Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 hours ago, Merlin_o_magos said:

Οπότε αν κατάλαβα καλά θεωρητικά για να μην το προτιμάει κόσμος σημαίνει ότι είμαστε όλοι λίγο-πολύ ατακτούλιδες με κίνδυνο να χάσουμε την προσφορά και να τον πιούμε μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιό . 

Κατανοητό . Ευχαριστώ πολύ φίλε μου . 

12μηνη δεσμευση είναι για συνεπείς και όσους βαριουνται να ψάχνουν για νέα τιμολόγια.

Τσεκαρε τα 6μηνα της προτεργια αν σε ενδιαφέρει. 

Το value safe 6M έχει 0.095 και 9.9 πάγιο.

Το value secure 6M έχει 0.12 αρχική, 0.085 τελική και 9.90 πάγια. Αλλά αυτοί βάζουν προκαταβολικα την έκπτωση και σε χρεώνουν τη διαφορά σε περίπτωση που δε πληρώσεις εμπροθεσμα.

Τα πάγια τα κάνεις απόσβεση από το 5*10 δώρο της σύστασης. Στείλε μου pm αν θες λεπτομέρειες για τη διαδικασία.

Και μια άλλη καλή περίπτωση αυτή τη στιγμή είναι το 3μηνο select της ζενίθ αν θες να έχεις ευελιξία να επιλέξεις κάτι καλύτερο του χρόνου αν πέσουν οι τιμές.

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, ekrepali είπε

12μηνη δεσμευση είναι για συνεπείς και όσους βαριουνται να ψάχνουν για νέα τιμολόγια.

Τσεκαρε τα 6μηνα της προτεργια αν σε ενδιαφέρει. 

Το value safe 6M έχει 0.095 και 9.9 πάγιο.

Το value secure 6M έχει 0.12 αρχική, 0.085 τελική και 9.90 πάγια. Αλλά αυτοί βάζουν προκαταβολικα την έκπτωση και σε χρεώνουν τη διαφορά σε περίπτωση που δε πληρώσεις εμπροθεσμα.

Τα πάγια τα κάνεις απόσβεση από το 5*10 δώρο της σύστασης. Στείλε μου pm αν θες λεπτομέρειες για τη διαδικασία.

Και μια άλλη καλή περίπτωση αυτή τη στιγμή είναι το 3μηνο select της ζενίθ αν θες να έχεις ευελιξία να επιλέξεις κάτι καλύτερο του χρόνου αν πέσουν οι τιμές.

Καλημέρα! 

Θα με ενδιέφερε η σύσταση για το σταθερό της Protergia... Υπάρχει κάποιος συμφορουμίτης που θα μπορούσε να μου κάνει και αν ναι ποια είναι η διαδικασία?

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.
1 minute ago, elessar2020 said:

Καλημέρα! 

Θα με ενδιέφερε η σύσταση για το σταθερό της Protergia... Υπάρχει κάποιος συμφορουμίτης που θα μπορούσε να μου κάνει και αν ναι ποια είναι η διαδικασία?

Ευχαριστώ πολύ!

Σου στέλνω τώρα 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

(Με καλούνε από το ίδιο τηλ. κέντρο της volton όπου έκανα το skroutz plus συμβόλαιο πριν 2 μήνες).

- Καλημέρα σας! Από τη VOLTON καλώ.
- Καλημέρα. Και χτες με καλέσατε αλλά χτύπησε μόνο 2 φορές. Αναπάντητες κάνετε;
- Γι αυτό σας ξανακαλώ, για να σας προσφέρω ένα μοναδικό πρόγραμμα! Σε ποιόν πάροχο είστε;
- Μα... στη VOLTON. Δεν το βλέπετε;
- ...Αααμμ (απογοητευμένη). Ίσως έχετε δηλώσει άλλο τηλέφωνο στη σύμβαση.
- Όχι αυτό είναι δηλωμένο. Εσείς που βρήκατε τον αριθμό μου;
- Από την εταιρία...
[...]
Τηλεφωνικό κοκομπλόκο και άβολη σιωπή κι από τους δυο μας.
[...]
- Υπάρχουν άλλες παροχές που θα μπορούσαμε να εξυπηρετήσουμε;
- Όχι, όχι. Μπορείτε όμως να με καλέσετε σε λίγες μέρες που θα γίνω τουρίστας.
- Εννοείτε πως θα ταξιδέψετε στο εξωτερικό;
- Ναι ναι ακριβώς.
- Θα το σημειώσω να σας ξανακαλέσουμε τον Ιανουάριο! Ευχαριστούμε.
- Καλή συνέχεια.

Τι παράσταση δίνετε ρε άτιμοι; Πείτε μου μια χώρα που έχει αυτές της πρώτης τάξεως υπηρεσίες... Τι άλλο θέλετε;:P Μας γλεντάνε κανονικά τα καρτέλ με τα μπακάλικά τους.

Επεξ/σία από grinder_
  • Haha 2
Δημοσ.

Η βολτον ειναι το μεγαλυτερο τσιρκο απο ολα νομιζω 

Το καλοκαιρι δε με αφησαν να κανω τα μπανια μου για να βγαλω ακρη και εφαγα 1 μηνα στον προηγουμενο παροχο με μεγαλη χρεωση μεχρι να με βαλουν μεσα

Δημοσ.

Θα ήθελα και εγώ σε μια εβδομάδα περίπου που γυρίζω Ελλάδα σύσταση αν κάποιος συμφορουμιτης θα μπορούσε παρακαλώ!

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, giorgosvet είπε

6 Δεκέμβρη οι ανακοινώσεις. Δεν λέω οτι θα ισχύει ,το παραθέτω ως πληροφορία και ενδεχόμενο να μειώσουν τα έξοδα.

Πως θα επιδοτηθούν οι μικρομεσαίοι

Στόχος της κυβέρνησης είναι η τελική τιμή για τους καταναλωτές να είναι κοντά στα 15 λεπτά/KWh και η επιδότηση θα αφορά μόνο τα πράσινα τιμολόγια των οικιακών καταναλωτών

6 Δεκεμβρίου θα ανακοινωθεί το ύψος της επιδότησης. Το σχετικό ΦΕΚ θα εκδοθεί πολύ αργότερα. (κανά μήνα αργότερα)

Αν κρίνουμε από το μπάχαλο και τα μπρος πίσω στα δύο τελευταία ΦΕΚ είναι πολύ πρώιμο να γίνει οποιαδήποτε εκτίμηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαγκες... τι φαση?! Βρηκανε τα loopholes κ επιδοτουν μονο τα πρασινα?! 

Διορθωση... εγινε ηδη αναφορα στη συγκεκριμενη ειδηση...γραψτε ακυρο...

Screenshot_20241128_132309_Chrome.jpg

Επεξ/σία από mdkamael
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mdkamael είπε

Μαγκες... τι φαση?! Βρηκανε τα loopholes κ επιδοτουν μονο τα πρασινα?! 

Screenshot_20241128_132309_Chrome.jpg

Ας μην ασχολούμαστε με "δημοσιογραφικές πληροφορίες και λοιπές μπαρούφες". Με ποια λογική θα επιδοτηθούν δηλαδή τα πράσινα και όχι τα απλά κίτρινα που θα έχουν τιμή kwh στα 0.20+ ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...