Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα. Εχω το Γ1Ν της ΔΕΗ και κανω κατα μεσο όρο 400kwh ημερησια και 100 kwh νυχτερινη καταναλωση μηνιαίως. Ειδα καποιες προσφορες (Ζeniθ Power Home Direct Plus - Νυχτερινό και ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ Ρεύμα Blue Friday Νυχτερινό) που φαινεται οτι θα μου γλιτωνουν συγκριτικά πανω απο 300 ευρω το χρονο. Εχοντας κατα νου οτι ερχεται και ηλεκτρικό αυτοκινητο και οι kwh θα αυξηθουν (ισως 150 παραπανω μηνιαιως), εχετε να μου προτεινετε καποιο προγραμμα που πιθανων δε γνωριζω και αξιζει?

Με ενδιαφερει καποιο σταθερο προγραμμα και ιδανικα ετησιο.

Αν για τα 2 παραπανω προγραμματα που ανεφερα υπαρχει καποιο refferal ή οπως το λενε ας μου σταλει σε προσωπικο μηνυμα καποια πληροφορια.

Σας ευχαριστω! Δε το εψαξα ποτε στο παρελθον το θεμα αλλα τωρα και με το ev που ερχεται αρχισα να βλεπω εναλλακτικες.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 hours ago, doomnx said:

Ποιο είναι αυτό το Swift και δεν το βλέπω πουθενά;

και εμείς σε χάσαμε και δεν σε βλέπαμε.....απο αύριο λογικά θα το δεις.

Καλώς ήρθες!

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα είμαι στην ΔΕΗ στο πράσινο είδα τρέχει προσφορά γη ζενίθ και η προτεργια τι μου προτείνετε; Έχω κάπου στις 450-600 το μήνα κατανάλωση 

Screenshot_2024-12-01-13-21-58-93_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Screenshot_2024-12-01-13-21-19-85_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα, είμαι στην volton με skroutz plus και έχω πάρει τη δώρο επιταγή. Αξίζει μετάβαση σε ELPEDISON Win More 2 για το 50αρι και παραμονή μέχρι Γενάρη που έχει σταθερή τιμή ή παίζει και τίποτα άλλο που δεν έχει πάρει το μάτι μου? Τουρίστας είμαι και παίζω στις 250-300kWh το μήνα 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, gregorykon είπε

Καλησπέρα είμαι στην ΔΕΗ στο πράσινο είδα τρέχει προσφορά γη ζενίθ και η προτεργια τι μου προτείνετε; Έχω κάπου στις 450-600 το μήνα κατανάλωση 

Screenshot_2024-12-01-13-21-58-93_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Screenshot_2024-12-01-13-21-19-85_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

και τα 2 είναι με συνέπεια στον 1ο λογαριασμό ... just sayin ... 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, tzagaritos είπε

Καλησπέρα στην παρέα, είμαι στην volton με skroutz plus και έχω πάρει τη δώρο επιταγή. Αξίζει μετάβαση σε ELPEDISON Win More 2 για το 50αρι και παραμονή μέχρι Γενάρη που έχει σταθερή τιμή ή παίζει και τίποτα άλλο που δεν έχει πάρει το μάτι μου? Τουρίστας είμαι και παίζω στις 250-300kWh το μήνα 

Είναι μία καλή επιλογή για τις καταναλώσεις σου. Ρίξε μία ματιά και στο νέο κίτρινο της protergia (όταν ανέβει στο site) αν έχεις και καμία επιπλέον σύσταση (50 κι από εκεί)

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Έχω μπερδευτεί και εγώ αρκετά διαβάζοντας μέρες για το τι τελικά συμφέρει και τι όχι...

Έίμαι πράσινο ΔΕΗ (Γ1 με νυχτερινό) και καταναλώσεις ανάλογα την εποχή απο 500-550kw το ΔΙΜΗΝΟ τους χαλαρούς μήνες (άνοιξη, φθινόπωρο κτλ) ως και 1000+ το δίμηνο τους δύσκολους μήνες

Πχ  4ο με 6ο είχα 380 μέρα και 120 νύχτα (με μια απουσία για διακοπές γύρω στο 10ήμερο) ενώ 6ο με 8ο είχα 850 μέρα και 300 νύχτα. Ας πούμε λοιπόν μέσο όρο στις 350-400 τον μήνα (70-75% μέρα και 25-30% νύχτα).

Βαριέμαι τον "τουρισμό" οπότε θα έψαχνα κάτι πιο μόνιμο για 12 ή άντε 6 μήνες που όμως να συμφέρει συνολικά σε σχέση με το πράσινο της ΔΕΗ. 

Αν έχει κάποιος να προτείνει κάτι (πέρα απο προσωπικό συμφέρον για referrals κτλ) ας μας πει γιατί βλέπω πιο πάνω και άλλα άτομα στην ίδια κατάσταση στην ΔΕΗ με παρόμοιες καταναλώσεις να είναι μπερδεμένοι :)

Δημοσ.

Δηλαδή? Εγώ δεν έχω πρόβλημα με την πληρωμή 

31 λεπτά πριν, mdkamael είπε

31 λεπτά πριν, mdkamael είπε

Τι εννοείς 

Δημοσ.
44 minutes ago, tzagaritos said:

Από ΉΡΩΝ έχεις περάσει το τελευταίο 6μηνο; Θα μπορούσες δηλαδή να πας στο Yellow οne του ΗΡΩΝ (δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα τιμή Δεκεμβρίου). Με αίτηση μέσω econtract παίρνεις 50 ευρώ δώρο. Πες δηλαδή ότι ανακοινώνουν τιμή 0.14, μείον 0.015 επιδότηση κρατική = 0.125.

Mόλις κάψεις 300-350 kw, κάνεις αίτημα στην Elpedison. To 50άρικο Σκλαβενίτη (xmas promo) το δίνουν για αιτήσεις μέχρι 10/1. Ακόμα κι αν δεν έχει βγάλει μέχρι τότε λογαριασμό ο ΗΡΩΝ... κάνε αίτημα στην Elpedison με εκκαθαριστικό ή τελικό της Volton, το δέχονται.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, gregorykon είπε

Δηλαδή? Εγώ δεν έχω πρόβλημα με την πληρωμή 

Τι εννοείς 

Οτι θα φας το φυστικι του 0.125 ή 0.135 τη kwh αναγκαστικα στον 1ο λογαριασμο ... κ οτι οφειλεις να αποπληρωνεις τον λογαριασμο πριν τη ληξη του deadline, ωστε να εχεις αυτη τη τιμη ...( τιμη συνεπειας )

59 λεπτά πριν, Craven είπε

Έχω μπερδευτεί και εγώ αρκετά διαβάζοντας μέρες για το τι τελικά συμφέρει και τι όχι...

Έίμαι πράσινο ΔΕΗ (Γ1 με νυχτερινό) και καταναλώσεις ανάλογα την εποχή απο 500-550kw το ΔΙΜΗΝΟ τους χαλαρούς μήνες (άνοιξη, φθινόπωρο κτλ) ως και 1000+ το δίμηνο τους δύσκολους μήνες

Πχ  4ο με 6ο είχα 380 μέρα και 120 νύχτα (με μια απουσία για διακοπές γύρω στο 10ήμερο) ενώ 6ο με 8ο είχα 850 μέρα και 300 νύχτα. Ας πούμε λοιπόν μέσο όρο στις 350-400 τον μήνα (70-75% μέρα και 25-30% νύχτα).

Βαριέμαι τον "τουρισμό" οπότε θα έψαχνα κάτι πιο μόνιμο για 12 ή άντε 6 μήνες που όμως να συμφέρει συνολικά σε σχέση με το πράσινο της ΔΕΗ. 

Αν έχει κάποιος να προτείνει κάτι (πέρα απο προσωπικό συμφέρον για referrals κτλ) ας μας πει γιατί βλέπω πιο πάνω και άλλα άτομα στην ίδια κατάσταση στην ΔΕΗ με παρόμοιες καταναλώσεις να είναι μπερδεμένοι :)

Γιστι δεν πας στο select της ζενιθ μεχρι 28η Φλεβαρη, ωστε να φυγουν οι δυσκολοι μηνες τ χειμωνα ολιγον τι ανωδυνα, κ το βλεπεις τοτε λιγο πριν ληξει ξανα?! 5 γιουρια παγιο κ κλειδωμενη τιμη στα 0.089....συν μπονους , σαν κιτρινο ισως κ ν παρει κ επιδοτηση....

Επεξ/σία από mdkamael
  • Like 1
Δημοσ.

Για πιο λόγο να πληρώσω παραπανω στον πρώτο λογαριασμό? Η ΔΕΗ θέλει κοντά 20 λεπτά . Για τις καταναλώσεις που έχω ποια από τις 2 πάνω προτείνεται;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Από ΉΡΩΝ έχεις περάσει το τελευταίο 6μηνο; Θα μπορούσες δηλαδή να πας στο Yellow οne του ΗΡΩΝ (δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα τιμή Δεκεμβρίου). Με αίτηση μέσω econtract παίρνεις 50 ευρώ δώρο. Πες δηλαδή ότι ανακοινώνουν τιμή 0.14, μείον 0.015 επιδότηση κρατική = 0.125.

Mόλις κάψεις 300-350 kw, κάνεις αίτημα στην Elpedison. To 50άρικο Σκλαβενίτη (xmas promo) το δίνουν για αιτήσεις μέχρι 10/1. Ακόμα κι αν δεν έχει βγάλει μέχρι τότε λογαριασμό ο ΗΡΩΝ... κάνε αίτημα στην Elpedison με εκκαθαριστικό ή τελικό της Volton, το δέχονται.

Τουρίστας που δεν έχει περάσει από Ήρωνα το τελευταίο εξάμηνο δεν λογίζεται τουρίστας

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 9

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...