Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 minutes ago, juanjk said:

Θα σου έρθει μήνυμα ενεργοποίησης και μετά κάνε την εγγραφή στο myprotergia. Χρησιμοποιείς τα στοιχεία παροχής και δικά σου απλώς θέλουν 12 ψηφία για παροχή, το 12ο συνήθως είναι το μηδέν και το 11ο είναι αυτό που είχες στον προηγούμενο πάροχο+1.

Ολοκληρώνεται εντός 2-5 εργάσιμων η αλλαγή, μόλις εγκριθεί από το σύστημα του δεδδηε. 

Ευχαριστώ, συγγνώμη για το ίσως αυτονόητο, αλλά δεν έχω αλλάξει ποτέ πάροχο.

• Like 1
  • Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 hours ago, definitio said:

(email που δηλώθηκε, αριθμός παροχής, ΑΦΜ κοκ) από τώρα κι αντιστοιχίζεται ο λογαριασμός με το συμβόλαιο;

Mόλις ενεργοποιηθείς θα λάβεις SMS (νομίζω γράφει τον αριθμό παροχής) και μετά μπορείς να γραφτείς με ΑΦΜ και αριθμό παροχής.

Υπόψιν η protergia χρησιμοποιεί 12 ψήφιο αριθμό παροχής. Ο 12ος αριθμός δεν είναι του ΔΕΔΔΗΕ, απλά χρησιμοποιείται από παρόχους για να ξεχωρίζουν πόσα διαφορετικά ΑΦΜ έχουν εκπροσωπήσει μια παροχή.

Πχ αν ήσουν στον ΗΡΩΝ 55000123405 (11 ψήφιος ΔΕΔΔΗΕ)

Στη Protergia η παροχή σου θα είναι 55000123406 (11 ψήφιος ΔΕΔΔΗΕ)

Στο myprotergia πρέπει να γράψεις 550001234060

Θα το δεις στο SMS βασικά...

• Like 2
Δημοσ.

στο τελικο λογαριασμο της δεη 

μου γραφει απο κατω το εξης :

<<Ακινητα που δεν ηλεκτροδοτουνται και δεν χρησιμοποιουνται, βασει του Ν.3345/2005, απαλλασσονται απο την καταβολη Δημοτικων τελων. Εφοσον υποβληθουν στον οικειο Δημο : α) σχετικη Υπευθυνη δηλωση του ιδιοκτητη ή νομιμου εκπροσωπου του Β) βεβαιωση του ΔΕΔΔΗΕ περι διακοπης ηλεκτροδοτησης του ακινητου. Πληροφοριες για τα τοπικα γραφεια του ΔΕΔΔΗΕ θα βρειτε στο www.deddie.gr ή στο 8009001000.>>,. 

Θα πρεπει σε ολους τους παροχους να αναγραφεται το παρακατω κειμενο. Καλο ειναι να το στειλουμε σαν παραπονο στον παροχο μας να το βαλει . Πχ εγω θα το στειλω στην elpedison που δεν το εχει 

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, juanjk είπε

Θα σου έρθει μήνυμα ενεργοποίησης και μετά κάνε την εγγραφή στο myprotergia. Χρησιμοποιείς τα στοιχεία παροχής και δικά σου απλώς θέλουν 12 ψηφία για παροχή, το 12ο συνήθως είναι το μηδέν και το 11ο είναι αυτό που είχες στον προηγούμενο πάροχο+1.

Δεν είναι πάντα το 0. Σε λογαριασμούς ΔΕΗ αναγράφεται το 12ο ψηφίο, μπορεί να είναι άλλος αριθμός. Από ιδιώτες σπάνια το βρίσκεις

2 ώρες πριν, ekrepali είπε

Υπόψιν η protergia χρησιμοποιεί 12 ψήφιο αριθμό παροχής. Ο 12ος αριθμός δεν είναι του ΔΕΔΔΗΕ, απλά χρησιμοποιείται από παρόχους για να ξεχωρίζουν πόσα διαφορετικά ΑΦΜ έχουν εκπροσωπήσει μια παροχή.

...

Θα το δεις στο SMS βασικά...

Χρήσιμη πληροφορία

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, GeorgeHellas είπε

Καλησπέρα σε όλους! Για νέα σύνδεση ?(ρέυμα) για εξοχική κατοικία, που θα "λειτουργεί" κυριώς τους καλοκαιρινούς μήνες, τι πάροχο/πακέτο βάζουμε; Υπάρχει κάτι με μικρό πάγιο ή κάτι γενικά για χαμηλές καταναλώσεις? Ευχαριστώ!

ΗΡΩΝ Solar με e-contract, θα σου βγει φθηνότερο από όλα στο χρόνο.

Επεξ/σία από doomnx
Δημοσ.
7 ώρες πριν, johnmegarythmos είπε

στο τελικο λογαριασμο της δεη 

μου γραφει απο κατω το εξης :

<<Ακινητα που δεν ηλεκτροδοτουνται και δεν χρησιμοποιουνται, βασει του Ν.3345/2005, απαλλασσονται απο την καταβολη Δημοτικων τελων. Εφοσον υποβληθουν στον οικειο Δημο : α) σχετικη Υπευθυνη δηλωση του ιδιοκτητη ή νομιμου εκπροσωπου του Β) βεβαιωση του ΔΕΔΔΗΕ περι διακοπης ηλεκτροδοτησης του ακινητου. Πληροφοριες για τα τοπικα γραφεια του ΔΕΔΔΗΕ θα βρειτε στο www.deddie.gr ή στο 8009001000.>>,. 

Θα πρεπει σε ολους τους παροχους να αναγραφεται το παρακατω κειμενο. Καλο ειναι να το στειλουμε σαν παραπονο στον παροχο μας να το βαλει . Πχ εγω θα το στειλω στην elpedison που δεν το εχει 

Δηλαδή, οι λογαριασμοί των παροχών να αρχίσουν να αναγράφουν όλους τους νόμους που έχουν συνάφεια με ΔΕΔΔΗΕ, ενέργεια κτλ ?

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Angeldust είπε

Καλημέρα, ποια είναι η άποψη σας για το παρακάτω?

https://www.fysikoaerioellados.gr/product/revma-blue-friday/?product-category=household&product-commodity=electric-power

Κατανάλωση περίπου 600-650KWh το τετράμηνο.

Αν η κατανάλωσή σου είναι τόση το 4μηνο τότε δεν είναι τόσο συμφέρον, καθώς έχει μηνιαίο πάγιο 9,90€, το οποίο επηρεάζει άρδην την πραγματική τιμή κιλοβατώρας σου. Αν ήταν μεγάλη η κατανάλωσή σου τότε το πρόγραμμα είναι μια χαρά.

Επεξ/σία από juanjk
Δημοσ.

Volton πηρε κανεις επιταγη skroutz μετα απο rae ή μας πιστολιασαν ολους; Πότε ξανα volton, την πατησα ενω και την πρωτη φορα μετα απο rae σταματησαν να μου στελνουν λογαριασμους (συνεχιζαν να με χρεωνουν παρολο που ειχα αλλαξει παροχο)... μακρια!!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Angeldust είπε

Καλημέρα, ποια είναι η άποψη σας για το παρακάτω?

https://www.fysikoaerioellados.gr/product/revma-blue-friday/?product-category=household&product-commodity=electric-power

Κατανάλωση περίπου 600-650KWh το τετράμηνο.

Αν ενδιαφέρεσαι να πας σε σταθερό 12μηνο συμβόλαιο, λογικά σε συμφέρει περισσότερο το Ζενίθ Power Home Direct Plus, το οποίο παρόλο που έχει υψηλότερη τιμή (από το φα) στα 0.095, εφόσον το κάνεις μέσω e-contract έχεις δωρεάν τα 6 πρώτα πάγια (ίδιο πάγιο με το φα). Έτσι, υπολογίζοντας το 12μηνο θα σου βγει φθηνότερα (παρά την υψηλότερη κιλοβατώρα) γιατί γλιτώνεις τα μισά πάγια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ισχύει κανονικά το promo 6 πάγια δώρο στο direct plus ανεξάρτητα καναλιού πώλησης μέχρι και τέλος Δεκέμβρη.

Αν η κατανάλωση είναι στα 600-650KWh το 4μηνο και δεν έχει διακυμάνσεις, περίπου ίδιες χρεώσεις έχει το κίτρινο nrg hybrid 2.0 χωρίς την προϋπόθεση συνέπειας και χωρίς δέσμευση.

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Δηλαδή, οι λογαριασμοί των παροχών να αρχίσουν να αναγράφουν όλους τους νόμους που έχουν συνάφεια με ΔΕΔΔΗΕ, ενέργεια κτλ ?

ναι εφοσον ειναι εναλλακτικοι παροχοι απο την δεη θα επρεπε να το αναγραφουνε. Επισης μην ξεχναμε οτι αμα κοπει η παροχη εντελως οχι αλλαγη παροχου , πρεπει να πας στο δημο και να τους ενημερωσεις και μετα βγει να πληρωσεις το ταπ ολου του ετους. Εγω αυτο κανω σε ενα σπιτι που εχουμε κοψει την παροχη εδω και καιρο . Ετσι ωστε οταν πας να το ξανα συνδεσεις να μην χρειαστει να πληρωσεις ολα τα ταπ μαζεμενα. 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, johnmegarythmos είπε

ναι εφοσον ειναι εναλλακτικοι παροχοι απο την δεη θα επρεπε να το αναγραφουνε. Επισης μην ξεχναμε οτι αμα κοπει η παροχη εντελως οχι αλλαγη παροχου , πρεπει να πας στο δημο και να τους ενημερωσεις και μετα βγει να πληρωσεις το ταπ ολου του ετους. Εγω αυτο κανω σε ενα σπιτι που εχουμε κοψει την παροχη εδω και καιρο . Ετσι ωστε οταν πας να το ξανα συνδεσεις να μην χρειαστει να πληρωσεις ολα τα ταπ μαζεμενα. 

Ισχύει αυτό αλλά ΕΣΥ ζητάς να γράφονται ΠΑΝΩ στο λογαριασμό ΟΛΟΙ οι νόμοι περί ενέργειας ώστε να ενημερώνεται ο πολίτης 

58 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε

Volton πηρε κανεις επιταγη skroutz μετα απο rae ή μας πιστολιασαν ολους; Πότε ξανα volton, την πατησα ενω και την πρωτη φορα μετα απο rae σταματησαν να μου στελνουν λογαριασμους (συνεχιζαν να με χρεωνουν παρολο που ειχα αλλαξει παροχο)... μακρια!!

Δηλαδή?

Δημοσ.

για μηδενική καταναλωση απο ηρων που φαγωθηκε το 50αρι του econtract πίσω σε Elpe μετά απο 5 μήνες δίνει Σκλαβενιτη;

Δημοσ.
1 hour ago, Georgebek2 said:

Έχω δικαιωθεί 3 φορές μέσω ραε στη volton για αμφισβητήσεις (λάθος πίστωση μηδενικής κατανάλωσης και διπλοχρέωση δημοτικών τελικών).

Με Skroutz δεν έμπλεξε, γιατί το είχα φανταστεί το έργο. Είχα ήδη κακή εικόνα από συμβάσεις εξ αποστάσεως.

Επίσης μόλις κάνεις αίτημα στο myrae, μπαίνει "flag" στη καρτέλα πελάτη και περιμένεις απάντηση από το νομικό τμήμα στο myrae (στέλνουν επίσημες απαντήσεις σε pdf). Aν καλέσεις στο τηλεφωνικό κέντρο ή αν στείλεις mail και ρωτήσεις για το ίδιο ζήτημα (πχ επιταγή ή αμφισβήτηση λογαριασμού) δεν απαντάνε... σου λένε να περιμένεις την απάντηση απ'το νομικό τμήμα.

Αν έχεις φτάσει στο αμήν και δε στέλνουν την επιταγή, εννοείται άνοιξε αίτημα στο myrae.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...