Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βολτονάρα ρε φίλε. Πέρασε ο ΔΕΔΔΗΕ στις 19/11 για καταμέτρηση και αυτοί μου στείλανε λογαριασμό έως 24/11 έναντι +14kwh γιατί μπορούνε, λολ.

Εντωμεταξύ η Ζενιθάρα από 8/11 αίτημα αλλαγής παρόχου και στο ΔΕΔΔΗΕ αίτημα ακόμα δεν έχει πάει. Άσε μας ρε φίλε που θες και αλλαγή παρόχου, άραξε λίγο δε βλέπεις ότι πνιγόμαστε στη δουλειά, κλείσαμε κλείσαμε. 

Είμαστε, μια ωραία παρέα είμαστε. 

• Haha 2
  • Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρε σεις... ερωτηση... αν κανεις εσωτερικη τραμπα στη ζενιθ ας πουμε απο κιτρινο σε μπλε, θα ισχυσει η συνεπεια απο τον 1ο λογαριασμο? 

Δημοσ.

Ενημερωτικά προσοχή στις αλλαγές στην elpe,γιατί άρχισαν κι αυτοί τη βλακεια της volton να στέλνουν αίτημα χωρίς μετρήσεις στο ΔΕΔΔΗΕ. Καλά στην εξυπηρέτηση πελατών δεν το συζητάω καν ότι δεν ξέρουν που τους παν τα τέσσερα. 

Δημοσ.
27 minutes ago, teo_3 said:

Βολτονάρα ρε φίλε. Πέρασε ο ΔΕΔΔΗΕ στις 19/11 για καταμέτρηση και αυτοί μου στείλανε λογαριασμό έως 24/11 έναντι +14kwh γιατί μπορούνε, λολ.

Τώρα τελευταία είχαν στρώσει, φαίνεται πως άρχισαν τις παλιές μπούρδες. Πρόσεχε στους επόμενους εκκαθαριστικούς να μη σου διπλοχρεώσουν δημοτικά τέλη. Μέχρι 24/11 τα έχεις πληρωμένα.

Μου'χανε κάνει τα ίδια και αναγκάστηκα να ανοίξω 2 αιτήματα στο myrae για να τους κάνω να καταλάβουν την πατάτα... στο 1ο αίτημα μού απάντησαν με ένα σεντόνι πως όλα είναι μια χαρά. 😄

Just now, messinia3 said:

Ενημερωτικά προσοχή στις αλλαγές στην elpe,γιατί άρχισαν κι αυτοί τη βλακεια της volton να στέλνουν αίτημα χωρίς μετρήσεις στο ΔΕΔΔΗΕ. Καλά στην εξυπηρέτηση πελατών δεν το συζητάω καν ότι δεν ξέρουν που τους παν τα τέσσερα. 

Ανέκαθεν στη Befon έπρεπε να τους λες την ένδειξη στην αρχική επικοινωνία... ώστε να την αναγράφουν στη σύμβαση. Αλλιώς μετά αν έστελνες φώτο μαζί με τα δικαιολογητικά, αρκετές φορές την αγνοούσαν. Εν τω μεταξύ στη σύμβαση ακόμα δεν έχουν φτιάξει κουτάκι για νυχτερινό ένδειξη... τα γράφουν όλα σούμα σε ένα κουτί.

Spoiler

278482515_.jpg.0fa9a02eaf21d1b3e542c72f3e35d60e.jpg

Και σε κατάστημα που είχα κάνει αρκετές φορές σύμβαση, έγραφαν εκεί και τις δυο ενδείξεις... και τις έγραφαν επίσης και χειρόγραφα στο πάνω μέρος της 1ης σελίδας.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Τώρα τελευταία είχαν στρώσει, φαίνεται πως άρχισαν τις παλιές μπούρδες. Πρόσεχε στους επόμενους εκκαθαριστικούς να μη σου διπλοχρεώσουν δημοτικά τέλη. Μέχρι 24/11 τα έχεις πληρωμένα.

Μου'χανε κάνει τα ίδια και αναγκάστηκα να ανοίξω 2 αιτήματα στο myrae για να τους κάνω να καταλάβουν την πατάτα... στο 1ο αίτημα μού απάντησαν με ένα σεντόνι πως όλα είναι μια χαρά. 😄

Ανέκαθεν στη Befon έπρεπε να τους λες την ένδειξη στην αρχική επικοινωνία... ώστε να την αναγράφουν στη σύμβαση. Αλλιώς μετά αν έστελνες φώτο μαζί με τα δικαιολογητικά, αρκετές φορές την αγνοούσαν. Εν τω μεταξύ στη σύμβαση ακόμα δεν έχουν φτιάξει κουτάκι για νυχτερινό ένδειξη... τα γράφουν όλα σούμα σε ένα κουτί.

Απόκρυψη περιεχομένων

278482515_.jpg.0fa9a02eaf21d1b3e542c72f3e35d60e.jpg

Και σε κατάστημα που είχα κάνει αρκετές φορές σύμβαση, έγραφαν εκεί και τις δυο ενδείξεις... και τις έγραφαν επίσης και χειρόγραφα στο πάνω μέρος της 1ης σελίδας.

Το νέο είναι ότι δεν έστειλαν μετρήσεις ενώ αναγράφονται κανονικά στη σύμβαση...ευτυχώς αργεί η επόμενη προγραμματισμένη μου.Για τις μη προσβάσιμες παροχές θέλω να πιστεύω ότι θα τη διορθώσουν την πατάτα τους (email χεστηρι)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, konstantinost24 είπε

Αν εννοείς σύσταση για την protergia Μπορώ να σου στείλω link Συστασης εγώ. Έχουμε βάλει protergia το value secure  και εμείς με σύσταση οπότε μας βγαίνει και 0 το παγιο τους 5 από τους 6 μηνες

Αν θέλεις μόλις επιστρέψεις με το καλό Ελλάδα και εύχομαι να έχεις ένα υπέροχο ταξίδι μπορείς να μου στείλεις μυνημα στο Dm προσωπικό δηλαδή και Να σου στείλω link συστασης για την protergia εγώ θα πάρω από την protergia 50 ευρώ στον επόμενο λογαριασμό μου και εσύ 50€ με 10 να αφαιρούνται στους πρώτους 5 λογαριασμούς οποτε είναι σαν να πληρώνεις μόνο τον τελευταιο τον 6ο μήνα της Σύμβασης παγιο. Το value secure προτείνω που κάναμε και εμείς στο σπίτι. Με αρχική τιμή 11,9 λεπτά με Συνέπεια όμως μόλις στα 8,5 λεπτά τελική τιμή. Βασικό ότι η protergia από τον πρώτο λογαριασμό σου χρεώνει την τιμή με συνέπεια και μόνο αν δεν είσαι συνεπείς στον επόμενο χρεώνει την αρχική τιμή. Θα χαρώ να βοηθήσω. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση είμαι εδώ.

στο site της protergia, που λέει για σύσταση και δωρεάν πάγια ;; Ενδιαφέρομαι και εγώ για λινκ.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, giorgos_76 είπε

στο site της protergia, που λέει για σύσταση και δωρεάν πάγια ;; Ενδιαφέρομαι και εγώ για λινκ.

Με τα δωρεάν παγια εννοούν ότι ο πελάτης που πάει από σύσταση λαμβάνει 10 ευρώ το μήνα για 5 μήνες (επί της ουσίας δηλαδή μηδενίζει το πάγιο των 10 ευρώ των σταθερών προγραμμάτων της)

Δημοσ.
35 minutes ago, ekrepali said:

Ποιους επόμενους λογαριασμούς, εγώ για ένα σκουτζοκούπονο πέρασα και έκανα αίτηση στη Ζενίθ με το που έλαβα το κουπόνι, ένα λογαριασμό περίμενα και αυτοί στείλανε έναντι. 

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν και η Ζενίθ.

Δημοσ.
1 minute ago, teo_3 said:

Ποιους επόμενους λογαριασμούς, εγώ για ένα σκουτζοκούπονο πέρασα και έκανα αίτηση στη Ζενίθ με το που έλαβα το κουπόνι, ένα λογαριασμό περίμενα και αυτοί στείλανε έναντι. 

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν και η Ζενίθ.

Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα... τον άλλο μήνα θα πάρεις εκκαθαριστικό μέχρι 19/11... και τον Ιανουάριο θα πάρεις τον τελικό. Γι'αυτό σου είπα να τσεκάρεις τα δημοτικά τέλη.

Αν η Ζενίθ δεήσει και σε πάρει για πελάτη γιατί μ'αυτά που διαβάζω τις τελευταίες μέρες έχω καραφλιάσει... μπορεί να ξεμείνεις volton μέχρι του χρόνου. 😛

Δημοσ.
20 ώρες πριν, bilham είπε

Γιατί το άφησες τελευταία στιγμή;

Σε έχουν ενημερώσει για την μεταφορά στο νέο μπλε;

Υπάρχει όρος στο συμβόλαιο ότι στη λήξη σε μεταφέρουν σε άλλο σταθερό...

Περίμενα λόγω black friday μήπως βγάλουν κάποια προσφορά.Παρολα αυτά χθες μου στείλανε το συμβόλαιο ζενίθ και υπέγραψα.Οποτε όπου και να με βάλουν τώρα στον Ήρων δεν νομίζω να έχω θέμα αφού θα ενημερωθούν ότι υπέγραψα μια μέρα πριν λήξει το συμβόλαιο 

Δημοσ.

παίδες κανείς άλλος σμαρτναιτιατης που κρατεί τις Θερμοπυλες για Νοέμβρη ?! Λεω να το παίξω ακόμη αφελής, να έρθει και η cyber week ... who knows ....

Δημοσ.

Στις 28/11/2024 στις 8:17 ΜΜ, mdkamael είπε

παίδες κανείς άλλος σμαρτναιτιατης που κρατεί τις Θερμοπυλες για Νοέμβρη ?! Λεω να το παίξω ακόμη αφελής, να έρθει και η cyber week ... who knows ....

Κι εγώ την έκανα πάντως...η για την ακρίβεια προσπαθώ να την κάνω 😛

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, mdkamael είπε

και εγω δεν εχω φυγει προς το παρον.

Φοβαμαι οτι μετα τον Φεβρουαριο,δεν θα υπαρχει τετοιο προγραμμα με -40% -5%

Οποτε εν γνωση μου θα πληρωσω λιγους  αυξημενους μηνες,και να ρεφαρω μετα.

Τζογαδορους μας καταντησαν  οι αθλιοι.

• Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimviii είπε

και εγω δεν εχω φυγει προς το παρον.

Φοβαμαι οτι μετα τον Φεβρουαριο,δεν θα υπαρχει τετοιο προγραμμα με -40% -5%

Οποτε εν γνωση μου θα πληρωσω λιγους  αυξημενους μηνες,και να ρεφαρω μετα.

Τζογαδορους μας καταντησαν  οι αθλιοι.

true ... στον ίδιο δρόμο βαδίζουμε. Οσο κιαι να με δελεάζει το έτερο κίτρινο της εταιρίας, άλλο τόσο βλέπω πέραν του Φλεβάρη κ βλέπω το χάος-ειδικα μιας και θα είναι περίοδος αναπροσαρμογης στα νέα δεδομένα. 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, mdkamael είπε

true ... στον ίδιο δρόμο βαδίζουμε. Οσο κιαι να με δελεάζει το έτερο κίτρινο της εταιρίας, άλλο τόσο βλέπω πέραν του Φλεβάρη κ βλέπω το χάος-ειδικα μιας και θα είναι περίοδος αναπροσαρμογης στα νέα δεδομένα. 

Μετά το Μάρτιο η ΤΕΑ πέφτει....δύσκολα δε θα βρούμε ανταγωνιστικα κίτρινα.Αν τα δωρα είναι πάνω από 70 ευρώ (πόσο μάλιστα σουπερμάρκετ) κάνεις απόσβεση στα οποία κέρδη από τη μειωμένη τιμή...ρε ούτε ο @korakios δε θα αντέξει μακριά από τον τουρισμό....επανεκκίνηση με χειμερινό τουρισμό πλέον. 🤣

• Haha 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...