Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, gogkroj είπε

ειναι πλεον ακριβο το πρόγραμμα smart night -45% ; και ψάχνεστε για αλλου ή απλα κυνηγάτε τα δωρα ;

Μηδενικο παγιο.Ο Νοεμβρης για τους συνεπεις βγηκε στα 0.10/kwh ημερα κ 0.092/kwh νυχτα. Not good, but not bad either... 

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, mdkamael είπε

Ρε σεις... ερωτηση... αν κανεις εσωτερικη τραμπα στη ζενιθ ας πουμε απο κιτρινο σε μπλε, θα ισχυσει η συνεπεια απο τον 1ο λογαριασμο? 

Θα ισχύσει από το 2ο λογαριασμό (εφόσον ο πρώτος είναι εκκαθαριστικός)

3 ώρες πριν, messinia3 είπε

Ενημερωτικά προσοχή στις αλλαγές στην elpe,γιατί άρχισαν κι αυτοί τη βλακεια της volton να στέλνουν αίτημα χωρίς μετρήσεις στο ΔΕΔΔΗΕ. Καλά στην εξυπηρέτηση πελατών δεν το συζητάω καν ότι δεν ξέρουν που τους παν τα τέσσερα. 

Απλή αλλαγή παρόχου δεν γίνεται δεκτή από το ΔΕΔΔΗΕ αν ο πάροχος δεν καταχωρήσει ενδείξεις. Οπότε, το πιθανότερο είναι να γίνονται λάθη στην καταχώρηση των ενδείξεων.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, juanjk είπε

Θα ισχύσει από το 2ο λογαριασμό (εφόσον ο πρώτος είναι εκκαθαριστικός)

Απλή αλλαγή παρόχου δεν γίνεται δεκτή από το ΔΕΔΔΗΕ αν ο πάροχος δεν καταχωρήσει ενδείξεις. Οπότε, το πιθανότερο είναι να γίνονται λάθη στην καταχώρηση των ενδείξεων.

Καταχωρούν το αίτημα αλλαγής παροχου χωρίς να επιλέξουν ενδείξεις μέσω φωτογραφίας και ουσιαστικά πάει ο ΔΕΔΔΗΕ για επιτόπια καταμέτρηση. (Οταν δεν έχουν βάλει ενδείξεις),ώστε να ολοκληρωθεί (καθυστερημένα) η αλλαγή εκπροσώπησης. 

Υγ.Εκτος αν ηταν βλήμα βάρδια στο ΔΕΔΔΗΕ μου έλεγε κι αυτή μπαρούφες.(Γιατί μου είπε επί λέξη ότι απαιτείται η επίσκεψη τεχνικού, γιατί δεν έχουν καταχωρηθεί ενδείξεις,ενώ έβλεπε το αίτημα αλλαγής καταχωρημενο-προφανως όχι ολοκληρωμένο)

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.

Ειμαι ζενιθ στο Power Home Smart Night οχι πανω αποο 2 μηνες Με πηρε τηλεφωνο απο ελπεντισον η κοπελα που ειχα κανει συμβολαιο οταν ειχα παει ελπεντισον και μου προσφερει 50ευρω αν θυμαμαι καλ σκαλβενιτη και 20ευρω public Συμφερει λετε Δεν προλαβα καθολου να διαβασω σε προηγουμενα ποστ τι εχει αναφερθει και αυτη θα με παρει αυριο τηλ να της απαντησω

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, giannis22k είπε

Ειμαι ζενιθ στο Power Home Smart Night οχι πανω αποο 2 μηνες Με πηρε τηλεφωνο απο ελπεντισον η κοπελα που ειχα κανει συμβολαιο οταν ειχα παει ελπεντισον και μου προσφερει 50ευρω αν θυμαμαι καλ σκαλβενιτη και 20ευρω public Συμφερει λετε Δεν προλαβα καθολου να διαβασω σε προηγουμενα ποστ τι εχει αναφερθει και αυτη θα με παρει αυριο τηλ να της απαντησω

Τι προγραμμα? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικά σου είπε κάποιο από τα παρακάτω, που με τα δώρα όντως είναι σαν να έχεις χαμηλό έως και μηδενικό το πάγιο των 9.90. Το Win more 2 έχει την τιμή μέχρι τέλος Γενάρη και μετά γίνεται κυμαινόμενο.

ELPEDISON Bright 6M 0,09990 0,09990 9,90
ELPEDISON Bright Night 6M 0,10990 0,07490 9,90
ELPEDISON Bright 12M 12Μ 0,10490 0,10490 7,90
ELPEDISON Win More 2 Χωρίς δέσμευση 0,09490 0,09490 9,90
2 ώρες πριν, messinia3 είπε

Καταχωρούν το αίτημα αλλαγής παροχου χωρίς να επιλέξουν ενδείξεις μέσω φωτογραφίας και ουσιαστικά πάει ο ΔΕΔΔΗΕ για επιτόπια καταμέτρηση. (Οταν δεν έχουν βάλει ενδείξεις),ώστε να ολοκληρωθεί (καθυστερημένα) η αλλαγή εκπροσώπησης. 

Υγ.Εκτος αν ηταν βλήμα βάρδια στο ΔΕΔΔΗΕ μου έλεγε κι αυτή μπαρούφες.(Γιατί μου είπε επί λέξη ότι απαιτείται η επίσκεψη τεχνικού, γιατί δεν έχουν καταχωρηθεί ενδείξεις,ενώ έβλεπε το αίτημα αλλαγής καταχωρημενο-προφανως όχι ολοκληρωμένο)

Γνωρίζω ότι αν δεν καταχωρήσει μέτρηση ο πάροχος τότε δεν εγκρίνεται το αίτημα καθόλου στο σύστημα του ΔΕΔΔΗΕ. Μόνο στις αλλαγές ΑΦΜ και επανασυνδέσεις μπορεί να καταχωρήσει αίτημα χωρίς ένδειξη. Βέβαια, ακόμη κι αν εγκριθεί αρχικά η ένδειξη μπορεί να την απορρίψει σε δεύτερο χρόνο επειδή πχ στο ενδιάμεσο πέρασε επιτόπια καταμέτρηση ο ΔΕΔΔΗΕ και ζητά νεότερη ένδειξη από τον πάροχο ή μετά από αυτοματοποιημένους ελέγχους είδε ότι η ένδειξη που καταχώρησε ο πάροχος δε συμφωνεί με το προφίλ της παροχής και χρειάζεται καταμέτρηση κοκ.

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, juanjk είπε

Λογικά σου είπε κάποιο από τα παρακάτω, που με τα δώρα όντως είναι σαν να έχεις χαμηλό έως και μηδενικό το πάγιο των 9.90. Το Win more 2 έχει την τιμή μέχρι τέλος Γενάρη και μετά γίνεται κυμαινόμενο.

ELPEDISON Bright 6M 0,09990 0,09990 9,90
ELPEDISON Bright Night 6M 0,10990 0,07490 9,90
ELPEDISON Bright 12M 12Μ 0,10490 0,10490 7,90
ELPEDISON Win More 2 Χωρίς δέσμευση 0,09490 0,09490 9,90

Γνωρίζω ότι αν δεν καταχωρήσει μέτρηση ο πάροχος τότε δεν εγκρίνεται το αίτημα καθόλου στο σύστημα του ΔΕΔΔΗΕ. Μόνο στις αλλαγές ΑΦΜ και επανασυνδέσεις μπορεί να καταχωρήσει αίτημα χωρίς ένδειξη. Βέβαια, ακόμη κι αν εγκριθεί αρχικά η ένδειξη μπορεί να την απορρίψει σε δεύτερο χρόνο επειδή πχ στο ενδιάμεσο πέρασε επιτόπια καταμέτρηση ο ΔΕΔΔΗΕ και ζητά νεότερη ένδειξη από τον πάροχο ή μετά από αυτοματοποιημένους ελέγχους είδε ότι η ένδειξη που καταχώρησε ο πάροχος δε συμφωνεί με το προφίλ της παροχής και χρειάζεται καταμέτρηση κοκ.

Tnx θα μαθω αυριο τι εχει συμβεί(ελπιζω να ειναι απλα καποιο συστημικο του ΔΕΔΔΗΕ ή να επεσα σε στοκο υπάλληλο του)...για περισσότερες των 2 παροχων πάντως elpe δίνει αρκετά εξτραδακια εκτός των 50 ευρώ Σκλαβενίτη.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
Δημοσ.

Είμαι και εγώ Zenith -40% -5% πριν τις 12 νοεμβρίου. Δεν μου έχει έρθει λογαριασμός ακόμα.

Βλέπω λένε ότι τους ήρθε 0.10 για μέρα και 0.092 για νύχτα..

Μα δεν ήταν 0.085 ή κάτι τέτοιο κλειδωμένο για κάποιους μήνες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Cmg__ είπε

Είμαι και εγώ Zenith -40% -5% πριν τις 12 νοεμβρίου. Δεν μου έχει έρθει λογαριασμός ακόμα.

Με την έκπτωση συνέπειας έχεις ένα επιπλέον 5% αλλα στον επομενο εκκαθαριστικό. Η τιμή δεν είναι κλειδωμένη. Εμένα μου βγήκε ο 1ος εκκαθαριστικός με -40% πριν λίγες μέρες. Δεν είναι άσχημη η τιμή και κάθομαι στα αυγά μου.

Τον προηγούμενο μήνα (Οκτ) η τιμή kwh ημέρας ήταν 0,13227 και με την έκπτωση του 40% έφτασε 0,07936. Κι η αντίστοιχη νυχτερινή στα 0,07336.

Αλλα εγώ και την τιμή του Νοεμβρίου δεν την βρίσκω κακή.

Μιλάω πάντα για zenith smart night.

Επεξ/σία από ioio
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Cmg__ είπε

Το select είναι κλειδωμενο στα 0,085 μέχρι Φλεβάρη. Το smart night όχι. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Τι καταναλώσεις είναι; Υπάρχουν επιλογές και για μόνιμη λύση και για τουρισμό, οπότε πες μας αν θα το ψάχνεις συχνά ή θέλεις μια λύση για αρκετούς μήνες.

Σημειώνω ότι η ΤΕΑ Νοεμβρίου μια μέρα πριν κλείσει ο μήνας είναι στα 138,08. 

• Like 3
Δημοσ.
22 minutes ago, juanjk said:

Τι καταναλώσεις είναι; Υπάρχουν επιλογές και για μόνιμη λύση και για τουρισμό, οπότε πες μας αν θα το ψάχνεις συχνά ή θέλεις μια λύση για αρκετούς μήνες.

Μιλάμε για καταναλώσεις κάτω από 100 κιλοβατώρες. Δεν έχω πρόβλημα να κάνω τουρισμό, εκτός και αν θεωρείτε ότι οι τιμές θα αυξηθούν, και θα ήταν πιο συμφέρον να κλειδώσω μια τιμή για ένα εξάμηνο/χρόνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...