Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.3

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά με την ελπε στην 50ευρη δωροκαρτα και δεν μου τη δώσουν, μπορώ με αυτό το αρχείο να το διεκδικήσω μέσω ΡΑΕ;

50€ Δωροκάρτα Edenred_Σεπ'2024.pdf

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Stak5 είπε

Σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά με την ελπε στην 50ευρη δωροκαρτα και δεν μου τη δώσουν, μπορώ με αυτό το αρχείο να το διεκδικήσω μέσω ΡΑΕ;

50€ Δωροκάρτα Edenred_Σεπ'2024.pdf 80.26 kB · 3 downloads

Αν αναγράφεται στη σύμβαση σου θα τη λάβεις μεσω ΡΑΕ.

https://www.elpedison.gr/el/o-omilos/deltia-typou-anakoinoseis/anakoinoseis-parousiaseis/back-to-school-prosfora-apo-tin-elpedison/

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/9/2024 στις 8:32 ΜΜ, sotiriadisc είπε

Στις 8/9/2024 στις 9:01 ΠΜ, koslyr είπε

Εάν ήσουνα παλιότερα πελάτης στο ΗΡΩΝ και έχεις πάρει τα 50 ευρω μπορεις εαν ξαναγυρίσεις (με το ίδιο ΑΦΜ) στο ΗΡΩΝ  να δικαιούσαι τα 50 ευρω με την τρέχουσα προσφορά; Επίσης ο ΗΡΩΝ αποδίδει τα 50 ευρω στον πρώτο λογαριασμό ή έχει κάποια προυπόθεση για παραμονή; 

Επίσης διαπιστώνω ότι πλέον πολλές εταιρείες εσκεμμενα καθυστερούν χρονικά να εκδώσουν τον πρώτο λογαριασμό. Ενώ οι λογαριασμοί είναι ανά μήνα ειμαι στη Volton τωρα 2,5 μήνες και δεν έχουν εκδώσει ακόμη λογαριασμό, παρόλο που τους έχω αναφέρει την καθυστέρηση. Μάλλον υποψιαζομαι ότι πλέον το κάνουν εκσεμμένα.

Μπορείς να φύγεις και με προ-προηγούμενο λογαριασμό

Κι εμένα εσκεμμένο μου φαίνεται, εκτός αν είναι όντως άσχετοι!

Στις 10/9/2024 στις 3:13 ΜΜ, stelios85 είπε

Βεβαιως.Απλα να ενημερωσω παροτι το σκρουτζ πλας ειναι στο ονομα μου και οι 2 παροχες στον πατερα μου,εγινε κανονικα το συμβολαιο.Επισης με ενα σκρουτζ πλας ,μεχρι 2  παροχες μου ειπε η κυρια στο τηλεφωνο.

Αν 'εχω καταλάβει σψστά πρέπει να μείνεις 6 μήνες. Αν φύγεις νωρίτερα θα σου χρεώσουν τα 50€ που θα έχεις ήδη ξοδέψει. Ρλωτα τους αν δεν είναι σίγουρο αυτό. Εγώ αν και μέλος Skrooutz plus προτίμησα να το αγνοήσω αυτό το πρόγραμμα

Επεξ/σία από Photios

Καλησπέρα, είχα προλάβει οριακά το πρόγραμμα της volton με τις 500 kWh , έκλεισα μήνα αυτές τις μέρες. Το yellow protect είναι ΜΟΝΟ για νέους πελάτες οπότε συμφέρει κάποιο άλλο πρόγραμμα της volton αυτήν την στιγμή? Αν όχι προς τα που να κινηθώ? Ιούλιο ήμουν Hρων με το 50ρικο, δεν ξέρω αν το ξαναδίνουν. Μικρή κατανάλωση ~200kWh.

Στις 9/9/2024 στις 10:05 ΜΜ, messinia3 είπε

Μια ακόμα λύση που φαντάζει αρκετά ασφαλής αυτό το διάστημα είναι το smart night της ζενιθ.Κιτρινο,δηλαδή κυμαινόμενο πρόγραμμα με 40% έκπτωση στην τελική τιμή kwh και δώρο το πάγιο για 12 μήνες.

Διαφημίζει ως δώρο το πάγιο, αλλά στους ειδικούς όρους λέει ότι τα 5€/μήνα αφαιρούνται από τη χρέωση και όχι από το πάγιο! Άρα για εξοχικά κλπ με μηδενική κατανάλωση, το πάγιο χρεώνεται. (Ειδικοί όροι παρ. 4.5) . 

3 λεπτά πριν, sap00 είπε

Διαφημίζει ως δώρο το πάγιο, αλλά στους ειδικούς όρους λέει ότι τα 5€/μήνα αφαιρούνται από τη χρέωση και όχι από το πάγιο! Άρα για εξοχικά κλπ με μηδενική κατανάλωση, το πάγιο χρεώνεται. (Ειδικοί όροι παρ. 4.5) . 

Μήπως σου έχουν στείλει άλλους όρους??? Γιατί στη σύμβαση με το -40% ο όρος 4.5 αναφέρεται στην συνολική έκπτωση με dual και συνέπεια που πάει 50% και στον 4.6 λέει ότι δεν επιβαρύνεται με μηνιαία πάγια χρέωση για όλη την σύμβαση...

5 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Γιατί στη σύμβαση με το -40% ο όρος 4.5 αναφέρεται στην συνολική έκπτωση με dual και συνέπεια που πάει 50% και στον 4.6 λέει ότι δεν επιβαρύνεται με μηνιαία πάγια χρέωση για όλη την σύμβαση...

Ναι, άκυρο. Είδα στο site τους όρους για έκπτωση 60€ (θεώρησα οτι είναι τα 12πάγια) .. 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλησπέρα ομάδα.. Θα ήθελα μια πρόταση για κατά προτίμηση ενα σταθερό πρόγραμμα. Θεωρειτε υπαρχει κατι καλυτερο τωρα απ το power home direct plus της zenith? Εκεί κατέληξα συγκριτικά με άλλα. Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή παιδια.

Επεξ/σία από gapart
  • Like 1

2 λεπτά πριν, gapart είπε

Kαλησπέρα ομάδα.. Θα ήθελα μια πρόταση για κατά προτίμηση ενα σταθερό πρόγραμμα γτ προτιμώ τη σταθερότητα. Θεωρειτε υπαρχει κατι καλυτερο τωρα απ το power home direct plus της zenith? Εκεί κατέληξα συγκριτικά με άλλα. Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή παιδια.

Είναι μια από τις καλές επιλογές υπάρχουν σε σταθερά.Ριξε μια ματιά και στης protergia το σταθερό.

Και στο κυμαινόμενο της Ζενίθ με 40% έκπτωση. 

https://zenith.gr/el/for-the-home/electricity/power-home-smart-night/

• Like 1
  • Thanks 1

6 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Είναι μια από τις καλές επιλογές υπάρχουν σε σταθερά.Ριξε μια ματιά και στης protergia το σταθερό.

Και στο κυμαινόμενο της Ζενίθ με 40% έκπτωση. 

https://zenith.gr/el/for-the-home/electricity/power-home-smart-night/

Ευχαριστω για την βοηθεια! Η protergia ειναι 6μηνη με ιδια τιμη kwh και παγιο ιδιο. Η ζενιθ ομως σε ετησιο συμβολαιο δινει τα 6 πρωτα παγια δωρεαν. Οποτε συμφερει ετσι. Θα δω το κυμαινομενο!

1 ώρα πριν, messinia3 είπε

Αν αναγράφεται στη σύμβαση σου θα τη λάβεις μεσω ΡΑΕ.

https://www.elpedison.gr/el/o-omilos/deltia-typou-anakoinoseis/anakoinoseis-parousiaseis/back-to-school-prosfora-apo-tin-elpedison/

Άρα την δίνουν και επίσημα σε καταστήματα πλέον; Πολύ καλό αυτό, γιατί νομίζω την παίρνεις αμέσως 

22 λεπτά πριν, Stak5 είπε

Άρα την δίνουν και επίσημα σε καταστήματα πλέον; Πολύ καλό αυτό, γιατί νομίζω την παίρνεις αμέσως 

Στο τέλος του μήνα στέλνονται συνήθως τα 50€. Τότε γίνεται έλεγχος στο σύστημα αν είναι ενεργή η παροχή 

17 λεπτά πριν, Ioan12 είπε

Στο τέλος του μήνα στέλνονται συνήθως τα 50€. Τότε γίνεται έλεγχος στο σύστημα αν είναι ενεργή η παροχή 

Αυτό είναι εσωτερική πληροφόρηση η εικασία?Την προηγούμενη φορά είχαν αποσταλεί ταχυδρομικά και υπήρχαν καθυστερήσεις. 

• Thanks 1

6 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Αυτό είναι εσωτερική πληροφόρηση η εικασία?Την προηγούμενη φορά είχαν αποσταλεί ταχυδρομικά και υπήρχαν καθυστερήσεις. 

Ναι, η πωλήτρια με είπε να μείνω μέχρι τέλος του μήνα γιατί τότε τα κοιτάνε ποιοι είναι ενεργοί για να τα στείλουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...