Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Γιατι υπαρχουν προγραμματα στα οποια πρεπει να πληρωνεις και παγιο καθε μηνα;

Η εκπτωση λαμβανεται απο ολους, ανεξαρτητως προγραμματος;

Σε όλα τα προγράμματα πληρώνεις πάγιο (πλην λίγων που έχουν μηδενικό και κάποια που το προσφέρουν δωρεάν στα πλαίσια κάποιας προσφοράς)

Η Κρατική επιδότηση όπως αποδίδεται έως σήμερα αφορά κίτρινα-πράσινα κυμαινόμενα προγράμματα για κατανάλωση έως 500 kwh. Πρόσφατα τέθηκε όριο σε σχέση με την τελική τιμή kwh σε κλειδωμένα κίτρινα προγράμματα (βέβαια στο Hρων one που είχε κλειδωμένη τιμή αποδόθηκε κανονικά τον Αύγουστο)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Σε όλα τα προγράμματα πληρώνεις πάγιο (πλην λίγων που έχουν μηδενικό και κάποια που το προσφέρουν δωρεάν στα πλαίσια κάποιας προσφοράς)

Γιατί, ρώτησε. 😇

Γιατί κάνουν ότι θέλουν. 

Επεξ/σία από motoboots
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, motoboots είπε

Γιατί, ρώτησε. 😇

Γιατί κάνουν ότι θέλουν. 

😂 Ε οκ και παλαιότερα υπήρχε πάγιο (της τάξης των 0,5 ευρώ βέβαια). Τώρα συμφώνησε όλο το καρτέλ και κάνανε μία γενναία αναπροσαρμογή.

• Haha 1
Δημοσ.
12 hours ago, messinia3 said:

Στου Ηρωνα το Blue Generous παίζει και 50 ευρώ δώρο στον πρώτο λογαριασμό με econtract.(6μηνο σταθερό)

https://www.heron-revma.gr/heron-blue-generous-home

Δεν βρήκα κάπου να λέει για το 50αρικο.

Επίσης αν είσαι ήδη πελάτης τους, εχεις παρει το 50αρικο, θα ξαναπάρεις;

Δημοσ.
8 hours ago, prefuse said:

Ήμουν Volton, μου έστειλαν το συμβόλαιο για yellow one home bonus που αναφέρει τα 50€. Δεν έχω κάνει ακόμα δεκτό το συμβόλαιο δεν έστειλα το κείμενο αποδοχής.

από τις 3 παρακάτω επιλογές ποια θα επιλέγατε..;

1) να αποδεχτώ το συμβόλαιο της Ήρων και να παραμείνω  Ήρων

2) να το αποδεχτώ, αλλά μετά από μερικές μέρες και όσο κρατάει ακόμα η έκθεση, να πάρω την προσφορά της elpedison για τα 50€ σε δωροκαρτα και τον μεθεπόμενο μήνα επιστρέφω Ήρων για το πιστωτικό που θα έχω από τα 50€ του Ήρων, δύσκολα να ξαναδώσουν 50 και ελπίζοντας ότι δεν θα χαθεί το πιστωτικό.

3) να ΜΗΝ το αποδεχτώ και να πάω κατευθείαν elpedison για τα 50€ σε δωροκαρτα και τον άλλο μήνα κάνω εκ νέου αίτηση για Ήρων yellow one  home bonus; Αλλά  έτσι ίσως παίξει κανα συστημικό πρόβλημα και δεν μου δώσουν από Ήρων τα 50€..

Να πας στον Ήρων και να φας το πενηντάρικο και αρχές Οκτωβρίου βλέπεις τις τότε επιλογές. Οι επιταγές της Elpedison, αν δεν τις πάρεις στο χέρι, είναι επίφοβο πότε θα στις δώσουν.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, li@m είπε

Δεν βρήκα κάπου να λέει για το 50αρικο.

Επίσης αν είσαι ήδη πελάτης τους, εχεις παρει το 50αρικο, θα ξαναπάρεις;

https://my.heron.gr/e-contract/whats-new

Αν εννοείς εάν είσαι τώρα πελάτης σε Ήρων, προφανώς και όχι. Αν ήσουν στο παρελθόν και έχει παρέλθει 6μηνο θα λάβεις το πρόγραμμα bonus, οπότε και θα το λάβεις κανονικά. Επί της παρούσης έχει αναφερθεί από αρκετά μέλη ότι το 50αρικό αποδίδεται σε άλλα προγράμματα κι ας το έχεις ξαναλάβει εντός 6μήνου.

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
Στις 7/9/2024 στις 10:22 ΜΜ, madboy είπε

Ο φίλος που ρωτάει για το εξοχικό και είναι Ήρων ας μας πει πρώτα αν πήρε τα 50 ευρώ από την αίτηση και αν αυτά τα χρήματα καταναλώθηκαν. Σε αυτή την περίπτωση πάει στον Χ,Υ πάροχο για 2-3 ημέρες και μετά κάνει αίτηση πάλι στον Ήρων. Η στο Yellow one που συνήθως δίνουν πάλι τα 50 ευρώ ή στο Solar αν δεν θέλει να ρισκάρει... 

τα πήρα τα 50 ναι, στο σύνολο είμαι σήμερα στον ήρων 1 μήνα και 2 μέρες

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα, ενεργοποιηση παγιας για βολτον, μονο μεσω λογαριασμου τραπεζης; Αυτο δεν εχει καποια χρέωση αν δεν κανω λαθος απο την τραπεζα, σε σχεση με την παγια πιστωτικης; Ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, katsios2010 είπε

Παιδια καλησπερα, ενεργοποιηση παγιας για βολτον, μονο μεσω λογαριασμου τραπεζης; Αυτο δεν εχει καποια χρέωση αν δεν κανω λαθος απο την τραπεζα, σε σχεση με την παγια πιστωτικης; Ευχαριστώ 

Συνήθως έχει και κυμαίνεται απο 0,3 - 0,5 εξαρτάται  από την τράπεζα και την τιμολογιακή της πολιτική.

Επεξ/σία από favou2000
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους. 

Είμαι στο Bright Up (0.089/Kwh+9.90πάγιο) της Ελπε από τα τέλη Ιουνίου και όντας Skroutz plus μέλος, μου ήρθε η παρακάτω προσφορά:

Spoiler

image.png.af9134993b8d0fd85db225932d82e6e7.png

Συμφέρει να σπάσω το σταθερό (40€ η ρήτρα του 3ου μήνα) και να πάρω την προσφορά ή να κάτσω στ'αυγά μου; Τα 40€ μπορώ να τα δώσω όταν κι όποτε επιστρέψω στην Ελπε ή θα με κυνηγήσουν; 

Επεξ/σία από mdendrin
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, mdendrin είπε

Καλησπέρα σε όλους. 

Είμαι στο Bright Up (0.089/Kwh+9.90πάγιο) της Ελπε από τα τέλη Ιουνίου και όντας Skroutz plus μέλος, μου ήρθε η παρακάτω προσφορά:

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

image.png.af9134993b8d0fd85db225932d82e6e7.png

Συμφέρει να σπάσω το σταθερό και να πάω εκεί (40€ η ρήτρα του 3ου μήνα) ή να κάτσω στ'αυγά μου; Τα 40€ μπορώ να τα δώσω όταν κι όποτε επιστρέψω στην Ελπε ή θα με κυνηγήσουν; 

Καλησπέρα,

Θα πληρώσεις ρήτρα 40 ευρώ για να κερδίσεις μια δωροεπιταγη 50 ευρώ που ακόμα δεν ξέρουμε και πότε ακριβώς αποδίδεται?(οκ ναι είναι και τα πάγια,αλλά το πρόγραμμα της volton είναι με κλειδωμένη τιμή για δυομισι μήνες ουσιαστικά)

Κάνε τις πράξεις με βάση τις καταναλώσεις σου και κρίνεις μόνος σου.

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
5 minutes ago, messinia3 said:

Καλησπέρα,

Θα πληρώσεις ρήτρα 40 ευρώ για να κερδίσεις μια δωροεπιταγη 50 ευρώ που ακόμα δεν ξέρουμε και πότε ακριβώς αποδίδεται?(οκ ναι είναι και τα πάγια,αλλά το πρόγραμμα της volton είναι με κλειδωμένη τιμή για δυομισι μήνες ουσιαστικά)

Κάνε τις πράξεις με βάση τις καταναλώσεις σου και κρίνεις μόνος σου.

Βασικά η ερώτηση είναι: αν δεν πληρώσω τα 40€ θα με κυνηγήσουν ή θα μείνουν, χωρίς φασαρία, στον τελικό για όταν επιστρέψω;

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί από άλλον, το yellow one του ΗΡΩΝ πήρε κανονικά κρατική επιδότηση, παρότι θεωρείται "υβριδικό". Μου ήρθε λογαριασμός σήμερα.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, mdendrin είπε

Βασικά η ερώτηση είναι: αν δεν πληρώσω τα 40€ θα με κυνηγήσουν ή θα μείνουν, χωρίς φασαρία, στον τελικό για όταν επιστρέψω;

Δεν έχω καταλάβει μάλλον τι εννοείς.Σε κάθε περίπτωση η οφειλή - ρήτρα θα σου έρθει στον τελικό λογαριασμό που θα εκδοθεί. Αν δεν τον πληρώσεις ισχύει ότι για κάθε απλήρωτο λογαριασμό.

2 λεπτά πριν, gpapas640 είπε

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί από άλλον, το yellow one του ΗΡΩΝ πήρε κανονικά κρατική επιδότηση, παρότι θεωρείται "υβριδικό". Μου ήρθε λογαριασμός σήμερα.

Ναι έχει αναφερθεί ήδη και από αρκετά άλλα μέλη. (όπως και το δώρο των 50 ευρώ παρά τον όρο του 6μήνου) Ας ελπίσουμε ότι δε θα τα ζητήσουν πίσω.

https://www.newsit.gr/megales-epixeiriseis/dei-diarkis-anodos-gia-to-meridio-tis-stin-agora-ilektrismou/4176019/

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 2
Δημοσ.

Παιδια ξέρουμε γτ εχουν τραβηχθει τα "ενεργα" μελη του forum? Εχει γινει κατι κ αποχωρησαν οι πατερες του νηματος? Θα επιστρεψουν? Γτ η βοηθεια τους ηταν, ειναι κ θα ειναι πολυτιμη κ τους αξιζει ενα μεγαλο ευχαριστω απ ολους μας!!

• Like 9

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...