Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.3

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, desiro είπε

Παιδια ξέρουμε γτ εχουν τραβηχθει τα "ενεργα" μελη του forum? Εχει γινει κατι κ αποχωρησαν οι πατερες του νηματος? Θα επιστρεψουν? Γτ η βοηθεια τους ηταν, ειναι κ θα ειναι πολυτιμη κ τους αξιζει ενα μεγαλο ευχαριστω απ ολους μας!!

Υπομονή κάποιοι θα επιστρέψουν θεωρώ.Καποιοι άλλοι έχουν αποτραβηχτει για τους δικούς τους λόγους. Ηρεμία από όλους και τα οποία κακώς κείμενα θα διορθωθούν. 

Και ας επανέλθουμε στο θέμα του νήματος. 

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλως ή κακως,δεν γνωριζω ακομα ,απο ηρων yellow που ειχε σταθερη τιμη 3μηνου μεχρι τελος Σεπτεμβρη,υπεγραψα για δυο παροχες volton yellow protect 0.093 μεχρι τελος Νοεμβρη,δωρο το παγιο 4.5 ευρω και δωροεπιταγη 50 ευρω στο σκρουτζ για καθε παροχη.Λαθος μ που δε διευκρινισα ποτε θα τις παραλαβω.

Ειναι προωθητικη ενεργεια σκρουτζ πλας

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, stelios85 είπε

Καλως ή κακως,δεν γνωριζω ακομα ,απο ηρων yellow που ειχε σταθερη τιμη 3μηνου μεχρι τελος Σεπτεμβρη,υπεγραψα για δυο παροχες volton yellow protect 0.093 μεχρι τελος Νοεμβρη,δωρο το παγιο 4.5 ευρω και δωροεπιταγη 50 ευρω στο σκρουτζ για καθε παροχη.Λαθος μ που δε διευκρινισα ποτε θα τις παραλαβω.

Ειναι προωθητικη ενεργεια σκρουτζ πλας

Ναι έχει αναφερθεί και από άλλα μέλη η εν λόγω προωθητική.Ενημέρωσε όταν παραλάβεις τη δωροεπιταγή.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
  • Thanks 1

7 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Ναι έχει αναφερθεί και από άλλα μέλη η εν λόγω προωθητική.Ενημέρωσε όταν παραλάβεις τη δωροεπιταγή.

Βεβαιως.Απλα να ενημερωσω παροτι το σκρουτζ πλας ειναι στο ονομα μου και οι 2 παροχες στον πατερα μου,εγινε κανονικα το συμβολαιο.Επισης με ενα σκρουτζ πλας ,μεχρι 2  παροχες μου ειπε η κυρια στο τηλεφωνο.

• Like 1
  • Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετακόμισα από Ηρών σε ζενίθ με το 40%, με πείρε ο Ηρών για να με πάρει πίσω και με έδωσε έξτρα για να με καλοπιασει 100ε για 10 μήνες. Δεν το δέχτηκα. Έβαλα και τους γονείς μου ζενίθ στο διο. Σήμερα πληρώθηκε τελικός ελπεντισον και ευτυχώς έρχεται σε εμένα το μαιλ. Και είδα ότι τραβήχτηκαν 2 φορές το ίδιο ποσό μια στης 3 τα ξημερώματα και μια γύρω στης 12 το μεσημέρι. Να έχετε το νου σας. 

Επεξ/σία από lazarnik
  • Like 2
  • Confused 1

23 λεπτά πριν, lazarnik είπε

Μετακόμισα από Ηρών σε ζενίθ με το 40%, με πείρε ο Ηρών για να με πάρει πίσω και με έδωσε έξτρα για να με καλοπιασει 100ε για 10 μήνες. Δεν το δέχτηκα. Έβαλα και τους γονείς μου ζενίθ στο διο. Σήμερα πληρώθηκε τελικός ελπεντισον και ευτυχώς έρχεται σε εμένα το μαιλ. Και είδα ότι τραβήχτηκαν 2 φορές το ίδιο ποσό μια στης 3 τα ξημερώματα και μια γύρω στης 12 το μεσημέρι. Να έχετε το νου σας. 

Η ζενίθ αν πας 2' παροχή δίνει κάτι extra?

• Like 1

3 hours ago, stelios85 said:

Βεβαιως.Απλα να ενημερωσω παροτι το σκρουτζ πλας ειναι στο ονομα μου και οι 2 παροχες στον πατερα μου,εγινε κανονικα το συμβολαιο.Επισης με ενα σκρουτζ πλας ,μεχρι 2  παροχες μου ειπε η κυρια στο τηλεφωνο.

Τι εννοεις με ενα skroutz plus μεχρι 2 παροχες;

Επισης, ποτε εκανες την αιτηση και ποτε σε πηραν τηλεφωνο; Εγω σημερα το πρωι, αλλα ακομα κανενα τηλεφωνο. Το μετανιωσαν με τις 50ευρες;

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Δεν έχει αναφερθεί κάτι. Κι εγώ που είχα ρωτήσει μου ειχαν πει όχι. 

3 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Τι εννοεις με ενα skroutz plus μεχρι 2 παροχες;

Με έναν λογαριασμό skroutz plus να μεταφέρεις 2 παροχές στη volton,ώστε να λάβεις 2 δωροεπιταγες των 50 ευρώ (50 ανά παροχή)

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Ρώτησα και είπαν το 3ημερο ταξίδι που δίνουν σου δίνουν 3 ημέρες ακόμα. 

Επεξ/σία από lazarnik

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, lazarnik είπε

Ρώτησα και είπαν το 2ημερο ταξίδι που δίνουν σου δίνουν 2 ημέρες ακόμα. 

Α ναι...δείτε τους όρους όμως παίδες στο ταξίδι αναψυχής,γιατί προϋποθέτουν πληρωμές ημιδιατροφης, κ.α.

Δωροαποδράσεις 2 ατόμων σε όλη την Ελλάδα!

Logo3ήμερες διαμονές(2 διανυκτερεύσεις) 2 ατόμων σε Σαντορίνη – Ίο - Πάρο

3ήμερες διαμονές(δύο διανυκτερεύσεις) 2 ατόμων σε 4* ξενοδοχεία σε οδικούς προορισμούς ανά την Ελλάδα.Logo

Για τους νησιωτικούς προορισμούς υποχρέωση των δικαιούχων είναι η έκδοση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων από το Travel Project.
Για τους οδικούς προορισμούς υποχρέωση των δικαιούχων είναι η καταβολή της ημιδιατροφής (2 γεύματα ανά άτομο 35€-40€ ανά διανυκτέρευση αναλόγως το ξενοδοχείο και την περίοδο κράτησης).
Η κράτηση και η πληρωμή θα γίνεται το αργότερο 21 ημέρες πριν την επιθυμητή αναχώρηση.
Η επιλογή των καταλυμάτων θα γίνεται από την εταιρία μας κατόπιν διαθεσιμότητας με βάση την επιθυμίες των δικαιούχων.
Η προσφορά ισχύει μέχρι 01/03/2025 (εξαιρούνται Ιούλιος –Αύγουστος και επίσημες αργίες). Ακυρώσεις σύμφωνα με την νομοθεσία του υπουργείου τουρισμού.

Επεξ/σία από messinia3

Για βολτον και σκρουτζ πλας:

Με ενα λογαριασμο πλας, μπορεις να κολλησεις εως 2 παροχες (50+50).

Οι 50 ευρες εξαργυρωνονται μια, μια (οχι και οι 2 σε μια αγορα). Το επιπλεον ποσο πχ 10 ευρω σε αγορα 60 ευρω, το πληρωνεις (λογικο)

Αν μεινει ποσο απο την 50ευρη, πχ αγορα 40 ευρω , χανεται

Ισχυει για ενα χρονο

Ειναι ηλεκτρονικος κωδικος που ερχεται στο μειλ

Δεν ξερω αν γινεται με το σκρουτζ πλας το μηνιαιο (4€), ή το ετησιο (25€), αν ξερει καποιος λεει.

Αν κάνεις επιστροφή προιοντος σου πιστωνουν και το αντίστοιχο ποσο παλι σε δωροεπιταγη αναλογη, δεν χανεται.

Ειναι μεχρι 30/9, δινει και παγιο 6 μηνες δωρο και κλειδωμενη τιμη στα 9 λεπτα περιπου με εκπτωση συνεπειας 30%.

Η εγγυηση δεν αποφευγεται αφου πρεπει να εχεις εξοφλημενους συνεπεις λογαριασμους.

Η περιπτωση παγιας με τραπεζικο λογαριασμο, για αποφυγη εγγυησης, ειναι χρεωσιμη απο όλες τις τραπεζες (0.5 περιπου αν εξοφληση).

Παγια με πιστωτικη δεν υπαρχει.

• Like 1
  • Thanks 2

2 ώρες πριν, katsios2010 είπε

Για βολτον και σκρουτζ πλας:

Με ενα λογαριασμο πλας, μπορεις να κολλησεις εως 2 παροχες (50+50).

Οι 50 ευρες εξαργυρωνονται μια, μια (οχι και οι 2 σε μια αγορα). Το επιπλεον ποσο πχ 10 ευρω σε αγορα 60 ευρω, το πληρωνεις (λογικο)

Αν μεινει ποσο απο την 50ευρη, πχ αγορα 40 ευρω , χανεται

Ισχυει για ενα χρονο

Ειναι ηλεκτρονικος κωδικος που ερχεται στο μειλ

Δεν ξερω αν γινεται με το σκρουτζ πλας το μηνιαιο (4€), ή το ετησιο (25€), αν ξερει καποιος λεει.

Αν κάνεις επιστροφή προιοντος σου πιστωνουν και το αντίστοιχο ποσο παλι σε δωροεπιταγη αναλογη, δεν χανεται.

Ειναι μεχρι 30/9, δινει και παγιο 6 μηνες δωρο και κλειδωμενη τιμη στα 9 λεπτα περιπου με εκπτωση συνεπειας 30%.

Η εγγυηση δεν αποφευγεται αφου πρεπει να εχεις εξοφλημενους συνεπεις λογαριασμους.

Η περιπτωση παγιας με τραπεζικο λογαριασμο, για αποφυγη εγγυησης, ειναι χρεωσιμη απο όλες τις τραπεζες (0.5 περιπου αν εξοφληση).

Παγια με πιστωτικη δεν υπαρχει.

Ο λάκος πού είναι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Greg9 είπε

Ο λάκος πού είναι 

Διαβασα 5 σελιδες ορους, δεν βρηκα κατι μεμπτο. Ουτε επιστροφη δωρου , ουτε κατι αλλο. Αν ξερει καποιος αλλος κατι απαντα για να βοηθησει

Επεξ/σία από katsios2010
  • Like 1

3 ώρες πριν, lazarnik είπε

Ρώτησα και είπαν το 3ημερο ταξίδι που δίνουν σου δίνουν 3 ημέρες ακόμα. 

Εννοώ τουλάχιστον χωρίς εγγυήση αφού δεν θέλω να κάνω πάγια εντολή 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οτι νά 'ναι...  σήμερα το τερμάτισα

Με τα πολλά: 
είχα πάει 2 παροχές στον ήρωνα (δική μου και των γονιών). οι γονείς πρώτη φορά φεύγαν απο δεη. η ιδιοφυής αντιπρόωπος που με έβαλε έκανε κανα μήνα να το προχωρήσει... Δωράκια: 50 εμενα + 20 φοιτητικο + 20 συσταση, και 50 γονείς

και στους δύο εκκαθαριστικούς που ήρθαν σήμερα  (και για τις 2 παροχές) ο δεδδηέ είχε βάλει λάθος μετρήσεις...

Σε εμένα έβαλε την ίδια 'ενδειξη σε μέτρηση διαφοράς 20 ημερών, πήρα σήμερα ηρων απο εκει δεδδηε και βάλαμε μία πιο ρεαλιστική.

Στων γονιών μου που είναι σε εντελώς άλλη περιοχή, πήγανε 2-3 φορές σε 15 μέρες (!!) και βάλανε οτι κάψανε 500 khw σε 8 μερες!!!!! 

φαντάζεστε ρυθμιζόμενες χρεώσεις στον θεό... ειδικά στους γονείς..

Το υπολόγισα και είδα ότι κανονικά το καλοκαίρι καίγανε 12,5 κιλοβατώρες την ημέρα καρατσεκαρισμένο και με τις φωτογραφίες μας και με παλιούς λογαριαμούς δεη κλπ. Αυτοί βάλανε 60W την ημέρα... δηλαδη οτι πριν και μετά αυτήν την περίοδο οτι καίγανε 4-6 kwh την ημερα και για 8 μερες του εδωσαν και καταλαβε :P και ακριβώς 500 kwh νταν! Τι έπαιξε εκει; και γιατί ήρθαν 2-3 φορές σε 15 μέρες;;;

Εμένα μου ήρθε ο ήρων για 20 μερες 30 τετραγωνικά και με κοντά 100 ευρώ πιστώσεις περίπου κατοστάρικο κόστος! Μια 70ρα διακύμανση... είναι λογικό αυτό;;; Περιμένω διορθωτικές να μου περάσουν το φοιτητικο 20ρικο που δεν μου το πέρασαν και να διορθώσουνε τις έξτρα κιλοβατώρες που "φάγαν" απο τον προηγούμενο πάροχο (άρα και χαμηλότερες ρυθμιζόμενες)

Στους γονεις ήρθε 58 ευρω εκκαθαριστικός 8 μερες (!!!!) 500 kwh νταν (!!!!!), μετρώντας μέσα και το 50ρικο δώρο.

Μας έχουν τσακίσει, και καίμε το κεφάλι μας και πιο ακριβά έρχονται... Θα τα καταφέρουν να βάλουμε σταθερό...

Επεξ/σία από Cmg__
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...