Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, bjj-p είπε

2oς λογαριασμός σε zenith ( εκκαθαριστικός).

Δεν βλεπω να περιέχει την εκπτωση συνέπειας, παρ'οτι ο 1ος εναντι ειχε πληρωθει κανονικα .

Επισης περιεργα τα ποσα οπως τα υπολογιζει( αλλο ποσο στην αναλυση των χρεωσεων, αλλο ποσο στο συγκεντρωτικο πινακα). Αφερεί και ενα ποσο εναντι αυθαίρετο ( δεν ειναι ουτε αυτο που πληρωσα στον εναντι, ουτε η αξια ρευματος στον εναντι).

Θα μιλησω απο Δευτερα να διαλευκάνω την υποθεση...

Αν εχεις νεοτερα να μας ενημερωσεις..

• Like 1
  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, bjj-p είπε

2oς λογαριασμός σε zenith ( εκκαθαριστικός).

Δεν βλεπω να περιέχει την εκπτωση συνέπειας, παρ'οτι ο 1ος εναντι ειχε πληρωθει κανονικα .

Επισης περιεργα τα ποσα οπως τα υπολογιζει( αλλο ποσο στην αναλυση των χρεωσεων, αλλο ποσο στο συγκεντρωτικο πινακα). Αφερεί και ενα ποσο εναντι αυθαίρετο ( δεν ειναι ουτε αυτο που πληρωσα στον εναντι, ουτε η αξια ρευματος στον εναντι).

Θα μιλησω απο Δευτερα να διαλευκάνω την υποθεση...

Αν μπορείς στείλε μας το λογαριασμό να το δούμε χωρίς τα προσωπικά στοιχεία.  Όσον αφορά τη συνέπεια, αποδίδει την έκπτωση συνεπειας μετά τον εκκαθαριστικό η ζενίθ. 

Επεξ/σία από juanjk
Δημοσ.

Μάγκες ... το -45% της σμαρτ ναιτ για θέρμανση με κλιματιστικά/αντιλιες μάλλον πέθανε..... τι εμπειρία έχουμε με τα ανοιχτά κίτρινο με δέσμευση τιμής τύπου select ?! παίρνουνε και αυτά επιδοτήσεις ?! 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mdkamael είπε

Μάγκες ... το -45% της σμαρτ ναιτ για θέρμανση με κλιματιστικά/αντιλιες μάλλον πέθανε..... τι εμπειρία έχουμε με τα ανοιχτά κίτρινο με δέσμευση τιμής τύπου select ?! παίρνουνε και αυτά επιδοτήσεις ?! 

Μη βιάζεσαι.Κι εγώ αντλία εχω. Αυτή τη στιγμή το ημερήσιο είναι στα 0.10 λεπτά και το νυχτερινό στα 0.09 λεπτά με 45%.Με μια επιδότηση 2 λεπτά θα πάει 8 και 7 λεπτά αντίστοιχα.Οποτε προτείνω αναμονή.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, giorgosvet είπε

Μη βιάζεσαι.Κι εγώ αντλία εχω. Αυτή τη στιγμή το ημερήσιο είναι στα 0.10 λεπτά και το νυχτερινό στα 0.09 λεπτά με 45%.Με μια επιδότηση 2 λεπτά θα πάει 8 και 7 λεπτά αντίστοιχα.Οποτε προτείνω αναμονή.

Συμφωνούμε κάποιες ημέρες ακόμα υπομονή...αλλά αν η επιδότηση πάει σε όλα τα κίτρινα θα πάρει και το select με τα 0,085.

• Thanks 1
Δημοσ.

Παιδια ειμαι στο Elpedison Win More κ εχω παρει τα δωρα μου κ βγηκαν κ οι λογαριασμοι, οποτε μπορω να φυγω ευκολα!! Που προτεινετε να παω? Να παω στο zenith power home select? Τα παγια ειναι δωρεαν? Υπαρχει καμια παγιδα στο συγκεκριμενο προγραμμα? Καμια αλλη επιλογη εχουμε? Volton δεν ψηνομαι κ Ηρων για το 50αρικο ημουν πριν την elpedison οποτε ισως παω πιο μετα!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, desiro είπε

Παιδια ειμαι στο Elpedison Win More κ εχω παρει τα δωρα μου κ βγηκαν κ οι λογαριασμοι, οποτε μπορω να φυγω ευκολα!! Που προτεινετε να παω? Να παω στο zenith power home select? Τα παγια ειναι δωρεαν? Υπαρχει καμια παγιδα στο συγκεκριμενο προγραμμα? Καμια αλλη επιλογη εχουμε? Volton δεν ψηνομαι κ Ηρων για το 50αρικο ημουν πριν την elpedison οποτε ισως παω πιο μετα!!

Μια χαρά είναι μέχρι τέλος Φλεβάρη είναι στα 0.085. Μέχρι τότε βάλε υπενθύμιση για αλλαγή και μην το αφήσεις να μεταπέσει σε κυμαινόμενο από Μάρτιο. Πληρώνεις το τρίτο πάγιο ενώ τα δύο πρώτα είναι δωρεάν. 

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, για ασφάλεια καταλήγω στο Ρεύμα Fysiko Aerio Blue Friday με 0.089 (κατόπιν συνέπειας) για ένα χρόνο. Μοιάζει ασφαλής επιλογή ενόψει αβέβαιων καιρών. Έχω κατανάλωση μεγαλούτσικη οπότε δε με νοιάζει το μεγάλο πάγιο. Πώς το βλέπετε;

Επεξ/σία από daniel's_saving_grace
Δημοσ.

Να ξέρετε πως το 50ρικο public της volton  θέλει να μείνεις 12 μήνες αλλιώς την επιστρέφεις σε χρηματα, και δεν κάνει για τουρισμό. (δεν ξέρω αν θα τη ζητήσουν αλλα μάλλον ναι)

image.png.1f3d197f5fb64384126bfe859da2c7be.png
 Φίλε @juanjk θα πρότεινα να το σημειώσεις στο excel Και μάλλον να βγάλεις το πρόγραμμα απο την καρτέλα "Κάνε Τουρισμό"

• Like 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, stylish είπε

Επειδη ψηνομαι για τα 50 της ελπε ποιο προγραμμα προτεινετε για 2 μηνες;

Αν θες αποκλειστικά elpe μόνο το win more 2 με κλειδωμένη τιμή στα 0,0949 μέχρι τέλος Ιανουαρίου αξίζει από τα κίτρινά της.Βέβαια έχει μεγάλο πάγιο (9,90)

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Cmg__ είπε

Να ξέρετε πως το 50ρικο public της volton  θέλει να μείνεις 12 μήνες αλλιώς την επιστρέφεις σε χρηματα, και δεν κάνει για τουρισμό. (δεν ξέρω αν θα τη ζητήσουν αλλα μάλλον ναι)

image.png.1f3d197f5fb64384126bfe859da2c7be.png
 Φίλε @juanjk θα πρότεινα να το σημειώσεις στο excel Και μάλλον να βγάλεις το πρόγραμμα απο την καρτέλα "Κάνε Τουρισμό"

Moυ είχε διαφύγει ότι δίνει και 50€ public στα προγράμματά της και δεν το εχω βάλει καθόλου. Θα το βάλω στη λίστα εκτός του τουρισμού φυσικά, όπου εκεί μπορεί κάποιος να αρνηθεί τη δωροεπιταγή. Ευχαριστώ για την ενημέρωση.

56 λεπτά πριν, stylish είπε

Επειδη ψηνομαι για τα 50 της ελπε ποιο προγραμμα προτεινετε για 2 μηνες;

Αν κάνεις σχετικά μεγάλη κατανάλωση πχ 350+ το μήνα, τότε elpedison win more 2 αλλιώς πχ για εξοχικό υπάρχει το smart zero με δωρεάν πάγιο. Για ενδιάμεση κατάσταση νομίζω στους 2 μήνες θα σου «φάει» τα οφέλη του 50ρικου η τιμή ή το πάγιο του κάθε προγράμματος.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 minutes ago, messinia3 said:

Αν θες αποκλειστικά elpe μόνο το win more 2 με κλειδωμένη τιμή στα 0,0949 μέχρι τέλος Ιανουαρίου αξίζει από τα κίτρινά της.Βέβαια έχει μεγάλο πάγιο (9,90)

αυτο με τα παγια πλεον ειναι γενικο κακο ε; Μονο η βολτον (πακετο με σκρουτζ) και ζενιθ αντισταθηκαν?

1 minute ago, alexander098 said:

Τι κατανάλωση έχεις;

εχω και με μηδενικο αλλά εχω και με 200 & 300.

Με τις 200 λες να παω στο zero με μηδενικο παγιο αλλα ακριβη kwh?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, stylish είπε

αυτο με τα παγια πλεον ειναι γενικο κακο ε; Μονο η βολτον (πακετο με σκρουτζ) και ζενιθ αντισταθηκαν?

εχω και με μηδενικο αλλά εχω και με 200 & 300.

Με τις 200 λες να παω στο zero με μηδενικο παγιο αλλα ακριβη kwh?

Με 200kwh αν η διαφορά είναι στα 0.05€/kWh ανάμεσα στα δύο προγράμματα είναι 10€ δηλαδή οποίο και αν βάλεις είναι το ίδιο. Αν είσαι πάνω από τις 200 αξίζει το πρόγραμμα με τη σταθερή τιμή. Αυτά εννοείται με τα δεδομένα που έχουμε για τις τιμές τώρα. Μπορεί τον Δεκέμβρη να γίνει το θαύμα των Χριστουγέννων και η τιμή να πέσει(επιτέλους).

Εν κατακλείδι, κάτω από 200kwh στο μηδενικό πάγιο, από 200kwh και πάνω στο win more 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...