Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αλλαγή απο Ηρων Yellow Free Home σε Benefit φαντάζομαι μπορεί να γίνει με τα 6 πάγια δώρο και την λίγο καλύτερη τιμή έτσι ?

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, teo_3 είπε

Αλλαγή απο Ηρων Yellow Free Home σε Benefit φαντάζομαι μπορεί να γίνει με τα 6 πάγια δώρο και την λίγο καλύτερη τιμή έτσι ?

Μάλλον δίνεται μόνο σε νέους πελάτες το δώρο. Καλύτερα συμφέρει να πας πρώτα σε άλλο πάροχο και μετά να πάρεις και το 50€ του e-contract.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, astavlas είπε

Υπάρχει κάποιο excel όπως παλιότερα, με όλες τις εταιρίες και τα προγράμματα τους, για να δούμε ποιο μας συμφέρει;

Επαληλθε το excel του @doomnx.Τσέκαρε την υπογραφή του.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδες, αυτη η εβδομαδα θα εχει ενδιαφερον για εμας του smart night , του ορθοδοξου, του 40+5% ...

Με την επιδοτηση του Δεκμεβριου, μεχρι στιγμης ειναι στα 0.087/kwh ... not bad κ μαλιστα διχως παγιο. Για να δουμε που θα ισορροπησει η βελονα τελος τ μηνα... 

Επεξ/σία από mdkamael
  • Like 4
Δημοσ.
18 hours ago, vklon said:

Μάλλον δίνεται μόνο σε νέους πελάτες το δώρο. Καλύτερα συμφέρει να πας πρώτα σε άλλο πάροχο και μετά να πάρεις και το 50€ του e-contract.

Και εγώ αυτό φαντάζομαι γιαυτό και ρώτησα.

Δημοσ.

Παιδιά όσοι έχετε κάνει τη διαδικασία με τις προσκλήσεις της Protergia θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται! 

Είμαι εγώ στην Protergia και εχω 2-3 φίλους που θέλουν να έρθουν! 

Στέλνω μόνο την πρόσκληση μέσω του app της Protergia; Πρέπει να κάνουμε κάτι άλλο; Μην κάνουμε κάποιο λάθος και  χάσουμε τα προνόμια! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tα βήματα είναι περιληπτικά τα εξής:

1. Αυτός που συστήνει πάει στο protergia app (όχι από υπολογιστή) και στο πεδίο που γράφει «Στείλε πρόσκληση», παίρνει το link και το κοινοποιεί με όποιο τρόπο θέλει πχ sms, email, social κλπ. στους φίλους.

2. Πάει ο φίλος και καταχωρεί τα στοιχεία του στο link του ζητάνε ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, email, παροχή χωρίς κενά και σχόλια αν θέλει

3. Σε 1-4 εργάσιμες (καθυστερούν τελευταία επειδή έχουν λογικά πολλά αιτήματα)  καλούν από τα κεντρικά protergia για να ενημερώσουν το νέο πελάτη για τη διαδικασία ενεργοποίησης. Ο πιο εύκολος τρόπος να στείλει κανείς τα δικαιολογητικά είναι απευθείας στο mail internal πωλήσεων protergia [email protected]

4. Αφού ελεγχθούν τα δικαιολογητικά αποστέλλεται στο email του νέου πελάτη ο σύνδεσμος για να υπογράψει ψηφιακά μέσω docusign. Θα δει στην τρίτη σελίδα της σύμβασης το promo bring-a-friend

5. Αφού ολοκληρωθεί η ενεργοποίηση της παροχής ο νέος πελάτης δεν κάνει κάτι, βλέπει στους 5 πρώτους λογαριασμούς του από 10€ πίστωση. Ο παλαιός πελάτης που σύστησε, την ημέρα που θα ενεργοποιηθεί  η παροχή του νέου πελάτη βλέπει ότι έχει προς εξαργύρωση 50€ οπότε επιλέγει σε ποια παροχή να το λάβει στον επόμενο λογαριασμό του (αν έχεις περισσότες από 1 παροχές).

Αυτός που συστήνει μπορεί να το κάνει έως και 10 φορές και να λάβει έως 10 50ρικα από ενεργοποιήσεις. Μπορεί να συστήσει και 2η παροχή δική του να έρθει από άλλο πάροχο, αρκεί να ακολουθήσει τα βήματα παραπάνω.

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 7
  • Thanks 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Titarasaudi είπε

Παιδιά όσοι έχετε κάνει τη διαδικασία με τις προσκλήσεις της Protergia θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται! 

Είμαι εγώ στην Protergia και εχω 2-3 φίλους που θέλουν να έρθουν! 

Στέλνω μόνο την πρόσκληση μέσω του app της Protergia; Πρέπει να κάνουμε κάτι άλλο; Μην κάνουμε κάποιο λάθος και  χάσουμε τα προνόμια! 

Τπτ άλλο. Στέλνεις πρόσκληση κ περιμενεις....οταν βγει νομίζω ο πρώτος λογαριασμος αυτου που καλεσες θα φανεί σε σένα το ποσό που μπορείς να εξαργυρώσεις. Καλό είναι αυτος που θα κάνει νεα αίτηση να δει στο συμβόλαιο που θα του στείλουν πως εγινε μεσω bring a friend και πως θα γραφει 50€ εκπτωση..

• Like 2
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, BOOKER_ είπε

Τπτ άλλο. Στέλνεις πρόσκληση κ περιμενεις....οταν βγει νομίζω ο πρώτος λογαριασμος αυτου που καλεσες θα φανεί σε σένα το ποσό που μπορείς να εξαργυρώσεις. Καλό είναι αυτος που θα κάνει νεα αίτηση να δει στο συμβόλαιο που θα του στείλουν πως εγινε μεσω bring a friend και πως θα γραφει 50€ εκπτωση..

Σ' ευχαριστώ πολύ, όπως και το φίλο @juanjk για τις απαντήσεις! 

Ο φίλος μου δηλαδή δε δηλώνει κάπου ότι πήρε πρόσκληση από μένα; 

Φαίνονται όλα απευθείας; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για κάποιο λόγω δουλεύει καλα μέσα απο την εφαρμογή.

Καλο είναι παντως να το διευκρινίσει όταν του στείλουν το συμβόλαιο. Και ένα print screnn στο κινητο καλο θα ήταν :)

Επεξ/σία από BOOKER_
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...