Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Αν συστήσω πελατη με δύο παροχές μπορώ να πάρω δύο φορές το 50αρι της σύστασης? Η ο μόνος τρόπος είναι να συστήσω την πρώτη και μετά αυτός τον εαυτό του για δεύτερη?

Νομίζω θα πάρεις και τις 2 αυτό καταλαβαίνω άμα ξεκινήσει η διαδικασία από τη φόρμα ξεχωριστά για κάθε παροχή. Αλλά ναι βέβαια, απίθανο να κάνει δύο φορές κάποιος τη διαδικασία από το ίδιο λινκ και να μην το χρησιμοποιήσει για τον εαυτό του που είναι και το λογικό.

• Like 1
  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδες τα "φώτα" σας παρακαλώ

Ειμαι τώρα ΔΕΗ myHome enter (N)  ,  λήγει τελος του μήνα

Λάτρης των σταθερων τιμολογίων μακροπροθεσμης διαρκειας (ετήσια βασης ει δυνατον )  λόγω περιορισμένου χρόνου για παρακολουθηση και "τουρισμό". Κατανάλωση περι της 7200 ΚWh/ ετος   4800 Η/ 2400 Ν περίπου.

Σκεφτομαι για ΜΠΛΕ     ΖΕΝΙΘ ή ΦΥΣΙΚΟ  ΑΕΡΙΟ

Ποια η γνώμη σας ;

Επεξ/σία από nik0laus
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, nik0laus είπε

Λάτρης των σταθερων τιμολογίων μακροπροθεσμης διαρκειας (ετήσια βασης ει δυνατον )  λόγω περιορισμένου χρόνου για παρακολουθηση και "τουρισμό". Κατανάλωση περι της 7200 ΚWh/ ετος   4800 Η/ 2400 Ν περίπου.

Ποια η γνώμη σας ;

Το Direct Plus της ZeniΘ θα σου έρθει ένα κλικ φθηνότερα και επίσης έχει μικρότερη έκπτωση συνέπειας που σημαίνει ότι θα έχεις μικρότερη επιβάρυνση αν τυχόν δεν προλάβεις να πληρώσεις κάποιον λογαριασμό. Σιγουρέψου ότι θα πάρεις τα 6 πάγια δώρο.

Δημοσ.

Διάβασα 4 σελίδες πίσω αλλά δεν βρήκα την πληροφορία...

Είμαι Zenith smart night. Υπάρχει κάτι καλύτερο? Δεν με πειράζει να γίνω τουρίστας αλλά δεν έχω και πολύ χρόνο να παρακολουθώ το θέμα!

• Sad 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, PhoneKiller είπε

Διάβασα 4 σελίδες πίσω αλλά δεν βρήκα την πληροφορία...

Είμαι Zenith smart night. Υπάρχει κάτι καλύτερο? Δεν με πειράζει να γίνω τουρίστας αλλά δεν έχω και πολύ χρόνο να παρακολουθώ το θέμα!

Αν δεν σε ενδιαφέρει ο τουρισμός, δεν υπάρχει καλύτερο από το Smart Night 40%. Αν θες να πάρεις δωράκια, έχουμε ΗΡΩΝ, ELPEDISON και Protergia.

2 ώρες πριν, juanjk είπε

Μπορείς να συστήσεις πχ τον εαυτό σου για δεύτερη παροχή πχ εξοχικό να ενεργοποιηθεί από άλλο πάροχο. (Επιβεβαιωμένο αυτό).

Αφού στους όρους λέει ότι το πρόσωπο που συστήνεται δεν πρέπει να είναι ήδη πελάτης της Protergia. Πώς θα συστήσεις τη δικιά σου 2η παροχή;

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, doomnx είπε

Αφού στους όρους λέει ότι το πρόσωπο που συστήνεται δεν πρέπει να είναι ήδη πελάτης της Protergia. Πώς θα συστήσεις τη δικιά σου 2η παροχή;

Το γράφει και στο app οχι στους όρους. Όντως είναι conflict με αυτό που αναφέρεις γιατί στους όρους λέει ότι αφορά εξωτερικό πελάτη μονάχα. Το έχω κάνει πάντως 1 φορά στον πεθερό μου και αναμένω να δω την 1η εξαργυρωση για το εξοχικό του που πρότεινε. 

Screenshot_2024-12-05-07-32-40-37_382ba13551298e905ebedaa9a6abb5e8.jpg.34590aa9d60399bdff02eea1007b660e.jpg

Επεξ/σία από juanjk
Δημοσ.
9 ώρες πριν, nik0laus είπε

Ποια η γνώμη σας ;

Mια χαρά το σκέφτεσαι λόγω και της κατανάλωσής σου για να μην έχεις εκπλήξεις. Εναλλακτικά δες και τα 6μηνα μπλε.

Δημοσ.

Καλημέρα τον Νοέμβριο με εναν φίλο βάλαμε το power home smart night με την έκπτωση 40% της ζενίθ κτλπ και μας ήρθαν οι πρώτοι λογαριασμοί. Αυτό που βλέπουμε είναι διάφορα στην χρέωση ημέρας 0,18607 €/kWhεγώ-0,13227€/kWh αυτός,νύχτας0,17607 €/kWh εγώ  0,12227 €/kWh. Εγώ έχω κατανάλωση 402kwh αυτός 103kwh αν παίζει κάποιο ρόλο.Υπάρχει κάποια εξήγηση ? 

Δημοσ.

Το πιθανότερο είναι το εξής: Ο φίλος έλαβε λογαριασμό με περίοδο πριν το τέλος Νοεμβρίου, οπότε τιμολόγησε ο πάροχος με βάση τον προηγούμενο μήνα-Οκτώβριο. Βέβαια στον επόμενο λογαριασμό θα υπάρξει διόρθωση και θα πάνε οι τιμές του ακριβώς σαν τις δικές σου που είναι οι σωστές για Νοέμβρη. 

Φυσικά οι τιμές είναι προ της έκπτωση 40% και της συνέπειας 5%, οι τελικές για Νοέμβρη θα είναι 0,103 για ημέρα και 0,097 για νύκτα περίπου.

• Like 1
Δημοσ.

Volton πηρες κανενας την επιταγη skroutz τελευταια; Εμενα δε μου την στελνουν, εχουν προβλημα λενε.... αρχισαμε με τη Volton... και ναλεγα πως δεν ηξερα...

Δημοσ.

Αυτη ειναι η βολτον. Ολα γινονται με ενα μηνα καθυστερηση 

Εγω μετα απο πολλα τηλ και δικαιολογιες την πηρα μετα απο 25 μερες και εφυγα

• Sad 1
Δημοσ.

Εγώ πήρα την επιταγή και έφυγα και να δεν βγάλει καμιά συγκλονιστική προσφορά, δεν θα ξαναπάω ποτε. Μιλάμε οι τυποι ειναι πιο αργοι απο όλους.

Δημοσ.
1 hour ago, juanjk said:

Το πιθανότερο είναι το εξής: Ο φίλος έλαβε λογαριασμό με περίοδο πριν το τέλος Νοεμβρίου, οπότε τιμολόγησε ο πάροχος με βάση τον προηγούμενο μήνα-Οκτώβριο. Βέβαια στον επόμενο λογαριασμό θα υπάρξει διόρθωση και θα πάνε οι τιμές του ακριβώς σαν τις δικές σου που είναι οι σωστές για Νοέμβρη. 

Φυσικά οι τιμές είναι προ της έκπτωση 40% και της συνέπειας 5%, οι τελικές για Νοέμβρη θα είναι 0,103 για ημέρα και 0,097 για νύκτα περίπου.

Εμένα πάλι για λογαριασμό που μόλις έλαβα με περίοδο τιμολόγησης 22/10 έως 22/11 έχει τιμή ημέρας 0.15475 και νύκτας 0,14599 προ εκπτωσεων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...