Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 minutes ago, ATmega said:

το διευκρίνισα 2 φόρες, 130€ μου είπε για αυτό μου έκανε εντύπωση και ήθελα να δω αν το αναφέρει στο site αλλά και αυτό είναι down

Μπορεί να είναι κάποιο σπέσιαλ προμοτιον από κάποιο παράλληλο κανάλι πώλησης, γιατί η αλήθεια είναι ότι η ΔΕΗ είναι πλέον πολύ πιο ακριβή από τους υπόλοιπους...

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Βρίσκομαι στο μπλε Elpedison bright up με χρέωση kwh 0,089e. (έχω καταναλώσεις ~500-650kwh/μήνα)
Θυμάμαι ότι αυτή η τιμή θα ισχύει έως 31/12/24 και μετά θα γίνει κίτρινο.

Έχετε εικόνα του τύπου υπολογισμού που θα ισχύει απο 1/1 ή ενδεχομένως αν ταιριάζει με κάποιο άλλο τωρινό πρόγραμμα ο υπολογισμός ώστε να εξετάσω μήπως με συμφέρει να πληρώσω κάνα πεναλτυ για ένα μήνα και να πάω σε μπλε άλλης εταιρείας? Θέλω να αποφύγω τυχόν πολύ υψηλές χρεώσεις απο 1/1...

Επεξ/σία από cv19985
Δημοσ.
2 ώρες πριν, juanjk είπε

Έμαθα επίσης ότι η ζενιθ δίνει το promo των 6 παγίων δώρο στο direct plus έως και 31/12/24, ενώ το είχε απλώς ως black friday δώρο την προηγούμενη εβδομάδα.

Η ζενίθ ότι βγάζει σε προσφορά για λίγες ημέρες συνήθως το κρατάει κανα 6μηνο 😁

• Haha 8
Δημοσ.
4 minutes ago, cv19985 said:

Καλησπέρα,

Βρίσκομαι στο μπλε Elpedison bright με χρέωση kwh 0,089e. (έχω καταναλώσεις ~500-650kwh/μήνα)
Θυμάμαι ότι αυτή η τιμή θα ισχύει έως 31/12/24 και μετά θα γίνει κίτρινο.

Έχετε εικόνα του τύπου υπολογισμού που θα ισχύει απο 1/1 ή ενδεχομένως αν ταιριάζει με κάποιο άλλο τωρινό πρόγραμμα ο υπολογισμός ώστε να εξετάσω μήπως με συμφέρει να πληρώσω κάνα πεναλτυ για ένα μήνα και να πάω σε μπλε άλλης εταιρείας? Θέλω να αποφύγω τυχόν πολύ υψηλές χρεώσεις απο 1/1...

Νομίζω 1,249*ΤΕΑ+0,0299...  οπότε υπολόγιζε περίπου 0.18.

Μια λύση όπως είπες είναι να φύγεις τώρα και να πληρώσεις 1 μήνα ρήτρα.

Άλλη λύση είναι να τους πάρεις τηλέφωνο τα Χριστούγεννα να σε πάνε στο winmore αλλά να σου δώσουν και τα 50 ευρώ δώρο, τα οποία υποτίθεται είναι για νέους πελάτες μόνο.. όχι για αλλαγή προγράμματος. https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma/elpedison-win-more-2_133435/

Το πρόβλημα βέβαια θα είναι ότι έχουν το δικαίωμα να στείλουν την επιταγή ως και 2 μήνες μετά, οπότε αν φύγεις τέλη Γενάρη μπορεί να κάνουν τους κινέζους για την επιταγή.

• Like 2
Δημοσ.

Γνωρίζετε αν στο e contract ΗΡΩΝ ισχύει ο 6μηνος περιορισμός του bonus των 50 ευρώ; Το τηλεφωνικό κέντρο απαντάει πως λογίζεται ως νέος πελάτης οποίος προέρχεται μέσω e contract ανεξαρτήτως του χρόνου που έχει παρέλθει από το διάστημα που ήταν μια παροχή ενεργή. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Νομίζω 1,249*ΤΕΑ+0,0299...  οπότε υπολόγιζε περίπου 0.18.

Μια λύση όπως είπες είναι να φύγεις τώρα και να πληρώσεις 1 μήνα ρήτρα.

Άλλη λύση είναι να τους πάρεις τηλέφωνο τα Χριστούγεννα να σε πάνε στο winmore αλλά να σου δώσουν και τα 50 ευρώ δώρο, τα οποία υποτίθεται είναι για νέους πελάτες μόνο.. όχι για αλλαγή προγράμματος. https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma/elpedison-win-more-2_133435/

Το πρόβλημα βέβαια θα είναι ότι έχουν το δικαίωμα να στείλουν την επιταγή ως και 2 μήνες μετά, οπότε αν φύγεις τέλη Γενάρη μπορεί να κάνουν τους κινέζους για την επιταγή.

Το πέναλτυ νομίζω θα είναι 10 ή 20ευρώ. Νομίζω θα το "ρισκαρω" και θα περιμένω μέχρι τα Χριστούγεννα και θα αποφασίσω τι θα κάνω τοτε. Έτσι κι αλλιώς με κίτρινο απο 1/1 δεν θα έχω θέμα να αλλάξω πρόγραμμα απλώς δεν ξέρω αν την αλλαγή την κάνουν άμεσα (εννοω προγραμματος απο την Ελπεντισον) συν ότι θα είναι γιορτές.

Επεξ/σία από cv19985
Δημοσ.
1 minute ago, corollag5 said:

Γνωρίζετε αν στο e contract ΗΡΩΝ ισχύει ο 6μηνος περιορισμός του bonus των 50 ευρώ; Το τηλεφωνικό κέντρο απαντάει πως λογίζεται ως νέος πελάτης οποίος προέρχεται μέσω e contract ανεξαρτήτως του χρόνου που έχει παρέλθει από το διάστημα που ήταν μια παροχή ενεργή. 

Στη πράξη έχουμε δει να μπαίνουν 50άρικα αβέρτα, παρόλο που δεν έχει περάσει το 6μηνο. Αν όμως δε το βάλουν, δε μπορείς να κάνεις παράπονα γιατί δε το έβαλαν. Οπότε είναι ρίσκο (εφόσον μιλάμε για κίτρινο τιμολόγιο), να μη πάρεις το 50άρικο και να πληρώσεις και ακριβή τιμή προμήθειας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, ekrepali said:

Στη πράξη έχουμε δει να μπαίνουν 50άρικα αβέρτα, παρόλο που δεν έχει περάσει το 6μηνο. Αν όμως δε το βάλουν, δε μπορείς να κάνεις παράπονα γιατί δε το έβαλαν. Οπότε είναι ρίσκο (εφόσον μιλάμε για κίτρινο τιμολόγιο), να μη πάρεις το 50άρικο και να πληρώσεις και ακριβή τιμή προμήθειας.

Σκέφτομαι για μπλε Γ21 σε συνδυασμό voucher yellows από Πειραιώς όπου πρακτικά διπλασιάζεις το ποσό του voucher και λήγει σήμερα. Τα 50 του bonus θα ήταν καλοδεχουμένα κι αυτά. 

Επεξ/σία από corollag5
Δημοσ.

Γίνεται να πάω ζενίθ και αν το κάνω πάγια εντολή για να μην χάνω την συνέπεια; Επίσης έρχεται ειδοποίηση κάθε μήνα για να βάλω πόσα εκαψα ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ATmega είπε

Είμαι στη Zenith με 40% οπότε θεωρώ οτι είμαι καλά και δεν ψάχνομαι. Πριν από λίγο με πήραν τηλέφωνο από την ΔΕΗ για το σταθερό πρόγραμμα (νομίζω myHome Enter) με διάρκεια 9 μήνες και τιμή είναι σταθερή στα 0,145 με δώρο 130€ στον πρώτο λογαριασμό. Πήγα να μπω στo site να δω αν ισχύει αλλά βλέπω ότι έχει πέσει το site (error 20). Τι έγινε τους χακαρανε και αυτούς?

image.png.6513ac7b938af226e778bd99536f3400.png

γιατι ασχολειστε με τους απατεωνες της δεη ?  (εκτος και κανεις κατω απο 150 kw το μηνα)

πχ  για 9 μηνες με  400 kw το μηνα στη δεη θα δωσεις 522€ 

σε ενα αλλο παροχο με 0,08 288€ 

(χωρις τα δωρα του καθενος)

Επεξ/σία από adi32
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, adi32 είπε

γιατι ασχολειστε με τους απατεωνες της δεη ?  (εκτος και κανεις κατω απο 150 kw το μηνα)

πχ  για 9 μηνες με  400 kw το μηνα στη δεη θα δωσεις 522€ 

σε ενα αλλο παροχο με 0,08 288€ 

(χωρις τα δωρα του καθενος)

Ε και συ τωρα, αμεσως απατεωνες επειδη ζητανε κατιτις παραπανω... δεν βγαινουν μαναμ', πως να το κανουμε δλδ?! Τωρα που αγορασε και τον Κωτσοβολο θα κανει παρτι ..

• Like 1
  • Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, gregorykon είπε

Γίνεται να πάω ζενίθ και αν το κάνω πάγια εντολή για να μην χάνω την συνέπεια; Επίσης έρχεται ειδοποίηση κάθε μήνα για να βάλω πόσα εκαψα ;

Ναι μπορείς να κανεις την πάγια για να είσαι σίγουρος για τη συνέπεια, αρκεί να υπάρχει το διαθέσιμο υπόλοιπο στην τράπεζα στην ημερομηνία λήξης του λογαριασμού, ενεργοποιείτε την πάγια στην αίτηση ή από το myzenith και πριν την έκδοση του 1ου λογαριασμού για να μη χρεωθεί εγγύηση. Στην εφαρμογή στο κινητό σου λέει ποτέ να βάλεις την ένδειξη αλλά από υπολογιστή στο myzenith την καταχωρείς οπότε θέλεις. Δεν έρχεται ειδοποίηση, τουλάχιστον έως στιγμής δεν το έχουν αυτοματοποιήσει. Αν έχεις εκκαθαριστικό κάθε μήνα η καταχώρηση ένδειξης χρησιμοποιείται μονάχα σε περίπτωση που δεν περάσει το συνεργείο για την καταμέτρηση.

Επεξ/σία από juanjk
Δημοσ.

Για καταναλώσεις όπως η δική μου 120-150kwh μηνιαίως , νομίζω συμφέρει zenith home direct plus σωστα ? 6 μήνες τα πάγια με τελική 0,095 φαινεται καλό deal

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...