Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, doomnx είπε

Δεν έχετε να φοβάστε τίποτα με τη συγκεκριμένη εταιρεία. Η συγκατάθεση γίνεται τηλεφωνικά, γι'αυτό δεν λαμβάνετε email με τη σύμβαση πιο πριν. Είναι σημαντικό να σας πούνε τα πάντα σωστά στην κλήση που ηχογραφείται.

Αυτό που φοβάμαι εγώ, και για αυτό ήθελα τη σύμβαση στο email, είναι να καταγραφούν σωστά οι κιλοβατώρες από την ένδειξη του μετρητή. Δεν ξέρουν που βρήκαν αυτές τις τιμές που μου διάβασαν τηλεφωνικά (δυστυχώς δεν είχα τις ενδείξεις μαζί μου). Αν είχα τη σύμβαση θα μπορούσα να επιβεβαιώσω και να ζητήσω να τις αλλάξουν αν χρειαστεί.

Επίσης στην επιβεβαίωση των στοιχείων μου είπαν ότι προηγούμενος πάροχος μου είναι η ΔΕΗ ενώ είναι η Protergia. Αυτό μου δείχνει βιαστική δουλειά 🤐

9 ώρες πριν, mdkamael είπε

Να ξεκινησουν με παγιο στα 3.99 ...

Αυτό ακριβώς. Αν είναι να με δεσμεύουν για 12 μήνες και το δικό τους ρίσκο να το επιδοτώ εγώ με €10 το μήνα, καλύτερα να μείνω σε κίτρινο και να ρισκάρω μόνος μου - με τη δυνατότητα να αλλάζω πάροχο και πρόγραμμα όποτε θέλω.

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vassilis_24 είπε

Ποια είναι η καλύτερη πρόταση για εξοχικό με χρήση Πάσχα και καλοκαίρι;

Εξαρταται το καλοκαιρι τι καις 

Αν καις πχ 900kw με φουλ aicodition βρες τωρα ενα με μικρο παγιο μεχρι τοτε και μετα βρες για τους μηνες του καλοκαιριου την πιο φθηνη kw και με δωρα αν ειναι δυνατον 

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Vassilis_24 said:

Ποια είναι η καλύτερη πρόταση για εξοχικό με χρήση Πάσχα και καλοκαίρι;

Στο εξοχικό μου κάνω τα καλύτερα deals και κερδίζω και δώρα. Αν εχες όρεξη να κυνηγάς τα δώρα τότε κάθε μήνα ή παραπάνω κυνηγάς τις προσφορές.

Διαφορετικά πας με Econtract στον Ηρων σε πρόγραμμα με μηδενικό πάγιο και κέρδος 50 ευρώ Για 2-3 μήνες δεν θα πληρώσεις τίποτα απο την τσέπη σου. Πάσχα και καλοκαίρι θα βρείς ενα πρόγραμμα με φθηνη Kwh για ενα μήνα και μετά επαναλαμβάνεις τον τουρισμό με δώρα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ό,τι είπαν οι προλαλήσαντες. Heron econtract ή elpedison δώρο σκλαβενίτη ή έστω protergia με σύσταση και πρόγραμμα με όσο γίνεται μηδενικό πάγιο. Υπενθύμιση πριν το καλοκαίρι για έλεγχο της αγοράς, γιατί τα προγράμματα με μηδενικό πάγιο δεν έχουν καλή τιμή κιλοβατώρας.

Επεξ/σία από juanjk
Δημοσ.
9 hours ago, ΑΠΟΛΛΩΝ83 said:

Έχω κλείσει μήνα απο την ενεργοποίηση και ακόμα τπτ. Εννοείται έχουν σταλεί μειλ, έχουν γινει κλήσεις, πρόσφατα και myrae. 

Πώς αποστέλλεται η δωροκάρτα; Με e-mail;

Viber ή sms νομίζω... ας μας πει καποιος που την πηρε...

Δημοσ.

Τις καλημέρες μου!! Παιδιά είμαι τώρα στο smart night -45% με την συνέπεια! Σκέφτομαι να πάω protergia secure 6m με σύσταση για να βγουν δωρεάν τα πάγια και μετά εγώ δύο παροχές να συστήσω για 2Χ50€! Τι λέτε αξίζει ή να κάτσω στο -45%;

• Like 1
Δημοσ.

Εφόσον έχεις σχέδιο συστάσεων δε το συζητούμε αξίζει φυσικά γιατί θα έχεις εξοικονόμηση, χωρίς να αναιρούνται οι υπάρχοντες ευνοϊκοί όρους του smart night. Παρατηρήθηκε απλώς τις τελευταίες ημέρες μια καθυστέρηση στη διαχείριση των συστάσεων από την protergia λόγω όγκου φαντάζομαι.

• Like 1
Δημοσ.
16 minutes ago, kegokego said:

Τις καλημέρες μου!! Παιδιά είμαι τώρα στο smart night -45% με την συνέπεια! Σκέφτομαι να πάω protergia secure 6m με σύσταση για να βγουν δωρεάν τα πάγια και μετά εγώ δύο παροχές να συστήσω για 2Χ50€! Τι λέτε αξίζει ή να κάτσω στο -45%;

Aν είσαι σίγουρος οτι θα συστήσεις τουλάχιστον 2 παροχές, συμφέρει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Aν είσαι σίγουρος οτι θα συστήσεις τουλάχιστον 2 παροχές, συμφέρει. 

0,085 τιμή κιλοβατώρας με δωρεάν το πάγιο με την σύσταση δεν συμφέρει έτσι κι αλλιώς;; Γιατί λες τουλάχιστον δυο συστάσεις για να συμφέρει τότε; Για την συνέπεια εννοείται!!

Επεξ/σία από kegokego
Δημοσ.
Just now, kegokego said:

0,085 τιμή κιλοβατώρας με δωρεάν το πάγιο με την σύσταση δεν συμφέρει έτσι κι αλλιώς;; Γιατί λες τουλάχιστον δυο συστάσεις για να συμφέρει τότε;

Απλά εννοώ ότι αν έχεις 2 φίλους standby, εσύ θα βγάλεις επιπλέον 100 κι εκείνοι 5x10 o καθένας οπότε αξίζει σίγουρα το κόπο. Και στη πορεία μπορεί να βρεις κι άλλους.

Αν είναι να πας μόνο για τα 5x10, είναι η μία η άλλη συγκριτικά με ζενίθ. Πχ υπήρχαν κάποιοι μήνες που με το 40% η τελική τιμή πήγε 0.077. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά θελω να φυγω απο solar ηρων και λενε οτι θα παρουν πισω 90 ευρώ, ενω εχω μεινει 1 μηνα και δεν εχω επιδοτηθει (δεν εχει βγει λογαριασμός ακομα). Ισχυει;

Στην ουσία θα παρουν και για τους επομενους 5 μηνες 5χ15=75€.

Απαντάω για να υπάρχει η πληροφορία.

Κάλεσα την εξυπηρέτηση πελατων και λενε οτι δεν ζητούνται τα 15αρια των επόμενων μηνών παρά μόνο όσα έχω λάβει. Στην δική μου περίπτωση αν προλάβει κάποιος εναντι πριν τον τελικό θα έχει τα 15 και θα αφαιρεθούν στον τελικό μετά.

Αυτά :)

Επεξ/σία από stylish
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kegokego είπε

Τέτοιο πρόγραμμα με 45% για ένα χρόνο και χωρίς πάγια, δεν θα βρεις ξανά. 

Επεξ/σία από motoboots
  • Like 6
Δημοσ.

Φυσικό Αέριο πρέπει να έχει μακράν τον καλύτερο τρόπο αίτησης/αποστολής δικαιολογητικών, μπράβο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, stylish είπε

Παιδιά θελω να φυγω απο solar ηρων και λενε οτι θα παρουν πισω 90 ευρώ, ενω εχω μεινει 1 μηνα και δεν εχω επιδοτηθει (δεν εχει βγει λογαριασμός ακομα). Ισχυει;

Στην ουσία θα παρουν και για τους επομενους 5 μηνες 5χ15=75€.

Δες και τους όρους του προγράμματοε https://heron.gr/media/5kyhlvtr/solar_ena.pdf. Δεν βλέπω κάπου να υπάρχει όρος για αυτό που σου λένε. Μονάχα αναφέρουν ότι αν υπάρξει λύση το 1ο 12μηνο, παίρνουν πίσω την έκπτωση solar που είχαν δώσει και σου επιστρέφουν πίσω όποια έναντι αγορά solar έχεις δώσει/αν έχεις δώσει.

Καλά ποιος σου είπε τέτοιο πράγμα, από εξυπηρέτηση; Κράτησε όνομα και φυσικά αν χρειαστεί απευθύνσου με αίτημα myrae για γραπτή επίσημη ενημέρωσή σου.

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...