Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, barbaraa είπε

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Επειδή θα έχω μηδενική κατανάλωση, θέλω να μην έχει πάγιο. Πιο πολύ ρωτάω αν υπάρχουν κάποια δώρα στο ένα ή στο άλλο πρόγραμμα οπότε και να με συμφέρει καλύτερα

Το elpedison διαθέτει 50€ δωροκάρτα Σκλαβενίτη και το heron 50€ πίστωση στον 1ο λογαριασμό αρκεί να κάνεις econtract αίτηση στο heron.gr

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Στις ρυθμιζόμενες χρεώσεις, οι ΥΚΩ έχουν κλίμακες 0-1600Kwh/4μηνο, 1600-2000, >2000. 

Πώς υπολογίζεται το 4μηνο? Είναι κυλιόμενο για τους 4 πιο πρόσφατους μήνες? Είναι σταθερό (πχ Ιαν-Απρ, Μαι-Αυγ, Σεπ-Δεκ)?

Σε περίπτωση που εκδίδεται μηνιαίος λογαριασμός, μήπως γίνεται αναγωγή σε κλίμακα, 0-400, 400-500, 500+?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, PhoneKiller είπε

Το excel είναι αυτό στην υπογραφή σου? Εγώ έχω το Zenith smart night Μια βοήθεια σε παρακαλώ εαν υπάρχει καλύτερο να μετακομίσουμε γιατί ο τουρισμός απο ότι φαίνετε είναι η μόνη λύση αλλά με 4 παιδιά και δίδημα μωρά είναι αδύνατον να παρακολουθώ τις εξελίξεις και το νήμα!

Δεν το αφήνεις αυτό το πρόγραμμα. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, sargyrop81 είπε

Στις ρυθμιζόμενες χρεώσεις, οι ΥΚΩ έχουν κλίμακες 0-1600Kwh/4μηνο, 1600-2000, >2000. 

1. Πώς υπολογίζεται το 4μηνο? Είναι κυλιόμενο για τους 4 πιο πρόσφατους μήνες? Είναι σταθερό (πχ Ιαν-Απρ, Μαι-Αυγ, Σεπ-Δεκ)?

2. Σε περίπτωση που εκδίδεται μηνιαίος λογαριασμός, μήπως γίνεται αναγωγή σε κλίμακα, 0-400, 400-500, 500+?

1. Το 4μηνο είναι οι ημέρες του εκκαθαριστικού λογαριασμού ανεξάρτητες σε ποιο μήνα πέφτουν μέσα στο έτος πχ από 02/11 έως 02/03 κοκ. Βέβαια, οι περισσότεροι νομίζω πλέον έχουμε εκκαθαριστικό κάθε μήνα οπότε πάει αναλογικά η χρέωση.

2. Ακριβώς έτσι πάει αναλογικά στο μήνα ή τις ημέρες του λογαριασμού γενικότερα.

Υ.Σ. αποφεύγεις εν μέρει την εφαρμογή μεγαλύτερου κλιμακίου χρέωση στην υκω αν βάλεις νυχτερινό γιατί ισχύουν ξεχωριστά οι υκω στο νυχτερινό από ό,τι στο ημερήσιο, οπότε μεταφέρεται ένα μέρος κατανάλωσης εκεί. Το αναγράφω για όσους κάνουν μεγάλη κατανάλωση σχετικά και δεν έχουν νυχτερινό ακόμη.

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 minutes ago, juanjk said:

Υ.Σ. αποφεύγεις εν μέρει την εφαρμογή μεγαλύτερου κλιμακίου χρέωση στην υκω αν βάλεις νυχτερινό γιατί ισχύουν ξεχωριστά οι υκω στο νυχτερινό από ό,τι στο ημερήσιο, οπότε μεταφέρεται ένα μέρος κατανάλωσης εκεί. Το αναγράφω για όσους κάνουν μεγάλη κατανάλωση σχετικά και δεν έχουν νυχτερινό ακόμη.

Σε ευχαριστώ πολύ! Αυτό είναι πολύ σημαντικό! Δηλαδή, σε μηνιαία καταμέτρηση, 300kwh μέρας και 200 νύχτας θα χρεωθούν με την πρώτη κλίμακα (από 0-400Kwh) για το σύνολο των 500kwh! 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sargyrop81 είπε

Σε ευχαριστώ πολύ! Αυτό είναι πολύ σημαντικό! Δηλαδή, σε μηνιαία καταμέτρηση, 300kwh μέρας και 200 νύχτας θα χρεωθούν με την πρώτη κλίμακα (από 0-400Kwh) για το σύνολο των 500kwh! 

Ακριβώς έτσι, είναι σημαντική εξοικονόμηση αν φανταστεί κανείς ότι από 0,69 λεπτά του ευρώ πάνε στα 5 και 8,5 λεπτά οι υπερβάλλουσες κιλοβατώρες στις υψηλές κλίμακες αν δεν υπήρχε το νυχτερινό.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, juanjk είπε

Το elpedison διαθέτει 50€ δωροκάρτα Σκλαβενίτη και το heron 50€ πίστωση στον 1ο λογαριασμό αρκεί να κάνεις econtract αίτηση στο heron.gr

σ' ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, juanjk είπε

Το 50αρικο σε ποσο καιρο μετα την ενεργοποίηση αποστέλλεται; Δεν εχει καποια δεσμευση παραμονης;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, fysikos είπε

Το 50αρικο σε ποσο καιρο μετα την ενεργοποίηση αποστέλλεται; Δεν εχει καποια δεσμευση παραμονης;

Εμένα μου ήρθε σήμερα, με ενεργοποίηση σε elpedison 28/11.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Εμένα μου ήρθε σήμερα, με ενεργοποίηση σε elpedison 28/11.

Το πάγιο ειναι 9,90 ή 5,90 που αναφερει το excel?αναφερομαι στο win more 2

Επεξ/σία από fysikos
Δημοσ.

9,90 είναι το πάγιο όσο είναι σταθερή η τιμή δηλαδή έως 31/01 μετά που γίνεται κυμαινόμενο πάει στα 5,90 αλλά φυσικά εκεί χρειάζεται αλλαγή.

Εντός διμήνου αποστέλλεται η δωροκαρτα αφού καλέσουν, βέβαια αυτή την περίοδο στέλνουν γρήγορα όπως είπε και ο φίλος παραπάνω, δέσμευση δεν υπάρχει καμία. 

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον θα πάω στην ELPEDISON. Σετικά με την πάγια εντολή, προκειμένου να μην υπάρχει εγγύηση, είναι ΟΚ; Είχατε κάποιο πρόβλημα με περίεργες χρεώσεις;

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά είμαι στο Bright της ELPEDISON και το συμβόλαιο λήγει στις 31/12. Είμαι σε αυτό με τα 0.089. Ψάχνω να φύγω σε άλλο πρόγραμμα πάλι μάλλον μπλε μιας και έχω μεγάλη κατανάλωση (700+ kwh/μηνα). Έχετε να προτείνετε κάτι? Επίσης είναι καλή λύση να μπω στο κίτρινο της ζενίθ μέχρι τέλη Φεβρουαρίου μιας και είναι οικονομικό και να δω από εκεί και μετά τι θα κάνω? Βλέπω ότι είναι σταθερή η τιμή και μικρότερη από το τρέχων συμβόλαιο μου μέχρι πριν το Μάρτιο. 

Υγ. Έχω πιστωτικό υπόλοιπο περί τα 100 ευρώ στην ζενίθ οπότε αν συμφέρει το κίτρινο, βολεύει μιας και θα τραβήξουν λογικά από εκεί. ΝΑΙ έχει 6 μήνες που δεν μου βάλανε τα λεφτά στο λογαριασμό και ας πηρα τηλέφωνα.  Απλά σίγουρα θα γυρνούσα κάποια στιγμή εκεί και δεν ασχολήθηκε περαιτερω

Δημοσ.

Σημερα το πρωι μου έστειλε η Ελπε για τις δυο παροχές μου τους 2 κωδικούς Public. Και μεσα στην εβδομάδα ή αρχές επόμενης περιμένω και τις δωροεπιταγές Σκλαβενίτη.

Αιτησεις είχα κάνει στις 29 Νοεμβρίου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...