Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 ώρες πριν, greekparot είπε

Αν εχεις νεοτερα να μας ενημερωσεις..

22 ώρες πριν, juanjk είπε

Αν μπορείς στείλε μας το λογαριασμό να το δούμε χωρίς τα προσωπικά στοιχεία.  Όσον αφορά τη συνέπεια, αποδίδει την έκπτωση συνεπειας μετά τον εκκαθαριστικό η ζενίθ. 

Λοιπον ολα καλα... Την συνέπεια την λαμβάνεις σε κάθε εκκαθαριστικό για το ποσό του προηγούμενου εκκαθαριστικού..

Βεβαια οταν φυγεις λογικά χανεις μια εκτωση συνεπειας εφόσον κοιτάω τον προηγουμενο, τωρα που το σκεφτομαι, αλλά ειναι αλλο θεμα αυτο.

Η παρερμηνεία  με τα ποσά είναι στο ότι στο συγκεντρωτικό πίνακα στις χρεώσεις προμήθειας ζενιθ δεν έχει αφαιρέσει και τα ποσά κρατικής επιδότησης και αυτό συμπαρασύρει όλα τα ποσά. Αν αφαιρέσεις το ποσό κρατικής επιδότητης τα ποσα ειναι ιδια.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Eπειδή αναφέρθηκε χθες, πρόσθεσα στήλη στο excel με την πραγματική τιμή κιλοβατώρας που αντισταθμίζει το πάγιο και τα δώρα στην τιμή κιλοβατώρας, προκειμένου βάζοντας κάποιος την κατανάλωση να βλέπει την πραγματική τιμή άνευ φπα και να μπορεί να συγκρίνει ισοδύναμα τους παρόχους και να απομυθοποιεί τα promo. Οπότε είτε βλέπει κάποιος τη συνολική χρέωση είτε την πραγματική τιμή κιλοβατώρας, μπορεί να συγκρίνει πιο αντικειμενικά και να μη μπερδεύεται με τις τιμές που αναγράφει ο πάροχος.

• Like 9
  • Thanks 3
Δημοσ.

Είμαι με μπλε με ελπέντισον μέχρι τέλος του έτους. Κάπου 400-500KWh τον μήνα όταν κάνει χειμώνα. Κάθομαι στα αυγά μου και κοιτάω τότε ή παίζει κάτι εξαιρετικά καλό αυτήν την περίοδο ώστε να αξίζει να φύγω νωρίτερα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, liakjim είπε

Είμαι με μπλε με ελπέντισον μέχρι τέλος του έτους. Κάπου 400-500KWh τον μήνα όταν κάνει χειμώνα. Κάθομαι στα αυγά μου και κοιτάω τότε ή παίζει κάτι εξαιρετικά καλό αυτήν την περίοδο ώστε να αξίζει να φύγω νωρίτερα;

Aσε με να μαντέψω .... ζεσταίνεσαι με AC, ε?! :P 

Ρίξε μια μάτια στο zenith home select. 5 ευρω παγιο ( 1ου και 2ου μηνα ειναι χαρισμενος ), 0.085/kwh κλειδωμενη εως 28 Φλεβαρη. Πιο φτηνο απο δαυτο δεν παιζει κατι αλλο αυτη τη στιγμη, ειδικα για 400-500kwh/μηνα. Κιτρινο και μαλλον θα παρει και επιδοτηση. Και ασχολεισαι ξανα μεσα Φλεβαρη για κατι αλλο ...

Επεξ/σία από mdkamael
  • Thanks 3
Δημοσ.

Με το select ή με volton yellow protect αν εχεις skroutz plus ισοσκελίζεις τη χασούρα της πρόωρης αποχώρησης, αλλά μπορείς και να περιμένεις στη σταθερή τιμή που είσαι να δεις τι προσφέρεται με τη λήξη του συμβολαίου.

Δημοσ.
7 minutes ago, tasos-e said:

Είμαι ΔΕΗ πράσινο  Γ1 θα δω μεγάλη διαφορά με αυτό

https://zenith.gr/el/for-the-home/electricity/power-home-direct-plus/

Πρέπει κάτι να προσέξω;

0.12 αρχική, αν πληρώσεις εμπρόθεσμα τότε η έκπτωση συνέπειας μπαίνει στον επόμενο λογαριασμό. Οπότε η τελική πάει 0.095. Υπάρχει καταχρηστικός όρος πως όταν αποχωρήσεις, χάνεις τη συνέπεια για όσους λογαριασμούς δεν είχαν τιμολογηθεί, δηλαδή θα χάσεις τη συνέπεια για κάνα δίμηνο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ekrepali είπε

0.12 αρχική, αν πληρώσεις εμπρόθεσμα τότε η έκπτωση συνέπειας μπαίνει στον επόμενο λογαριασμό. Οπότε η τελική πάει 0.095. Υπάρχει καταχρηστικός όρος πως όταν αποχωρήσεις, χάνεις τη συνέπεια για όσους λογαριασμούς δεν είχαν τιμολογηθεί, δηλαδή θα χάσεις τη συνέπεια για κάνα δίμηνο.

Θα μπει πάγια εντολή πληρωμής

Από ΔΕΗ νομίζω είναι καλύτερο υπάρχει κάτι άλλο,αλλά κάτι που να μην αλλάζω κάθε δύο μήνες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει αυτό που είδες και είναι καλή λύση μιας κι έχει και τα μισά πάγια δώρο του έτους. Σου γράφω άλλες δύο επιλογές καλές σε 6μηνο:

1. Protergia value secure 0.085 με 9.90 αλλά αν το κάνεις από σύσταση θα λάβεις 5Χ 10ευρω δώρο. Εδώ η τιμή είναι επίσης με συνέπεια αλλά τιμολογείται εξ ορισμού και αν δεν εξοφλήσεις εμπροθεσμα παίρνουν πίσω τη συνεπεια (έχω μια παροχή του πεθερού αν θέλεις σου στέλνω λινκ σύστασης για αν σημειώσεις στοιχεία να σε καλέσουν.)

2. Elpedison bright 0.0999 με 9.90 πάγιο αλλά και με 50 ευρώ δωροκαρτα Σκλαβενίτης. 

Επεξ/σία από juanjk
Δημοσ.
4 minutes ago, tasos-e said:

Θα μπει πάγια εντολή πληρωμής

Από ΔΕΗ νομίζω είναι καλύτερο υπάρχει κάτι άλλο,αλλά κάτι που να μην αλλάζω κάθε δύο μήνες.

Για 12 μηνο, το Blue Friday απ'το Φυσικό Αέριο έχει ελάχιστα χαμηλότερη τιμή (0.089). Κι αυτό με συνέπεια είναι, η αρχική του είναι 0.14. Κι έχει 10 ευρώ πάγιο, χωρίς δώρα.

Για 6μηνα υπάρχουν της Protergia με δώρα μέσω συστάσεων.

Κάτι άλλο της προκοπής σε μπλε δεν υπάρχει, εκτός κι αν βγει κάτι τη Black Friday ή τα Χριστούγεννα.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, juanjk είπε

Moυ είχε διαφύγει ότι δίνει και 50€ public στα προγράμματά της και δεν το εχω βάλει καθόλου. Θα το βάλω στη λίστα εκτός του τουρισμού φυσικά, όπου εκεί μπορεί κάποιος να αρνηθεί τη δωροεπιταγή. Ευχαριστώ για την ενημέρωση.

Αν κάνεις σχετικά μεγάλη κατανάλωση πχ 350+ το μήνα, τότε elpedison win more 2 αλλιώς πχ για εξοχικό υπάρχει το smart zero με δωρεάν πάγιο. Για ενδιάμεση κατάσταση νομίζω στους 2 μήνες θα σου «φάει» τα οφέλη του 50ρικου η τιμή ή το πάγιο του κάθε προγράμματος.

εισαι πρώτος!! όμως το link που έχεις για το πρόγραμμα volton στην σελίδα "κνε τουρισμό" λεεχει και αυτό στους όρους της προωθητικής αυτό που λέω ότ ιπρέπει να το επιτρέψεις αν φύγεις... τι δεν καταλαβαίνω; 

(το tab τουρισμού είναι πολύ βοηθητικό και καλή ιδέα)

Δημοσ.

my rae για elpedison από 4 νοεμβρίου δεν έχει ξεκολλήσει από την υποβολή αιτήματος. Άργησε και σε άλλους τόσο ή χάλασε το my rae; Τι κάνουμε, περιμένουμε εσαεί;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ekrepali είπε

Αυτή η κοροϊδία με την ‘συνέπεια’ έχει καταντήσει βαρετό. Όταν ψάχνω για πρόγραμμα το πρώτο π κοιτάω είναι να ΜΗΝ υπάρχει καμία έκπτωση συνέπειας 😂

Γενικά καμία προϋπόθεση που να μπορεί να καταργήσει την καλή τιμή που διαφημίζει το εκάστοτε πρόγραμμα. 

Μετά όλα τα άλλα..

Καλημερα! 😀

• Like 3
Δημοσ.
Στις 22/11/2024 στις 3:45 ΜΜ, madboy είπε

Προσωπικά αξιόπιστη δεν θα την έλεγα σε καμία περίπτωση.

Ιανουάριο έστειλα φωτογραφία ενδείξεων αλλά δυστυχώς τότε είχα τον πολύ παλιό μετρητή με τα ρολόγια για κάθε ψηφίο ενδείξεων.

Οι επαγγελματίες έδωσαν 1000 kWh παραπάνω λανθασμένες στον ΔΕΔΔΗΕ. Επί ένα μήνα προσπαθούσα να τους πείσω να διορθώσουν το λάθος τους κάτι που έγινε εν μέρη μιας και ήρθε ο Δεδδηε μετά από 20 ημέρες για διορθωτικη καταμέτρηση. Και τελικά με αυτή προχώρησα.

Επίσης ακόμα δεν έχουν απόδωσει το επίδομα θέρμανσης του Ιανουαρίου και σε απάντηση σε καταγγελία στην Ραευυ λένε ότι το επίδομα που πήρα στην παροχή του Μαρτίου που ήμουν πάλι σε αυτούς ότι είναι το επίδομα του Ιανουαρίου.

Σίγουρα επωφελήθηκα 5-6 φορές με τις 500 kWh δωρεάν που έδιναν, αλλά αν προκύψει πρόβλημα μην ελπίζεις σε επίλυση χωρίς να σου σπάσουν τα νεύρα. Η ακόμα χειρότερα να μην επιλυθεί καθόλου το πρόβλημα.

Θεωρώ ότι η ELPEDISON είναι η χειρότερη όλων. Σίγουρα ΔΕΝ τηρεί τα συμβόλαιά της. Μετά από άπειρες ενστάσεις, και μέσω ΡΑΕ, το συμπέρασμα είναι ότι μόνο μέσω δικαστηρίου θα βρεις το δίκιο σου με την ELPEDISON, πράγμα που φυσικά έχει έξοδα και δεν συμφέρει για οικιακές καταναλώσεις.

1 ώρα πριν, marinna είπε

my rae για elpedison από 4 νοεμβρίου δεν έχει ξεκολλήσει από την υποβολή αιτήματος. Άργησε και σε άλλους τόσο ή χάλασε το my rae; Τι κάνουμε, περιμένουμε εσαεί;

Η προσωπική μου εμπειρία είναι ότι η διαμαρτυρία μέσω ΡΑΕ είναι τελείως άχρηστη, για την ELPEDISON.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...