλωσορίσματος. Διαφορετικά μίλησε με τον πάροχο να δεις αν υπάρχει κάποια εκκρεμότητα στα δικαιολογητικά/ενδείξεις. Αν σου πουν ότι είναι καθυστέρηση ΔΕΔΔΗΕ, επικοινώνησε με το τηλεφωνικό κέντρο ΔΕΔΔΗΕ για να ρωτήσεις.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, adi32 είπε

καλα η βολτον σε καλωσοριζει αφου εχεις αλλαξει κανα 2-3 παροχους 

Πέρσι που ήμουν στα ντουζένια μου και πηγαινοερχόμουν βόλτον κάθε μήνα, τύχαινε να με καλωσορίζουν και δυο φορές τη μέρα

• Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα κι εγώ μια παροχή χωρίς κατανάλωση στο promo skroutz plus-volton. Από 09/11 η ενεργοποίηση και δεν είχε έρθει η δωροκάρτα. Τελικά ακολούθησα στις 12/12 την πρόταση συμφορουμίτη παραπάνω για αίτημα ρααευ και παράλληλα επειδή δε μπορούσα να περιμένω άλλο έκανα και την αλλαγή παρόχου. Σήμερα έλαβα με viber τη δωροκάρτα :). Ήρθε μετά από λίγα λεπτά και ο 1ος  λογαριασμός (επισυνάπτεται) και είδα ότι με χρεώνει και πάγιο κανονικά ενώ δεν θα έπρεπε σύμφωνα με το promo, θα τους απαντήσω μέσω ρααευ μόλις λάβω τη δική τους απάντηση για να γίνει κι αυτή η διόρθωση στον τελικό.

EINV4294760.pdf

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Elpedison εκτος απο 50ε υπαρχει κατι εξτρα; Σε ποιο προγραμμα συμφερει να παμε; Win more 2 ή υπαρχει κατι καλυτερο χωρις παγιο;

Επεξ/σία από Georgebek2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα extra αν υπάρχουν έγκεινται στο κανάλι πώλησης (δεν επιτρέπεται να αναφέρουμε κάτι που δεν ισχύει για όλους σύμφωνα με τους διαχειριστές). Winmore 2 0,0949 μέχρι τέλος γενάρη και πάγιο 9.90, μετά υπάρχει smart περίπου στα 0,205 με πάγιο 5€ και smart zero στα 0,22 με μηδενικό πάγιο. (τιμές με βάση χονδρική Δεκέμβρη)

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
Στις 12/12/2024 στις 12:17 ΜΜ, juanjk είπε

Kλείδωσαν οι ώρες νυχτερινού τιμολογίου από 01/01/2025 στις: 12:00-15:00 και 02:00-5:00 από ό,τι αναγράφεται.

Αν ισχυει ειναι χαλια μαυρα.

• Like 3
  • Sad 1
Δημοσ.

Την βοηθεια σας....επειδη εχω το Ζενιθ με -40%.....αξιζει η μεταφορα σε dual στην Ελπεντισον με 0,10 σταθερο 7,90 παγιο (που εκμηδενιζονται γιατι δινουν 50 ευρω τους πρωτους 5 μηνες ως πρωην πελατης) για ενα χρονο συμβαση + αεριο ....με τα γνωστα δώρα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ και 50 ευρω στο λογαριασμο αεριου ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...