Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, juanjk είπε

Πολύ σωστά, ευχαριστώ!!! Έκανα τη διόρθωση.

Το πολύ έως 5 εργάσιμες ολοκληρώνεται. 

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, fysikos είπε

γνωμη για zenith power home select?με 0,085 κ 5ε παγιο, δεν ειναι καλή λύση;

Έχει και δωρεάν τα πάγια του 1ου, 2ου, 4ου, 5ου , 11ου και 12ου μήνα.

Το 0,085 όμως ισχύει μέχρι τέλος Φλεβάρη οπότε μέχρι τότε είναι σούπερ λύση αλλά με υπενθύμιση να το δεις ξανά είτε αν έχει παραταθεί η χαμηλή τιμή είτε για αλλαγή προγράμματος/παρόχου.

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, madwalker είπε
2 ώρες πριν, juanjk είπε

Πολύ σωστά, ευχαριστώ!!! Έκανα τη διόρθωση.

Το πολύ έως 5 εργάσιμες ολοκληρώνεται. 

Ήθελα να γράψω ότι εξαρτάται από το πότε θα καταχωρηθεί το αίτημα στην ΔΕΔΗΕ. Συνήθως δεν αργεί αλλά πρέπει και να το παρακολουθούμε. Καλημέρα!

Δημοσ.

σταμάτησα να παρακολουθώ το νήμα εδώ και καιρό εγώ είμαι ακόμα στο σμαρτ της ελπε να συνεχίσω η υπάρχουν άλλα καλύτερα αυτή την στιγμή ?

Δημοσ.

Υπάρχουν καλύτερα σίγουρα. Αν θέλεις δες το excel μου ή το excel του doom για να δεις συγκεντρωμένα τα νέα προγράμματα.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, juanjk είπε

Υπάρχουν καλύτερα σίγουρα. Αν θέλεις δες το excel μου ή το excel του doom για να δεις συγκεντρωμένα τα νέα προγράμματα.

Το excel είναι αυτό στην υπογραφή σου? Εγώ έχω το Zenith smart night Μια βοήθεια σε παρακαλώ εαν υπάρχει καλύτερο να μετακομίσουμε γιατί ο τουρισμός απο ότι φαίνετε είναι η μόνη λύση αλλά με 4 παιδιά και δίδημα μωρά είναι αδύνατον να παρακολουθώ τις εξελίξεις και το νήμα!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, juanjk είπε

Έχει και δωρεάν τα πάγια του 1ου, 2ου, 4ου, 5ου , 11ου και 12ου μήνα.

Το 0,085 όμως ισχύει μέχρι τέλος Φλεβάρη οπότε μέχρι τότε είναι σούπερ λύση αλλά με υπενθύμιση να το δεις ξανά είτε αν έχει παραταθεί η χαμηλή τιμή είτε για αλλαγή προγράμματος/παρόχου.

αλλά μπορώ να φύγω οποτεδήποτε, σωστά;

Δημοσ.

Nαι αυτό είναι, αν θέλεις να δεις για τη δική σου παροχή και κατανάλωση πρέπει να κατεβάσεις το excel. 

Αν δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς και το smart night αν είσαι με την προσφορά 40% έκπτωση βγαίνει καλά. Εναλλακτικές λύσεις είναι τα 6μηνα και 12μηνα μπλε, μακροχρόνια βγαίνουν πιστεύω μία ή άλλη με αυτό που έχεις όμως (προσωπική μου άποψη).

Υπάρχουν επιλογές για τουρισμό με δώρο όπως το δώρο 50€ σκλαβενίτη elpedison και το 50€ econtract heron ή κίτρινα με σταθερή τιμή έως φλεβάρη πχ volton yellow protect ή ζενιθ home select. Εδώ πρέπει απαραίτητα να βάζεις υπενθυμίσεις για να βλέπεις την αγορά και να κάνεις αλλαγή προκειμένου να βγαίνεις κερδισμένος.

2 λεπτά πριν, fysikos είπε

αλλά μπορώ να φύγω οποτεδήποτε, σωστά;

Ναι είναι κίτρινο χωρίς δέσμευση.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 7/12/2024 στις 10:41 ΠΜ, fysikos είπε

Volton + skroutz

Οποιος εχει στειλει στο myrae ας μου προωθησει το τι εγραψε ωστε να το στειλω και εγω γιατι δεν βλεπω να μας στελνουν το δωρο. Επισης, σκεφτομαι να μελετησω λιγο τις τιμες και να φτγω αμεσα καθως με την καθυστέρηση θα μειωθει η αξια της δωροεπιταγης (50-4€*μηνα)

σήμερα έκανα αίτημα/αναφορα στο myrae και μάλλον τυχαια μετά απο 2 ώρες μου ήρθε στο viber ο κωδικός αγορών για το skroutz....τυχαίο μου φαίνεται

Δημοσ.

Χαιρετώ την παρέα! Είμαι στην ΔΕΗ κίτρινο και με πήραν από ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ και μου έδωσαν την προσφορά του BLUE FRIDAY.Αξίζει η μετάβασή & είναι αξιόπιστη η εταιρεία η θα έχουμε τίποτα προβλήματά  τώρα η στο μέλλον βλέποντας πως δεν έχουν καταστήματά να πας;;

Δημοσ.
8 minutes ago, PhoneKiller said:

Το excel είναι αυτό στην υπογραφή σου? Εγώ έχω το Zenith smart night Μια βοήθεια σε παρακαλώ εαν υπάρχει καλύτερο να μετακομίσουμε γιατί ο τουρισμός απο ότι φαίνετε είναι η μόνη λύση αλλά με 4 παιδιά και δίδημα μωρά είναι αδύνατον να παρακολουθώ τις εξελίξεις και το νήμα!

Είμαι ομοια περίπτωση με εσένα στο smart night 40% με πολύτεκνικο τιμολόγιο και οι λογαριασμοί μου έως τωρα είναι σχεδόν μηδενικόι(4-8 ευρώ) ,για καταναλώσεις περίπου 500kwh, 350 ημερήσιο και 150 νυκτερινο. Δεν νομίζω να έχεις κάποιο όφελος αν αλλάξεις παροχο.

• Thanks 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, 2koykoy είπε

Χαιρετώ την παρέα! Είμαι στην ΔΕΗ κίτρινο και με πήραν από ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ και μου έδωσαν την προσφορά του BLUE FRIDAY.Αξίζει η μετάβασή & είναι αξιόπιστη η εταιρεία η θα έχουμε τίποτα προβλήματά  τώρα η στο μέλλον βλέποντας πως δεν έχουν καταστήματά να πας;;

Αν έχεις κατανάλωση τότε αξίζει ναι. Εναλλακτικό μπλε 12μηνο είναι το zenith direct plus με λίγο μεγαλύτερη τιμή αλλά μικρότερο πάγιο. Υπάρχουν και μπλε 6μηνα αντίστοιχης τιμής. 

Αξιόπιστη είναι γενικά ως εταιρεία. Νομίζω δεν πρέπει να έχει ακόμη app για το κινητό, μπορείς όμως να μπαίνεις online στο λογαριασμό σου. 

Δημοσ.

καλημέρα,

για ένα διαμέρισμα που είναι κλειστό, θέλω να αλλάξω πάροχο οπότε να έχω μηδενικό πάγιο. Μεταξύ ELPEDISON Smart Zero και ΗΡΩΝ Yellow free home ποια προσφορά με συμφέρει αυτό το διάστημα;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, barbaraa είπε

καλημέρα,

για ένα διαμέρισμα που είναι κλειστό, θέλω να αλλάξω πάροχο οπότε να έχω μηδενικό πάγιο. Μεταξύ ELPEDISON Smart Zero και ΗΡΩΝ Yellow free home ποια προσφορά με συμφέρει αυτό το διάστημα;

Είναι περίπου -0,005 πιο χαμηλή η τιμή του smart zero αλλά τίποτα ιδιαίτερο. Πιο χαμηλό από αυτά κάπου στα -0,015 είναι το yellow benefit σε τιμή και έχει και 6 μήνες δώρο πάγια.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, juanjk είπε

Είναι περίπου -0,005 πιο χαμηλή η τιμή του smart zero αλλά τίποτα ιδιαίτερο. Πιο χαμηλό από αυτά κάπου στα -0,015 είναι το yellow benefit σε τιμή και έχει και 6 μήνες δώρο πάγια.

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Επειδή θα έχω μηδενική κατανάλωση, θέλω να μην έχει πάγιο. Πιο πολύ ρωτάω αν υπάρχουν κάποια δώρα στο ένα ή στο άλλο πρόγραμμα οπότε και να με συμφέρει καλύτερα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...