Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση. Ήμουν ελπεντισον και ήρθε λογαριασμός - 43€.

Αυτα πως τα παιρνω; πρέπει να κάνω κάποια ενέργεια; πλήρωσα δύο φορές με PayPal 

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kostasw είπε

Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση. Ήμουν ελπεντισον και ήρθε λογαριασμός - 43€.

Αυτα πως τα παιρνω; πρέπει να κάνω κάποια ενέργεια; πλήρωσα δύο φορές με PayPal 

Θα προωθήσεις μια βεβαίωση τήρησης λογαριασμού τραπέζης στην εξυπηρέτηση για να σου καταθέσουν το ποσό. Αν έχεις κοντά κατάστημα ρώτησε εκεί για εναλλακτικές, γιατί η κατάθεση στο λογαριασμό μπορεί να γίνει και σε 1 μήνα.

Δημοσ.
25 minutes ago, juanjk said:

Θα προωθήσεις μια βεβαίωση τήρησης λογαριασμού τραπέζης στην εξυπηρέτηση για να σου καταθέσουν το ποσό. Αν έχεις κοντά κατάστημα ρώτησε εκεί για εναλλακτικές, γιατί η κατάθεση στο λογαριασμό μπορεί να γίνει και σε 1 μήνα.

Ωραίος. Σε ευχαριστώ πολύ. Υπάρχει κάποιος που εμπορεύεται οπότε θα περάσω από εκεί 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, akiskar123 είπε

16/08 ξεκινησε η συμβαση μου στο κιτρινο της ζενιθ μ τν προσφορα -40% απο τοτε δεν εχω λαβει ουτε εναν λογαριασμο,πηρα αρκετες φορες τηλ στη ζενιθ κ συνεχεια μ ελεγαν οτι θα βγει λογαριασμος....

Εκανα καταγγελια στη ΡΑΕ,γνωριζει κανεις στο περιπου ποσο καιρο κανουν να απαντησουν;

εμένα ακόμα χειρότερα, έβγαλαν λογαριασμό που για 3 εβδομάδες μετά την έναρξη της σύμβασης για το κίτρινο με την έκπτωση μετρούσε με το παλιό μου πρόγραμμα. έλαβα προφορική διαβεβαίωση ότι θα βγει διορθωμένος λογαριασμός, αλλά ακόμα τίποτα.

Δημοσ.

16/08 ξεκινησε η συμβαση μου στο κιτρινο της ζενιθ μ τν προσφορα -40% απο τοτε δεν εχω λαβει ουτε εναν λογαριασμο,πηρα αρκετες φορες τηλ στη ζενιθ κ συνεχεια μ ελεγαν οτι θα βγει λογαριασμος....

Εκανα καταγγελια στη ΡΑΕ,γνωριζει κανεις στο περιπου ποσο καιρο κανουν να απαντησουν;

Υπάρχει πρόσβαση των υπαλλήλων ΔΕΔΔΗΕ στο μετρητή?

Είναι υποχρέωση σου

Δημοσ.

4 μήνες είναι απίστευτα μεγάλο διάστημα ο 1ος βγαίνει συνήθως σε 2 μήνες.Μετρησεις έδωσες όλο αυτό το διάστημα;Ο δεδδηε πέρασε ;

Εντος 10 ημερών το αργότερο θα έχουν απαντήσει.

• Thanks 1
Δημοσ.

Είμαι στον Ήρων.

Μέτρησε ο ΔΕΔΔΗΕ 19 Νοεμβρίου αλλά λογαριασμό ΑΚΟΜΑ δεν έχουν εκδώσει.

Σήμερα μου ζητούν να δώσω ΕΓΩ ένδειξη για το 'μέτρα μόνος σου' έως 18 Δεκεμβρίου!!!

Στέκει αυτό η κάτι 'παίζει' ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, juanjk said:

Στην τρίτη σελίδα στο μέσο περίπου που αναγράφει παρατηρήσεις δες ότι αναγράφεται το promo bring-a-friend για παν ενδεχόμενο ;)

Από ό,τι έχουμε καταλάβει υπάρχει διαφοροποίηση ανάλογα το κανάλι πώλησης, το σίγουρο είναι ότι αποδίδεται το δώρο 50€ σκλαβενίτη για κάθε παροχή. 

Περιμένω το ενημερωμένο συμβόλαιο, αφού τούς ζήτησα να σημειώσουν τις νέες ενδείξεις του μετρητή, για να υπογράψω.

Τί γίνεται αλήθεια, όταν - λόγω καθυστέρησης στην ενεργοποίηση - διαφέρουν αρκετά οι μετρήσεις της παροχής;

Θα αρχίσει ο νέος πάροχος να χρεώνει από τη πρότερα δηλωθείσα μέτρηση - όταν στο μεσοδιάστημα ο προηγούμενος πάροχος είναι ενεργός (και λογικά θα λάβω διευκρινιστικό λογαριασμό) - ή θα έρθει κάποιος να μετρήσει κοντά στη μέρα ενεργοποίησης ή κατι τέτοιο (δύσκολο) ;

Πώς επιλύεται το θέμα των αλληλεπικαλυπτόμενων μετρήσεων κατανάλωσης κατά την αλλαγή παρόχου;

Επεξ/σία από definitio
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Υπάρχει πρόσβαση των υπαλλήλων ΔΕΔΔΗΕ στο μετρητή?

Είναι υποχρέωση σου

Έδωσα τηλεφωνικά μέτρηση κ μέσα από το app στις 16/10,επειδή έχω ΚΟΤ έπρεπε να περάσουν 2 μήνες.

Στην τηλεφωνική επικοινωνία μου με την ζενιθ μου επιβεβαίωσαν ότι βλέπουν μέτρηση από τον ΔΕΔΔΗΕ στις 17/10(αυτή που δήλωσα εγώ) κ μια στις 31/10 που πέρασε άνθρωπος της ΔΕΔΔΗΕ,ωστόσο έχουν περάσει 2 μήνες από τότε 4 σύνολο κ μου λένε τα ίδια κάθε φορά που μιλαω μαζί τους γι αυτό κ έκανα αίτημα στη ΡΑΕ.

Δημοσ.

Υπάρχει υποχρέωση τών παρόχων να εκδίδουν λογαριασμό μάξιμουμ στις 60 ημερολογιακές ημέρες?

Και αν ΝΑΙ , από πότε ξεκινά η μέτρηση?

Δημοσ.

Το κακό είναι οτι το κάνουν με κουτοπονηριά,εαν ερχόταν σωστά ο 1ος λογαριασμός στον επόμενο θα ειχα έκπτωση ακόμη 5% λόγω συνέπειας αλλά έτσι δεν θα την έχω κ θα έρθει ενας λογαριασμός γ το 4μηνο αντι για 2.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, juanjk είπε

Η τιμή δεν είναι τραγική αλλά τέτοια κατανάλωση είναι κατάλληλη για τουρισμό για να τη βγάζεις δωρεάν :) βέβαια υπάρχει και η επιλογή να γίνεις πωλητής και να λαμβάνεις συστάσεις 😋

Υπάρχει μια χρέωση υπέρ τρίτων 28.90 που αυξάνει το λογαριασμό, δες πίσω σελίδα αν αναγράφει κάτω χαμηλά τι αφορά 😎

Για αυτό ακριβώς κοιτάω μήπως αξίζει ο τουρισμός 😁

28.19 γράφει οτι ειναι δημοτικά τέλη,ερτ και τέλος ακίνητης περιουσίας.

ΥΓ. Τελικά την κιλοβατώρα την πληρώνω 0,24905 ??

proter.jpg

Επεξ/σία από ioannis231
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ioannis231 είπε

Γι αυτο σκεφτηκα ακριβως σκεφτηκα μηπως αξιζει ο τουρισμος 😁

28.19 γραφει οτι ειναι δημοτικα τελη,ερτ και τελος ακινητης περιουσιας.

Επισης απο την στιγμη που γραφει "Περίοδος Τιμολόγησης 29/09/2024 - 29/11/2024" ο λογαριασμος αφορα 3 μηνες ετσι?

Δύο προφανώς, για την ακρίβεια 62 ημέρες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, ioannis231 είπε

Για αυτό ακριβώς κοιτάω μήπως αξίζει ο τουρισμός 😁

28.19 γράφει οτι ειναι δημοτικά τέλη,ερτ και τέλος ακίνητης περιουσίας.

ΥΓ. Τελικά την κιλοβατώρα την πληρώνω 0,24905 ??

proter.jpg

Α ναι οκ είναι δίμηνο για αυτό πήγαν δήμος ΕΡΤ τόσο ψηλά.

Βγαίνει ψηλά μεσοσταθμικα όντως τόσο 0.24 επειδή έχεις πολύ μικρή κατανάλωση και πάγιο 5 ευρώ. 

Πήγαινε μια βόλτα από Elpedison smart zero και μόλις έρθουν τα δώρα σου πήγαινε στο heron benefit με econtract, μόλις από αρνητικό γίνει θετικός ο λογαριασμός έλα να το δούμε ξανά 😎 

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 2
Δημοσ.

Το να γίνει το νυχτερινό ρεύμα από 8 ώρες συνολικά, 6, και μάλιστα ώρες που για τους περισσότερους είναι νεκρές είναι τραγικό αν δεν αλλάξουν και τον τρόπο υπολογισμού των ρυθμιζόμενων. Ψυγεία και κλιματιστικά που λειτουργούσαν συνεχώς αλλά αυτές τις ώρες η χρήση τους πήγαινε στο νυχτερινό, τώρα θα αυξάνουν την ημερήσια κατανάλωση άρα και τις ρυθμιζόμενες - που μπορούν να φτάσουν μέχρι και 8 λεπτά καπέλο στην κιλοβατώρα. Έχουν λυσσάξει να μας ξεζουμίσουν με κάθε τρόπο - και φυσικά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δώσουν τιμές νυχτερινού αντίστοιχες με το κόστος τους για εκείνες τις ώρες. Οφ τόπικ αλλά κανονικά θα έπρεπε να έχουμε κάπως διαμαρτυρηθεί και για τη μηνιαία καταμέτρηση που επίσης αύξησε τις ρυθμιζόμενες ντε φάκτο και τώρα για αυτό, εμείς που τουλάχιστον καταλαβαίνουμε τι γίνεται με το ρεύμα. Γιατί οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα.

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...