Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 minutes ago, ekrepali said:

Έχω δικαιωθεί 3 φορές μέσω ραε στη volton για αμφισβητήσεις (λάθος πίστωση μηδενικής κατανάλωσης και διπλοχρέωση δημοτικών τελικών).

Με Skroutz δεν έμπλεξε, γιατί το είχα φανταστεί το έργο. Είχα ήδη κακή εικόνα από συμβάσεις εξ αποστάσεως.

Επίσης μόλις κάνεις αίτημα στο myrae, μπαίνει "flag" στη καρτέλα πελάτη και περιμένεις απάντηση από το νομικό τμήμα στο myrae (στέλνουν επίσημες απαντήσεις σε pdf). Aν καλέσεις στο τηλεφωνικό κέντρο ή αν στείλεις mail και ρωτήσεις για το ίδιο ζήτημα (πχ επιταγή ή αμφισβήτηση λογαριασμού) δεν απαντάνε... σου λένε να περιμένεις την απάντηση απ'το νομικό τμήμα.

Αν έχεις φτάσει στο αμήν και δε στέλνουν την επιταγή, εννοείται άνοιξε αίτημα στο myrae.

Το εχω ανοιξει ηδη το αιτημα, αφου για 2 βδομαδες μου ελεγαν πως για τεχνικους λογους καθυστερει η αποστολη. Ποτε ξανα volton, χΕστηκ@ για τα 50ε skroutz -4ε συνδρομη -4ε τα μεταφορικα οταν κανω την παραγγελια...αν ερθει ποτε  επιταγη... δλδ καπου 40ε βγαινει... μακριαααα

• Like 2
  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα ήθελα να πω οτι στο νήμα αυτό παράγετε κοινωνικό έργο και μπράβο.
Εργαλεία σαν του @doomnx και του @juanjk βάζουν μια τάξη στον χαμό. Μπράβο και πάλι.

Είμαι ζενίθ Power home start, φεύγω για κίτρινο Home select.

Επεξ/σία από Grfoxz
  • Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Georgebek2 είπε

Volton πηρε κανεις επιταγη skroutz μετα απο rae ή μας πιστολιασαν ολους; Πότε ξανα volton, την πατησα ενω και την πρωτη φορα μετα απο rae σταματησαν να μου στελνουν λογαριασμους (συνεχιζαν να με χρεωνουν παρολο που ειχα αλλαξει παροχο)... μακρια!!

Πόσες μέρες περίμενες για τη δωροεπιταγή skroutz?

Κάποιοι στην αρχή την πήραν σε 7-8 εργάσιμες.

Σε εμένα ήρθε περίπου στις 20 ημερολογιακές.

Τώρα δεν ξέρω τι παίζει.

Δημοσ.
1 minute ago, kkatzos said:

Πόσες μέρες περίμενες για τη δωροεπιταγή skroutz?

Κάποιοι στην αρχή την πήραν σε 7-8 εργάσιμες.

Σε εμένα ήρθε περίπου στις 20 ημερολογιακές.

Τώρα δεν ξέρω τι παίζει.

Δε την εχω λαβει, εχω κλεισει περιπου μηνα, με βλεπω να φευγω...

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Georgebek2 είπε

Το εχω ανοιξει ηδη το αιτημα, αφου για 2 βδομαδες μου ελεγαν πως για τεχνικους λογους καθυστερει η αποστολη. Ποτε ξανα volton, χΕστηκ@ για τα 50ε skroutz -4ε συνδρομη -4ε τα μεταφορικα οταν κανω την παραγγελια...αν ερθει ποτε  επιταγη... δλδ καπου 40ε βγαινει... μακριαααα

Δεν έχει μεταφορικά για πάνω από 25 € (ή 15 € σε Skroutz Point). Και είναι και δώρο τα πάγια.

• Thanks 1
Δημοσ.
13 minutes ago, doomnx said:

Δεν έχει μεταφορικά για πάνω από 25 € (ή 15 € σε Skroutz Point). Και είναι και δώρο τα πάγια.

Εκανα συνδρομη για 1 μηνα, ο μηνας περασε χωρις να εχω την επιταγη, αρα οταν και αν ερθει δε θα εχω skroutz plus οποτε θα χρεωθω μεταφορικα...

• Sad 1
  • Haha 2
Δημοσ.
7 minutes ago, Georgebek2 said:

Εκανα συνδρομη για 1 μηνα, ο μηνας περασε χωρις να εχω την επιταγη, αρα οταν και αν ερθει δε θα εχω skroutz plus οποτε θα χρεωθω μεταφορικα...

Άνω των 50€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν και χωρίς σκρουτζ πλας.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στο φόρουμ. Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας, σχετικά με τα παρακάτω:

Καταναλώνω 250-300 KWh το μήνα.

Ήμουνα ΔΕΗ (χωρίς κάποια δέσμευση λόγω συμβολαίου) και την προηγούμενη εβδομάδα έκανα νέο συμβόλαιο στην ΖΕΝΙΘ - Power Home Select

Μετά από 3-4 μέρες με καλέσαν από την ΔΕΗ για να με ρωτήσουν γιατί έφυγα και για να με ενημερώσουν για 12μηνο μπλε home enter + 100€ επιπλέον δώρο.

Ερώτηση: Τι κάνω; Να ξαναφύγω για ΔΕΗ; Θεωρώ ότι λόγω κατανάλωσής μου, η οποία είναι σχετικά χαμηλή, δεν με πολυσυμφέρει, δεδομένης της ψηλής τιμής KWh της ΔΕΗ (0,145€), των 5€ πάγιο και της δέσμευσης για 12 μήνες, παρόλο που το Power Home Select της ΖΕΝΙΘ είναι κίτρινο (ουσιαστικά σταθερό όμως μέχρι και Φεβρουάριο) και χωρίς δέσμευση. Νομίζω πως τα 100€ που μου δίνουν (+ 30€ που ούτως ή άλλως δίνουν, άρα 130€ σύνολο) γρήγορα θα καλυφθούν από τις χαμηλότερες χρεώσεις της ΖΕΝΙΘ.

Τι θα με συμβουλεύατε;

Επεξ/σία από ilnoummae
Δημοσ.
30 minutes ago, teo_3 said:

Άνω των 50€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν και χωρίς σκρουτζ πλας.

Δε ξερω ποτε ακριβως ισχυει αυτο, βαζω πχ ενα lego με 60ε και βγαζει κανονικα μεταφορικα. Anyway αααν ερθει η επιταγη κατι θα βρω...

Δημοσ.

Βγήκε η ΜΤΑ Νοεμβρίου. Συμπλήρωσα το ιστορικό τιμών με τα υπόλοιπα ex-post. Πιο φθηνό, ως αναμενόμενο, το ZeniΘ Power Home Smart Night με 40% έκπτωση, εξαιρουμένων των προσφορών όπως Volton Protect και υβριδικών για τις πρώτες kWh.

Οι παράμετροι Νοεμβρίου διαμορφώνονται σύμφωνα με τον πίνακα.

ΤΕΑ (€/kWh) 0,137420
Σταθμ. ΤΕΑ (€/kWh) 0,140668
ΜΤΑ (€/kWh) 0,168255
Αποκλίσεις (€/kWh) -0,002089
ΛΠ (€/kWh) 0,025101
ΛΠ -14 ημ. (€/kWh) 0,025202

lIfVq7z.jpeg

1 ώρα πριν, ilnoummae είπε

Καλησπέρα στο φόρουμ. Θα ήθελα να μου πείτε τι γνώμη σας, σχετικά με τα παρακάτω:

Καταναλώνω 250-300 KWh το μήνα.

Ήμουνα ΔΕΗ (χωρίς κάποια δέσμευση λόγω συμβολαίου) και την προηγούμενη εβδομάδα έκανα νέο συμβόλαιο στην ΖΕΝΙΘ - Power Home Select

Μετά από 3-4 μέρες με καλέσαν από την ΔΕΗ για να με ρωτήσουν γιατί έφυγα και για να με ενημερώσουν για 12μηνο μπλε home enter + 100€ επιπλέον δώρο.

Ερώτηση: Τι κάνω; Να ξαναφύγω για ΔΕΗ; Θεωρώ ότι λόγω κατανάλωσής μου, η οποία είναι σχετικά χαμηλή, δεν με πολυσυμφέρει, δεδομένης της ψηλής τιμής KWh της ΔΕΗ (0,145€), των 5€ πάγιο και της δέσμευσης για 12 μήνες, παρόλο που το Power Home Select της ΖΕΝΙΘ είναι κίτρινο (ουσιαστικά σταθερό όμως μέχρι και Φεβρουάριο) και χωρίς δέσμευση. Νομίζω πως τα 100€ που μου δίνουν (+ 30€ που ούτως ή άλλως δίνουν, άρα 130€ σύνολο) γρήγορα θα καλυφθούν από τις χαμηλότερες χρεώσεις της ΖΕΝΙΘ.

Τι θα με συμβουλεύατε;

Δεν σε συμφέρει. Αν ψάχνεις σταθερό 12μηνο να πας στο ZeniΘ Power Home Direct Plus. Αλλιώς καλά κάνεις και φτερουγίζεις από κίτρινο σε κίτρινο. 😁

• Like 13
  • Thanks 6
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, doomnx είπε

Δεν σε συμφέρει. Αν ψάχνεις σταθερό 12μηνο να πας στο ZeniΘ Power Home Direct Plus. Αλλιώς καλά κάνεις και φτερουγίζεις από κίτρινο σε κίτρινο. 😁

Ακριβώς! Αυτό σκέφτηκα κι εγώ. Ευχαριστώ για την απάντησή σου!

Δημοσ.

@juanjk Μια διορθωσούλα στο εξέλ:

Στα Μηνιαία, η στήλη Ετήσια Χρέωση λογικά πρέπει να λέει "Μηνιαία", σωστά; 

Το ίδιο και στις ετήσιες ρυθμιζόμενες ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Cmg__ είπε

@juanjk Μια διορθωσούλα στο εξέλ:

Στα Μηνιαία, η στήλη Ετήσια Χρέωση λογικά πρέπει να λέει "Μηνιαία", σωστά; 

Το ίδιο και στις ετήσιες ρυθμιζόμενες ;

Πολύ σωστά, ευχαριστώ!!! Έκανα τη διόρθωση.

12 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Πόσο καιρό αργεί συνήθως η αλλαγή παρόχου;

Το πολύ έως 5 εργάσιμες ολοκληρώνεται. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...