Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, messinia3 είπε

Ε λογικά σύντομα θα λάβεις το μήνυμα από το bix now να παραλάβεις. Είχαν αρκετό απόθεμα,δεν πιστεύω να καθυστερήσεις...το ερώτημα την κάνουμε μετά για να ξαναπαρουμε αλλά 50?🤣

Εγώ σίγουρα θα την κάνω από βδομάδα γιατί είναι επαγγελματικό και υπάρχουν συμφεροτερα προγράμματα για την περίπτωση μου 

• Like 1
  • Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, ioannis231 είπε

Μόλις έλαβα εκκαθαριστικό λογαριασμό απο Προτέργια, καμιά ιδέα αν αξίζει να αλλάξω πρόγραμμα και σε ποιο?

84 κιλωβατόρες - 61 ευρώ λογαριασμός...🤒

protergia_ekathar.jpg

γιατί δεν πας zenith home select ως Φλεβαρη ?! και θα γλιτωσεις και τα παγια ... οι καταναλωσεις ειναι ανυπαρκτες, ειδικα για 2μηνο, οποτε γλιτωνεις οτι μπορεις συνδιαζοντας χαμηλη χρεωση με μηδενικο παγιο και την δυνατοτητα να φυγεις οποια στιγμη γουσταρεις, δλδ Φλεβαρη. Εκτος αν θες να παιξεις με το bring a friend/συστασεις στην ιδια εταιρια ... εδω ισως να σε βοηθησουν και τα παιδια που μπηκαν στο τρυπακι .... 

Επεξ/σία από mdkamael
Δημοσ.
Στις 11/12/2024 στις 12:53 ΜΜ, juanjk είπε

Αν έχεις κατανάλωση τότε αξίζει ναι. Εναλλακτικό μπλε 12μηνο είναι το zenith direct plus με λίγο μεγαλύτερη τιμή αλλά μικρότερο πάγιο. Υπάρχουν και μπλε 6μηνα αντίστοιχης τιμής. 

Αξιόπιστη είναι γενικά ως εταιρεία. Νομίζω δεν πρέπει να έχει ακόμη app για το κινητό, μπορείς όμως να μπαίνεις online στο λογαριασμό σου. 

Απλώς επισημαίνω ότι έχει βγάλει app για το κινητό πλέον και είναι αρκετά εύχρηστο. Κάνεις τα πάντα μέσω αυτού όπως και ονλάιν.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,

ειμαι αρκετο καιρο στη volton και δεν εχω ασχοληθει με τους παροχους και τα χρωματα, αλλα νομιζω οτι εχει ξεφυγει η συγκεκριμενη εταιρία.

Δυσκολευομαι να κατανοησω και να κατασταλλαξω με το excel αν και το κατεβασα και δοκιμασα με τις δικες μου τιμες.

Εχει κανεις την ευγενη καλοσυνη να μου πει ποια εταιρια να κοιτάξω?.  Ωστοσο δε θα ηθελα να εχω και τον μπελα της αλλαγης παρόχου καθε μήνα. αλλα 150 για ενα μηνα ειναι too much.

τι είναι το ποιο συμφέρον?

ανεβασα και το λογαριασμο μουreuma.pdf, αν θέλει καποιος να έχει μια εικονα, χωρις τα προσωπικα στοιχεια φυσικα.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, mindlord είπε

Καλησπερα σε ολους,

ειμαι αρκετο καιρο στη volton και δεν εχω ασχοληθει με τους παροχους και τα χρωματα, αλλα νομιζω οτι εχει ξεφυγει η συγκεκριμενη εταιρία.

Δυσκολευομαι να κατανοησω και να κατασταλλαξω με το excel αν και το κατεβασα και δοκιμασα με τις δικες μου τιμες.

Εχει κανεις την ευγενη καλοσυνη να μου πει ποια εταιρια να κοιτάξω?.  Ωστοσο δε θα ηθελα να εχω και τον μπελα της αλλαγης παρόχου καθε μήνα. αλλα 150 για ενα μηνα ειναι too much.

ανεβασα και το λογαριασμο μουreuma.pdf, αν θέλει καποιος να έχει μια εικονα, χωρις τα προσωπικα στοιχεια φυσικα.

τσέκαρε το blue Friday της ΦΑ ... 0.10/kwh πιο φτηνη βγαινει. Πληρωνεις το κλασσικο παγιο των μπλε τιμολογιων ( δλδ 9,90 ) αλλα θα εχεις το πιο φτηνο προγραμμα της αγορας μεχρι στιγμης ( 0.089/kwh ) Μετα αν θες κοιτα και το zenith home direct plus, με 0.095/kwh και με τα πρωτα 6 παγια των 9.90 δωρο. Οποιο κ απο τα 2 να επιλεξεις θα εισαι κερδισμενος συγκριτκα με αυτο που ειχες για 12 μηνες. Με την προυποθεση παντα οτι πληρωνειςτ τους λογαριασμους πριν τη ληξη καθως οι τιμες αυτες ειναι τιμες συνεπειας. Μετα παιζουν κ κατι αλλα, αλλα ειναι πιο βραχυπροθεσμα ( κατω του 6μηνου ) πχ το home select της Ζενιθ  ως 28 Φλεβαρη, οπου γλιτωνεις και παγιο αλλα και εχεις και παλι προνομιακη τιμη στη kwh. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, juanjk είπε

Kλείδωσαν οι ώρες νυχτερινού τιμολογίου από 01/01/2025 στις: 12:00-15:00 και 02:00-5:00 από ό,τι αναγράφεται.

Συγγνώμη από 8 ώρες πάμε στις 6; Τι αλητεία είναι αυτή;

Και επίσης τι 12-3; Ποιος είναι σπίτι αυτήν την ώρα; 

Επεξ/σία από liakjim
  • Like 3
  • Haha 2
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, liakjim είπε

Έξυπνες οικιακές συσκευές με WiFi. Σε όλα τα χωριά έχουν, δεν το ξέρεις;

Πάνε στα ζωντανά οι άνθρωποι, και στις 12:30 χτυπάνε ένα πλυντηριάκι μέσω 5G ;)

• Like 1
  • Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συνήθως 12:00 μπαίνουν οι φούρνοι στα σπίτια και τις καλοκαιρινές ώρες ξεκινάνε τα a/c (που τις πρώτες ώρες δουλεύουν φουλ). Θεωρώ σωστή τη μεσημεριανή ώρα.
Το 02-05 είναι ανέκδοτο, ας το κάνανε έστω 00-05 ή 02-07.

Επεξ/σία από Skerzos
Δημοσ.
56 minutes ago, liakjim said:

Ω ρε φίλε με την γκρίνια, έχουμε φωτοβολταικά αφού, τότε καίει ο ήλιος τότε αποδίδουν, τι μας νοιάζει αν εκείνη την ώρα έχει ήλιο και λιγότερο κρύο. Σε κάποιο μέρος του πλανήτη έχει κρύο, έλα σε παρακαλώ με τη μιζέρια, αφού πάμε βζιιιιννν θέλετε και θέρμανση οπισθοδρομικοί οσφυοκάμπτες. Θα σας δώσουμε και ένα sock pass να βάλετε καμιά κάλτσα εξτρά, αισιχτίρ, λούζερς.

• Haha 6
Δημοσ.
3 hours ago, darkmatinee said:

Αυτοί που έχουν θερμοσυσσωρευτές, ήρθε η ώρα να τους πετάξουν...

πέρα του ότι θα έπρεπε να το είχανε κάνει εδώ και πολύ καιρό, λογικά θα μπορεί να αλλάζει ο προγραμματισμός τους για το πότε θα μαζεύουν ζέστη.

Εγω θα ήθελα να δω ξανά και διάφορα στην χρέωση της kwh  και όχι μόνο στα ρυθμιζόμενα

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakjim είπε

μαλλον κατι δεν εχετε καταλαβει καλα.

τις ωρες αυτες δεν τις εβαλαν για να διευκολυνουν τους πολιτες/πελατες.

Αυτες ειναι οι ωρες που βολευουν αυτους με τα ρεκορ κερδων.

Να αυτες τις μιζεριες δεν μπορω...

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, ioannis231 είπε

Μόλις έλαβα εκκαθαριστικό λογαριασμό απο Προτέργια, καμιά ιδέα αν αξίζει να αλλάξω πρόγραμμα και σε ποιο?

84 κιλωβατόρες - 61 ευρώ λογαριασμός...🤒

protergia_ekathar.jpg

Η τιμή δεν είναι τραγική αλλά τέτοια κατανάλωση είναι κατάλληλη για τουρισμό για να τη βγάζεις δωρεάν :) βέβαια υπάρχει και η επιλογή να γίνεις πωλητής και να λαμβάνεις συστάσεις 😋

Υπάρχει μια χρέωση υπέρ τρίτων 28.90 που αυξάνει το λογαριασμό, δες πίσω σελίδα αν αναγράφει κάτω χαμηλά τι αφορά 😎

4 ώρες πριν, terra45 είπε

Απλώς επισημαίνω ότι έχει βγάλει app για το κινητό πλέον και είναι αρκετά εύχρηστο. Κάνεις τα πάντα μέσω αυτού όπως και ονλάιν.

Τέλεια 

3 ώρες πριν, mindlord είπε

Καλησπερα σε ολους,

Αν κατεβάσεις το excel μου βάλεις τις κιλοβατώρες σου και πας στο φύλλο για σπίτι ετήσια θα δεις τις επιλογές. Επιγραμματικά αν δεν θέλεις να ασχοληθείς υπάρχουν μπλε 6μηνα και 2 μπλε 12μηνα ;), αυτά βγαίνουν ως καλύτερα ούτως η άλλως για κάποιον που δεν θέλει να ασχολείται συνεχώς να ελέγχει την αγορά.

Επεξ/σία από juanjk
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Skerzos είπε

Συνήθως 12:00 μπαίνουν οι φούρνοι στα σπίτια και τις καλοκαιρινές ώρες ξεκινάνε τα a/c (που τις πρώτες ώρες δουλεύουν φουλ). Θεωρώ σωστή τη μεσημεριανή ώρα.
Το 02-05 είναι ανέκδοτο, ας το κάνανε έστω 00-05 ή 02-07.

για να μπει ο φουρνος στις 12 θα πρεπει να υπαρχει καποιος να φαει στις 14:00. γνωρίζεις πολλους να είναι στις 14:00 στο σπιτι τους;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...