Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, revmatopliktos said:

Δηλαδή όταν θα έρθει ο λογαριασμός για τον μήνα Νοέμβριο, η χρέωση θα είναι 8.5 λεπτά ή κιλοβατώρα;

λογικά όχι, η έκπτωση θα είναι στον λογαριασμό κατανάλωσης Δεκεμβρίου (για τον οποίο δεν γνωρίζουμε ακόμη την χρέωση).

Δεν νομίζω να πάρουμε κάτι για την κατανάλωση Νοεμβρίου.

Επεξ/σία από tempo
  • Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
53 minutes ago, BOOKER_ said:

Αυτος που θα συστηθεί δύσκολο να φυγει άμεσα γιατί θα πάρει 10€ στο πρώτο λογαριασμό, 10 € στον δεύτερο κτλ. Επίσης οι λογαριασμοί καθυστερούν και λίγο οπότε το ρολόι γράφει..

Αν είναι σε κιτρινο οκ μπορει να φυγει αλλα μικρο το κερδος του. Αν ειναι σε μπλε υπάρχει ρήτρα αποχωρησης..

Αυτος που συστηνει δεν νομιζω να χανει το 50€ γιατι το παίρνει εφαπαξ και μπορεί να κανει εξαργύρωση στο λογαριασμο του

Σωστά, αν δουν όμως κατάχρηση του δώρο από τους καταναλωτές (ταχυτουρισμό, αρκετά πήγαινε-έλα) τότε 99% θα μπουν ρήτρες στο δώρο. Γι'αυτό προσέχουμε για να έχουμε ;)

• Like 3
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, tempo είπε

λογικά όχι, η έκπτωση θα είναι στον λογαριασμό κατανάλωσης Δεκεμβρίου (για τον οποίο δεν γνωρίζουμε ακόμη την χρέωση).

Δεν νομίζω να πάρουμε κάτι για την κατανάλωση Νοεμβρίου.

Αναδρομικά δηλαδή?

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Αναδρομικά δηλαδή?

Δεν είναι αναδρομικά, απλά η τιμή Δεκεμβρίου βγαίνει στο τέλος του μήνα στα ex-post. Η επιδότηση ΤΕΜ θα δοθεί τότε, όπως γίνεται και στους υπόλοιπους παρόχους.

1 ώρα πριν, revmatopliktos είπε

Δηλαδή όταν θα έρθει ο λογαριασμός για τον μήνα Νοέμβριο, η χρέωση θα είναι 8.5 λεπτά ή κιλοβατώρα;

Για Νοέμβριο θα είναι 0,10234 €/kWh στο 45%, έχει κλειδώσει αυτό. Δεν είχαμε επιδοτήσεις αυτό το μήνα.

2 ώρες πριν, kekos123 είπε

βλεπω μια χρεωση σε ορισμενους παροχους: Πράσινη Ενέργεια: 3,5€/μήνα αλλου ειναι δωρεαν...τι παιζει ?

Το βλεπω ELPEDISON ,στη ΖΕΝΙΘ δωρεαν λεει....

Είναι σαν το Green Pass της ΔΕΗ. Μια βλακεία και μισή που σου εγγυάται ότι η ενέργεια που καις προέρχεται από ΑΠΕ.

• Like 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, ALXIOA είπε

θελω να παω την οικιακη παροχη μου στην nrg.. 

πιο προγραμμα λετε να επιλεξω.? Εχει κανεις εμπειρια.?

Simple και αν αυξηθεί η τιμή μπες στο hybrid.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, ALXIOA είπε

NRG SIMPLE 1.0 λες φιλε μου?   Ειναι οκ?

Για Δεκέμβριο είναι ΟΚ. Να έχεις το νου σου 2 Ιανουαρίου μήπως σίγουρα θα χρειαστεί να αλλάξεις.

Γιατί δεν κοιτάς και άλλη εταιρεία;

Επεξ/σία από doomnx
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, doomnx είπε

Για Δεκέμβριο είναι ΟΚ. Να έχεις το νου σου 2 Ιανουαρίου μήπως σίγουρα θα χρειαστεί να αλλάξεις.

Γιατί δεν κοιτάς και άλλη εταιρεία;

θελω nrg.. δεν ξερω.. την εχω σε εκτιμηση.. Ισως λογο διαφημισης

• Haha 6
Δημοσ.
1 hour ago, ALXIOA said:

θελω nrg.. δεν ξερω.. την εχω σε εκτιμηση.. Ισως λογο διαφημισης

Η γιος της Λαμπρόγιαννη είσαι και την έχεις σε εκτίμηση; Πες εδώ πόσα καις στο τετράμηνο, να σε βοηθήσουμε :)

• Haha 9
Δημοσ.

Εγώ έχω nrg on time 4u. Πολύ ακριβή η kWh. Η ίδια εταιρεία έχει άλλα κίτρινα προγράμματα με καλύτερες τιμές. Να μείνω κίτρινο ή να πάω μπλε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το αρνητικο είναι ότι αν είσαι ήδη σε κάποιο πρόγραμμα δεν σε αφήνει να πας σε οποιοδήποτε όπως σε άλλους παροχους Πχ δεν επιτρέπει να αλλάξεις προς simple ή hybrid εκτός αν έχεις φύγει μόνο σαν winback. Προς το μπλε όμως νομίζω το επιτρέπει.

Επεξ/σία από juanjk
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 minutes ago, papresa said:

Εγώ έχω nrg on time 4u. Πολύ ακριβή η kWh. Η ίδια εταιρεία έχει άλλα κίτρινα προγράμματα με καλύτερες τιμές. Να μείνω κίτρινο ή να πάω μπλε;

Eίναι πανάκριβα τα προγράμματα της NRG και τα κίτρινα και το μπλε.

Το μόνο κίτρινο που είναι φτηνό είναι αυτό εδώ https://www.nrg.gr/el/idiotes/revma/nrg-simple-1.0, το Simple 1.0 (η τιμή 0.089 είναι μέχρι τέλος Δεκεμβρίου) αλλά λέει για νέες συνδέσεις. Δε ξέρω αν πάρεις αύριο τηλέφωνο και τους παρακαλέσεις, μήπως σε αφήσουν να κάνεις την αλλαγή, ώστε τουλάχιστον να πας άμεσα σε ένα φτηνότερο τιμολόγιο.

Αλλιώς πρέπει να κάνεις άμεσα αλλαγή παρόχου... στη περίπτωση σου θα πρότεινα Elpedison Win More 2 https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma/elpedison-win-more-2_133435/ με αίτηση σε κατάστημα, για να γίνει η αλλαγή σε 2 μέρες. Αλλιώς ρισκάρεις να πάρει η αλλαγή πολλές μέρες και να χρυσοπληρώνεις την ΝRG.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, agentsmith84 είπε

Γεια σας, to Zenith power home smart night τι τιμή φαίνετε για Δεκέμβρη βάση τη μέχρι τώρα διακύμανση;

Περίπου 0,10 €/kWh με την έκπτωση 45%. Την επιδότηση. δεν ξέρουμε ακόμα. 

Επεξ/σία από motoboots
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...