Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, madboy είπε

Σημερα το πρωι μου έστειλε η Ελπε για τις δυο παροχές μου τους 2 κωδικούς Public. Και μεσα στην εβδομάδα ή αρχές επόμενης περιμένω και τις δωροεπιταγές Σκλαβενίτη.

Αιτησεις είχα κάνει στις 29 Νοεμβρίου.

Πότε ενεργοποιήθηκες;

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sdask92 είπε

Καλησπέρα παιδιά είμαι στο Bright της ELPEDISON και το συμβόλαιο λήγει στις 31/12. Είμαι σε αυτό με τα 0.089. Ψάχνω να φύγω σε άλλο πρόγραμμα πάλι μάλλον μπλε μιας και έχω μεγάλη κατανάλωση (700+ kwh/μηνα). Έχετε να προτείνετε κάτι? Επίσης είναι καλή λύση να μπω στο κίτρινο της ζενίθ μέχρι τέλη Φεβρουαρίου μιας και είναι οικονομικό και να δω από εκεί και μετά τι θα κάνω? Βλέπω ότι είναι σταθερή η τιμή και μικρότερη από το τρέχων συμβόλαιο μου μέχρι πριν το Μάρτιο. 

Υγ. Έχω πιστωτικό υπόλοιπο περί τα 100 ευρώ στην ζενίθ οπότε αν συμφέρει το κίτρινο, βολεύει μιας και θα τραβήξουν λογικά από εκεί. ΝΑΙ έχει 6 μήνες που δεν μου βάλανε τα λεφτά στο λογαριασμό και ας πηρα τηλέφωνα.  Απλά σίγουρα θα γυρνούσα κάποια στιγμή εκεί και δεν ασχολήθηκε περαιτερω

Στην περίπτωση σου όπως το περιγράφεις σε συμφέρει το blue friday της εταιρίας Φυσικο αεριο ελληνικη εταιρια ενεργειας με τελικη τιμή κιλοβατωρας ανεξαρτήτως καταναλωσης 8,9 λεπτά για 12 μήνες για έναν χρονο δηλαδή. Η τιμή είναι μέ προϋπόθεση συνέπειας  ωστόσο από τον 1ο λογαριασμό χρεώνεται κατευθείαν αυτή η τιμή τα 8,9 και μόνο αν κάποιος δεν είναι συνέπεις από τον επόμενο πληρώνει την αρχική τιμή που είναι 13,9 λεπτά.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, konstantinost24 είπε

Στην περίπτωση σου όπως το περιγράφεις σε συμφέρει το blue friday της εταιρίας Φυσικο αεριο ελληνικη εταιρια ενεργειας με τελικη τιμή κιλοβατωρας ανεξαρτήτως καταναλωσης 8,9 λεπτά για 12 μήνες για έναν χρονο δηλαδή. Η τιμή είναι μέ προϋπόθεση συνέπειας  ωστόσο από τον 1ο λογαριασμό χρεώνεται κατευθείαν αυτή η τιμή τα 8,9 και μόνο αν κάποιος δεν είναι συνέπεις από τον επόμενο πληρώνει την αρχική τιμή που είναι 13,9 λεπτά.

Είμαι ακριβώς στο ίδιο πρόγραμμα όπου λογικά ΑΝ φύγουμε έχει 10€ ρήτρα ο τελευταίος μήνας.

Στην θέση σου όμως θα γύριζα ζενίθ 💯 για την πίστωση των 100€. 

Εύκολα. 😎 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, madwalker είπε

Είμαι ακριβώς στο ίδιο πρόγραμμα όπου λογικά ΑΝ φύγουμε έχει 10€ ρήτρα ο τελευταίος μήνας.

Στην θέση σου όμως θα γύριζα ζενίθ 💯 για την πίστωση των 100€. 

Εύκολα. 😎 

Παιδιά το πρόγραμμα αυτό έχει όρο ότι ανανεώνεται αυτόματα 15 μέρες πριν την λήξη. 

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, astavlas είπε

Έχετε να προτείνετε σταθερό εξάμηνο πρόγραμμα για χαμηλή κατανάλωση (εξοχικο)?

Το Nrg Hybrid 2.0 αν η κατανάλωση ειναι ως 150 κιλοβατωρες τον μηνα. Αλλιώς ή ένα από της elpedison που δινει και τα 50€ Δωρο ή της Ζενιθ με τα 6 πρώτα πάγια δώρο ανάλογα την Συνεπεια και πόσο χρονικό διάστημα θέλεις να δεσμευτείς

Δημοσ.
1 ώρα πριν, astavlas είπε

6 μήνες χαμηλή κατανάλωση μεχρι Μαιο και 6 μήνες υψηλη μέχρι Οκτώβριο 

Τότε αν είσαι Συνεπείς στην πληρωμή των λογαριασμών το protergia value secure 6μηνο στα 8,5 λεπτά με συνέπεια. Η protergia χρεώνει από τον 1ο λογαριασμό τιμή με συνέπεια και μόνο  αν δεν είσαι συνεπείς σου χρεώνει την αρχική τα 11,9 λεπτά στον επόμενο. Συμφέρει μέσω συστασης από κάποιον να το κάνεις και έτσι θα πάρεις από την Protergia 50€ έκπτωση από 10€ τον μήνα για τους επόμενους 5 λογαριασμούς. Το παγιο ειναι κανονικά στα 9,90 αλλά αν πας μέσω συστασης στην protergia ουσιαστικά με τα 50€ μηδενίζει το πάγιο για τους 5 από τους 6 μήνες και πληρώνεις πάγιο 9,90 μόνο τον 6ο μήνα. Μόλις μπεις στην protergia και εκπροσωπηθεί η παροχή Μπορείς να Κάνεις μέχρι 10 συστάσεις για κάθε μία παίρνεις 50€ στον επόμενο λογαριασμό ή επιλέγεις μέσα από το my protergia ποτέ να σου τα αφαιρέσει. Και άρα μέχρι 10 συστάσεις αν τις εξαντλήσεις μπορείς να φτάσεις να έχεις και 500€ όφελος στους λογαριασμούς.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, messinia3 είπε

Εμένα μου ήρθε σήμερα, με ενεργοποίηση σε elpedison 28/11.

Πώς και έφυγες από το Smart Night -40 ?

@juanjk Υπάρχει ένα τυπογραφικό στην υπογραφή σου 🥹

image.png.35376e287fdbba25cf69fb4ba9491c34.png

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, atom7 είπε

Πώς και έφυγες από το Smart Night -40 ?

@juanjk Υπάρχει ένα τυπογραφικό στην υπογραφή σου 🥹

image.png.35376e287fdbba25cf69fb4ba9491c34.png

50 Σκλαβενιτη+έξτρα Σκλαβενίτη ήταν δέλεαρ για 2 max  μήνες που θα κάτσω.

Ξαναγίνα τουρίστας😀 

15 λεπτά πριν, liakjim είπε

Έτσι γράφεται καλέ η έγκριση.

Συγκριση μάλλον εννοούσε να γράψεις 😂Πιες καφεδάκι.

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...