Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, petranthe είπε

Από ό,τι καταλαβαίνω το promo αφορά οποιοδηποτε πρόγραμμα έτσι; Είδα ότι αναγράφει στους ειδικούς όρους ότι διατίθεται εντός 2 μηνών η δωροκάρτα από την ενεργοποίηση, οπότε τώρα καλύπτονται για την οποιαδήποτε καθυστέρηση. 

Θα το προσθέσω εντός της ημέρας στα excel

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, juanjk είπε

Από ό,τι καταλαβαίνω το promo αφορά οποιοδηποτε πρόγραμμα έτσι; Είδα ότι αναγράφει στους ειδικούς όρους ότι διατίθεται εντός 2 μηνών η δωροκάρτα από την ενεργοποίηση, οπότε τώρα καλύπτονται για την οποιαδήποτε καθυστέρηση. 

Θα το προσθέσω εντός της ημέρας στα excel

Ναι, σε όλα το δίνει. Σίγουρα θα το στέλνουν μετά τον πρώτο μήνα.

Επεξ/σία από petranthe
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας!

Επανήλθα στην έρευνα γενικά!

Παλιός τουρίστας αλλά με 6άμηνο σταθερό στην Elpe που τελειώνει σε 10 ημέρες!

Ποιο κίτρινο  ημι- σταθερό προτείνετε σύμφωνα κ με τα promo δώρα;

Οποιαδήποτε απάντηση θα εκτιμηθεί πολύ!

Σας ευχαριστώ πολύ ΟΛΟΥΣ.

Είναι κάπου εδώ ο @korakios ?!?

που μας άνοιγε τα μάτια!!!!👀 

H’ ο απίστευτος @doomnx ?!?

🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Επεξ/σία από madwalker
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, petranthe είπε

Ναι, σε όλα το δίνει. Σίγουρα θα το στέλνουν μετά τον πρώτο μήνα.

Ενημέρωσα το excel με το νέο promo που ισχύει για αιτήσεις από σήμερα έως 10/01/25.

Τώρα στην ετήσια σύγκριση τα προγράμματά της win more2 και bright πλασάρονται πολύ καλύτερα. Για τουρισμό το win more 2 μπαίνει στις πρώτες θέσεις πλέον, φυσικά με τη 2μηνη υπομονή που αναφέραμε.

15 λεπτά πριν, madwalker είπε

Γεια σας!

Επανήλθα στην έρευνα γενικά!

Παλιός τουρίστας αλλά με 6άμηνο σταθερό στην Elpe που τελειώνει σε 10 ημέρες!

Ποιο κίτρινο  ημι- σταθερό προτείνετε σύμφωνα κ με τα promo δώρα;

Οποιαδήποτε απάντηση θα εκτιμηθεί πολύ!

Σας ευχαριστώ πολύ ΟΛΟΥΣ.

H’ ο απίστευτος @doomnx ?!?

🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Δεν συμμετέχουν πια, δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη αλλά όντως είναι απίστευτοι ;)

Ημισταθερό κι εφόσον κάνεις skroutz plus είναι πολύ καλό το volton yellow protect στα 0.089 με σταθερότητα έως Γενάρη. Επίσης, με σταθερή τιμή 0.085 έως φλεβάρη είναι το ζενιθ power home select.

Επεξ/σία από juanjk
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, juanjk είπε

Όλες τις προσφορές τις δεχόμαστε, για να έχουμε επιλογές. Όντως υπήρξε μια καθυστέρηση στις δωροκάρτες του καλοκαιριού, δεν είχαν διαθεσιμότητα από ό,τι λέγανε. Πάντως ακόμη και μετά από σχεδόν μήνα και ενώ είχα καταργήσει την παροχή μου τις στείλανε εμένα σε μια παροχή μου.

Εμένα όσοι γνωστοί δεν πρήξανε το καλοκαίρι τις περιμένουν ακόμα... Μόνο μέσω ΡΑΕ τους είπα γιατί αλλιώς από την υποστήριξη όλο προωθείται στο αρμόδιο τμήμα.

• Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, juanjk είπε

Ενημέρωσα το excel με το νέο promo που ισχύει για αιτήσεις από σήμερα έως 10/01/25.

Τώρα στην ετήσια σύγκριση τα προγράμματά της win more2 και bright πλασάρονται πολύ καλύτερα. Για τουρισμό το win more 2 μπαίνει στις πρώτες θέσεις πλέον, φυσικά με τη 2μηνη υπομονή που αναφέραμε.

Δεν συμμετέχουν πια, δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη αλλά όντως είναι απίστευτοι ;)

Ημισταθερό κι εφόσον κάνεις skroutz plus είναι πολύ καλό το volton yellow protect στα 0.089 με σταθερότητα έως Γενάρη. Επίσης, με σταθερή τιμή 0.085 έως φλεβάρη είναι το ζενιθ power home select.

Ευχαριστώ πολύ!! 

volton δεν εχω υπάρξει ποτε!

Εχει πάει κανείς από εδώ;

Αξιόπιστη γενικά;

Από ζενίθ κ ελπε είμαι ευχαριστημένος,

πάντα σε γενικές γραμμές.

😊🙏🏻🙏🏻☺️

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, vassilis211973 είπε

Που μπορούμε να βρούμε ενημερωμένο εξελ;

Έχω δημιουργήσει ένα excel προσωπικά, αν μπαίνεις από υπολογιστή το βλέπεις στην υπογραφή μου. Αν προτιμάς των παλιόφιλων πρέπει να αποτανθείς σε γειτονικό φόρουμ. 

35 λεπτά πριν, madwalker είπε

Ευχαριστώ πολύ!! 

volton δεν εχω υπάρξει ποτε!

Εχει πάει κανείς από εδώ;

Αξιόπιστη γενικά;

Από ζενίθ κ ελπε είμαι ευχαριστημένος,

πάντα σε γενικές γραμμές.

😊🙏🏻🙏🏻☺️

Αξιόπιστη είναι, την έχω χρησιμοποιήσει αρκετά το τελευταίο έτος για τα προμο της. Λίγο αργή είναι κατά περιόδους από ό,τι ακούγεται. Δεν έχει app για κινητό επίσης στα μείον, κατά τα άλλα μια χαρά τα πάει :)

• Like 1
Δημοσ.

ερώτηση , εμείς που πήγαμε zenith με το 40+5% τι κάνουμε ? μενουμε σε αυτό ? η για τουρισμό πάμε elpedison (εγω μετα απο 20 μέρες) για το 50ρικο?  και εαν πάμε σε ποιο πακέτο ?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, madwalker είπε

εδώ είμαι , αλλά για ενεργειακά πλέον μόνο σε προσωπικό μήνυμα (και φυσικά όποιος άλλος θέλει μου στέλνει :) )

• Like 8
  • Sad 1
Δημοσ.
1 hour ago, juanjk said:

Αξιόπιστη είναι, την έχω χρησιμοποιήσει αρκετά το τελευταίο έτος για τα προμο της. Λίγο αργή είναι κατά περιόδους από ό,τι ακούγεται. Δεν έχει app για κινητό επίσης στα μείον, κατά τα άλλα μια χαρά τα πάει :)

Προσωπικά αξιόπιστη δεν θα την έλεγα σε καμία περίπτωση.

Ιανουάριο έστειλα φωτογραφία ενδείξεων αλλά δυστυχώς τότε είχα τον πολύ παλιό μετρητή με τα ρολόγια για κάθε ψηφίο ενδείξεων.

Οι επαγγελματίες έδωσαν 1000 kWh παραπάνω λανθασμένες στον ΔΕΔΔΗΕ. Επί ένα μήνα προσπαθούσα να τους πείσω να διορθώσουν το λάθος τους κάτι που έγινε εν μέρη μιας και ήρθε ο Δεδδηε μετά από 20 ημέρες για διορθωτικη καταμέτρηση. Και τελικά με αυτή προχώρησα.

Επίσης ακόμα δεν έχουν απόδωσει το επίδομα θέρμανσης του Ιανουαρίου και σε απάντηση σε καταγγελία στην Ραευυ λένε ότι το επίδομα που πήρα στην παροχή του Μαρτίου που ήμουν πάλι σε αυτούς ότι είναι το επίδομα του Ιανουαρίου.

Σίγουρα επωφελήθηκα 5-6 φορές με τις 500 kWh δωρεάν που έδιναν, αλλά αν προκύψει πρόβλημα μην ελπίζεις σε επίλυση χωρίς να σου σπάσουν τα νεύρα. Η ακόμα χειρότερα να μην επιλυθεί καθόλου το πρόβλημα.

Δημοσ.
9 minutes ago, Georgebek2 said:

βολτον στις ποσες μερες ηρθε η επιταγη; περιμενω ηδη 1 βδομαδα...

Περίμενε άλλη μια και τότε να αρχίσεις να ανησυχείς.

Σε μια παροχή την έστειλαν 12 μέρες μετά την ημερομηνία ενεργοποίησης και στην άλλη παροχή σε 20 μέρες.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sotiriadisc είπε

ερώτηση , εμείς που πήγαμε zenith με το 40+5% τι κάνουμε ? μενουμε σε αυτό ? η για τουρισμό πάμε elpedison (εγω μετα απο 20 μέρες) για το 50ρικο?  και εαν πάμε σε ποιο πακέτο ?

Αν δεν θέλεις να ασχοληθείς γενικά κάθε μήνα είσαι ήδη σε καλό πρόγραμμα. Με την αύξηση χονδρικής αυτό το μήνα έφτασε έως 0,104 ημέρα 0,098 νύκτα και ίσως λίγο πιο χαμηλή γιατί έχουμε ακόμη μια εβδομάδα μέχρι τέλος του μήνα και κάποια πτωτική τάση μετά τις αυξήσεις.

Εναλλακτικά στον ίδιο πάροχο προσφέρεται το home select με σταθερή τιμή έως τέλος φλεβάρη ή οι προσφορές που τρέχουν τώρα στο blackfriday.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, polhs είπε

Για όσους έχουν zenith smart night . 

Όλα καλά μέχρι τώρα αλλά , στέλνουν λογαριασμό οπότε θυμηθούν . 

Από Αύγουστο έχω λάβει λογαριασμό 12 ημερών και προχθές λογαριασμό 2 μηνών .

Λαμβάνετε κανονικά τους λογαριασμούς ?? 

Καλημέρα  και ευχαριστώ !! 

Εγώ λαμβάνω ανά μήνα περί τις 20 από τέλη Αυγουστου που είμαι έχω λάβει 3 λογαριασμούς..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...