Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, messinia3 είπε

50 Σκλαβενιτη+έξτρα Σκλαβενίτη ήταν δέλεαρ για 2 max  μήνες που θα κάτσω.

Ξαναγίνα τουρίστας😀 

Συγκριση μάλλον εννοούσε να γράψεις 😂Πιες καφεδάκι.

Στις 28/11 και  γω ενεργοποίηση,αλλά δεν έλαβα ακόμα τίποτα, τα στοιχεία μου τα πήραν 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, elen46 είπε

Στις 28/11 και  γω ενεργοποίηση,αλλά δεν έλαβα ακόμα τίποτα, τα στοιχεία μου τα πήραν 

Ε λογικά σύντομα θα λάβεις το μήνυμα από το bix now να παραλάβεις. Είχαν αρκετό απόθεμα,δεν πιστεύω να καθυστερήσεις...το ερώτημα την κάνουμε μετά για να ξαναπαρουμε αλλά 50?🤣

Δημοσ.

Γειά σας. Βρήκα αυτό το λινκ για έξτρα προωθητική στην elpedison για 40€ με κάρτα eurobank. Ίσως να ενδιαφέρει κάποιον για νέα σύνδεση. https://www.elpedison.gr/el/eurobank/my-advantage-banking/

Δυστυχώς δεν ξέρω κάτι παραπάνω, αλλά από ότι κατάλαβα μπορεί να  πάει και αθροιστικά με τα 50€ promo xmas... 

ΕΚΠΤΩΣΗ_40€_Elpedison for Eurobank - My advantage banking Οικιακοί Πελάτες Ρεύμα _ NOV23.docx

• Like 2
Δημοσ.
25 minutes ago, Thmsthms said:

Γειά σας. Βρήκα αυτό το λινκ για έξτρα προωθητική στην elpedison για 40€ με κάρτα eurobank. Ίσως να ενδιαφέρει κάποιον για νέα σύνδεση. https://www.elpedison.gr/el/eurobank/my-advantage-banking/

Δυστυχώς δεν ξέρω κάτι παραπάνω, αλλά από ότι κατάλαβα μπορεί να  πάει και αθροιστικά με τα 50€ promo xmas... 

ΕΚΠΤΩΣΗ_40€_Elpedison for Eurobank - My advantage banking Οικιακοί Πελάτες Ρεύμα _ NOV23.docx 63.42 kB · 4 downloads

τα 40 θα τα πάρεις μόνο αν μείνεις για 365 μέρες απο ότι κατάλαβα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, messinia3 είπε

50 Σκλαβενιτη+έξτρα Σκλαβενίτη ήταν δέλεαρ για 2 max  μήνες που θα κάτσω.

Πόσο ήταν δηλαδή συνολικά για να αξίζει το "ρίσκο" ; Μιλώντας ως σκληροπυρηνικός τουρίστας της περασμένης σεζόν κι εγώ, έχω βρει λίγο την υγεία μου με το Ζενίθ -40 και θεωρώ ότι δεν έχει βγει κάτι ικανό να με κάνει να χάσω το "peace of mind" που έχω τώρα.

Ρωτάω γιατί μπορεί να έχασα κάτι πραγματικά καλό.

Επεξ/σία από atom7
  • Like 4
Δημοσ.

Τί είναι αυτοί στη Protergia...υπέγραψα τη Δευτέρα ψηφιακά, σήμερα πάλι τα ίδια...υπογραφή των ίδιων εγγράφων (δεν είχε μείνει κανένα απαραίτητο πεδίο κενό/χωρίς υπογραφή)...
...εν τω μεταξύ βγήκε και νέος λογαριασμός ΔΕΗ και πρέπει να ενημερωθούν τα στοιχεία του συμβολαίου...θα κλείσουμε 2 βδομάδες χωρίς να έχουμε ολοκληρώσει τα στοιχειώδη...

Αρχίζω και το μετανιώνω...αν είναι αυτό το μοτίβο της επικοινωνίας με την εταιρεία, προτιμώ τη ΔΕΗ.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, definitio είπε

Τί είναι αυτοί στη Protergia...υπέγραψα τη Δευτέρα ψηφιακά, σήμερα πάλι τα ίδια...υπογραφή των ίδιων εγγράφων (δεν είχε μείνει κανένα απαραίτητο πεδίο κενό/χωρίς υπογραφή)...
...εν τω μεταξύ βγήκε και νέος λογαριασμός ΔΕΗ και πρέπει να ενημερωθούν τα στοιχεία του συμβολαίου...θα κλείσουμε 2 βδομάδες χωρίς να έχουμε ολοκληρώσει τα στοιχειώδη...

Αρχίζω και το μετανιώνω...αν είναι αυτό το μοτίβο της επικοινωνίας με την εταιρεία, προτιμώ τη ΔΕΗ.

Μια απο τα ίδια και χειρότερα. Ού μπλέξεις λεμε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, atom7 είπε

Πόσο ήταν δηλαδή συνολικά για να αξίζει το "ρίσκο" ; Μιλώντας ως σκληροπυρηνικός τουρίστας της περασμένης σεζόν κι εγώ, έχω βρει λίγο την υγεία μου με το Ζενίθ -40 και θεωρώ ότι δεν έχει βγει κάτι ικανό να με κάνει να χάσω το "peace of mind" που έχω τώρα.

Ρωτάω γιατί μπορεί να έχασα κάτι πραγματικά καλό.

Εγώ πήρα 130 σύνολο για το δίμηνο (50 ηδη συν τα υπολοιπα που περιμενω απο συστάσεις)...άρα θα πληρώσω επί της ουσίας κάνα 30αρι για ρεύμα και συναφή.

Από μέσα Γενάρη θα ξαναβγώ στην αγορά,μάλλον προς protergia μεριά αν ισχύει το bring a friend.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Το ωράριο αυτό θα περιλαμβάνει και τα σκ ; 

καμία αναφορά/διευκρίνιση ... απλά στηριζόμαστε ακόμη μέχρι στιγμής στα λεγόμενα τους ότι όλο το ΣΚ θα είναι μέσα στο νέο διζωνικό .... 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, sdikr είπε

τα 40 θα τα πάρεις μόνο αν μείνεις για 365 μέρες απο ότι κατάλαβα

Αν διαβασα καλα ειναι για 2 ετη

Win more 2, 0.0945ε/kwh ,50e Σκλαβενίτης και 10ε ανα μηνα για 5 μηνες. Πηγαινουμε;

Δημοσ.
11 minutes ago, fysikos said:

Αν διαβασα καλα ειναι για 2 ετη

Win more 2, 0.0945ε/kwh ,50e Σκλαβενίτης και 10ε ανα μηνα για 5 μηνες. Πηγαινουμε;

είναι σταθερό εως 31/1/2025 

Πας για τα 50 και το ενα 10ρικό και βλέπεις πως θα παει μετά

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις έλαβα εκκαθαριστικό λογαριασμό απο Προτέργια, καμιά ιδέα αν αξίζει να αλλάξω πρόγραμμα και σε ποιο?

84 κιλωβατόρες - 61 ευρώ λογαριασμός...🤒

protergia_ekathar.jpg

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...