Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εφόσον καταχώρησε τα στοιχεία του από τη δική σου φόρμα-link δεν χρειάζεται κάτι άλλο.

1 λεπτό πριν, DrAndreas είπε

καλησπέρα ,το Bring a friend είναι για όλα τα προγράμματα? στείλτε κωδικό όποιος έχει

Ισχύει για όλα τα προγράμματα κίτρινα ή μπλε

• Like 1
  • Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επειδή περνάω για έναν γρήγορο τουρισμό απο ΔΕΗ για το 100ρικο στο αέριο, θέλω να κάνω το ίδιο και στο ρεύμα για ένα μήνα περίπου, οπότε πείτε μου για ρεύμα σε ποία εταιρεία να πάω για ένα μήνα περίπου?

μετά θέλω να πάω και τα δυο σε ζενίθ να πάρω τα 6μηνα πάγια που δίνει για αυτό το σκέφτομαι έτσι.

Επεξ/σία από stagkia
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, skylouros είπε

Επειδή λίγο μπερδεύτηκα, τελικά τα 50 ευρώ από Ελπε ισχύουν μόνο για νέους πελάτες?

Για ποιους άλλους δηλαδή?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, elen46 είπε

Έλαβε κανείς sms για την επιταγή Σκλαβενίτη από elpedison?

Τα public έρχονται με sms ή Viber. Για τον Σκλαβενίτη σε καλούν από το 2120008130 για επιβεβαίωση στοιχείων και μετά στέλνουν την επιταγή με box now.

35 λεπτά πριν, skylouros είπε

Επειδή λίγο μπερδεύτηκα, τελικά τα 50 ευρώ από Ελπε ισχύουν μόνο για νέους πελάτες?

Απλά κάνεις ένα αίτημα σε άλλη εταιρεία και μετά επιστρέφεις ως νέος πελάτης στην elpe και παίρνεις όλες τις διαθέσιμες προσφορές. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 8/12/2024 στις 12:41 ΠΜ, theofanis20 είπε

Έχω το choice στη ζενίθ και προσπαθώ όλη τη βδομάδα να πάω στο select. Ε απλά δεν με θελουν τι να πω.. Πατάω στο σαΐτ τους στο click2call δεν με παίρνουν ποτέ. Την Τρίτη τους πήρα εγώ έδωσα τα στοιχεία που μου ζήτησαν "θα ενημερώσουμε το τμήμα πωλήσεων να σας καλέσει για το συμβόλαιο" ακόμα με παίρνουν... Είναι και άλλος που έχει πρόβλημα με την επικοινωνία μαζί τους; 

Εμένα πάλι με καλούν καθημερινά από τη Ζενίθ (εξωτερικοί συνεργάτες για νέα συμβόλαια), ακόμη και τώρα που έχω ήδη τη σύμβαση μαζί τους στα χέρια μου και περιμένω την έναρξη εκπροσώπησης 😛 

Δυστυχώς με καλούν από κινητά που δεν δέχονται εισερχόμενες, οπότε δεν έχω κάποιον αριθμό να προτείνω.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, vklon είπε

Τα public έρχονται με sms ή Viber. Για τον Σκλαβενίτη σε καλούν από το 2120008130 για επιβεβαίωση στοιχείων και μετά στέλνουν την επιταγή με 

Αυτό εννοώ εάν είχε κάποιος ειδοποίηση...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, elen46 είπε

Αυτό εννοώ εάν είχε κάποιος ειδοποίηση...

3-4/12 ενεργοποιήθηκαν οι παροχές μου και με έχουν καλέσει για όλες.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, vklon είπε

4/12 ενεργοποιήθηκαν οι παροχές και σε κάλεσαν ήδη για σκλαβενίτη;;;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Con_stant1ne είπε

Ναι, αυτό έγραψα 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, vklon είπε

Τις έχεις λάβει?

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Con_stant1ne είπε

Κι εμένα με κάλεσαν για επιβεβαίωση,αλλά δεν έχω ενημερωση ποτέ θα παραλάβω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, elen46 είπε

Τις έχεις λάβει?

Παραλαβή μέχρι τις 12/12 με είπαν για κάποιες παροχές την Πέμπτη και έως 16/12 για αυτές που με καλέσαν σήμερα.

Επεξ/σία από vklon
Δημοσ.
Στις 8/12/2024 στις 5:04 ΜΜ, Kon_Lad είπε

Στο excel ειδα οτι ισχυει η δωροκαρτα Skroutz plus αλλα στο site του skroutz ειδα εληξε η προωθητικη 30/11. Τι ισχυει τελικα σ αυτο το κομματι; 

Στο δικό μου εξέλ δεν το είδες σίγουρα. Το έχω βγάλει εδώ και 10 μέρες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...