Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, vklon είπε

Τα 40€ public ή 35€ είναι fixed μαζί με το Christmas promo 50€. Εγώ που έτυχε να μεταφέρω σχεδόν 10 παροχές πήρα έξτρα και μερικά 20€ Σκλαβενίτη κατ’ εξαίρεση μετά από παζάρι. Όλα γράφονται στο συμβόλαιο είναι το καλό και συνεπώς και μια μέρα να κάτσεις πάλι τα παίρνεις μέσω Rae.

Ανάλογα σε μερικές παροχές μου έχει τύχει σε λίγες μέρες ενώ σε άλλες μέχρι και μήνα. Κάνε αίτημα μέσω ΡΑΕ αν αργήσουν πάνω από μια εβδομάδα και παίρνε και συχνά τηλέφωνα αν θες να έρθουν σύντομα.

Συμφωνούμε εν μέρει...αλλά μην το ξανανοίξουμε το θέμα με το τι παίρνει ο καθένας από τα διάφορα κανάλια πώλησης.Fixed σε προσφορά που δίνεται από promo με όριο τις 300-500 επιταγές δεν υφίσταται.Αρα για μένα το public δεν είναι fixed promo. Ο λόγος που έφυγε ο doomnx από το νήμα ήταν οι παρεξηγησεις που εγιναν απο αυτές οι βλακειες.Καποιοι βρίσκονται αρκετά χρόνια στο νήμα και δεν εμφανίστηκαν όταν πλάκωσαν οι μεσάζοντες με τις επαφές τους..Τέλεια από μένα και πάμε παρακάτω.

2 ώρες πριν, agtitis είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω αντλία θερμότητας και υπολόγισα την συνολική κατανάλωση ρεύματος γύρω  στις 600Kwh το μήνα τον Χειμώνα.

Η αντλία μου καίει περίπου 350Kwh. Έχω και νυχτερινό τιμολόγιο οπότε μπορώ να λειτουργώ περισσότερο την αντλία εκεί (15:30 - 17:30) και μετά τις 02:00

Ποιο πρόγραμμα συμφέρει περισσότερο για να βγάλω τον Χειμώνα και μετά βλέπουμε; Κλίνω προς τo Elpedison Bright Night.

Για νυκτερινή κατανάλωση μεγάλη είναι αρκετά καλό πρόγραμμα εάν θέλεις σταθερό. Επι της παρούσης έχει και το promo με τα 50 Σκλαβενίτη συν ότι άλλο τσιμπήσεις από τα διάφορα κανάλια πώλησης της elpe.6μηνο καλό σε σταθερό είναι και της protergia το 6μηνα value secure όπου με σύσταση από υφιστάμενο πελάτη λαμβάνεις για 5 μήνες 10 ευρώ που επί της ουσίας μηδενιζουν το πάγιο.

Αν έχεις και κάποια άλλη παροχή να βάλεις σαν σύσταση παίζει και έξτρα 50 στον επόμενο λογαριασμό. 

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 hour ago, Dogtor21 said:

Ακόμη εδώ κρατάω Θερμοπύλες και εγώ... περιμένω τον Εφιάλτη 😜! Αλλά εννοείται έχω δεύτερες και τρίτες σκέψεις 

Μην μασάτε αδερφιά. Έρχεται  κρατική επιδοτησή και ας μην ξεχνάμε και το μηδενικό πάγιο.  Δεν νομίζω να έχουμε ουσιαστική διαφορά στην τελική χρέωση από τα σταθερά των 0,9-0,10

• Like 4
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, vali είπε

Μην μασάτε αδερφιά. Έρχεται  κρατική επιδοτησή και ας μην ξεχνάμε και το μηδενικό πάγιο.  Δεν νομίζω να έχουμε ουσιαστική διαφορά στην τελική χρέωση από τα σταθερά των 0,9-0,10

Μπα αφορμή να ξαναρχίσουμε τον τουρισμό ψάχναμε. 😂

• Haha 5
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, vali είπε

Είναι που άμα σου μπει το μικρόβιο του τουρισμού δύσκολα φεύγει... 

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, έχω πράσινο ΗΡΩΝ, basic home ρευμα και Double Home Flex ΦΑ και θέλω να αλλάξω άμεσα γιατί το άφησα πολύ καιρό στον αυτόματο χωρίς να ασχοληθώ!

Μέσες μηνιαίες κατανάλωσεις:
ΦΑ 820kWh
Ρεύμα 230kWh
Νυχτερινό 70kWh

Δεν με ενδιαφέρει ο τουρισμός (λέω εγώ τώρα...). Ποια προγράμματα θα μου προτείνατε; Έναν πάροχο και για ρεύμα και ΦΑ. Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από gballas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, gballas said:

Δεν με ενδιαφέρει ο τουρισμός. Ποια προγράμματα θα μου προτείνατε; Ευχαριστώ.

Double στη ζενίθ με 6 μήνες δωρεάν πάγια

https://zenith.gr/el/for-the-home/electricity/power-home-direct-plus/

https://zenith.gr/el/for-the-home/gas/gas-home-direct/

Επεξ/σία από ekrepali
delete
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/11/2024 στις 2:43 ΠΜ, xariskk24 είπε

Μπορείς κάπως να το επιβεβαιώσεις; Και εγώ είμαι 3-4 μήνες στο easy. Το είχαν πριν πάλι με άλλο όνομα και μέχρι να πάρω χαμπάρι ότι το άλλαξαν ένα μήνα ήταν 0.15 η τιμή αν θυμάμαι καλά . 

Επιβεβαιώνω @xariskk24 ότι το value easy αντικαθίσταται από το value swift. Οπότε άλλαξε άμεσα γιατί θα αγγίξει τα 0.20 ως κυμαινόμενο. Επιτρέπουν την αλλαγή προγράμματος αλλά καλύτερα να δεις και την αγορά. 

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Double στη ζενίθ με 6 μήνες δωρεάν πάγια

https://zenith.gr/el/for-the-home/electricity/power-home-direct-plus/

https://zenith.gr/el/for-the-home/gas/gas-home-direct/

Επειδή όμως έχουν βαρέσει διάλυση στην εξυπηρέτηση λόγω φόρτου, στείλε ενα pm στον @korakios να σου δώσει το κινητό από ένα κονέ που έχει.

Ευχαριστώ, μέχρι 2/12 είδα η προσφορά https://zenith.gr/el/for-the-home/special_offers/. Κάνω την αίτηση και θα προσπαθήσω να βρω και το κινητό από τον συνφορουμίτη.

Δημοσ.

Καλημέρα Παίδες, 

1. Μπορώ σήμερα σάββατο να πάρω αυτό με την ελπέ για 2 παροχές; Που να πάρω τηλέφωνο; 
2. Αν κατάλαβα καλά είναι 50 σκλαβενίτη και 35-40 public ή σκλαβενίτη ή στο λογαριασμό σε δεκάρικα; Σου δίνουν επιλογή; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημερα παιδια ΕΛΠΕ μέχρι 10 σήμερα ή μέχρι 12 σε κατάστημα βρίσκω 50 σκλαβε + 35 public (30 απο τηλ) και 50 αεριο (αν εχετε).

ξερει κανεις που μπορώ να βρω 50+50 που λετε οτι υπάρχει;

Επεξ/σία από Cmg__
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, juanjk είπε

Επιβεβαιώνω @xariskk24 ότι το value easy αντικαθίσταται από το value swift. Οπότε άλλαξε άμεσα γιατί θα αγγίξει τα 0.20 ως κυμαινόμενο. Επιτρέπουν την αλλαγή προγράμματος αλλά καλύτερα να δεις και την αγορά. 

καλημερα. τους καλεσα αλλα δεν εχουν το swift καθολου προφανως δεν εχει βγει αρα...πρπει να περιμενω πρωτα να βγει...

Eπιπλεον πηγα τωρα σε καταστημα και δεν το ξερουν.. και για το 6Μ το σταθερο παλι δεν μπορουν μονο τηλεφωνικα μου ειπαν! οτι να ναι

Επεξ/σία από xariskk24
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Άρα περίπου 0.105€/kWh για το smart night της ζενίθ 

εξαιρετικό ... στις 1000kwh μαζι νυχτερινο μεσα, βγαινει λιγοτερο απο το μπλε σταθερο της ιδιας με το δωρο παγιο σε συνολο. Τζαμπ αγχος. Για ουτε ενα δεκαρικο διαφορα δεν αξιζει ουτε η αλλαγη σε select. 

Επεξ/σία από mdkamael
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...