Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μια ίσως χαζή ερώτηση: στο excel σου @doomnxπως έχουμε preview Δεκεμβρίου για το ΗΡΩΝ yellow one home ? Στο τέλος Δεκεμβρίου με βάση ΤΕΑ δεν βγαίνει η τιμή του για Δεκέμβριο ; 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, mdkamael είπε

Zenith κ Φ.Α. μπλε ... το πρωτο εχει κ 6 παγιομηνιατικα δωρο κ με την ελαχιστα μικροτερη τιμη προ συνεπειας βγαινει κατα μερικα ευρω στο συνολο πιο φτηνο στο 1ο 6μηνο. 

Στη Ζενίθ η τελική τιμή 0,095 θα ισχύει από τον δεύτερο λογαριασμό λόγω έκπτωσης συνέπειας;

Επεξ/σία από Fan
  • Like 1
Δημοσ.

Εχω φυγει απο Ηρων εδω και 2 μηνες 

Ειχα παει Volton και τωρα Προτεργια 

Ο ηρωνας ειχε βγαλει εναν λογαριασμο 80ε μαζι με την εγγυηση 50ε που εληξε πριν λιγες μερες και δεν εχει ερθει τελικος ακομα που κανονικα πρεπει να αφαιρει τα 50ε

Στο site λεει οτι δεν το εχετε πληρωσει και κινδυνος διακοπης 

Εχει καποιο νοημα ή να περιμενω τον τελικο ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, Fan είπε

Στη Ζενίθ η τελική τιμή 0,095 θα ισχύει από τον δεύτερο λογαριασμό λόγω έκπτωσης συνέπειας;

Ναι... η συνεπεια να σημειωθει αποδιδεται παντα στον εκκαθαριστικο, οποτε αν δεν τη δεις σε κανεναν εναντι ( απαξ και δεν εχεις μηνιαια καταμετρηση ) μην στραβωσεις αμεσως 😉

Επεξ/σία από mdkamael
Δημοσ.

Μετά το φιάσκο της Volton που ενώ είχε μέτρηση απο ΔΕΔΔΗΕ μου έβγαλε έναντι, γνωρίζουμε η Ζενίθ εάν έχει συγκεκριμένες ημερομηνίες που βγάζει λογαριασμούς ή παίρνει τη μέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ, που γίνεται κάθε μήνα πλέον, όπως κάνει η ΔΕΗ ?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, teo_3 είπε

Μετά το φιάσκο της Volton που ενώ είχε μέτρηση απο ΔΕΔΔΗΕ μου έβγαλε έναντι, γνωρίζουμε η Ζενίθ εάν έχει συγκεκριμένες ημερομηνίες που βγάζει λογαριασμούς ή παίρνει τη μέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ, που γίνεται κάθε μήνα πλέον, όπως κάνει η ΔΕΗ ?

Τη μέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ παίρνει, αλλά θα πρέπει να περιμένεις ίσως και πάνω από 40-50 μέρες για να βγει ο πρώτος λογαριασμός. 

• Like 2
Δημοσ.
Just now, motoboots said:

Τη μέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ παίρνει, αλλά θα πρέπει να περιμένεις ίσως και πάνω από 40-50 μέρες για να βγει ο πρώτος λογαριασμός. 

Πάλι καλά. Εδώ περιμένω 25+ μέρες να φιλοτιμηθούν να κάνουν την αλλαγή παρόχου, αν την κάνουν, στις 50 μέρες λογαριασμού θα κολλήσουμε ?

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, teo_3 είπε

Σε μενα τλχστν ειναι μηνιαια με τη Ζενιθ κ συμφωνει με τις μετρησεις του ΔΕΔΔΗΕ. 

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι στο κίτρινο της ελπεντισον.

Έκανα μια προσπάθεια να πάω στο μπλέ με δώρο τα 50€ αλλά δεν έκατσε.

ΜΗΠΩΣ το πέτυχε κανείς?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε αλλαγές προγραμμάτων δεν ισχύει το promo στον πάροχο elpedison, βρες να πας κάπου σε άλλον πάροχο με δώρο και ξαναγυρνάς αν είναι έως 10/01/25 που έχουν το δικό τους δώρο.

Έμαθα επίσης ότι η ζενιθ δίνει το promo των 6 παγίων δώρο στο direct plus έως και 31/12/24, ενώ το είχε απλώς ως black friday δώρο την προηγούμενη εβδομάδα.

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι στη Zenith με 40% οπότε θεωρώ οτι είμαι καλά και δεν ψάχνομαι. Πριν από λίγο με πήραν τηλέφωνο από την ΔΕΗ για το σταθερό πρόγραμμα (νομίζω myHome Enter) με διάρκεια 9 μήνες και τιμή είναι σταθερή στα 0,145 με δώρο 130€ στον πρώτο λογαριασμό. Πήγα να μπω στo site να δω αν ισχύει αλλά βλέπω ότι έχει πέσει το site (error 20). Τι έγινε τους χακαρανε και αυτούς?

image.png.6513ac7b938af226e778bd99536f3400.png

Επεξ/σία από ATmega
  • Haha 1
Δημοσ.

30 ευρώ δώρο δίνανε στο μπλε τους.

Λογικά το ανανεώνουν οι ίδιοι με τις τιμές του Δεκεμβρίου. Εν τω μεταξύ στα exante γίνεται χαμός με τις έκτακτες εκπτώσεις για να γλυτώσουν την εφαρμογή κρατική επιδότησης.

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, juanjk είπε

30 ευρώ δώρο δίνανε στο μπλε τους.

το διευκρίνισα 2 φόρες, 130€ μου είπε για αυτό μου έκανε εντύπωση και ήθελα να δω αν το αναφέρει στο site αλλά και αυτό είναι down

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...