Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα απλά να σας θυμίσω το αρχικό post εδώ που το βλέπετε και σε πλαίσιο πάνω πάνω... 😇

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, desiro είπε

Κοτ β 1400 ειμαι κ ειχα 120kwh ημερησια κ 40 νυχτερινη!! Τπτ δλδ!!

αν παίρνεις μηναίο λογαριασμό επρεπε να εχει μπει. αν δεν είσαι σε μηναία μέτρηση θα μπει στον εκκαθαριστικο  λογικά

Δημοσ.
1 ώρα πριν, messinia3 είπε

Ναι μόνο στους εκκαθαριστικούς αποδίδεται η έκπτωση συνέπειας στο smart night της Ζενίθ.

Για την ακρίβεια αποδίδεται στο λογαριασμό που ακολουθεί τον εκάστοτε εκκαθαριστικό και όχι στον τον ίδιο εκκαθαριστικό :)

56 λεπτά πριν, desiro είπε

Κοτ β 1400 ειμαι κ ειχα 120kwh ημερησια κ 40 νυχτερινη!! Τπτ δλδ!!

Και το διάστημα κατανάλωσης του συγκεκριμένου λογαριασμού ήταν από 01/10-30/10;

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, juanjk είπε

Για την ακρίβεια αποδίδεται στο λογαριασμό που ακολουθεί τον εκάστοτε εκκαθαριστικό και όχι στον τον ίδιο εκκαθαριστικό :)

Σώστά, δεν το έγραψα καλά.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, adi32 είπε

image.png.431b5ef989ed8b00814998293b5ca500.png

αυτο που στελνουν αφορα τα κιτρινα και θα ειναι η τιμη 6 μηνες σταθερη ?

που το διαβάζεις αυτό; Είναι από ό,τι καταλαβαίνω σαν τους όρους που ισχύουν το 2024 για πράσινο τιμολόγιο. 

Επεξ/σία από juanjk
Δημοσ.
17 hours ago, juanjk said:

Βασικά γιατί ήσουν σε πράσινο τόσο διάστημα; :) Θα είσαι σε ένα εξίσου ακριβό κίτρινο πρόγραμμα από 01/01/25, φαίνεται από την επιστολή ότι δεν θα προσφέρει από το νέο έτος πράσινο πρόγραμμα ο ΗΡΩΝ, από την αρχή των πράσινων ούτως η άλλως δεν τα συμπαθούσε ιδιαίτερα ;). Αν θέλεις δες το excel μου για να κάνεις σύγκριση. Δεν γνωρίζω κατανάλωση, αλλά αν έχεις κατανάλωσης, μήπως να έβλεπες κάποιο 6μηνο μπλε ή εναλλακτικά να πας μέχρι τέλος Γενάρη στο volton yellow for business που είναι στα 0,089 έως 31/12/25.

Χτυπάω κάπου 845 kWh το μήνα
Δεν θα ήθελα να αλλάξω εταιρεία καθώς είμαι ικανοποιημένος με τον Ήρων

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, juanjk είπε

που το διαβάζεις αυτό; Είναι από ό,τι καταλαβαίνω σαν τους όρους που ισχύουν το 2024 για πράσινο τιμολόγιο. 

το στειλανε σε καποιον που εχει κιτρινο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Alkazar21 είπε

Χτυπάω κάπου 845 kWh το μήνα
Δεν θα ήθελα να αλλάξω εταιρεία καθώς είμαι ικανοποιημένος με τον Ήρων

Μπες τουλάχιστον στο σταθερό του blue generous 6Μ λόγω κατανάλωσης, μην τους χαρίζεις!! Να το πω αλλιώς, «κλέβει» όπως όλοι οι πάροχοι αν δεν το ψάχνεις. Και στα προγράμματά του τσιμπάει πολύ εκτός του σταθερού που αυτή την περίοδο φαντάζει καλή λύση. (Τον 6ο μήνα αποφασίζεις αν το αφήσεις να επαναδεσμευτεί αυτόματα για άλλους 6 μήνες ή να αλλάξεις πρόγραμμα, έχει κι αυτό τον όρο ότι επαναδεσμεύεται που δεν είναι τόσο θεμιτός για τον πελάτη αν δεν τον προσέξει) 

12 λεπτά πριν, adi32 είπε

το στειλανε σε καποιον που εχει κιτρινο 

Σίγουρα θα πρέπει να δει τι θα κάνει γιατί δεν προβλέπω να συμφέρει αυτό. Του λέει ότι θα έχεις μια βασική τιμή+διακύμανση.

Η βασική τιμή είναι σταθερή για 6 μήνες. Οι όροι διακύμανσης και τα όρια σταθερά για 3 μήνες. Και το μηνιαίο πάγιο και η εκάστοτε έκπτωση θα αλλάζει κατά το δοκούν από τον πάροχο. Είναι σαν ένα πράσινο του 2024 δηλαδή, αλλά μάλλον θα είναι σε χρώμα καναρινί από το νέο έτος.

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, juanjk είπε

Σίγουρα θα πρέπει να δει τι θα κάνει γιατί δεν προβλέπω να συμφέρει αυτό. Του λέει ότι θα έχεις μια βασική τιμή+διακύμανση.

Η βασική τιμή είναι σταθερή για 6 μήνες. Οι όροι διακύμανσης και τα όρια σταθερά για 3 μήνες. Και το μηνιαίο πάγιο και η εκάστοτε έκπτωση θα αλλάζει κατά το δοκούν από τον πάροχο. Είναι σαν ένα πράσινο του 2024 δηλαδή, αλλά μάλλον θα είναι σε χρώμα καναρινί από το νέο έτος.

Λογικα ολες οι εταιρειες θα το κανουν ετσι 

Δημοσ.

Μου ήρθε ο πρώτος λογαριασμός της ζενίθ στο smart night 40% ΕΝΑΝΤΙ 33 ευρώ για 178 κιλοβατώρες!!! Επόμενη καταμέτρηση μου λέει πάνω στο λογαριασμό 1/4/2025… τι φάση; Κάθε μήνα δεν έρχεται υποτίθεται στους παρόχους λογαριασμός;;; Εγώ μετρήσεις πως θα δίνω;

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, star_cruiser είπε

Μου ήρθε ο πρώτος λογαριασμός της ζενίθ στο smart night 40% ΕΝΑΝΤΙ 33 ευρώ για 178 κιλοβατώρες!!! Επόμενη καταμέτρηση μου λέει πάνω στο λογαριασμό 1/4/2025… τι φάση; Κάθε μήνα δεν έρχεται υποτίθεται στους παρόχους λογαριασμός;;; Εγώ μετρήσεις πως θα δίνω;

Κατέβασε το app της ζενίθ και εκεί μέσα θα δηλώνεις τις μετρήσεις,αλλιώς μπορείς να παίρνεις τηλέφωνο στη ζενίθ και να τα δίνεις τηλεφωνικά 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, messinia3 είπε

Σώστά, δεν το έγραψα καλά.

Στον δεύτερο κατά σειρά έναντι μπήκε στον πατέρα μου πάντως 😅.

Δημοσ.

Έκανα κι εγώ την προσπάθεια μου να πάρω το 50αρι(Σκλαβενίτη) από elpedison όντας ήδη πελάτης (είμαι bright up)για ανανέωση σε σταθερό 6ή12 μηνων, αλλα έφαγα άκυρο... 

Τελικά δεν ανανέωσα έτσι για το γαμωτο και θα δω τι θα κάνω προς τα τέλη του μήνα μιας που λήγει 31/12 το πρόγραμμα μου! 

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ποια είναι η άποψη σας για την Ζενιθ και την Φυσικό Αέριο; Δεν έχω αλλάξει ποτέ πάροχο (ΔΕΗ), αλλά σκέφτομαι να πάω σε μπλε τιμολόγιο σε έναν από τους δύο προαναφερθέντες παρόχους. Όμως δεν διαβάζω και τα καλύτερα σχόλια για τις υπηρεσίες τους και προβλήματα με τους λογαριασμούς. Πρέπει να προσέξω κάτι; Ειδικότερα, θέλω να έχω μηνιαίους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς. Τι πρέπει να κάνω για να μην έχω δυσάρεστα απρόοπτα; Θα με διευκόλυναν πολύ όσοι έχουν εμπειρία με τους παρόχους αυτούς και μπορούν να σχολιάσουν/συμβουλέψουν.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
Στις 28/11/2024 στις 10:50 ΠΜ, ekrepali είπε

12μηνη δεσμευση είναι για συνεπείς και όσους βαριουνται να ψάχνουν για νέα τιμολόγια.

Τσεκαρε τα 6μηνα της προτεργια αν σε ενδιαφέρει. 

Το value safe 6M έχει 0.095 και 9.9 πάγιο.

Το value secure 6M έχει 0.12 αρχική, 0.085 τελική και 9.90 πάγια. Αλλά αυτοί βάζουν προκαταβολικα την έκπτωση και σε χρεώνουν τη διαφορά σε περίπτωση που δε πληρώσεις εμπροθεσμα.

Τα πάγια τα κάνεις απόσβεση από το 5*10 δώρο της σύστασης. Στείλε μου pm αν θες λεπτομέρειες για τη διαδικασία.

Και μια άλλη καλή περίπτωση αυτή τη στιγμή είναι το 3μηνο select της ζενίθ αν θες να έχεις ευελιξία να επιλέξεις κάτι καλύτερο του χρόνου αν πέσουν οι τιμές.

Καλησπερα, μπορεις να στειλεις και σε μενα μια συσταση για protergia...ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...