Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 28/11/2024 στις 10:50 ΠΜ, ekrepali είπε

12μηνη δεσμευση είναι για συνεπείς και όσους βαριουνται να ψάχνουν για νέα τιμολόγια.

Τσεκαρε τα 6μηνα της προτεργια αν σε ενδιαφέρει. 

Το value safe 6M έχει 0.095 και 9.9 πάγιο.

Το value secure 6M έχει 0.12 αρχική, 0.085 τελική και 9.90 πάγια. Αλλά αυτοί βάζουν προκαταβολικα την έκπτωση και σε χρεώνουν τη διαφορά σε περίπτωση που δε πληρώσεις εμπροθεσμα.

Τα πάγια τα κάνεις απόσβεση από το 5*10 δώρο της σύστασης. Στείλε μου pm αν θες λεπτομέρειες για τη διαδικασία.

Και μια άλλη καλή περίπτωση αυτή τη στιγμή είναι το 3μηνο select της ζενίθ αν θες να έχεις ευελιξία να επιλέξεις κάτι καλύτερο του χρόνου αν πέσουν οι τιμές.

Καλησπερα, μπορεις να στειλεις και σε μενα μια συσταση για protergia...ευχαριστω

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Spoiler

IMG_8092.jpeg.7255c41d282e7444b6a355abd0595b0e.jpegIMG_8093.jpeg.4210493a43ae7404cdbba625107c347c.jpeg

Περίοδος 1ου λογαριασμού: 14/08-10/09/2024

Περίοδος 2ου λογαριασμού: 10/09-29/10/2024

Έχουν υπολογιστεί σωστά οι χρεώσεις; Γιατί έχετε πει ότι γίνεται διόρθωση στον επόμενο λογαριασμό αλλά δεν έχει γίνει σε εμένα…; Επίσης η ΤΕΑ πως υπολογίζεται στην παραπάνω περίπτωση; Αναλογικά ανά ημερομηνίες συγκεκριμένες ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, star_cruiser είπε

Μου ήρθε ο πρώτος λογαριασμός της ζενίθ στο smart night 40% ΕΝΑΝΤΙ 33 ευρώ για 178 κιλοβατώρες!!! Επόμενη καταμέτρηση μου λέει πάνω στο λογαριασμό 1/4/2025… τι φάση; Κάθε μήνα δεν έρχεται υποτίθεται στους παρόχους λογαριασμός;;; Εγώ μετρήσεις πως θα δίνω;

Ίσως δεν πέρασε το συνεργείο τέλος Νοέμβρη που ήταν η προηγούμενη. Καταχώρησε την ένδειξη κάθε μήνα στα αιτήματα ΔΕΔΔΗΕ περίπου όταν λήγει κάθε λογαριασμός για να έρχεται εκκαθαριστικος και να λαμβάνεις την συνέπεια πιο συχνά, αλλιώς θα την λάβεις σωρρευτικα όλη το Μάιο. Εναλλακτικά δίνεις ενδείξεις και στο myzenith αν δεν έχει έκπτωση συνεπειας το πρόγραμμα σου. 

49 λεπτά πριν, Kzaxas είπε

Στον δεύτερο κατά σειρά έναντι μπήκε στον πατέρα μου πάντως 😅.

Λογικά ο πρώτος ήταν εκκαθαριστικός 😎

31 λεπτά πριν, iev είπε

Καλησπέρα,

Ποια είναι η άποψη σας για την Ζενιθ και την Φυσικό Αέριο; Δεν έχω αλλάξει ποτέ πάροχο (ΔΕΗ), αλλά σκέφτομαι να πάω σε μπλε τιμολόγιο σε έναν από τους δύο προαναφερθέντες παρόχους. Όμως δεν διαβάζω και τα καλύτερα σχόλια για τις υπηρεσίες τους και προβλήματα με τους λογαριασμούς. Πρέπει να προσέξω κάτι; Ειδικότερα, θέλω να έχω μηνιαίους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς. Τι πρέπει να κάνω για να μην έχω δυσάρεστα απρόοπτα; Θα με διευκόλυναν πολύ όσοι έχουν εμπειρία με τους παρόχους αυτούς και μπορούν να σχολιάσουν/συμβουλέψουν.

Ευχαριστώ!

Μηνιαίους θα έχεις ούτως η άλλως. Αν έχεις εκκαθαριστικό κάθε μήνα στην παροχή σου αυτό θα συνεχίσει. 

Μια χαρά είναι οι δύο εταιρείες, αρκεί να κάνεις το πρόγραμμα που σε βολεύει. Για όλες ακούγονται αρνητικά ούτως η άλλως. 

26 λεπτά πριν, Greg29M είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

IMG_8092.jpeg.7255c41d282e7444b6a355abd0595b0e.jpegIMG_8093.jpeg.4210493a43ae7404cdbba625107c347c.jpeg

Περίοδος 1ου λογαριασμού: 14/08-10/09/2024

Περίοδος 2ου λογαριασμού: 10/09-29/10/2024

Έχουν υπολογιστεί σωστά οι χρεώσεις; Γιατί έχετε πει ότι γίνεται διόρθωση στον επόμενο λογαριασμό αλλά δεν έχει γίνει σε εμένα…; Επίσης η ΤΕΑ πως υπολογίζεται στην παραπάνω περίπτωση; Αναλογικά ανά ημερομηνίες συγκεκριμένες ; 

Πιθανότατα αυτό συμβαίνει επειδή είναι ένα τι μήπως; Δεν έχει γίνει η εφαρμογή του εκκαθαριστικού κάθε μήνα στην περιοχή σου;

Αλλιώς θα έπρεπε σε εκκαθάριση να κάνουν διόρθωση της χονδρικής Σεπτεμβρίου πχ στο δεύτερο λογαριασμό. Η ΤΕΑ η σωστή υπολογίζεται μετά το πέρας του μήνα ως η μέση τιμή ΤΕΑ από το χρηματιστήριο. 

Αφού προκύψει αυτή τότε υπολογίζουν την ημέρα ως 1.1357 Χ ΤΕΑ μήνα+ 0.03 και τη νύκτα ως 1.1357ΧΤΕΑ μήνα+0.02. και μετά από ο,τι προκύψει μπαίνει η έκπτωση 40% και το 5% συνέπειας.

Επεξ/σία από juanjk
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 minutes ago, juanjk said:

Ίσως δεν πέρασε το συνεργείο τέλος Νοέμβρη που ήταν η προηγούμενη. Καταχώρησε την ένδειξη κάθε μήνα στα αιτήματα ΔΕΔΔΗΕ περίπου όταν λήγει κάθε λογαριασμός για να έρχεται εκκαθαριστικος και να λαμβάνεις την συνέπεια πιο συχνά, αλλιώς θα την λάβεις σωρρευτικα όλη το Μάιο. Εναλλακτικά δίνεις ενδείξεις και στο myzenith αν δεν έχει έκπτωση συνεπειας το πρόγραμμα σου.  

Το πρόγραμμα ξεκίνησε 31/10 οπότε ήταν ο πρώτος λογαριασμός που ήρθε… αλλά οι κανονικές κιλοβατώρες που έχω κάψει είναι γύρω στις 500 για αυτό τον μήνα(έχω μετρητή) και αυτοί μου έβαλαν 178… και πάνω στον λογαριασμό δεν μου λέει πότε μπορώ να δώσω μετρήσεις παρά μόνο ότι επόμενη καταμέτρηση είναι 1/4

Δημοσ.
2 minutes ago, star_cruiser said:

Το πρόγραμμα ξεκίνησε 31/10 οπότε ήταν ο πρώτος λογαριασμός που ήρθε… αλλά οι κανονικές κιλοβατώρες που έχω κάψει είναι γύρω στις 500 για αυτό τον μήνα(έχω μετρητή) και αυτοί μου έβαλαν 178… και πάνω στον λογαριασμό δεν μου λέει πότε μπορώ να δώσω μετρήσεις παρά μόνο ότι επόμενη καταμέτρηση είναι 1/4

Κατέβασε την εφαρμογή. Εκεί λένε πότε ανοίγει το παράθυρο για να μετράς μόνος σου τη κατανάλωση...

• Like 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, dimi1982 είπε

Έκανα κι εγώ την προσπάθεια μου να πάρω το 50αρι(Σκλαβενίτη) από elpedison όντας ήδη πελάτης (είμαι bright up)για ανανέωση σε σταθερό 6ή12 μηνων, αλλα έφαγα άκυρο... 

Τελικά δεν ανανέωσα έτσι για το γαμωτο και θα δω τι θα κάνω προς τα τέλη του μήνα μιας που λήγει 31/12 το πρόγραμμα μου! 

ΕΓΩ από κίτρινο ζήτησα να πάω μπλε και μου είπαν ΟΧΙ.

Δεν είχες πιθανότητες. Το παίζουν βαρύ πεπόνι 🍈.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα σας , βγηκε ο λογαριασμος στην elpedison 55kva και ενω εχουμε γ22 μετρητη , με εχουνε βαλει χρεωσεις ημερησιου αλλα και νυκτερινου ρολογιου δεν εχω γ23 με νυκτερινο τιμολογιο . Τι γινεται; . Επισης στον πινακα β στις ρυθμιζομενες χρεωσεις χρεωνουνε 1,67kva αντι για 55kva . Τι συμβαινει;.  λαθος λογαριασμος;. 

https://ibb.co/Gkp5Z21

https://ibb.co/NrJRv6Z 

Επισης μου ειπανε στην elpedison οτι τα σταθερα τιμολογια αφορουνε και τους υπαρχοντες πελατες και οχι μονο τους νεους πελατες εχει καποιες ημερες που αλλαξε. 

Επεξ/σία από johnmegarythmos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, juanjk είπε

Πιθανότατα αυτό συμβαίνει επειδή είναι ένα τι μήπως; Δεν έχει γίνει η εφαρμογή του εκκαθαριστικού κάθε μήνα στην περιοχή σου;

Αλλιώς θα έπρεπε σε εκκαθάριση να κάνουν διόρθωση της χονδρικής Σεπτεμβρίου πχ στο δεύτερο λογαριασμό. Η ΤΕΑ η σωστή υπολογίζεται μετά το πέρας του μήνα ως η μέση τιμή ΤΕΑ από το χρηματιστήριο. 

Αφού προκύψει αυτή τότε υπολογίζουν την ημέρα ως 1.1357 Χ ΤΕΑ μήνα+ 0.03 και τη νύκτα ως 1.1357ΧΤΕΑ μήνα+0.02. και μετά από ο,τι προκύψει μπαίνει η έκπτωση 40% και το 5% συνέπειας.

Οχι στην περιοχή μου επειδή είναι οικισμός γίνεται καταμέτρηση ακόμα κάθε 4 μήνες. Αλλά δηλώνω εγώ κάθε μήνα ένδειξη και εκδίδουν εκκαθαριστικό. Η ΤΕΑ στον τύπο που μου αναγράφεις υπολογίζεται αναλογικά για το διάστημα πχ από 10/09-30/09 ή πάει ΤΕΑ ολική Σεπτεμβρίου ; 

—————————————

Επισης μου έφαγαν και την κρατική επιδότηση στον 2ο λογαριασμό για το μήνα Σεπτέμβριο. 

Επεξ/σία από Greg29M
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, johnmegarythmos είπε

καλησπερα σας , βγηκε ο λογαριασμος στην elpedison 55kva και ενω εχουμε γ22 μετρητη , με εχουνε βαλει χρεωσεις ημερησιου αλλα και νυκτερινου ρολογιου δεν εχω γ23 με νυκτερινο τιμολογιο . Τι γινεται; . Επισης στον πινακα β στις ρυθμιζομενες χρεωσεις χρεωνουνε 1,67kva αντι για 55kva . Τι συμβαινει;.  λαθος λογαριασμος;. 

https://ibb.co/Gkp5Z21

https://ibb.co/NrJRv6Z 

Επισης μου ειπανε στην elpedison οτι τα σταθερα τιμολογια αφορουνε και τους υπαρχοντες πελατες και οχι μονο τους νεους πελατες εχει καποιες ημερες που αλλαξε. 

Έχεις ωριαίο μετρητή πιθανότατα για αυτό διαχωρίζει και περίοδο ημέρας και νύκτας ή μπορεί να έχεις Γ23. Ως ισχύ μετράει εδώ τη μέση ισχύ του διαστήματος και όχι τη μέγιστή σου που είναι 55KVA. Παλαιά δεν είχες ανάλογη ανάλυση στο λογαριασμό και βλέπεις τώρα αυτή; Μήπως σου αλλάξανε πρόσφατα το μετρητή, ίσως για αυτό. 

11 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Οχι στην περιοχή μου επειδή είναι οικισμός γίνεται καταμέτρηση ακόμα κάθε 4 μήνες. Αλλά δηλώνω εγώ κάθε μήνα ένδειξη και εκδίδουν εκκαθαριστικό. Η ΤΕΑ στον τύπο που μου αναγράφεις υπολογίζεται αναλογικά για το διάστημα πχ από 10/09-30/09 ή πάει ΤΕΑ ολική Σεπτεμβρίου ; 

—————————————

Επισης μου έφαγαν και την κρατική επιδότηση στον 2ο λογαριασμό για το μήνα Σεπτέμβριο. 

Εκτός από τον πάροχο αν όχι κάθε μήνα έστω στο δίμηνο δήλωσε και στο δεδδηε την ένδειξη, βλ. Αίτηματα ΔΕΔΔΗΕ online.

Στη διόρθωση πάει ΤΕΑ ολικά Σεπτεμβρίου αλλιώς αν δεν έχει παρέλθει ο μήνας λαμβάνουν υπόψη του προηγουμενου μήνα.

Επεξ/σία από juanjk
  • Thanks 1
Δημοσ.
38 minutes ago, darkmatinee said:

Κατέβασε την εφαρμογή. Εκεί λένε πότε ανοίγει το παράθυρο για να μετράς μόνος σου τη κατανάλωση...

Οκκκ ευχαριστώ το βρήκα 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, juanjk είπε

Για την ακρίβεια αποδίδεται στο λογαριασμό που ακολουθεί τον εκάστοτε εκκαθαριστικό και όχι στον τον ίδιο εκκαθαριστικό :)

Και το διάστημα κατανάλωσης του συγκεκριμένου λογαριασμού ήταν από 01/10-30/10;

Απο 16/10 ως 10/11!! Πιο πριν ημουν στον Ηρων!!

5 ώρες πριν, BOOKER_ είπε

αν παίρνεις μηναίο λογαριασμό επρεπε να εχει μπει. αν δεν είσαι σε μηναία μέτρηση θα μπει στον εκκαθαριστικο  λογικά

Εκκαθαριστικος ειναι!!

Δημοσ.

Ήμουν ΔΕΗ σε επαγγελματικό Γ21με 0,167€/kwh και θα μεταφερθώ σε protergia σταθερό για 6 μήνες με 0,115€/kwh. Δεν έχει κάποιο δωράκι όπως συνηθίζουμε στα οικιακά αλλά είναι αρκετά καλή η τιμή. Οι πιο έμπειροι τι λένε για protergia; Πρώτη φορά πάω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, mikepaltri είπε

Ήμουν ΔΕΗ σε επαγγελματικό Γ21με 0,167€/kwh και θα μεταφερθώ σε protergia σταθερό για 6 μήνες με 0,115€/kwh. Δεν έχει κάποιο δωράκι όπως συνηθίζουμε στα οικιακά αλλά είναι αρκετά καλή η τιμή. Οι πιο έμπειροι τι λένε για protergia; Πρώτη φορά πάω...

Έχει το δώρο σύστασης 5Χ10 ευρώ και μετά την ενεργοποίηση συστήνεις κι εσύ αν θέλεις. Αξιόπιστη είναι, στον 6ο μήνα βάλε υπενθύμιση για ανανέωση η έρευνα αγοράς. 

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 1
Δημοσ.

Volton χρεωνει 50€ για οσους ειχαν κανει περσι νεα αιτηση και τους βαλανε τα public στο συμβολαιο. ΑΚομα και σε οσους οπως εγω τα αρνηθηκα!. ΑΚομα περιμενουμε την εκδοση του λογαριασμου. Μονο σαν χρεος φαινεται προς το παρον!

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...