Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο win more 2 όμως με την κλειδωμένη τιμή το πάγιο είναι 10ε οπότε στην ουσία μηδενίζεται το πάγιο έστω και γι αυτούς τους δύο μήνες.

• Like 2
  • Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SofoS@ είπε

Στο win more 2 όμως με την κλειδωμένη τιμή το πάγιο είναι 10ε οπότε στην ουσία μηδενίζεται το πάγιο έστω και γι αυτούς τους δύο μήνες.

Σωστά. Απλά αν επιλέξεις κάποιο άλλο δώρο, έχεις την πολυτέλεια να φύγεις και πριν το δίμηνο αν παρουσιαστεί καλύτερη ευκαιρία.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Σωστά. Απλά αν επιλέξεις κάποιο άλλο δώρο, έχεις την πολυτέλεια να φύγεις και πριν το δίμηνο αν παρουσιαστεί καλύτερη ευκαιρία.

Και εδώ την έχεις. Το δώρο δεν χάνεται αν φύγεις νωρίτερα. Απλά δεν εκμεταλλεύεσαι όλο το ποσό το οποίο δεν είναι πρόβλημα. Σημασία έχει ότι και με αυτή την επιλογή δεν δεσμεύεσαι

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, alexander098 είπε

Και εδώ την έχεις. Το δώρο δεν χάνεται αν φύγεις νωρίτερα. Απλά δεν εκμεταλλεύεσαι όλο το ποσό το οποίο δεν είναι πρόβλημα. Σημασία έχει ότι και με αυτή την επιλογή δεν δεσμεύεσαι

40 ευρώ public ή 40 επιπλέον Σκλαβενίτη είναι περισσότερα από 10 ευρώ στο λογαριασμό έαν φύγεις στο μήνα. Ο καθένας όμως κάνει ότι θεωρεί καλύτερο για τον ίδιο.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, messinia3 είπε

40 ευρώ public ή 40 επιπλέον Σκλαβενίτη είναι περισσότερα από 10 ευρώ στο λογαριασμό έαν φύγεις στο μήνα. Ο καθένας όμως κάνει ότι θεωρεί καλύτερο για τον ίδιο.

Υπάρχει 40€ επιπλέον Σκλαβενίτη; Γιατί το 40€ public δεν με τρελαίνει( όλα overpriced). Άμα είναι έτσι εννοείται αλλάζει το πραμα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ekrepali είπε

Aν στείλεις τέτοιο mail θα σου κόψουν το ρεύμα. Το καλύτερο είναι να στείλεις mail ότι μετά τη λήξη της σύμβασης επιθυμείς την αυτόματη μετάβαση σε πράσινο.

Δεν θα κόψουν το ρεύμα. Δηλώνει ότι δεν θέλει αυτόματη ανανέωση προγράμματος. Το πιο πιθανό θα τον βάλουν αυτόματα στο πράσινο. Εξάλλου μπορεί στο μεταξύ να ξεκινήσει τη διαδικασία αλλαγής παρόχου

Μέση τιμή Νοεμβρίου έκλεισε 137,42

Επεξ/σία από bilham
Δημοσ.
2 ώρες πριν, messinia3 είπε

Σε αυτό θα συμφωνήσω για τουρισμό καλύτερα όλα τα δωρα μπροστά...ακόμα κι αν αποδίδονται στο δίμηνο.Υπαρχουν πολλές επιλογές από όλα τα κανάλια πώλησης της elpedison.Εγω προτίμησα εκτός από τα 50 του Σκλαβενίτη τα έξτρα να είναι επίσης Σκλαβενίτη. Για 2 και περισσοτερες παροχές τα deal είναι καλύτερα προφανώς. 

Τα 40€ public ή 35€ είναι fixed μαζί με το Christmas promo 50€. Εγώ που έτυχε να μεταφέρω σχεδόν 10 παροχές πήρα έξτρα και μερικά 20€ Σκλαβενίτη κατ’ εξαίρεση μετά από παζάρι. Όλα γράφονται στο συμβόλαιο είναι το καλό και συνεπώς και μια μέρα να κάτσεις πάλι τα παίρνεις μέσω Rae.

14 λεπτά πριν, giorgoskoy είπε

Γνωρίζουμε πόσο καιρό μετά την εκπροσώπηση δίνει η Bolton τις επιταγές Σκρουτζ?

Ανάλογα σε μερικές παροχές μου έχει τύχει σε λίγες μέρες ενώ σε άλλες μέχρι και μήνα. Κάνε αίτημα μέσω ΡΑΕ αν αργήσουν πάνω από μια εβδομάδα και παίρνε και συχνά τηλέφωνα αν θες να έρθουν σύντομα.

Δημοσ.
3 minutes ago, vklon said:

Ανάλογα σε μερικές παροχές μου έχει τύχει σε λίγες μέρες ενώ σε άλλες μέχρι και μήνα. Κάνε αίτημα μέσω ΡΑΕ αν αργήσουν πάνω από μια εβδομάδα και παίρνε και συχνά τηλέφωνα αν θες να έρθουν σύντομα.

Σκέφτομαι να επιστρέψω στην ΕΛΠΕ με την παραπάνω προσφορά το μόνο θέμα είναι ότι μόλις ολοκληρώθηκε η μετάβαση στην βολτον, γίνεται να φύγω τόσο γρήγορα χωρίς να χάσω κάτι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω αντλία θερμότητας και υπολόγισα την συνολική κατανάλωση ρεύματος γύρω  στις 600Kwh το μήνα τον Χειμώνα.

Η αντλία μου καίει περίπου 350Kwh. Έχω και νυχτερινό τιμολόγιο οπότε μπορώ να λειτουργώ περισσότερο την αντλία εκεί (15:30 - 17:30) και μετά τις 02:00

Ποιο πρόγραμμα συμφέρει περισσότερο για να βγάλω τον Χειμώνα και μετά βλέπουμε; Κλίνω προς τo Elpedison Bright Night.

Επεξ/σία από agtitis
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, agtitis είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω αντλία θερμότητας και υπολόγισα την συνολική κατανάλωση ρεύματος γύρω  στις 600Kwh το μήνα τον Χειμώνα.

Η αντλία μου καίει περίπου 350Kwh. Έχω και νυχτερινό τιμολόγιο οπότε μπορώ να λειτουργώ περισσότερο την αντλία εκεί (15:30 - 17:30) και μετά τις 02:00

Ποιο πρόγραμμα συμφέρει περισσότερο για να βγάλω τον Χειμώνα και μετά βλέπουμε; Κλίνω προς τo Elpedison Bright Night.

Το νυχτερινό θα αλλάξει και θα γίνει μάλλον από τι είπε ο υπουργός μεσημεριανό και ίσως 1 ώρα κατά τη 1 το βράδυ είπε. Η αυτό που λες κάνε ή το value secure της protergia με σύσταση που μηδενίζεται το πάγιο.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, giorgoskoy είπε

Σκέφτομαι να επιστρέψω στην ΕΛΠΕ με την παραπάνω προσφορά το μόνο θέμα είναι ότι μόλις ολοκληρώθηκε η μετάβαση στην βολτον, γίνεται να φύγω τόσο γρήγορα χωρίς να χάσω κάτι?

Μόλις λάβεις την δωροεπιταγή του Skroutz μπορείς να φύγεις 

Επεξ/σία από vklon
Δημοσ.
22 minutes ago, vklon said:

Μόλις λάβεις την δωροεπιταγή του Skroutz μπορείς να φύγεις 

Αν φύγω νωρίτερα υπάρχει πιθανότητα να την χάσω, αυτό ήθελα να ρωτήσω 

Δημοσ.
Στις 28/11/2024 στις 8:17 ΜΜ, mdkamael είπε

παίδες κανείς άλλος σμαρτναιτιατης που κρατεί τις Θερμοπυλες για Νοέμβρη ?! Λεω να το παίξω ακόμη αφελής, να έρθει και η cyber week ... who knows ....

Ακόμη εδώ κρατάω Θερμοπύλες και εγώ... περιμένω τον Εφιάλτη 😜! Αλλά εννοείται έχω δεύτερες και τρίτες σκέψεις 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...