Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Και ΕΓΩ ίδια περίπτωση.

Σταθερά κάθε 20-22 του μήνα μέχρι τώρα.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά . 

Περίεργο είναι , θα μιλήσω με την εταιρεία . 

Καλό βράδυ και καλό Σαββατοκύριακο !! 

• Like 1
  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, juanjk είπε

Τώρα στην ετήσια σύγκριση τα προγράμματά της win more2 και bright πλασάρονται πολύ καλύτερα. Για τουρισμό το win more 2 μπαίνει στις πρώτες θέσεις πλέον, φυσικά με τη 2μηνη υπομονή που αναφέραμε.

Χωρίς εγγύηση τιμής kw/h και με 10 πάγιο, νομίζω δεν συμφέρει( λέω για το κίτρινο win more )...Ας περιμένουμε μέχρι την άλλη παρασκευή μήπως βγεί καμιά καλύτερη προσφορά

Επεξ/σία από giorgos_76
  • Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, 

Πρώτη φορά στο συγκεκριμένο topic οπότε όποια πρόταση καλοδεχούμενη. 

Για πρόγραμμα Αέριο + Ρεύμα μαζί τι προτείνετε;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, giannismark είπε

Καλησπέρα παιδιά, 

Πρώτη φορά στο συγκεκριμένο topic οπότε όποια πρόταση καλοδεχούμενη. 

Για πρόγραμμα Αέριο + Ρεύμα μαζί τι προτείνετε;

Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο στην αγορά. 

https://zenith.gr/el/for-the-home/special_offers/

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

Προέρχομαι από το παλιό πράσινο τιμολόγιο της ΔΕΗ ΟΙΚΙΑΚΟ Γ1/Γ1Ν και θα ήθελα να μεταβώ σε κάποιο σταθερό.

Τί έχετε να προτείνετε;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Για χωριό που πάμε 10 μέρες το χρόνο και τον υπόλοιπο καιρό έχει 0 κατανάλωση συμφέρει κανένα πρόγραμμα;

Με πράσινο ΔΕΗ βλέπω έχει πάγιο 5,5€ και 4,31€ ρυθμιζόμενες χρεώσεις (ΔΕΔΗΕ , ΕΤΜΕΑΡ τις οποίες δεν ξέρω αν μπορούμε να γλιτώσουμε έτσι και αλλιώς).

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, sts4x4 είπε

Καλημέρα σε όλους,

Προέρχομαι από το παλιό πράσινο τιμολόγιο της ΔΕΗ ΟΙΚΙΑΚΟ Γ1/Γ1Ν και θα ήθελα να μεταβώ σε κάποιο σταθερό.

Τί έχετε να προτείνετε;

-protergia value secure 6M 0.085 με συνέπεια 9.90 πάγιο ή Protergia value safe 6M 0.095 και πάγιο 9.90

- Ήρων blue generous 6M 0.0936 με συνέπεια και πάγιο 9.5

- Elpedison bright 6M 0.0999 και πάγιο 9.90 ή bright night 6M 0.1049 ημ και 0.07490 νύκτα πάγιο 9.90

- Ζενίθ direct plus 12Μ 0.095 με συνέπεια και πάγιο 9.90 με δωρεάν τα πρώτα 6 παγια

- Fysiko aerio blue Friday 12M 0.089 και πάγιο 9.90

Δες υπογραφή μου και κάνε δοκιμές αν θέλεις στο excel.

26 λεπτά πριν, Silverage είπε

Για χωριό που πάμε 10 μέρες το χρόνο και τον υπόλοιπο καιρό έχει 0 κατανάλωση συμφέρει κανένα πρόγραμμα;

Με πράσινο ΔΕΗ βλέπω έχει πάγιο 5,5€ και 4,31€ ρυθμιζόμενες χρεώσεις (ΔΕΔΗΕ , ΕΤΜΕΑΡ τις οποίες δεν ξέρω αν μπορούμε να γλιτώσουμε έτσι και αλλιώς).

Υπάρχουν πολλά προγράμματα με μηδενικό πάγιο στην αγορά. Το βλέπεις και στο excel μου αν μπεις.

Ρυθμιζόμενες είναι ίδιες σε όλους τους παρόχους.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, sts4x4 είπε

Καλημέρα σε όλους,

Τί έχετε να προτείνετε;

αν εισαι συνεπης στις πληρωμες και εχεις και φιλους συγγενεις να στειλεις προσκληση παιρνεις και 50ε για τον καθενα και 50 αυτοι (max 500 € μπορεις να γλιτωσεις)

https://www.protergia.gr/spiti/oikiako-reuma-proionta/protergia-oikiako-value-secure-6m/

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, juanjk είπε

-protergia value secure 6M 0.085 με συνέπεια 9.90 πάγιο ή Protergia value safe 6M 0.095 και πάγιο 9.90

- Ήρων blue generous 6M 0.0936 με συνέπεια και πάγιο 9.5

- Elpedison bright 6M 0.0999 και πάγιο 9.90 ή bright night 6M 0.1049 ημ και 0.07490 νύκτα πάγιο 9.90

- Ζενίθ direct plus 12Μ 0.095 με συνέπεια και πάγιο 9.90 με δωρεάν τα πρώτα 6 παγια

- Fysiko aerio blue Friday 12M 0.089 και πάγιο 9.90

Δες υπογραφή μου και κάνε δοκιμές αν θέλεις στο excel.

Υπάρχουν πολλά προγράμματα με μηδενικό πάγιο στην αγορά. Το βλέπεις και στο excel μου αν μπεις.

Ρυθμιζόμενες είναι ίδιες σε όλους τους παρόχους.

Ευχαριστώ για την αμεσότητα,

Η σειρά που τα έβαλες έχει κάποια σημασία ή ήταν τυχαία;

Δημοσ.

Τυχαία πιο πολύ πρώτα τα 6μηνα μπλε και μετά τα 12μηνα. 

Όσον αφορά τις συνέπειες, η Protergia εφαρμόζει συνέπεια από προεπιλογή και την παίρνει πίσω σε μη εμπροθεσμα πληρωμή. Ο Ήρων εφαρμόζει συνέπεια μετά από κάθε εμπροθεσμη πληρωμή. Η ζενίθ μετά από εμπροθεσμη πληρωμή εκκαθαριστικού. Επίσης, τρέχει στα προγράμματα Elpedison προμο δωροκαρτα 50 ευρώ Σκλαβενίτης. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι ότι δεν το περιμέναμε ... απλά το επιβεβαίωσε χτες και ο Σκυλακάκης. Πήρανε τον 3ο τον μακρύτερο στις συζητήσεις(?!), πλαφόν δεν πρόκειται να μπει όποτε από Δεκέμβρη θα έχουμε και πάλι επιδοτήσεις. Θα γελάσουμε  ... μας βλέπω να μετακομίζουμε στο home select απαξ και θα παρει την ανιουσα παλι απο Δευτερα η τιμη της ΤΕΑ.

Επεξ/σία από mdkamael
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα είμαι στη ΔΕΗ homeonline σταθερό το οποίο λήγει σε περίπου 15 μέρες, Από ότι βλέπω αυτή τη στιγμή η ποιο συμφέρον επιλογή σε σταθερό είναι το Ζενίθ direct plus 12Μ
Στους επόμενους 3-6 μήνες σκοπεύω να μετακομίσω ( Ιδια πόλη γειτονική περιοχή)
Ρώτησα τους παρόχους και η ΔΕΗ είπε ότι σπάω συμβόλαιο και πληρώνω την ανάλογη ρήτρα διακοπής. Η Ζενίθ πάλι το ίδιο με ρήτρα 50 ευρώ ΑΛΛΑ αν παραμείνω στην εταιρία (δε διευκρίνισα αν απλά ανανεώσω στο ίδιο πρόγραμμα ή γενικά παραμείνω και με κάπο άλλο προϊόν τής εταιρίας) τη στιγμή τής ανανέωσης θα εκδοθεί και πιστωτικό δε θα πληρώσω ρήτρα διακοπής και θα συνεχίσω με το νέο ανανεωμένο  συμβόλαιο.
Ισχύουν τα λεγόμενά τής Ζενίθ? Τι θα προτείνατε να κάνω?

Επεξ/σία από Deu164
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mdkamael είπε

Όχι ότι δεν το περιμέναμε ... απλά το επιβεβαίωσε χτες και ο Σκυλακάκης. Πήρανε τον 3ο τον μακρύτερο στις συζητήσεις(?!), πλαφόν δεν πρόκειται να μπει όποτε από Δεκέμβρη θα έχουμε και πάλι επιδοτήσεις. Θα γελάσουμε  ... μας βλέπω να μετακομίζουμε στο home select απαξ και θα παρει την ανιουσα παλι απο Δευτερα η τιμη της ΤΕΑ.

Υπομονη και μην προτρέχουμε. Δεν υπήρχε περίπτωση να μπει πλαφόν στις τιμές χονδρικής. αυτό ήταν γνωστό. Προκατσρκτικη συζήτηση για τρόπο αποσυμπίεσης και τις διασυνδέσεις ήταν οι συζητησεις και να πάρουν το οκ για επιδοτήσεις (με κάποιο τρόπο πρέπει να βρουν και τον τρόπο για τις επιχειρήσεις που μέχρι τώρα είχαν μείνει εκτός)

Προς το τέλος της άλλης βδομάδας το συζητάμε αν θα μετακομισουμε στο select . (αφού δεδομένα τα μπλε δε θα επιδοτηθουν) 

Από σταθερά στα μάτια μου το πιο συμφέρον πλέον αν διαχειρίζεσαι από 3 παροχές και πάνω είναι το 6μηνο της protergia σε συνδυασμό με το bring a friend και αρχική πρόσκληση. 

• Like 1
Δημοσ.

Μια ερώτηση, μιας και μόλις το διάβασα σε σχόλιο στα social media.

Π.χ. ο τάδε πάροχος έχει μηνιαίο πάγιο 9,90€ και στην παροχή σου έχεις και νυχτερινό.

Ο πάροχος έχει ενιαία χρέωση νύχτας - μέρας, πληρώνεις διπλό το πάγιο, άρα τον μήνα 9,90€ x2=19,80€ ;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...