Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, gpapas640 είπε

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί από άλλον, το yellow one του ΗΡΩΝ πήρε κανονικά κρατική επιδότηση, παρότι θεωρείται "υβριδικό". Μου ήρθε λογαριασμός σήμερα.

Η ΗΡΩΝ ανακοίνωσε ότι ανεξάρτητα από τις κυβερνητικές ανακοινώσεις θα δώσει και στο One το ποσό της επιδότησης

• Like 1
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, katsios2010 είπε

Για βολτον και σκρουτζ πλας:

Με ενα λογαριασμο πλας, μπορεις να κολλησεις εως 2 παροχες (50+50).

Οι 50 ευρες εξαργυρωνονται μια, μια (οχι και οι 2 σε μια αγορα). Το επιπλεον ποσο πχ 10 ευρω σε αγορα 60 ευρω, το πληρωνεις (λογικο)

Αν μεινει ποσο απο την 50ευρη, πχ αγορα 40 ευρω , χανεται

Ισχυει για ενα χρονο

Ειναι ηλεκτρονικος κωδικος που ερχεται στο μειλ

Δεν ξερω αν γινεται με το σκρουτζ πλας το μηνιαιο (4€), ή το ετησιο (25€), αν ξερει καποιος λεει.

Αν κάνεις επιστροφή προιοντος σου πιστωνουν και το αντίστοιχο ποσο παλι σε δωροεπιταγη αναλογη, δεν χανεται.

Ειναι μεχρι 30/9, δινει και παγιο 6 μηνες δωρο και κλειδωμενη τιμη στα 9 λεπτα περιπου με εκπτωση συνεπειας 30%.

Η εγγυηση δεν αποφευγεται αφου πρεπει να εχεις εξοφλημενους συνεπεις λογαριασμους.

Η περιπτωση παγιας με τραπεζικο λογαριασμο, για αποφυγη εγγυησης, ειναι χρεωσιμη απο όλες τις τραπεζες (0.5 περιπου αν εξοφληση).

Παγια με πιστωτικη δεν υπαρχει.

αν φύγεις απο ελπέντισον πριν σου την στείλουνε (που θέλει μεχρι 2 μήνες) θα σου τη στείλουνε; ή πρέπει να κάτσεις να περιμένεις;;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

οτι νά 'ναι...  σήμερα το τερμάτισα

Με τα πολλά: 
είχα πάει 2 παροχές στον ήρωνα (δική μου και των γονιών). οι γονείς πρώτη φορά φεύγαν απο δεη. η ιδιοφυής αντιπρόωπος που με έβαλε έκανε κανα μήνα να το προχωρήσει... Δωράκια: 50 εμενα + 20 φοιτητικο + 20 συσταση, και 50 γονείς

και στους δύο εκκαθαριστικούς που ήρθαν σήμερα  (και για τις 2 παροχές) ο δεδδηέ είχε βάλει λάθος μετρήσεις...

Σε εμένα έβαλε την ίδια 'ενδειξη σε μέτρηση διαφοράς 20 ημερών, πήρα σήμερα ηρων απο εκει δεδδηε και βάλαμε μία πιο ρεαλιστική.

Στων γονιών μου που είναι σε εντελώς άλλη περιοχή, πήγανε 2-3 φορές σε 15 μέρες (!!) και βάλανε οτι κάψανε 500 khw σε 8 μερες!!!!! 

φαντάζεστε ρυθμιζόμενες χρεώσεις στον θεό... ειδικά στους γονείς..

Το υπολόγισα και είδα ότι κανονικά το καλοκαίρι καίγανε 12,5 κιλοβατώρες την ημέρα καρατσεκαρισμένο και με τις φωτογραφίες μας και με παλιούς λογαριαμούς δεη κλπ. Αυτοί βάλανε 60W την ημέρα... δηλαδη οτι πριν και μετά αυτήν την περίοδο οτι καίγανε 4-6 kwh την ημερα και για 8 μερες του εδωσαν και καταλαβε :P και ακριβώς 500 kwh νταν! Τι έπαιξε εκει; και γιατί ήρθαν 2-3 φορές σε 15 μέρες;;;

Εμένα μου ήρθε ο ήρων για 20 μερες 30 τετραγωνικά και με κοντά 100 ευρώ πιστώσεις περίπου κατοστάρικο κόστος! Μια 70ρα διακύμανση... είναι λογικό αυτό;;; Περιμένω διορθωτικές να μου περάσουν το φοιτητικο 20ρικο που δεν μου το πέρασαν και να διορθώσουνε τις έξτρα κιλοβατώρες που "φάγαν" απο τον προηγούμενο πάροχο (άρα και χαμηλότερες ρυθμιζόμενες)

Στους γονεις ήρθε 58 ευρω εκκαθαριστικός 8 μερες (!!!!) 500 kwh νταν (!!!!!), μετρώντας μέσα και το 50ρικο δώρο.

Μας έχουν τσακίσει, και καίμε το κεφάλι μας και πιο ακριβά έρχονται... Θα τα καταφέρουν να βάλουμε σταθερό...

Οι αλλαγές παρόχων έχουν και τα καλά τους και τα κακά τους έχουμε ξαναπεί όταν κάνουμε αλλαγή παρακολουθούμε συχνά τουλάχιστον για μία εβδομάδα την υδε στον δεδδηε για να αλλάξει το νούμερο καθώς και στο myddeieapp αν έχει πάρει τη σωστή μέτρηση όλα αυτά θα τα προλάβαινες αν είχες ασχοληθεί και θα γλυτώνεις την μετέπειτα ταλαιπωρία.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Οι αλλαγές παρόχων έχουν και τα καλά τους και τα κακά τους έχουμε ξαναπεί όταν κάνουμε αλλαγή παρακολουθούμε συχνά τουλάχιστον για μία εβδομάδα την υδε στον δεδδηε για να αλλάξει το νούμερο καθώς και στο myddeieapp αν έχει πάρει τη σωστή μέτρηση όλα αυτά θα τα προλάβαινες αν είχες ασχοληθεί και θα γλυτώνεις την μετέπειτα ταλαιπωρία.

ευχαριστώ, βλέπω πάντα πότε αλλάζει το νούμερο, αλλα αυτό με τη μέτρηση δεν το ήξερα ότι πρέπει να κυνηγάω το δεδδηε να μετρήσουν σωστά. ειμαι κανα χρόνο και τουρίστας και πρώτη φορά είχα τέτοιο θέμα. Και το  περίεργο είναι πως έγινε ξαφνικά και τις 2 παροχές συγχρώνως!!! ενώ δεν το είχα πάθει ποτέ. Παίζει κάποιο ρόλο ότι τα πήγα στον ήρωνα;

και τι ήταν αυτά τα σουλάτσα 2-3 φορές ε 15 μέρες;;; ήρθαν όντως ή ό,τι θέλουν λένε; περίεργα πράγματα

Επεξ/σία από Cmg__
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

ευχαριστώ, βλέπω πάντα πότε αλλάζει το νούμερο, αλλα αυτό με τη μέτρηση δεν το ήξερα ότι πρέπει να κυνηγάω το δεδδηε να μετρήσουν σωστά. ειμαι κανα χρόνο και τουρίστας και πρώτη φορά είχα τέτοιο θέμα. Και το  περίεργο είναι πως έγινε ξαφνικά και τις 2 παροχές συγχρώνως!!! ενώ δεν το είχα πάθει ποτέ. Παίζει κάποιο ρόλο ότι τα πήγα στον ήρωνα;

και τι ήταν αυτά τα σουλάτσα 2-3 φορές ε 15 μέρες;;; ήρθαν όντως ή ό,τι θέλουν λένε; περίεργα πράγματα

Δίκιο έχεις , 2,5 χρόνια τουρίστας και μου κάτσαμε και έμενα (1 φορά μόνο,από τις 17 που έχω αλλάξει)  500 κιλοβατώρες παραπάνω από την σωστή ένδειξη από λάθος του Δεεδηε,ζητούσαν συγγνώμη μεν αλλά τι να το κάνεις από τότε δεν αφήνω τπτ στην τύχη μέχρι να ολοκληρωθεί η αλλαγή.

Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω τι να πω...

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Cmg__ είπε

αν φύγεις απο ελπέντισον πριν σου την στείλουνε (που θέλει μεχρι 2 μήνες) θα σου τη στείλουνε; ή πρέπει να κάτσεις να περιμένεις;;

Εννοεις βολτον.

Δε το γνωριζω πως θα το κανουνε ατυπα, οι οροι παντως δε γραφουν να εισαι ενεργος βολτον, αλλα μονο ενεργος σκρουτζ πλας εκείνη την ωρα της αποδοσης δωρου.

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, PedroG είπε

Μπήκα Ιούνιο στο ΔΕΗ online λαμβάνοντας ένα 50αρικο ξέρει κανείς πότε μπορώ να φύγω δίχως να μου έρθει πέναλτυ;

Για ΔΕΗ υπάρχει ξεχωριστό νήμα: https://www.insomnia.gr/forums/topic/830109-δεη-myhome-onlineenterηome4αll-γ1γ1ν-v2/page/48/

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, PedroG είπε

Eγω όμως ρωτάω γιατί θέλω να μπω σε άλλο οποιοδήποτε πρόγραμμα...

Η ερώτησή σου αφορά το πρόγραμμα που έχεις στη ΔΕΗ όμως.

Αν θέλεις να συζητήσουμε ποιο πρόγραμμα από εναλλακτικούς παρόχους σε συμφέρει να πας φεύγοντας από τη ΔΕΗ, πολύ ευχαρίστως.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, katsios2010 είπε

Εννοεις βολτον.

Δε το γνωριζω πως θα το κανουνε ατυπα, οι οροι παντως δε γραφουν να εισαι ενεργος βολτον, αλλα μονο ενεργος σκρουτζ πλας εκείνη την ωρα της αποδοσης δωρου.

Ναι με συγχρείς. μπερδεύτηκα με τα δώρα Public της ελπέντισον. Άρα να είσαι ενεργός την ώρα της απόδοσης δώρου, όχι την ώρα της εκπροσώπησης ή της αίτησης, σωστά;

Στην ελπέντισον τα δώρα public τα στέλνουν κοντά με τον πρώτο λογαριασμό. αξίζει να πάμε ή θα βγει τελικά χειρότερα; έχουν λέει κλειδωμένη στο 0.11

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

Ναι με συγχρείς. μπερδεύτηκα με τα δώρα Public της ελπέντισον. Άρα να είσαι ενεργός την ώρα της απόδοσης δώρου, όχι την ώρα της εκπροσώπησης ή της αίτησης, σωστά;

Στην ελπέντισον τα δώρα public τα στέλνουν κοντά με τον πρώτο λογαριασμό. αξίζει να πάμε ή θα βγει τελικά χειρότερα; έχουν λέει κλειδωμένη στο 0.11

Η τιμή είναι κλειδωμένη στο flex μέχρι τέλος του χρόνου. Τα δώρα public αποστέλλονται εντός διμήνου από την ημερομηνία ενεργοποίησης σύμφωνα με την πληροφόρηση της elpedison. Προσωπικά δεν είχα λάβει τους όρους και έχω ήδη φύγει για Ζενίθ.

16 λεπτά πριν, 7tasos7 είπε

καλημερα της https://volton.gr/services/volton-yellow-simple/ ειναι καινουργιο με τα 50 δωρο σε κατανωλωση κλπ?

Δεν είναι καινούργιο.

Δωρεάν Παροχή: Για τoυς πρώτους πέντε (5) μήνες, ήτοι τις πρώτες εκατόν πενήντα (150) συναπτές ημερολογιακές ημέρες (5 μήνες Χ 30 ημέρες), από την έναρξη ισχύος του παρόντος εμπορικού προγράμματος, σύμφωνα με τον Γενικό Όρο 5.1., και υπό τους λοιπούς όρους και προϋποθέσεις, που αναλυτικά αναφέρονται κατωτέρω, ο Πελάτης δικαιούται δώρο (εφεξής η «Δωρεάν Παροχή») συνολικού ποσού πενήντα Ευρώ (50,00€). Η Δωρεάν Παροχή θα αποδίδεται τμηματικά, κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, ως πίστωση στον εκάστοτε εκδοθέντα Λογαριασμό Κατανάλωσης του πελάτη (Έναντι, Έναντι Ready ή Εκκαθαριστικό). Ως βάση υπολογισμού της τμηματικής καταβολής της Δωρεάν Παροχής λαμβάνεται το ποσό των δέκα Ευρώ (10,00€) ανά τριάντα (30) συναπτές ημέρες παραμονής

Δε θεωρώ ότι έχει νόημα να ασχοληθεί κάποιος, κυμαινόμενο χωρίς κλειδωμένη τιμή (τιμή kwh στα 0,20 για Αύγουστο)

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 2
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

Σιγουρα και την ωρα της εκπροσωπησης ενεργος στη πλας σκρουτζ πρεπει

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...