Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, juanjk είπε

που το διαβάζεις αυτό; Είναι από ό,τι καταλαβαίνω σαν τους όρους που ισχύουν το 2024 για πράσινο τιμολόγιο. 

7 ώρες πριν, adi32 είπε

το στειλανε σε καποιον που εχει κιτρινο 

Το Value Standard της Protergia έχει παρόμοιο υπολογισμό με το πράσινο.

9 ώρες πριν, adi32 είπε

image.png.431b5ef989ed8b00814998293b5ca500.png

αυτο που στελνουν αφορα τα κιτρινα και θα ειναι η τιμη 6 μηνες σταθερη ?

Αυτό αφορά τα πράσινα και μερικά κίτρινα ex-ante που υπολογίζονται όπως τα πράσινα. Δεν λέει τίποτα καινούργιο στην ουσία, παρά μόνο κάθε πότε δύναται να αλλάζουν οι παράμετροι υπολογισμού. Τα ίδια ίσχυαν όλο το 2024. Το νέο που προσθέτει είναι ότι αν δεν αλλάξεις πρόγραμμα θα πέσεις στο πράσινο της εταιρείας.

• Like 1
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Jason13 είπε

Volton χρεωνει 50€ για οσους ειχαν κανει περσι νεα αιτηση και τους βαλανε τα public στο συμβολαιο. ΑΚομα και σε οσους οπως εγω τα αρνηθηκα!. ΑΚομα περιμενουμε την εκδοση του λογαριασμου. Μονο σαν χρεος φαινεται προς το παρον!

Είχε γραφτεί στην σύμβαση?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Είχε γραφτεί στην σύμβαση?

Στο 50άρικο Public που δίνει τώρα το λέει πάντως. Αν φύγεις πριν κλείσεις 12 μήνες το επιστρέφεις.

Δημοσ.

Προς υφιστάμενους πελάτες elpedison. Ο λογαριασμός βλέπω είναι μηνιαίος. Λαμβάνει όμως τις μηνιαίες καταμετρήσεις ή βγάζει έναντι τον ένα μήνα και στο δίμηνο λαμβάνει υπόψιν την καταμέτρηση;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, netagra είπε

Προς υφιστάμενους πελάτες elpedison. Ο λογαριασμός βλέπω είναι μηνιαίος. Λαμβάνει όμως τις μηνιαίες καταμετρήσεις ή βγάζει έναντι τον ένα μήνα και στο δίμηνο λαμβάνει υπόψιν την καταμέτρηση;

Έναντι με ένδειξη πελάτη

Δημοσ.

Πάντως εγώ έχω έναν ενδοιασμό αν έπρεπε να πάω εν τέλει τώρα elpedison. Ίσως έπρεπε να κάτσω λίγο ακόμα volton μέχρι να λήξει η σταθερή τιμή, αφού είχα και δωρεάν πάγια τους πρώτους 6 μήνες 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, tzagaritos είπε

Πάντως εγώ έχω έναν ενδοιασμό αν έπρεπε να πάω εν τέλει τώρα elpedison. Ίσως έπρεπε να κάτσω λίγο ακόμα volton μέχρι να λήξει η σταθερή τιμή, αφού είχα και δωρεάν πάγια τους πρώτους 6 μήνες 

Καλά αν δεν πήγες σε σταθερό και παίξει κάνα καλύτερο promo την κάνεις άμεσα.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Elpedison είμαι στο πράσινο (ειδικό τιμολόγιο)  άκουσα  συμφέρει για μπλε  σταθερό  ...για 6μηνο τουλάχιστον  ,σωστά ?

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Καλά αν δεν πήγες σε σταθερό και παίξει κάνα καλύτερο promo την κάνεις άμεσα.

Μπα όχι, μου αρέσει ο τουρισμός.

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Mlenko είπε

Καλησπέρα. Elpedison είμαι στο πράσινο (ειδικό τιμολόγιο)  άκουσα  συμφέρει για μπλε  σταθερό  ...για 6μηνο τουλάχιστον  ,σωστά ?

Αν είσαι τόσο καιρό σε πράσινο,σίγουρα θα πρέπει να δεις τη λύση του σταθερού. Εκτός από elpe,ρίξε μια ματιά και σε protergia (6μηνο) και ζενιθ (12μηνο).

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 hours ago, messinia3 said:

Αν είσαι τόσο καιρό σε πράσινο,σίγουρα θα πρέπει να δεις τη λύση του σταθερού. Εκτός από elpe,ρίξε μια ματιά και σε protergia (6μηνο) και ζενιθ (12μηνο).

Για μηνιαια κατανάλωση 700kwh με νυχτερινο μετρητη σε 6μηνο σταθερο τι προτεινετε? Κουράστηκα λιγο με τις αλλαγες!

Επεξ/σία από alex_grc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σας,

Έχω το Elpedison Smart κίτρινο και με καταναλώσεις περίπου 300kwh το μήνα τελευταία. Υπολόγισα ότι αν πάω στο Elpedison Bright 6m μπλε σταθερό, θα είμαι 25€ περίπου το μήνα κάτω. Μου διαφεύγει κάτι ή όντως έτσι είναι? Αν βέβαια παραμείνουν οι τιμές του κίτρινου όπως τον τελευταίο μήνα στο 0,20€/kwh..

Επεξ/σία από nickzick

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...