Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως μην βιαστείτε να πάτε ΕΛΠΕ άμεσα, ενδεχομένως να υπάρξει κάτι παραπάνω το επόμενο διάστημα από τους ίδιους. Το θετικό είναι ότι επιστρέφει ο τουρισμός 😄

• Like 6
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Greg29M είπε

Πάντως μην βιαστείτε να πάτε ΕΛΠΕ άμεσα, ενδεχομένως να υπάρξει κάτι παραπάνω το επόμενο διάστημα από τους ίδιους. Το θετικό είναι ότι επιστρέφει ο τουρισμός 😄

Χωρίς δώρο πάγιο (έστω win back) δε γυρνάμε. Στα 0,11 το flex δεν είναι φθηνό,ενώ το winmore γυρνάει σε smart τέλος Σεπτεμβρίου. 

8 λεπτά πριν, Ioan12 είπε

Ναι, η πωλήτρια με είπε να μείνω μέχρι τέλος του μήνα γιατί τότε τα κοιτάνε ποιοι είναι ενεργοί για να τα στείλουν.

Αν πάω δηλαδή στο win more μεθαυριο και φύγω 1η Οκτωβρίου θα μου τη στείλει?😅

• Like 3
Δημοσ.

Βγήκε ο τελικός λογαριασμός από Ήρων αλλά κάτι δεν μου αρέσει στις χρεώσεις ρεύματος. Τον Αύγουστο δεν είχε δοθεί κρατική επιδότηση η κάνω λάθος; Η περίοδος είναι 3/8-20/8.

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ.png

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Χωρίς δώρο πάγιο (έστω win back) δε γυρνάμε. Στα 0,11 το flex δεν είναι φθηνό,ενώ το winmore γυρνάει σε smart τέλος Σεπτεμβρίου. 

Πιστεύω ότι θα βγάλουν καινούριο πρόγραμμα για Οκτώβριο πιο φθηνό με μικρότερο πάγιο. Τα κρατάνε έτσι προς το παρόν για να ισοφαρίσουν τις 50αρες.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Stak5 είπε

Άρα την δίνουν και επίσημα σε καταστήματα πλέον; Πολύ καλό αυτό, γιατί νομίζω την παίρνεις αμέσως 

Αν ξέρεις κατάστημα που τη δινουν άμεσα....ενημέρωσε και τους υπόλοιπους να γίνει sold out.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, messinia3 είπε

Αυτό είναι εσωτερική πληροφόρηση η εικασία?Την προηγούμενη φορά είχαν αποσταλεί ταχυδρομικά και υπήρχαν καθυστερήσεις. 

Στους όρους  δεν αναγράφει πουθενά ότι πρέπει να είναι ενεργή η παροχή.

(Το οτι το είπε η πωλήτρια δεν το σχολιάζουμε εννοείτε)

Προϋποθέσεις ένταξης στην Προωθητική Ενέργεια:
Ο Πελάτης για να ενταχθεί στους ειδικούς όρους της Προωθητικής Ενέργειας «ΔΩΡΟΚΑΡΤΑ EDENRED 50€» πρέπει:
• Να αποδεχτεί μέσω της υπογραφής των συγκεκριμένων όρων ότι θα σταλούν το ονοματεπώνυμο του και το τηλέφωνο επικοινωνίας του σε συνεργάτη της ELPEDISON με σκοπό αποκλειστικά και μόνο την επικοινωνία μαζί του για να οριστικοποιήσουν το σημείο αποστολής του Δώρου.
• Να επιλέξει ένα από τα εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα και να συνάψει ο ίδιος τουλάχιστον μία σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας με τον Προμηθευτή, καθώς και να υπογράψει τους παρόντες ειδικούς όρους, οι οποίοι αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της Σύμβασης.
• Να έχει υποβληθεί από πλευράς του Προμηθευτή η προβλεπόμενη δήλωση εκπροσώπησης της παροχής (ηλεκτρικής ενέργειας) του Πελάτη προς τον αρμόδιο Διαχειριστή Δικτύου (απαιτείται η προηγούμενη ολοκλήρωση της υποβολής από πλευράς του Πελάτη προς τον Προμηθευτή των απαιτούμενων δικαιολογητικών εγγράφων) και να έχει εγκριθεί από τον αρμόδιο Διαχειριστή Δικτύου η δήλωση εκπροσώπησης της παροχής.

Επίσης, όχι ότι είναι ιδαίτερα φερέγγυο, αλλά αναφέρει στο site κερδίστε άμεσα με bold.

Ελάτε τώρα σ’ ένα κατάστημα ELPEDISON και, με κάθε νέα σύνδεση ρεύματος, κερδίστε άμεσα.

Όποιος πάει άμεσα ας ενημερώσει όλους μας.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Στους όρους  δεν αναγράφει πουθενά ότι πρέπει να είναι ενεργή η παροχή.

(Το οτι το είπε η πωλήτρια δεν το σχολιάζουμε εννοείτε)

😅🤣😅

Όποιος το εξακριβωσει πρώτος αν τυχόν όντως δίνονται άμεσα ενημερώνει.Θα παρω αυριο στο τοπικο καταστημα εδω να ρωτησω κι εγω.Αν γίνεται με την κατάθεση της αίτησης ...μπορει και να προλαβουμε ενα τριημερο περασμα για 50αρικο και μετα επιστροφη σε ζενιθ.

Edit:

Να αποδεχτεί μέσω της υπογραφής των συγκεκριμένων όρων ότι θα σταλούν το ονοματεπώνυμο του και το τηλέφωνο επικοινωνίας του σε συνεργάτη της ELPEDISON με σκοπό αποκλειστικά και μόνο την επικοινωνία μαζί του για να οριστικοποιήσουν το σημείο αποστολής του Δώρου.

Για άκυρο το βλέπω,αποστέλλονται, άρα χλωμο.Και ζητάει και να έχει εγκριθεί από το ΔΕΔΔΗΕ.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nick_81 είπε

Βγήκε ο τελικός λογαριασμός από Ήρων αλλά κάτι δεν μου αρέσει στις χρεώσεις ρεύματος. Τον Αύγουστο δεν είχε δοθεί κρατική επιδότηση η κάνω λάθος; Η περίοδος είναι 3/8-20/8.

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ.png

Τι πρόγραμμα έχεις;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nick_81 είπε

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ.png

Σίγουρα είναι ΗΡΩΝ??? Το interface είναι λίγο διαφορετικό..

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, xristosan είπε

καλησπεερα, επαγγελαματικο Γ21 με 2500-3000 kw το μηνα τι συμφερει τωρα??

Σταθερό της PROTERGIA ή ΗΡΩΝ. Λίγο καλύτερη τιμή από ΗΡΩΝ αλλά με έκπτωση συνέπειας.

Για εμένα απέφυγε τη συνέπεια και πήγαινε PROTERGIA που είναι σχεδόν ίδια τιμή

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, bilham είπε

Σταθερό της PROTERGIA ή ΗΡΩΝ. Λίγο καλύτερη τιμή από ΗΡΩΝ αλλά με έκπτωση συνέπειας.

Για εμένα απέφυγε τη συνέπεια και πήγαινε PROTERGIA που είναι σχεδόν ίδια τιμή

Που επηρεαζει η συνεπεια? Σε περιπτωση που εισαι εκπροθεσμος πχ? Το 6μηνο λες της protergeia? 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Photios είπε

Αν 'εχω καταλάβει σψστά πρέπει να μείνεις 6 μήνες. Αν φύγεις νωρίτερα θα σου χρεώσουν τα 50€ που θα έχεις ήδη ξοδέψει. Ρλωτα τους αν δεν είναι σίγουρο αυτό. Εγώ αν και μέλος Skrooutz plus προτίμησα να το αγνοήσω αυτό το πρόγραμμα

Οντως ισχύει κάτι τέτοιο; Αν ναι τότε δεν κάνει για τουρισμό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Photios είπε

Αν 'εχω καταλάβει σψστά πρέπει να μείνεις 6 μήνες. Αν φύγεις νωρίτερα θα σου χρεώσουν τα 50€ που θα έχεις ήδη ξοδέψει. Ρλωτα τους αν δεν είναι σίγουρο αυτό. Εγώ αν και μέλος Skrooutz plus προτίμησα να το αγνοήσω αυτό το πρόγραμμα

δεν ισχύει αυτό που λές.

https://volton.gr/wp-content/uploads..._09.2024-1.pdf

(thanks @korakios )

Επεξ/σία από Cmg__
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...