Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, bill999r είπε

Σήμερα με πήραν από την reumasales  της ζενίθ κ μου πρότειναν το μπλέ σταθερό με 6 πάγια δώρο λόγω μπλακ φραντει.

Ουσιαστικά είναι το παλιό direct που καταργήθηκε στις 12 του μήνα.

Μεταξύ άλλων μου είπαν κ για ένα ταξίδι δώρο, αλλά ακόμα δεν έλαβα το συμβόλαιο για να δω τι ακριβώς περιλαμβάνει.

Aυτοί είναι ένα τηλεφωνικό κέντρο συνεργάτης ζενιθ βλ. revma.gr, τώρα αν ισχύει το 6 πάγια δεν ξέρω, χωρίς dual 3 γνωρίζω ότι δίνουν. Δεν στέλνουν κάποιο αντίγραφο συμβολαίου, απλώς ηχογραφούν τα στοιχεία και στέλνεις τα δικαιολογητικά. Το προμο ταξίδι δώρο δεν είναι ακριβώς δώρο, δες τη σελίδα.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, juanjk είπε

Aυτοί είναι ένα τηλεφωνικό κέντρο συνεργάτης ζενιθ βλ. revma.gr, τώρα αν ισχύει το 6 πάγια δεν ξέρω, χωρίς dual 3 γνωρίζω ότι δίνουν. Δεν στέλνουν κάποιο αντίγραφο συμβολαίου, απλώς ηχογραφούν τα στοιχεία και στέλνεις τα δικαιολογητικά. Το προμο ταξίδι δώρο δεν είναι ακριβώς δώρο, δες τη σελίδα.

Δεν είναι συνεργάτης, είναι η ίδια η ζενίθ.

Η υπογραφή της υπαλλήλου στο μέιλ μου γράφει τμήμα πωλήσεων Ζενίθ.

Τεσπά ούτε εγώ γνώριζα το ακριβώς είναι για αυτό κ πήρα τηλέφωνο κ στην Ζενίθ κ μου το επιβεβαίωσαν.

Πάντως στην ηχογράφηση μου τα είπε όλα έτσι ακριβώς, δηλαδή στα 9.5 λεπτά σταθερό για ένα χρόνο, μηδενική εγγύηση με πάγια εντολή και τα πρώτα 6 πάγια δώρο, συν τις λεπτομέρειες του ταξιδιού που ανέφερα. Όντως το είδα κ στην σελίδα, σε ευχαριστώ για την επισήμανση.

Δημοσ.

Τα πάγια είναι λογικό να τα δίνουν είναι μεγάλο τηλεφωνικό κέντρο και μπορεί να έχει ειδικές τιμές ανά περιόδους για τους πελάτες του. Για να είναι τα κεντρικά, το email του θα πρέπει να είναι @zenith.gr.

• Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, juanjk είπε

Τα πάγια είναι λογικό να τα δίνουν είναι μεγάλο τηλεφωνικό κέντρο και μπορεί να έχει ειδικές τιμές ανά περιόδους για τους πελάτες του. Για να είναι τα κεντρικά, το email του θα πρέπει να είναι @zenith.gr.

Το επανέφερε η Ζενίθ το γράφει και στο επίσημο site τα 6 πάγια δώρο στο μπλε. Και στην Σύμβαση που την έχει στο site γράφει promo έως 31 Δεκεμβριου

Screenshot_20241121_155639_Chrome.jpg

special_terms_power_home_direct_plus-promo-πάγια-διορθωμένο-new-mod.pdf

Screenshot_20241121_160032_Drive.jpg

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εγω αλλαξα στο blue friday στην φυσικο αεριο. Καλο μου φαινεται 0,089 για 12 μηνες με 10 ευρω παγιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα προγράμματα με 10 ευρώ πάγιο δε συμφέρoουν σε καμία των περιπτώσεων, για μικρές καταναλώσεις. 

Επεξ/σία από petranthe
  • Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, petranthe είπε

Τα προγράμματα με 10 ευρώ πάγιο δε συμφέρει σε καμία των περιπτώσεων, για μικρές καταναλώσεις. 

Ούτε για μέσες καταναλώσεις συμφέρει. Απλά η τάση είναι να μας σπρώξουν σε σταθερά,.

• Like 1
Δημοσ.

Για μεσαίες νομίζω συμφέρει. Σε σχέση πάντα με το πράσινο που ήμασταν οι περισσότεροι. Αν υπολογίσεις κ δώρα σε πάγια κτλ στο εξάμηνο σίγουρα έχει κέρδος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, BOOKER_ είπε

Για μεσαίες νομίζω συμφέρει. Σε σχέση πάντα με το πράσινο που ήμασταν οι περισσότεροι. Αν υπολογίσεις κ δώρα σε πάγια κτλ στο εξάμηνο σίγουρα έχει κέρδος. 

Πολλοί από εδώ μέσα δεν πήγαμε καθόλου σε πράσινο,αλλά οκ.Ο καθένας κάνει τους υπολογισμούς του με βάση τις αναμενόμενες καταναλώσεις του και τα διαθέσιμα προγράμματα.

Μέχρι πριν λίγους μήνες οποίος έκανε τουρισμό με μεσαίες καταναλώσεις μπορεί και να είχε βγάλει έτος με κάτω από 500 ευρώ για ρεύμα (συν ερτ,Δήμο,κλπ).

Προσωπικά αυτή τη στιγμή εγώ είμαι σε ζενιθ smart night με το 40%.Μέχρι Οκτωβρίο ήταν ότι φθηνότερο, τώρα θα δούμε (εξου και η σκέψη για το select και πάλι της ζενίθ)

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, star_cruiser είπε

Το επίδομα θέρμανσης που μπορούμε να το κάνουμε για ρεύμα, το παίρνουμε κανονικά άμα είμαστε σε πάροχο, όπως εγώ που είμαι ζενίθ;;;

Κανονικά κάνεις την αίτηση με κωδικούς taxis. Από φέτος θα γίνεται η επιδότηση στο λογαριασμό τραπέζης και όχι στο λογαριασμό ρεύματος. Αφού εγκριθεί δεν κάνεις κάτι άλλο θα συνεννοηθούν συστημικά taxis δεδδηε και πάροχος και θα λάβεις την επιδότηση 

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, messinia3 είπε

Πολλοί από εδώ μέσα δεν πήγαμε καθόλου σε πράσινο,αλλά οκ.Ο καθένας κάνει τους υπολογισμούς του με βάση τις αναμενόμενες καταναλώσεις του και τα διαθέσιμα προγράμματα.

Μέχρι πριν λίγους μήνες οποίος έκανε τουρισμό με μεσαίες καταναλώσεις μπορεί και να είχε βγάλει έτος με κάτω από 500 ευρώ για ρεύμα (συν ερτ,Δήμο,κλπ).

Προσωπικά αυτή τη στιγμή εγώ είμαι σε ζενιθ smart night με το 40%.Μέχρι Οκτωβρίο ήταν ότι φθηνότερο, τώρα θα δούμε (εξου και η σκέψη για το select και πάλι της ζενίθ)

Μαλλον το σμαρτ ναιτ θα κλειδωσει εκει στα 0.10€/kwh για το νοεμβρη... not good but no bad either... βλεπουμε κ αυριο τι θα παιξει σαν επισημη BF- αν και το κοβω χλωμο. Γενικα προσωπικα δεν περιμενω πολλα αυτο το 2μηνο καθως η ταση ειναι να μας πανε προς τα σταθερα μπλε. Καποια στιγμη καπου πηρε το ματι μου συζητηση για μειωση των παγιων στα σταθερα απο νεα χρονια. Αν αληθευσει, σημαινει οτι προσπαθουν να ψαρεψουν κοσμο με τα "παλια" μπλε ακομη οσο μπορουν. Με το νεο διζωνικο setup απο Γεναρη μααααλλον θα εχουμε και νεα προγραμματα που θα το αξιοποιησουν. Οποτε το να κλειδωθει καποιος σε 12μηνο απο τωρα θα ειναι καπως αστοχο σαν κινηση στα ματια μου. Και καπως ετσι το select οντως για αυτη τη συντομη περιοδο ως τον Φλεβαρη μοιαζει λουκουμακι ...

Επεξ/σία από mdkamael
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, turbat0s είπε

δεν είναι αύριο...

29 ... αλλά ξεκινάνε από σήμερα τα κυρια deals (βλ. πχ amazon ), με αποκορύφωση την επόμενη. Και μετά ξεκινανε τις αλλες πιπε οπως τα cyber-weeks. 

• Like 1
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...