Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, BOOKER_ είπε

Protergia safe secure 6μηνο με συνέπεια όπως είπαν παραπάνω. Και φυσικά με το bring a friend σχεδόν μηδενίζεις το παγιο

Στην protergia υπάρχει δυνατότητα να αποστέλλεται έντυπος λογαριασμός καθώς πρόκειται για ηλικιωμένο που θέλει να τον λαμβάνει ;

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, madwalker είπε

Είμαι είδη Εlpedison οπότε δεν έχω δώρα.

Το τι έπρεπε το ήξερα αλλά έχω ακόμα συμβόλαιο μέχρι το τέλος του μήνα..

Παρόλα αυτά θέλω να φύγω λίγο νωρίτερα ΑΝ κ από ότι έμαθα σήμερα θα με χρεώσουν κ ας είμαι στα τελειώματα..😵‍💫

Ευχαριστώ κ πάλι! 🙏🏻🎄🙏🏻

Μπορούσες να γυρίσεις σε κίτρινο αζημίως στην Ελπε και μετά να την κάνεις...

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, Gerara_ είπε

Στην protergia υπάρχει δυνατότητα να αποστέλλεται έντυπος λογαριασμός καθώς πρόκειται για ηλικιωμένο που θέλει να τον λαμβάνει ;

Νομίζω ναι κανονικα νομίζω. Παρόλα αυτά δηλώνεις ένα δικό σου mail κ έρχεται σε σενα

Επεξ/σία από BOOKER_
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ο ΗΡΩΝ για ένα γρήγορο πέρασμα λίγες μέρες για το 50€ συμφέρει το benefit πιο πολύ που δεν έχει πάγιο; Στο solar μου χρέωσαν σε μια άλλη παροχή με μηδενική κατανάλωση στον διορθωτικό τελικό 8.5€ αγορά έναντι κατανάλωσης ΕΝ.Α και ξανά τα δημοτικά τέλη (έχω κάνει καταγγελία ΡΑΕ ήδη) για αυτό δεν σκοπεύω να διαλέξω αυτό αφού το 50€ το παίρνεις παντού. Τα υπόλοιπα προγράμματα του είναι πανάκριβα βλέπω…

Δημοσ.

Έχω το choice στη ζενίθ και προσπαθώ όλη τη βδομάδα να πάω στο select. Ε απλά δεν με θελουν τι να πω.. Πατάω στο σαΐτ τους στο click2call δεν με παίρνουν ποτέ. Την Τρίτη τους πήρα εγώ έδωσα τα στοιχεία που μου ζήτησαν "θα ενημερώσουμε το τμήμα πωλήσεων να σας καλέσει για το συμβόλαιο" ακόμα με παίρνουν... Είναι και άλλος που έχει πρόβλημα με την επικοινωνία μαζί τους; 

• Like 1
Δημοσ.
7 hours ago, theofanis20 said:

Έχω το choice στη ζενίθ και προσπαθώ όλη τη βδομάδα να πάω στο select. Ε απλά δεν με θελουν τι να πω.. Πατάω στο σαΐτ τους στο click2call δεν με παίρνουν ποτέ. Την Τρίτη τους πήρα εγώ έδωσα τα στοιχεία που μου ζήτησαν "θα ενημερώσουμε το τμήμα πωλήσεων να σας καλέσει για το συμβόλαιο" ακόμα με παίρνουν... Είναι και άλλος που έχει πρόβλημα με την επικοινωνία μαζί τους; 

2311223800, είναι το τμήμα πωλήσεων της ζενίθ. Οπότε έχω καλέσει το σηκώνουν χωρίς μεγάλη αναμονή , 9-5 καθημερινές.

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, theofanis20 είπε

Το ίδιο κ εγώ.Δεν το έχουν δυστυχώς, είναι σαν να μην θέλουν, μου έσπασαν τα νεύρα! 

Για να βγάλω άκρη έπρεπε να με φέρουν σε επαφή άνθρωπο από μέσα, αλλά μάλλον είναι αργά αφού καταλήγω σε protergia.

Πολύ το πάγιο, υψηλότερη τιμή αλλά διασφάλιση για 6 μήνες, όχι 3 και μέσα στον χειμώνα να ψάχνομαι…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, vklon είπε

Ο ΗΡΩΝ για ένα γρήγορο πέρασμα λίγες μέρες για το 50€ συμφέρει το benefit πιο πολύ που δεν έχει πάγιο; Στο solar μου χρέωσαν σε μια άλλη παροχή με μηδενική κατανάλωση στον διορθωτικό τελικό 8.5€ αγορά έναντι κατανάλωσης ΕΝ.Α και ξανά τα δημοτικά τέλη (έχω κάνει καταγγελία ΡΑΕ ήδη) για αυτό δεν σκοπεύω να διαλέξω αυτό αφού το 50€ το παίρνεις παντού. Τα υπόλοιπα προγράμματα του είναι πανάκριβα βλέπω…

το benefit είναι λίγο πιο φθηνό από το yellow free αλλά έχει 5.50 πάγιο.

Το free έχει μηδενικό πάγιο, οπότε ανάλογα με την κατανάλωσή σου. s

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.

Ειμαι στο Γ1/Ν1 και τωρα αρχισα να τα ψαχνω λιγο και πο οτι βλεπω υπαρχουν σημαντικές διαφορες στις τιμες και σκεφτομαι το Protergia safe secure 6μηνο.

Εχει κανεις κάποια πρόσκληση?

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Ξεκινάω ατομική επιχείρηση και ψάχνω πάροχο ενέργειας και αερίου. Για επαγγελματικό τιμολόγιο Γ21 σε ρεύμα ποια εταιρεία και ποιο πρόγραμμα θα συστήνατε; Ιδανικά θα ήθελα να συνδέσω και το αέριο στο ίδιο πρόγραμμα. Ποια εταιρεία πιστεύετε είναι η πιο οικονομική; 

Δημοσ.

Πελάτης στον Ήρων από 14 Οκτωβρίου.

Ο ΔΕΔΔΗΕ μέτρησε 19 Νοεμβρίου.

Αύριο είμαστε 20 ημέρες από την μέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ. Είναι πολύ η να περιμένω ακόμα?

Δημοσ.

Καλησπέρα, είμαι σε Ηρων Yellow Home απο τοτε που ειχε κλειδωσει για καποιους μηνες τιμη kWh. Σκεφτομαι να παω Volton Yellow Protect που εχει επισης κλειδωμενη μεχρι Φλεβαρη. Στο excel ειδα οτι ισχυει η δωροκαρτα Skroutz plus αλλα στο site του skroutz ειδα εληξε η προωθητικη 30/11. Τι ισχυει τελικα σ αυτο το κομματι; Συμφερει Volton ή να δω κατι αλλο; Για οικιακη χρηση ενα ατομο, 200 αντε 250 kWh στη χειροτερη το μηνα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, The_Judas είπε

το benefit είναι λίγο πιο φθηνό από το yellow free αλλά έχει 5.50 πάγιο.

Το free έχει μηδενικό πάγιο, οπότε ανάλογα με την κατανάλωσή σου. s

Έχει δωρεάν πάγιο το benefit για 6 μήνες

19 λεπτά πριν, Kon_Lad είπε

Καλησπέρα, είμαι σε Ηρων Yellow Home απο τοτε που ειχε κλειδωσει για καποιους μηνες τιμη kWh. Σκεφτομαι να παω Volton Yellow Protect που εχει επισης κλειδωμενη μεχρι Φλεβαρη. Στο excel ειδα οτι ισχυει η δωροκαρτα Skroutz plus αλλα στο site του skroutz ειδα εληξε η προωθητικη 30/11. Τι ισχυει τελικα σ αυτο το κομματι; Συμφερει Volton ή να δω κατι αλλο; Για οικιακη χρηση ενα ατομο, 200 αντε 250 kWh στη χειροτερη το μηνα.

Σωστά έχει λήξει η προσφορά με το Skroutz το volton.gr/skroutz σε κάνει redirect στην ιστοσελίδα της volton. Elpedison συμφέρει να πας στο win more 2 που αν είσαι και παλιός πελάτης παίρνεις άλλα 50€ τμηματικά πέρα από τα 50€ Σκλαβενίτη. 

Δημοσ.
Στις 5/12/2024 στις 9:55 ΠΜ, juanjk είπε

Mια χαρά το σκέφτεσαι λόγω και της κατανάλωσής σου για να μην έχεις εκπλήξεις. Εναλλακτικά δες και τα 6μηνα μπλε.

thanks man :)

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, vklon είπε

Elpedison συμφέρει να πας στο win more 2 που αν είσαι και παλιός πελάτης παίρνεις άλλα 50€ τμηματικά πέρα από τα 50€ Σκλαβενίτη. 

Πόσο παλιός?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...