Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 minutes ago, juanjk said:

Δες και τους όρους του προγράμματοε https://heron.gr/media/5kyhlvtr/solar_ena.pdf. Δεν βλέπω κάπου να υπάρχει όρος για αυτό που σου λένε. Μονάχα αναφέρουν ότι αν υπάρξει λύση το 1ο 12μηνο, παίρνουν πίσω την έκπτωση solar που είχαν δώσει και σου επιστρέφουν πίσω όποια έναντι αγορά solar έχεις δώσει/αν έχεις δώσει.

Καλά ποιος σου είπε τέτοιο πράγμα, από εξυπηρέτηση; Κράτησε όνομα και φυσικά αν χρειαστεί απευθύνσου με αίτημα myrae για γραπτή επίσημη ενημέρωσή σου.

επειδη φευγω, με πήραν για να με κρατήσουν ή μαλλον να με τρομοκρατήσουν. Σύμφωνα με την κυρια απο τα κεντρικά ήταν. Επιτόπου είδα τους όρους και δεν βρηκα κάτι, το οποίο επιβεβαίωσε και το τμήμα εξυπηρέτησης.

• Like 1
  • Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 minutes ago, stylish said:

επειδη φευγω, με πήραν για να με κρατήσουν ή μαλλον να με τρομοκρατήσουν. Σύμφωνα με την κυρια απο τα κεντρικά ήταν. Επιτόπου είδα τους όρους και δεν βρηκα κάτι, το οποίο επιβεβαίωσε και το τμήμα εξυπηρέτησης.

Άμα σε πήρανε τηλέφωνο, σημαίνει ότι έχεις "φύγει" ήδη. Δηλαδή ο άλλος πάροχος έχει καταχωρήσει το αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ και το είδε ο ΗΡΩΝ. Δε προλαβαίνεις να το ακυρώσεις αυτό... γιατί ο ΔΕΔΔΗΕ προχωράει γρήγορα τις αλλαγές πλέον, δεν έρχονται για επιτόπια.

Ουσιαστικά το τηλέφωνο που δέχτηκες δεν είναι για σε κρατήσουν, αλλά για να σε πάρουν πίσω. 

Κι εγώ δε θυμάμαι να έχει ρήτρα το Solar... πέρα απ'το ότι χάνεις την έκπτωση. 

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα, παιδιά.

Τι θα προτείνατε για μια μικρή παροχή με κατανάλωση γύρω στις 45-50 kWh τον μήνα σταθερά όλο τον χρόνο που τώρα είναι στο πράσινο της ΔΕΗ; Θα είχε νόημα κάποια αλλαγή σε άλλη εταιρεία ή άλλο πρόγραμμα για τέτοια κατανάλωση;

Δημοσ.

Ό,τι προτάθηκε το πρωί σε εξοχικό θα ταίριαζε και σε εσένα. Ειδικά αν προτίθεσαι να κάνεις τουρισμό θα βγαίνει πολύ φθηνά. 

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, mdkamael είπε

... παντως παιδια, εχει ενδιαφερον αυτο το ημι-ponzi/pyramid scheme της Protergia...

Η Protergia σε βάζει να το δουλέψεις το δώρο, σε σχέση με Ήρωνα και την Elpedison που τα δίνουν αέρα πατέρα 😁

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.
Στις 4/12/2024 στις 11:18 ΜΜ, juanjk είπε

Εγώ κατάλαβα το εξής. Κερδίζεις έως 10 συστάσεις στο ΑΦΜ σου ως αυτός που συστήνει.

Από την αλλη συστήνεις οποίο πελάτη θέλεις αρκεί να έρθει η παροχή από άλλο πάροχο και να μην είναι ήδη στην Protergia. 

Μπορείς να συστήσεις πχ τον εαυτό σου για δεύτερη παροχή πχ εξοχικό να ενεργοποιηθεί από άλλο πάροχο. (Επιβεβαιωμένο αυτό). Αλλά μόλις ενεργοποιηθεί δεν ξεκινάς από την αρχή αλλά συνεχίζεις μέχρι να συμπληρώσεις τη 10καδα αν θέλεις.

Μόλις ενεργοποιηθεί ο νέος πελάτης που είναι νέο ΑΦΜ τότε κι αυτός μπορεί να συστήσει να ενεργοποιηθούν 10 νέες παροχές. (Έχει κερδίσει 5Χ10 ως συστηνομενος και μπορεί να κερδίσει ακόμη έως 10Χ50 αν συστήσει νέες ενεργοποίησεις)

Βέβαια συστάσεις κανείς όσες θέλεις απλά κερδίζεις τις πρώτες 10 που θα ενεργοποιηθούν. 

και αν αυτός που συστήσαμε φύγει στα μπαμ; έχει κάποιον όρο;  επίσης μπορεί κάποιος που έφυγε να ξανασυσταθεί για το 50ρικο;

7 λεπτά πριν, Geoponer είπε

Η Protergia σε βάζει να το δουλέψεις το δώρο, σε σχέση με Ήρωνα και την Elpedison που τα δίνουν αέρα πατέρα 😁

νε αλλα η δουλεια φέρενει καλύτερα αποτελέσματα. πυραμίδα γίναμε σχεδόν

21 λεπτά πριν, mdkamael είπε

... παντως παιδια, εχει ενδιαφερον αυτο το ημι-ponzi/pyramid scheme της Protergia...

αχααχ το ιδιο ειπα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρεπει να εχει πεσει τοσο πελατεια που πλεον δεν απαντανε 

Στην αρχη σε περνανε στο δευτερολεπτο 

Επεξ/σία από adi32
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, stylish είπε

Παιδιά θελω να φυγω απο solar ηρων και λενε οτι θα παρουν πισω 90 ευρώ, ενω εχω μεινει 1 μηνα και δεν εχω επιδοτηθει (δεν εχει βγει λογαριασμός ακομα). Ισχυει;

Στην ουσία θα παρουν και για τους επομενους 5 μηνες 5χ15=75€.

Απαντάω για να υπάρχει η πληροφορία.

Κάλεσα την εξυπηρέτηση πελατων και λενε οτι δεν ζητούνται τα 15αρια των επόμενων μηνών παρά μόνο όσα έχω λάβει. Στην δική μου περίπτωση αν προλάβει κάποιος εναντι πριν τον τελικό θα έχει τα 15 και θα αφαιρεθούν στον τελικό μετά.

Αυτά :)

Στην πράξη δεν τα παίρνουν πίσω.

• Like 2
Δημοσ.
1 minute ago, doomnx said:

Στην πράξη δεν τα παίρνουν πίσω.

Δε το έχουν προγραμματίσει προφανώς. Δε περνάει καν απ'το μυαλό τους ότι θα φύγει ο κόσμος από ένα τόσο εξαιρετικό πρόγραμμα... τους είναι αδιανόητο. 😄

• Haha 8
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Geoponer είπε

Αυτό που φοβάμαι εγώ, και για αυτό ήθελα τη σύμβαση στο email, είναι να καταγραφούν σωστά οι κιλοβατώρες από την ένδειξη του μετρητή. Δεν ξέρουν που βρήκαν αυτές τις τιμές που μου διάβασαν τηλεφωνικά (δυστυχώς δεν είχα τις ενδείξεις μαζί μου). Αν είχα τη σύμβαση θα μπορούσα να επιβεβαιώσω και να ζητήσω να τις αλλάξουν αν χρειαστεί.

Επίσης στην επιβεβαίωση των στοιχείων μου είπαν ότι προηγούμενος πάροχος μου είναι η ΔΕΗ ενώ είναι η Protergia. Αυτό μου δείχνει βιαστική δουλειά 🤐

Όπως τα είπε ο @doomnx, τέλος καλό, όλα καλά!

Επικοινώνησαν μαζί μου από τη Ζενίθ και όχι μόνο διορθώθηκε το θέμα του προηγούμενου παρόχου, αλλά το κυριότερο έδωσα τις πρόσφατες μετρήσεις του μετρητή μου (ημερήσιο & νυχτερινό), οπότε δεν θα υπάρχει θέμα με αυτό - εξαιρετική εξυπηρέτηση!

Περιμένω το συμβόλαιο και την εκπροσώπηση της παροχής μέσα στις επόμενες ημέρες, και σας! 🙏

• Thanks 1
Δημοσ.

βλεπω μια χρεωση σε ορισμενους παροχους: Πράσινη Ενέργεια: 3,5€/μήνα αλλου ειναι δωρεαν...τι παιζει ?

Το βλεπω ELPEDISON ,στη ΖΕΝΙΘ δωρεαν λεει....

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

και αν αυτός που συστήσαμε φύγει στα μπαμ; έχει κάποιον όρο;  επίσης μπορεί κάποιος που έφυγε να ξανασυσταθεί για το 50ρικο;

Ύπουλο... αλλά μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι ... go on :-)

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτος που θα συστηθεί δύσκολο να φυγει άμεσα γιατί θα πάρει 10€ στο πρώτο λογαριασμό, 10 € στον δεύτερο κτλ. Επίσης οι λογαριασμοί καθυστερούν και λίγο οπότε το ρολόι γράφει..

Αν είναι σε κιτρινο οκ μπορει να φυγει αλλα μικρο το κερδος του. Αν ειναι σε μπλε υπάρχει ρήτρα αποχωρησης..

Αυτος που συστηνει δεν νομιζω να χανει το 50€ γιατι το παίρνει εφαπαξ και μπορεί να κανει εξαργύρωση στο λογαριασμο του

Επεξ/σία από BOOKER_
  • Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, favou2000 είπε

Στα επίπεδα του 1,5 λεπτού «κλειδώνει» η επιδότηση για τα νοικοκυριά το Δεκέμβρη.

Οπότε το smart night που πήγαμε πολλοί με το 45% περίπου στα 8,5. 

Δηλαδή όταν θα έρθει ο λογαριασμός για τον μήνα Νοέμβριο, η χρέωση θα είναι 8.5 λεπτά ή κιλοβατώρα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...