Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, stelios85 είπε

ΚΑλησπερα σας.Μεταβαση απο volton κιτρινο με σταθερη τιμη εως Νοεμβριο σε zenith κιτρινο σταθερο μεχρι Φλεβαρη.Με καλεσαν σημερα απο volton να μ προτεινουν σταθερη τιμη μεχρι Γεναρη.Προσπαθησε να με φοβησει μαλιστα οτι στη ζενιθ δεν εχει προστασια τιμης και μ εκανε προβλεψη οτι θα πληρωσω 0.15-0.16 τον αλλο μηνα.

Βεβαια.κ στο συμβολαιο της Ζενιθ δεν αναγραφει καπου ξεκαθαρα τιμη κιλοβατωρας και προστασια τιμης..

Κίτρινο σταθερό εννοείς το Select?

Ότι να 'ναι λένε. Η τιμή είναι κλειδωμένη μέχρι 28/2/25

https://zenith.gr/el/for-the-home/electricity/power-home-select/

Επεξ/σία από bilham
  • Like 2
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, bilham είπε

Κίτρινο σταθερό εννοείς το Select?

Ότι να 'ναι λένε. Η τιμή είναι κλειδωμένη μέχρι 28/2/25

https://zenith.gr/el/for-the-home/electricity/power-home-select/

Ακριβως power home select promo 6 παγια.Δλδ πηγαινε να με βγαλει τρελο και οπου κατσει.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά , 

Είδα σε προηγούμενα ποστ για την προσφορά black friday στο παρακάτω link 

https://www.fysikoaerioellados.gr/

Η τιμή που δίνει είναι 0.089 κλειδωμένη για ένα χρόνο. Με τις ελάχιστες γνώσεις μου με όλα αυτά που γίνονται με το ρεύμα θα περίμενα να τρέχαμε όλοι εκεί αλλά είδα ελάχιστους να το αναφέρουν και να ψάχνουν για άλλες εταιρείες. Οπότε μάλλον κάτι σκέφτομαι λάθος για να μην πηγαίνετε όλοι εκεί . Ποια είναι η παγίδα στο παραπάνω ? 

Ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Merlin_o_magos είπε

Καλησπέρα παιδιά , 

Είδα σε προηγούμενα ποστ για την προσφορά black friday στο παρακάτω link 

https://www.fysikoaerioellados.gr/

Η τιμή που δίνει είναι 0.089 κλειδωμένη για ένα χρόνο. Με τις ελάχιστες γνώσεις μου με όλα αυτά που γίνονται με το ρεύμα θα περίμενα να τρέχαμε όλοι εκεί αλλά είδα ελάχιστους να το αναφέρουν και να ψάχνουν για άλλες εταιρείες. Οπότε μάλλον κάτι σκέφτομαι λάθος για να μην πηγαίνετε όλοι εκεί . Ποια είναι η παγίδα στο παραπάνω ? 

Ευχαριστώ 

Καμια παγιδα bro. Ειναι πολυ ξεκαθαρο το προγραμμα. Θα φας το φυστικακι σου τον 1ο μηνα με χρεωση 0.14/kwh, αλλααααα μετα αν εισαι καλο παιδι κ πληρωνεις πριν την ωρα σου τον λογαριασμο σου στη ΦΑ, θα αμοιβεσαι με χρεωση συνεπειας 0.089/kwh. Και οοοοολα αυτα με 12μηνη δεσμευση και 9.90 παγιο. Αν τυχον ομως εισαι ατακτουλης και αφηνεις τον λογαριασμο να ληξει, τοτε χανεις τη συνεπεια και πας παλι στα 14λεπτα τη kwh. Simple. 

Επεξ/σία από mdkamael
  • Haha 4
Δημοσ.

Οπότε αν κατάλαβα καλά θεωρητικά για να μην το προτιμάει κόσμος σημαίνει ότι είμαστε όλοι λίγο-πολύ ατακτούλιδες με κίνδυνο να χάσουμε την προσφορά και να τον πιούμε μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιό . 

Κατανοητό . Ευχαριστώ πολύ φίλε μου . 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, juanjk είπε

Έχεις απόλυτο δίκιο βιάστηκα, μου διέφυγε ότι το κίτρινο value easy θα συνεχίσει στα 0,09093, το ονομάζουν swift πλέον. Για το easy δεν το επιβεβαίωσα σίγουρα αλλά καταλάβαμε, θα είναι κυμαινόμενο από 01/12 :( Κατά τα άλλα το value secure και το value safe 6μηνα παραμένουν ως έχουν.

Μπορείς κάπως να το επιβεβαιώσεις; Και εγώ είμαι 3-4 μήνες στο easy. Το είχαν πριν πάλι με άλλο όνομα και μέχρι να πάρω χαμπάρι ότι το άλλαξαν ένα μήνα ήταν 0.15 η τιμή αν θυμάμαι καλά . 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Merlin_o_magos είπε

Οπότε αν κατάλαβα καλά θεωρητικά για να μην το προτιμάει κόσμος σημαίνει ότι είμαστε όλοι λίγο-πολύ ατακτούλιδες με κίνδυνο να χάσουμε την προσφορά και να τον πιούμε μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιό . 

Όχι απαραίτητα. Το 10€ πάγιο δεν είναι και λίγο όσο υπάρχουν επιλογές εκεί έξω, ακόμη και σε μπλε, με προσφορές για δωρεάν πάγια 🙂

• Like 2
Δημοσ.
7 hours ago, Merlin_o_magos said:

Απλά το εξάμηνο μπλε της protergia (https://www.protergia.gr/spiti/oikiako-reuma-proionta/protergia-oikiako-value-secure-6m/) βγαίνει με σχεδόν δωρεάν πάγια αν σε συστήσει κάποιος. Και ίσως είναι η καλύτερη επιλογή για να βγάλεις το χειμώνα.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, stelios85 είπε

ΚΑλησπερα σας.Μεταβαση απο volton κιτρινο με σταθερη τιμη εως Νοεμβριο σε zenith κιτρινο σταθερο μεχρι Φλεβαρη.Με καλεσαν σημερα απο volton να μ προτεινουν σταθερη τιμη μεχρι Γεναρη.Προσπαθησε να με φοβησει μαλιστα οτι στη ζενιθ δεν εχει προστασια τιμης και μ εκανε προβλεψη οτι θα πληρωσω 0.15-0.16 τον αλλο μηνα.

Βεβαια.κ στο συμβολαιο της Ζενιθ δεν αναγραφει καπου ξεκαθαρα τιμη κιλοβατωρας και προστασια τιμης..

Το ίδιο έγινε και με μένα χθες. Μου έλεγαν ότι δεν είναι προστατευμένο αλλά θα έχει ρήτρα και τέτοια. Εν τέλει τους είπα ότι εγώ επικοινώνησα προ ημερών με αυτούς να ζητήσω επέκταση της προστασίας και μου είπαν δε γίνεται (και καλά φρίκαρε αυτός ότι δε με άφησαν και θα το ψάξει γιατί) και ως εκ τούτου έκανα άιτηση για ζενίθ και ότι να το αφήσουν ως έχει. Εξάλλου αν δεν κάνω λάθος, το σκρουτζ παίζει μεχρι 2 φορές να το πάρεις, οπότε αν υπάρχει ξαναπάω ως καινούργιος πελάτης.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, giorgosvet είπε

Εδώ λέει ότι επιδότηση θα πάρουν μόνο τα πράσινα τιμολόγια. Αν ισχύσει αυτό τότε ολοταχώς για select.

https://www.flash.gr/reyma-kleidosan-oi-epidotiseis-gia-noikokyria-kai-epicheiriseis-poioi-menoyn-ektos-970947

Που το γράφει? Μην προτρέχουμε και μη δίνουμε βάση σε "δημοσιογραφικές πληροφορίες", γιατί το σχετικό ΦΕΚ βλέπω να βγαίνει κατά το Γενάρη.

• Like 2
Δημοσ.

Τον Σκυλακακη αν τον ρωτησει αν θα σταματησουν τα πρασινα τιμολογια δεν θα ξερει να απαντησει. Ουτε εχουν αποφασισει πως θα γινεται η χρεωση ρευματος και απο πότε θα αλλαξει. Ειμαστε η χωρα που μας αρεσει η παραταση/καθυστερηση.

• Like 1
Δημοσ.

Σίγουρα είναι λάθος, δεν γίνεται να επιδοτηθούν μόνο τα πράσινα. Κίτρινα πράσινα είναι ακριβώς τα ίδια, απλά στα πράσινα ξέρεις από πριν τη τιμή. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Που το γράφει? Μην προτρέχουμε και μη δίνουμε βάση σε "δημοσιογραφικές πληροφορίες", γιατί το σχετικό ΦΕΚ βλέπω να βγαίνει κατά το Γενάρη.

6 Δεκέμβρη οι ανακοινώσεις. Δεν λέω οτι θα ισχύει ,το παραθέτω ως πληροφορία και ενδεχόμενο να μειώσουν τα έξοδα.

Πως θα επιδοτηθούν οι μικρομεσαίοι

Στόχος της κυβέρνησης είναι η τελική τιμή για τους καταναλωτές να είναι κοντά στα 15 λεπτά/KWh και η επιδότηση θα αφορά μόνο τα πράσινα τιμολόγια των οικιακών καταναλωτών

Επεξ/σία από giorgosvet
Δημοσ.
9 hours ago, Merlin_o_magos said:

12μηνη δεσμευση είναι για συνεπείς και όσους βαριουνται να ψάχνουν για νέα τιμολόγια.

Τσεκαρε τα 6μηνα της προτεργια αν σε ενδιαφέρει. 

Το value safe 6M έχει 0.095 και 9.9 πάγιο.

Το value secure 6M έχει 0.12 αρχική, 0.085 τελική και 9.90 πάγια. Αλλά αυτοί βάζουν προκαταβολικα την έκπτωση και σε χρεώνουν τη διαφορά σε περίπτωση που δε πληρώσεις εμπροθεσμα.

Τα πάγια τα κάνεις απόσβεση από το 5*10 δώρο της σύστασης. Στείλε μου pm αν θες λεπτομέρειες για τη διαδικασία.

Και μια άλλη καλή περίπτωση αυτή τη στιγμή είναι το 3μηνο select της ζενίθ αν θες να έχεις ευελιξία να επιλέξεις κάτι καλύτερο του χρόνου αν πέσουν οι τιμές.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...