Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είνια μια χαρά λύση αν δεν θέλεις να ασχολείσαι συνεχώς. Εναλλακτικά θα σου πρότεινα  το protergia value secure 6μηνών με το δώρο σύστασης 5x10€ που θα σου καλύψει σχεδόν τα πάγια και θα συνεχίσεις αν θέλεις να συστήνεις εσύ.

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οπότε για τουρισμό νομίζει συμφέρει το δίμηνο κυμαινόμενο- με σταθερή τιμή μέχρι 31/1/25 elpedison.

Παίρνουμε το 50άρι του σκλαβενίτη ίσως και επιδότηση αν δώσουν. Μετά το δίμηνο φεύγουμε για αλλού π.χ ηρων για άλλο 50άρι

• Like 1
Δημοσ.

Για καταναλώσεις 800kw ανά μήνα τι λέτε; 

Είμαι στην ΔΕΗ με 0.125 νομίζω στο online περίπου 6 μήνες. 

Αν υπάρχει κάτι σε σταθερό για να βγει ο χειμώνας που να συμφέρει μαζί με το πέναλτι της ΔΕΗ;; 

Δημοσ.

καλησπερα, ειμαι στην Προτεργια πολυ καιρο και σημερα θα μου εστελναν το 6M secure συμβολαιο... ακομα περιμενω.. τωρα με καλεσε ενδοιαμεσα απο ζενιθ για το 12μηνο direct plus με 6 μηνες το παγιο και ενα ταξιδι.. τι λετε? Αν μου στειλουν το συμβολαιο το βλεπει η προτεργια πριν το υπογραψω ? (λεω μηπως κανουν αντιπροταση) ή μετα την υπογραφη και πρεπει να κανω υπαναχώρηση? Και αν πρεπει τι διαδικασια ειναι ?Η ζενιθ σαν εταιρια ειναι οκ ?

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε

Για καταναλώσεις 800kw ανά μήνα τι λέτε; 

Είμαι στην ΔΕΗ με 0.125 νομίζω στο online περίπου 6 μήνες. 

Αν υπάρχει κάτι σε σταθερό για να βγει ο χειμώνας που να συμφέρει μαζί με το πέναλτι της ΔΕΗ;; 

Θα πρότεινα κάποιο μπλε 6μηνο ή 12μηνο με τιμή κάτω από 0,10.

28 λεπτά πριν, xariskk24 είπε

καλησπερα, ειμαι στην Προτεργια πολυ καιρο και σημερα θα μου εστελναν το 6M secure συμβολαιο... ακομα περιμενω.. τωρα με καλεσε ενδοιαμεσα απο ζενιθ για το 12μηνο direct plus με 6 μηνες το παγιο και ενα ταξιδι.. τι λετε? Αν μου στειλουν το συμβολαιο το βλεπει η προτεργια πριν το υπογραψω ? (λεω μηπως κανουν αντιπροταση) ή μετα την υπογραφη και πρεπει να κανω υπαναχώρηση? Και αν πρεπει τι διαδικασια ειναι ?Η ζενιθ σαν εταιρια ειναι οκ ?

Προτείνω να μην κάνεις αλλαγή παρόχου περιμένοντας την αντιπροσφορά από τον προηγούμενο πάροχο ή αν το κάνεις να γίνει σε ένα πρόγραμμα χωρίς δέσμευση για να μη τρέχεις μετά να δηλώνεις υπαναχώρηση κλπ. Μια χαρά είναι, φυσικά η αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο δεν είναι καλή όπως σε όλους σχεδόν τους παρόχους.

1 ώρα πριν, The_Judas είπε

Οπότε για τουρισμό νομίζει συμφέρει το δίμηνο κυμαινόμενο- με σταθερή τιμή μέχρι 31/1/25 elpedison.

Παίρνουμε το 50άρι του σκλαβενίτη ίσως και επιδότηση αν δώσουν. Μετά το δίμηνο φεύγουμε για αλλού π.χ ηρων για άλλο 50άρι

Ναι μια χαρά 🤑

• Like 1
Δημοσ.

Καησπερα και απο εμενα. λοιπον θελω τα φωτα σας. Ειμαι στην δεη στο πρασινο τιμολογιο με νυκτερινο και εχω τριφασικο. σκεφτομαι να φυγω και να παω protergia value secure 6m. θα ηθελα να μου πειτε την εμπειρια σας, πως γινεται η μεταβαση και αν τελικα συμφερει κατι τετοιο. Οι μηνιαιες μου κιλοβατορεσ ειναι 350. σας ευχαριστω

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Alkazar21 είπε

Καλησπέρα,

Τι λέτε; Πάω όπου με πάνε ή παραμένω;

Screenshot 2024-12-02 173631.jpg

Βασικά γιατί ήσουν σε πράσινο τόσο διάστημα; :) Θα είσαι σε ένα εξίσου ακριβό κίτρινο πρόγραμμα από 01/01/25, φαίνεται από την επιστολή ότι δεν θα προσφέρει από το νέο έτος πράσινο πρόγραμμα ο ΗΡΩΝ, από την αρχή των πράσινων ούτως η άλλως δεν τα συμπαθούσε ιδιαίτερα ;). Αν θέλεις δες το excel μου για να κάνεις σύγκριση. Δεν γνωρίζω κατανάλωση, αλλά αν έχεις κατανάλωσης, μήπως να έβλεπες κάποιο 6μηνο μπλε ή εναλλακτικά να πας μέχρι τέλος Γενάρη στο volton yellow for business που είναι στα 0,089 έως 31/12/25.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, juanjk είπε

Θα πρότεινα κάποιο μπλε 6μηνο ή 12μηνο με τιμή κάτω από 0,10.

Προτείνω να μην κάνεις αλλαγή παρόχου περιμένοντας την αντιπροσφορά από τον προηγούμενο πάροχο ή αν το κάνεις να γίνει σε ένα πρόγραμμα χωρίς δέσμευση για να μη τρέχεις μετά να δηλώνεις υπαναχώρηση κλπ. Μια χαρά είναι, φυσικά η αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο δεν είναι καλή όπως σε όλους σχεδόν τους παρόχους.

Ναι μια χαρά 🤑

Πως να περιμενω την αντιπροσφορα αν δεν πω ναι στην Ζενιθ? Με καλεσε τηλ η ζενιθ μετα απο την πρωτη κληση και στην ουσια μου ειπε αν συμφωνω να παω ζενιθ. Τωρα δεν θα πρεπει να το δει η προτεργια και να με καλεσει? Η υπαναχωρηση τ διαδικασια θελει ? 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, cv19985 είπε

Καλησπέρα,

Βρίσκομαι στο μπλε Elpedison bright up με χρέωση kwh 0,089e. (έχω καταναλώσεις ~500-650kwh/μήνα)
Θυμάμαι ότι αυτή η τιμή θα ισχύει έως 31/12/24 και μετά θα γίνει κίτρινο.

Έχετε εικόνα του τύπου υπολογισμού που θα ισχύει απο 1/1 ή ενδεχομένως αν ταιριάζει με κάποιο άλλο τωρινό πρόγραμμα ο υπολογισμός ώστε να εξετάσω μήπως με συμφέρει να πληρώσω κάνα πεναλτυ για ένα μήνα και να πάω σε μπλε άλλης εταιρείας? Θέλω να αποφύγω τυχόν πολύ υψηλές χρεώσεις απο 1/1...

3 ώρες πριν, cv19985 είπε

Το πέναλτυ νομίζω θα είναι 10 ή 20ευρώ. Νομίζω θα το "ρισκαρω" και θα περιμένω μέχρι τα Χριστούγεννα και θα αποφασίσω τι θα κάνω τοτε. Έτσι κι αλλιώς με κίτρινο απο 1/1 δεν θα έχω θέμα να αλλάξω πρόγραμμα απλώς δεν ξέρω αν την αλλαγή την κάνουν άμεσα (εννοω προγραμματος απο την Ελπεντισον) συν ότι θα είναι γιορτές.

Following. Είμαι ακριβώς στην ίδια κατάσταση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, xariskk24 είπε

Πως να περιμενω την αντιπροσφορα αν δεν πω ναι στην Ζενιθ? Με καλεσε τηλ η ζενιθ μετα απο την πρωτη κληση και στην ουσια μου ειπε αν συμφωνω να παω ζενιθ. Τωρα δεν θα πρεπει να το δει η προτεργια και να με καλεσει? Η υπαναχωρηση τ διαδικασια θελει ? 

Εννοούσα να μην επέλεγες μπλε στη ZΕΝΙΘ, για να μη χρειαζόταν καθόλου να δηλώσεις υπαναχώρηση. Χρειάζεται να καλέσεις στο τηλεφωνικό κέντρο καταρχάς να το δηλώσεις, λογικά θα σου πουν από εκεί τη διαδικασία, να τους στείλεις γραπτώς το αίτημα. Οικονομικά καλύπτεσαι με την υπαναχώρηση να μην σου χρεώσουν ποινή λόγω του μπλε προγράμματος.

Τεχνικά αν έχεις υπογράψει και στείλει δικαιολογητικά, δεν προλαβαίνει να ακυρώσει η ζενιθ και θα πας λίγες μέρες εκει, αν αποδεχτείς αντιπροσφορά Protergia να τους πεις να ζητήσουν πίσω την παροχή (αντίστοιχο με «αντίστροφη φορητότητα παροχής» είναι). 

Για να απέφευγες το παραπάνω η πρότασή μου είναι να μην ασχολείσαι με τμήμα διακράτησης παρόχου, είναι κερδοσκοπικός οργανισμός προσφέρει το κάτι παραπάνω μόνο όταν έχει χάσει τον πελάτη και δεν υπαρχει καποιος ηθικος περιορισμός για αυτους απεναντι στον πελάτη. Θα μπορούσες πχ να πας σε ενα κιτρινο ζενιθ και να γυρίσεις protergia με σύσταση να λάβεις δώρο τα 5x10€ κάπου τόσο θα έπαιρνες και απο τμημα διακρατησης protergia και αποφεύγοντας τη διαδικασία υπαναχώρησης ή στην τελική να επιλέξεις το καλύτερο μπλε του ανταγωνισμού και να κοιμάσαι ήσυχος.

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, juanjk είπε

Εννοούσα να μην επέλεγες μπλε στη ZΕΝΙΘ, για να μη χρειαζόταν καθόλου να δηλώσεις υπαναχώρηση. Χρειάζεται να καλέσεις στο τηλεφωνικό κέντρο καταρχάς να το δηλώσεις, λογικά θα σου πουν από εκεί τη διαδικασία, να τους στείλεις γραπτώς το αίτημα. Οικονομικά καλύπτεσαι με την υπαναχώρηση να μην σου χρεώσουν ποινή λόγω του μπλε προγράμματος.

Τεχνικά αν έχεις υπογράψει και στείλει δικαιολογητικά, δεν προλαβαίνει να ακυρώσει η ζενιθ και θα πας λίγες μέρες εκει, αν αποδεχτείς αντιπροσφορά Protergia να τους πεις να ζητήσουν πίσω την παροχή (αντίστοιχο με «αντίστροφη φορητότητα παροχής» είναι). 

Για να απέφευγες το παραπάνω η πρότασή μου είναι να μην ασχολείσαι με τμήμα διακράτησης παρόχου, είναι κερδοσκοπικός οργανισμός προσφέρει το κάτι παραπάνω μόνο όταν έχει χάσει τον πελάτη. Θα μπορούσες πχ να πας σε ενα κιτρινο ζενιθ και να γυρίσεις protergia με σύσταση να λάβεις δώρο τα 5x10€ κάπου τόσο θα έπαιρνες και απο τμημα διακρατησης protergia και αποφεύγοντας τη διαδικασία υπαναχώρησης ή στην τελικά να επιλέξεις το καλύτερο μπλε του ανταγωνισμού και να κοιμάσαι ήσυχος.

Kοιτα να δεις η αληθεια ειναι οτι εκανα 2 συστασεις και οταν καλεσαν τους ειπαν οτι δεν ισχυει και οτι μπουρδα.. οποτε ναι μεν πηγαν εκει οι φιλοι μου αλλα φανηκε σαν να μην πηγαν απο εμενα. 1 το κρατουμενο λοιπον. Επισης ειμαι εκει 4 χρονια και καθε φορα τωρα τελευταια κανουν το κολπο αλλαγης ονοματος του φτηνου κιτρινου και αν δε μπαρεις χαμπαρι σε χρεονουν με 0.15. Οποτε τρωω ποσες ωρες στο τηλ για να τους ζητησω εσωτερικη αλλαγ προγραμματος..2ο κρατουμενο. Και τριτο εκανα σημερα μετα απο ταλαιπωρια απο την ΠΑρασκευη να τους βρω , πηγα Σαββατο σε καταστημα μου ειπαν , μονο τηλεφωνικα και ετσι σημερα τους πετυχα και θα πηγαινα στο 6Μ secure. Ακομα και τωρα περιμενω το συμβολαιο. 3ο κρατουμενο.. Ε και σε αυτη τη φαση με επιασε η Ζενιθ. 

αν αποδεχτείς αντιπροσφορά Protergia να τους πεις να ζητήσουν πίσω την παροχή (αντίστοιχο με «αντίστροφη φορητότητα παροχής» είναι).  Αυτο δεν το ξερουν απο μονοι τους? Μπα ε? Α ρε που εχουμε μπλεξει :(Ε

Επισης την υπαναχωρηση δεν την αναλαμβανει λες η προτεργια ? 

Επεξ/σία από xariskk24
Δημοσ.

Την υπαναχώρηση την κάνεις μονο στον νέο πάροχο, ο παλαιός δε μπορεί να κάνει κάτι. Το κάνεις μόνο και μόνο για να μη χρεωθείς τη ρήτρα στη ζενιθ. Έχεις δικαίωμα 14 ημέρες από την υπογραφή ή ηχογράφηση αποδοχής της σύμβασης.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, juanjk είπε

Την υπαναχώρηση την κάνεις μονο στον νέο πάροχο, ο παλαιός δε μπορεί να κάνει κάτι. Το κάνεις μόνο και μόνο για να μη χρεωθείς τη ρήτρα στη ζενιθ. Έχεις δικαίωμα 14 ημέρες από την υπογραφή ή ηχογράφηση αποδοχής της σύμβασης.

Καταλαβα οποτε τωρα αν τυχον μου κανουν αντιπροταση οκ θα πρεπει να τρεξψ λιγο.. Οσο αναφορα την αλλαγη που θα δω ποτε θα αλλαξει το ρολοι παροχο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...