Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Cmg__ είπε

Είμαι και εγώ Zenith -40% -5% πριν τις 12 νοεμβρίου. Δεν μου έχει έρθει λογαριασμός ακόμα.

Βλέπω λένε ότι τους ήρθε 0.10 για μέρα και 0.092 για νύχτα..

Μα δεν ήταν 0.085 ή κάτι τέτοιο κλειδωμένο για κάποιους μήνες;

Το select είναι κλειδωμενο στα 0,085 μέχρι Φλεβάρη. Το smart night όχι. 

• Thanks 1
  • Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, HERTHAN είπε

Αν θέλει κανείς σύσταση στη Protergia για να πάρει τα 50 ευρώ(κι αυτός κι εγώ φυσικά) ας μου στείλει p.m. για να μην χαλάμε το θέμα με τα link.

Για να μην βγεί κανείς να πει οτι κάνω διαφήμιση ή ότι δουλεύω για την Protergia να πω ότι σχεδόν όλοι με ξέρουν (η τουλάχιστον με ήξεραν μιας και δεν είμαι το ίδιο ενεργός) εδώ μέσα και πόσο έχω βοηθήσει γενικότερα στα αντίστοιχα θέματα.

Είμαι καλύτερο παιδί απο τους άλλους τους αλήτες που σας ζητάνε σύσταση.😝

Είναι γνωστό το ποιόν σου @HERTHAN ...μας έλειψες!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι καταναλώσεις είναι; Υπάρχουν επιλογές και για μόνιμη λύση και για τουρισμό, οπότε πες μας αν θα το ψάχνεις συχνά ή θέλεις μια λύση για αρκετούς μήνες.

Σχετικά με τη συζήτηση παραπάνω, ενημερώνω ότι μπορώ κι εγώ να συστήσω, καίω εγκεφαλικά κύτταρα επεξεργάζοντας στο excel και χρειάζομαι να κλείσω τον υπολογιστή να βγω έξω :)

Σημειώνω ότι η ΤΕΑ Νοεμβρίου μια μέρα πριν κλείσει ο μήνας είναι στα 138,08. 

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 2
Δημοσ.
22 minutes ago, juanjk said:

Τι καταναλώσεις είναι; Υπάρχουν επιλογές και για μόνιμη λύση και για τουρισμό, οπότε πες μας αν θα το ψάχνεις συχνά ή θέλεις μια λύση για αρκετούς μήνες.

Μιλάμε για καταναλώσεις κάτω από 100 κιλοβατώρες. Δεν έχω πρόβλημα να κάνω τουρισμό, εκτός και αν θεωρείτε ότι οι τιμές θα αυξηθούν, και θα ήταν πιο συμφέρον να κλειδώσω μια τιμή για ένα εξάμηνο/χρόνο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, enteacher04 είπε

Μιλάμε για καταναλώσεις κάτω από 100 κιλοβατώρες. Δεν έχω πρόβλημα να κάνω τουρισμό, εκτός και αν θεωρείτε ότι οι τιμές θα αυξηθούν, και θα ήταν πιο συμφέρον να κλειδώσω μια τιμή για ένα εξάμηνο/χρόνο.

Με τέτοιες καταναλώσεις συμφέρει ο τουρισμός για τα δώρα. Προσωπικά δε θα πήγαινα σε σταθερό για την περίπτωσή σου.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, enteacher04 είπε

Κυνηγα το 0€ παγιο, περνά από ελπε για 50€ Σκλαβενίτη 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς να πας στο zenith home select κίτρινο που έχει σταθερή τιμή έως Φλεβάρη. Πληρώνεις μόνο το πάγιο του 3ου μήνα και το ψάχνεις μετά ξανά.

Αν έχεις skroutz plus έχεις το volton yellow protect με σταθερή τιμή έως Γενάρη, δωρεάν πάγια και δωροκάρτα skroutz.

Κάνεις econtract στον ηρων και επιλέγεις είτε ένα κίτρινο για 1-2 μήνες είτε το blue generous 6M για πιο μόνομα, για να λάβεις 50€ δώρο econtract. (στο 6μηνο μπλε χρειάζεται προσοχή να το καταργήσεις μέσα στον 6ο μήνα για να μην ανανεωθεί αυτόματα)

Μπορείς να επωφεληθείς με το xmas offer της Elpedison 50€ δωροκάρτα Σκλαβενίτη παραμένοντας σε ένα κίτρινο για 1-2 μήνες ή επιλέγοντας ένα 6μηνο μπλε πχ bright με τη δωροκάρτα να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του παγίου.

Σου στέλνω λινκ σύστασης αν θέλεις για να λάβεις στο protergia value secure 5χ10€ δώρο στους πρώτους 5 μήνες και κιλοβατώρα 0,085 με συνέπεια. Το δώρο καλύπτει το πάγιο που είναι 9,90 και μετά την ενεργοποίηση μπορείς να αρχίσεις να συστήνεις να κερδίζεις 50ρικα.

Επεξ/σία από juanjk
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 26/11/2024 στις 11:58 ΜΜ, bilham είπε

Πρόσεξε αν υπάρχει όρος για αυτόματη ανανέωση του σταθερού 30 μέρες πριν τη λήξη...

Όπως έχουν αναφέρει και άλλοι, το υβριδικό Select της Ζενίθ είναι καλή περίπτωση για αν βγάλεις το χειμώνα

Αλλιώς και με ένα 6μηνο σταθερό πχ Protergia θα είσαι καλά

Η PROTERGIA δίνει την έκπτωση προκαταβολικά από τον πρώτο λογαριασμό

παλι καλα που το ειπες για την αυτοματη ανανεωση γιατι δεν το γνωριζα, οποτε θα στειλω ενα μειλ πριν τις 15 ημερες που ληγει το συμβολαιο οτι δεν επιθυμω την ανανεωση του

Η παρούσα θα ανανεώνεται αυτόματα για χρονικό διάστημα ενός (1) έτους κάθε

φορά («Διάρκεια Ανανέωσης»), εκτός εάν δεκαπέντε (15) ημέρες πριν τη λήξη της

Αρχικής Διάρκειας ή της εκάστοτε Διάρκειας Ανανέωσης ένα από τα συμβαλλόμενα

μέρη δηλώσει με έγγραφη επιστολή, κοινοποιούμενη στο αντισυμβαλλόμενο μέρος, ότι

δεν επιθυμεί την ανανέωση της σύμβασης. Ο Προμηθευτής υποχρεούται να υπενθυμίζει

στον Πελάτη, με ατομική ειδοποίηση στον λογαριασμό κατανάλωσης ή με μήνυμα

ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την επερχόμενη λήξη της σύμβασης ένα (1) μήνα πριν την

επέλευση αυτής, καθώς και το δικαίωμα αλλαγής προμηθευτή.

• Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, colombiano747 είπε

παλι καλα που το ειπες για την αυτοματη ανανεωση γιατι δεν το γνωριζα, οποτε θα στειλω ενα μειλ πριν τις 15 ημερες που ληγει το συμβολαιο οτι δεν επιθυμω την ανανεωση του

Η παρούσα θα ανανεώνεται αυτόματα για χρονικό διάστημα ενός (1) έτους κάθε

φορά («Διάρκεια Ανανέωσης»), εκτός εάν δεκαπέντε (15) ημέρες πριν τη λήξη της

Αρχικής Διάρκειας ή της εκάστοτε Διάρκειας Ανανέωσης ένα από τα συμβαλλόμενα

μέρη δηλώσει με έγγραφη επιστολή, κοινοποιούμενη στο αντισυμβαλλόμενο μέρος, ότι

δεν επιθυμεί την ανανέωση της σύμβασης. Ο Προμηθευτής υποχρεούται να υπενθυμίζει

στον Πελάτη, με ατομική ειδοποίηση στον λογαριασμό κατανάλωσης ή με μήνυμα

ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την επερχόμενη λήξη της σύμβασης ένα (1) μήνα πριν την

επέλευση αυτής, καθώς και το δικαίωμα αλλαγής προμηθευτή.

Ποιο είναι το ακριβές πρόγραμμά σου; Γνωρίζω ότι ο ΗΡΩΝ ανανεώνει αυτόματα με επαναδέσμευση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαλλον εμμεσως κλειδωσε ... η επιδοτηση θα ειναι στα 0.015/kwh. Εκτος και αν τρολαρουν και πουν.... οκ 0.155/kwh, κ αφου υποσχεθηκαμε κατω απο 15λεπτα θα επιδοτησουμε με 0.006 😛 ωστε να παει ακριβως 0.149 😛 και επιδοτησαμε και ριξαμε και τη kwh κατω απο 15cent. Τιαλλοθετεαλητεςαδελφιαπουλια?

Screenshot_20241129_131837_Chrome.jpg

Zenith παντως τρολαρει για BF ... επαναφερει τα 6παγια δωρο ενω τα ειχε πριν καταργησει για το direct plus 😕

Screenshot_20241129_133058_Chrome.jpg

8 ώρες πριν, Cmg__ είπε

Είμαι και εγώ Zenith -40% -5% πριν τις 12 νοεμβρίου. Δεν μου έχει έρθει λογαριασμός ακόμα.

Βλέπω λένε ότι τους ήρθε 0.10 για μέρα και 0.092 για νύχτα..

Μα δεν ήταν 0.085 ή κάτι τέτοιο κλειδωμένο για κάποιους μήνες;

μπερδεύεσαι με το home select ... 2 διαφορετικα προγραμματα ...

Επεξ/σία από mdkamael
  • Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, colombiano747 said:

Aν στείλεις τέτοιο mail θα σου κόψουν το ρεύμα. Το καλύτερο είναι να στείλεις mail ότι μετά τη λήξη της σύμβασης επιθυμείς την αυτόματη μετάβαση σε πράσινο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, juanjk είπε

Ποιο είναι το ακριβές πρόγραμμά σου; Γνωρίζω ότι ο ΗΡΩΝ ανανεώνει αυτόματα με επαναδέσμευση.

ELPEDISON Bright Up Day . Το είχα κάνει το καλοκαίρι και λέει λήγει 31/12/2024

39 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Aν στείλεις τέτοιο mail θα σου κόψουν το ρεύμα. Το καλύτερο είναι να στείλεις mail ότι μετά τη λήξη της σύμβασης επιθυμείς την αυτόματη μετάβαση σε πράσινο.

Παντως έτσι λένε στους όρους τους, να τους ενημερώσεις γραπτώς ότι δεν θες να ανανεώσεις το συμβόλαιο. Τεσπα άμα κάποιος είχε σταθερό ΕLPEDISON μπορεί να μας πει τι εκανε όταν άλλαξε εταιρεία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκλεισα μόλις 2 μηνο ελπεντισον, δωροεπιταγη 50 για Σκλαβενίτη, 50ε στον λογαριασμό για 5 μηνες τμηματικα και 20ε public. Τα 2 τελευταία δώρα ισχύουν για παλιούς πελάτες. Ανατρέξτε στην παλιά σας σύμβαση και μιλήστε με το τηλέφωνο  που υπάρχει εκεί. 

Δεν χρειάζετε σύσταση. Σε περίπτωση σύστασης χάνετε τα 50 στο λογαριασμό και 20 public. Είναι μόνο για σήμερα. 

Επεξ/σία από lazarnik
  • Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...