Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, motoboots είπε

Περίπου 0,10 €/kWh με την έκπτωση 45%. Την επιδότηση. δεν ξέρουμε ακόμα. 

0.015 είναι η επιδότηση.

Αφορά το συγκεκριμένο πρόγραμμα?

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, agentsmith84 είπε

Γεια σας, to Zenith power home smart night τι τιμή φαίνετε για Δεκέμβρη βάση τη μέχρι τώρα διακύμανση;

0.108 ημέρα 0.102 νύκτα και με ην επιδότηση 0.093 και 0.087. 

Λέω για το παλαιό με 45 τις εκατό μείωση όχι το υπάρχον που έχει 25.

Έμεινε ψηλά η χονδρική και υπάρχει περίπτωση να αυξηθεί λίγο ακόμη.

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 6/12/2024 στις 3:33 ΠΜ, doomnx είπε

Δεν ξέρουμε ακόμα πόσο θα κλείσει ο Δεκέμβριος...

Η επιδότηση μπαίνει γιατί η Τεα έκλεισε το Νοέμβριο ψηλά.Οποτε λογικά θα αφορά αυτήν την κατανάλωση του Νοεμβρίου.Αν πχ το Δεκέμβριο κλείσει στις 50 (αποκλείεται για ακραίο παράδειγμα το λέω)είναι δυνατόν να μπει εκεί το 1,5 λεπτό; Συμφωνείς;

Δημοσ.
13 minutes ago, favou2000 said:

Η επιδότηση μπαίνει γιατί η Τεα έκλεισε το Νοέμβριο ψηλά.Οποτε λογικά θα αφορά αυτήν την κατανάλωση του Νοεμβρίου.Αν πχ το Δεκέμβριο κλείσει στις 50 (αποκλείεται για ακραίο παράδειγμα το λέω)είναι δυνατόν να μπει εκεί το 1,5 λεπτό; Συμφωνείς;

Η επιδότηση θα αφορά κατανάλωση Δεκεμβρίου. Τα πράσινα τιμολόγια και πολλά κίτρινα, ειδικά αυτά της Δεη, εχουν τιμή για το Δεκέμβριο με βάση την μέση ΤΕΑ Νοεμβρίου ή συνδιασμό ΤΕΑ Οκτωβρίου και Νοεμβρίου.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, favou2000 είπε

H επιδότηση αφορά κατανάλωση Δεκεμβρίου σαφώς, λόγω του γεγονότος ότι επι της ουσίας οι οποίες κρατικές επιδοτήσεις συνδέονται κατά βάση με την τιμή που ανακοινώνει κάθε 1η του μήνα η ΔΕΗ για το πράσινο τιμολόγιο της.

Δημοσ.

Volton + skroutz

Οποιος εχει στειλει στο myrae ας μου προωθησει το τι εγραψε ωστε να το στειλω και εγω γιατι δεν βλεπω να μας στελνουν το δωρο. Επισης, σκεφτομαι να μελετησω λιγο τις τιμες και να φτγω αμεσα καθως με την καθυστέρηση θα μειωθει η αξια της δωροεπιταγης (50-4€*μηνα)

Δημοσ.
15 ώρες πριν, agentsmith84 είπε

Γεια σας, to Zenith power home smart night τι τιμή φαίνετε για Δεκέμβρη βάση τη μέχρι τώρα διακύμανση;

Πολύ νωρίς.

6 ώρες πριν, favou2000 είπε

Δεν λειτουργεί έτσι. Η επιδότηση θα αφορά το μήνα Δεκέμβριο και σε ex-ante και σε ex-post.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, takoulou είπε

Ολες οι τιμες..τελικά τιμολόγια ρεύματος των παρόχων για τον Δεκέμβριο

https://www.euro2day.gr/news/economy/article/2276455/-ta-telika-timologia-reymatos-ton-parohon-gia-ton.html

χορηγος του αρθρου η Δεη; 

Spoiler

Στη λίστα των παρόχων, ο φθηνότερος για τον Δεκέμβρη είναι η ΔΕΗ

Επεξ/σία από The_Judas
  • Haha 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, The_Judas είπε

χορηγος του αρθρου η Δεη; 

Απόκρυψη περιεχομένων

Στη λίστα των παρόχων, ο φθηνότερος για τον Δεκέμβρη είναι η ΔΕΗ

Έχει όντως το φθηνότερο πράσινο 

• Like 2
Δημοσ.

Δείτε κ πείτε μου αν υπάρχει καλύτερο σταθερό ΧΩΡΙΣ συνέπεια, ώστε να βγάλω τον χειμώνα. Μεγάλες καταναλώσεις ΚΟΤ μόνο ρεύμα.

Ευχαριστω πολύ! 🙏🏻🎄🙏🏻

IMG_2771.jpeg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχεις υπογράψει ακομη ετσι; Αν πληρώνεις εμπροθεσμα επέλεξε το value secure πάει στα 0.085 με την εμπροθεσμη. Το value safe που έχεις εκεί προς υπογραφή  είναι στα 0.095 χωρίς προϋπόθεση συνέπειας. 9.90 το πάγιο και στα δύο. Η διαφορά τους είναι -10.60€ στη μεγαβατώρα υπέρ του secure. Κάνε το με link σύστασης για να λάβεις και το δώρο 5χ10€

Επεξ/σία από juanjk
Δημοσ.
1 ώρα πριν, madwalker είπε

Δείτε κ πείτε μου αν υπάρχει καλύτερο σταθερό ΧΩΡΙΣ συνέπεια, ώστε να βγάλω τον χειμώνα. Μεγάλες καταναλώσεις ΚΟΤ μόνο ρεύμα.

Ευχαριστω πολύ! 🙏🏻🎄🙏🏻

IMG_2771.jpeg

Έπρεπε να είχες πάει ZeniΘ Smart Night 40%.

Εκτός από αυτό που δείχνεις, υπάρχει και της ELPEDISON το Bright 6M που με τα δώρα θα σου βγει ένα τσικ φθηνότερο.

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, doomnx είπε

Έπρεπε να είχες πάει ZeniΘ Smart Night 40%.

Εκτός από αυτό που δείχνεις, υπάρχει και της ELPEDISON το Bright 6M που με τα δώρα θα σου βγει ένα τσικ φθηνότερο.

Είμαι είδη Εlpedison οπότε δεν έχω δώρα.

Το τι έπρεπε το ήξερα αλλά έχω ακόμα συμβόλαιο μέχρι το τέλος του μήνα..

Παρόλα αυτά θέλω να φύγω λίγο νωρίτερα ΑΝ κ από ότι έμαθα σήμερα θα με χρεώσουν κ ας είμαι στα τελειώματα..😵‍💫

Ευχαριστώ κ πάλι! 🙏🏻🎄🙏🏻

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...